I hate to say I told you so,dar daca va uitati la postul meu din prima repriza,am zis ca e mai bun badoi pe postul lui Banel si golanski trebuia sa ramana fundas dreapta.
Meciul asta l-am pierdut pentru ca suntem romani,deci suntem prosti si ne inecam ca Banel la mal.
In anumite momente ma simteam de parca ma uitam la penibilii de la dinamu ca lazio sau cu benfica. Am pierdut pentru ca i-am luat la misto si prin min 50 tot pasam ba inapoi ba in laterale de parca conduceam,a venit o minge pierduta si s-a dus dracul totul,gresita de favoritul lui Jiji,badoi.
Spun cu toata raspunderea ca Steaua este peste aceasta echipa,doar ca ne-a lipsit un lucru pe care nu-l avem de muult timp:mijlocul. Aceasta echipa a avut un portar bunicel,o aparare destul de subreda,in atac a fost bunicele mosul ala rapid dar mijlocul a fost superb odata cu intrarea jucatorului acela cu j. Multi se intreaba ce s-a intamplat cu Steaua in repriza a 2-a.
E simplu,copii. Odata cu intrarea acelui ceh care era f tehnic,restul mijlocasilor lor au urcat si faceau presing 3-4 la cei 2 fundasi centrali ai nostri.
Hagi oricum a pierdut acest meci tactic,dar tind sa cred ca rezultatul a fost decis de greseala individuala a lui badoi.
La 1-1 noi incercam cica sa-i scoatem din aparare,si ei ne-au prins pe contre cand atunci trebuia sa-l tina pe Victoras in teren sa devieze.
Plus ca schimbarile sale au fost gresite,n-au adus nimic in plus,Lovin a fost azi peste ov Petre,nu stiu de ce a fost schimbat,iar cel putin unul dintre Cristocea si Iacob trebuiau sa ramana in teren.
Rromul nostru nu a jucat nimic in a 2-a repriza,iar de cand au intrat Croitoru si surdu in teren am jucat in 9. Desi Neaga nu a convins e de 2 ori mai bun decat nulitatea asta de surdu.
Hagi poate sa plece dar asta nu va rezolva nimic,nu avem rezerve,iar cei care ar trebui sa intre in primul 11 sunt accidentati sau sunt nerefacuti. Echipa nu a jucat rau in prima repriza ,raportul ocaziilor a fost de 6 de 2 in favoarea noastra per total.
Hai sa facem o scurta analiza:
-Zapata-joc foarte bun dupa parerea mea,a scos cateva mingi,a aparat ce era de aparat.
-Petre Marin- un preferat de-al meu dar varsta lui incepe sa se vada si a gresit grav la primul gol al lor,poate ar trebui un emeghara sau nesu acolo.
-Goe-aproape fara greseala,a dat si gol,e stalpul apararii noastre.Respect Goe
-Rada-a jucat bine,a degajat nenumarate mingi,a stopat si o faza in care atacantul lor scapa singur cu portarul. Bravo lui ca s-a adaptat
-Badoi-eh,aici e de discutat. Omul a facut o prima repriza f buna ba chiar el l-a scos in evidenta pe Banel prin pasele date,insa in a a 2-a a fost unul dintre cei mai slabi.
-Lovin-mi s-a parut ca a jucat bine in prima repriza iar dintre cei 2 mediocri eu am inceput sa tind care Lovin,mai bine cu el decat cu ov Petre. Faptul ca nu a mai fost acolo la mijloc sa intre mai tare la cehi le-a dat curaj,iar Lovin mi se pare si mai rapid decat ov Petre care parca patineaza pe teren. Nu-mi vine sa cred ca spun asta dar inlocuirea lui ne-a destabilizat la mijloc.
-Nicolita-nu mai comentez,pentru ca mi-as spune a mia oara parerea despre acest jucator mediocru
-Cristocea-se vede ca e nerefacut,nu a adus nimic in plus,desi a miscat putin in prima repriza.
-Dica-a incercat,a incercat dar nu avea cu cine. Cred ca am numarat de nspe ori fazele cand Dica pendula cu mingea si nimeni nu se demarca sa primeasca o pasa,nimeni in afara de Banel care oricum nu facea nimic cu ea. A mai fost o faza absolut penibila cand Dica facea presing si ceilalti patru din zona stateau si se uitau ca prostii. Un meci destul de slab al lui Dica,poate isi revine la meciul cu UTA,dar trebuie sa aiba si cu cine.
-Iacob-mi-a placut,s-a zbatut,si cred ca peste vreo 2-3 meciuri va reveni la forma sa de dinainte de accidentare
-Surdu-abia a atins mingea,nu a facut mai nimic pe teren.
-Croitoru-idem Surdu.
-Vali Badea-a deviat vreo 2 mingi destul de bine,dar cred ca a atins mingea de 4 ori de cand a intrat.
Concluziile:
-mijlocul ramane de rahat,chiar daca Lovin a jucat ceva mai bine azi
-Jiji habar nu are sa faca echipa
-a 2-a repriza am cazut ca si in meciul cu rapid
-Goian trebuie reprofilat in atac.
Hagi probabil va demisiona dupa meciul de la Arad,echipa va merge din nou in gol,Jiji iar va abera etc.
Ca se calificam in UEFA,trebuie sa ne rugam ca cehii sa nu mai ia nici un punct si noi sa-i batem in Ghencea,insa vremurile sunt maronii si nu vad o cale de iesire din aceasta criza pentru ca nu prea avem cu cine,nici pe banca tehnica,nici in teren.
Cei mai buni azi au fost zapata,Goe,rada,badoi in prima repriza,chiar si Dica(desi nu a avut cu cine),si mi-a placut zbaterea lui Iacob. Cu 4-5 jucatori de valoare din primul 11 nu poti face o echipa competitiva.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.