FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Slavia Praga - Steaua 2 - 1 (1 - 1)

«123458»
c.ronaldo1717.09.2007 04:32

Nu vom face nimic cu Slavia Praga. Baietii traiesc cu gandul la meciul de la Kiew. Daca asta e atitudine de jucator profesionist atunci mi`e greu sa cred ca plecam cu 1 pct din Cehia.

Si gata, hai ca ma duc la scoala!

Ryo17.09.2007 05:36

Daca Steaua va juca la fel ca pana acum, atunci eu zic ca va fi o realizare un punct adus de la Praga, dar ma astept la cei mai rau. Echipa asta nu joaca nimic iar CL este un alt nivel!!! Acest meci ii vor aduce cu picioarele pe pamant chiar si pe cei mai optimisti oameni din conducere care nu au realizat inca ca echipa nu joaca. Eu cred ca va fi un 0-0 chinuit, caci de la Hagi la alceva nu ma astept. Cea mai mare realizare a acestui meci eu cred ca va fi ca Hagi isi va da demisia!!!

forzateaua

mamarutza17.09.2007 11:51
Eu aseara am vazut primul meu al Stelei dupa 2 luni de absenta din tara si pot sa spun ca am fost foarte dezamagita. Am trait cu sufletul la gura toate meciurile chiar daca nu le-am vazut si m-am bucurat pentru fiecare victorie crezand ca sunt toate bune si frumoase in Ghencea.Cu regret am constatat aseara ca nu e asa... eu zic ca Slavia va fi un adversar greu de invins si daca baietzilor nu le revine pofta de victorie cred ca vor simti gustul amar al unei infrangeri sau al unui egal care oricum nu i-ar avantaja. Sper sa nu fie asa si sa gresesc foarte tare pentru ca nimic nu m-ar face mai fericita decat o victorie categorica.
Wally17.09.2007 12:01

In felul in care jucam un egal e greu de scos. Mizez totusi pe determinarea baietilor si pe dorinta lor de a arata cine e Steaua!

bubylycy17.09.2007 13:46

Dupa cum jucam un egal ar fi ceva. dar cum jucam in deplasare.. tot egal facem...:)

De batut doar pe suporterii cehi sai batem ca altceva.. nu prea p[oate Steaua... steag3 steag3

dr.adrian917.09.2007 19:18

fac pariu ca batem pe slavia. pe cat vreti voi.

jucatorii sunt extrem de motivati. Steaua va avea anul asta din nou 2 fete.una in campionat adica varza si una in CL adica perfecta.

lasa ca vedeti voi miercuri fotbal marca Hagi

tineo tot asa Hagi

Raul198817.09.2007 19:45

pe pagina asta puteti sa vedeti meciul Stelei

www.myp2p.eu

si eu cred ca vom vedea o alta Steaua in cl

nu poti sa compari un meci din campionat cu unul din cl

motivatia ii mult mai mare

si mai ales vor juca si jucatori care debuteaza in cl

sper sa facem un resultat bun (victorie :happy: )

steag3

steaua-steaua-steaua17.09.2007 19:50

Indiferent de halul in care am jucat in atatea meciuri, eu nu imi imaginez alt rezultat la Praga decat victoria noastra. Ma da optimismul afara din casa. :rolleyes: Si-n meciul cu rapizii s-a vazut o crestere fata de "jocul" dinainte. O sa batem!

vivi18.09.2007 06:06

meci foarte greu...cum a zis delpiero10 sunt sigur ca cei de la sclavia sunt pplini de surprize pentru noi asa cum au fost si pentru Ajax..la cum joaca Steaua vreti sa batem...intradevar doar victoria ne e de folos..iar "regel" ( X( ) zica ca sar multumi cu un egal pentru ca stie ca echipa cu el pe banca nu e in stare de mai mult ...

dicanho18.09.2007 08:13

Pentru meciu de maine le urez BAFTA!!! Sunt sigur ca va castiga...fara nici o indoiala.....FORZA Steaua fularsteaua2forzateaua

decaraiman18.09.2007 08:55
Slavia este o echipa buna e adevarat nu se compara cu Sevilla sau Arsenal dar sa nu uitam ca a eliminat-o pe Ajax,adevarat nici Ajax nu mai e cea a fost dar e o echipa buna si Slavia dar Steaua neaparat trebue sa inceapa cu o victorie. dica10 fular-campionii fularsteau2 spre cl steagro

imi pare rau pentru Steaua si pentru faptul ca va trebui sa indur ironiile cainilor si "liliecilor" dar cu Hagi pe banca vom suporta o noua umilinta la praga

glow18.09.2007 09:17
Zapata

Golanski - Goian - Ghionea - Emeghara

Nicolita- Dica - Petre -Cristocea

Badea- Iacob

Slavia - Steaua

0 - 3

Dica- minutul 25

Badea - minutul 60

Iacob - minutul 88

forzateaua

sa te auda Dumneazeu, dar cred ca ne va fi foarte greu, sa speram ca venim macar cu 1 punct.

Zenga ar fi trebuit sa revina la noi, avem doar jucatori, dar nu si echipa, c'est la vie !!!

dica10 steag3

axident18.09.2007 12:27

Hai Steaua !!!

Nu cred ca Slavia este asa de puternica, daca baietzii de la Steaua se vor concentra si tot timpul vor face presing Slavia va ceda. In opinia mea cea mai mare problema la Steaua este retragerea in defensiva dupa ce sunt in avantaj.

Bafta !!!

pui de dac 11218.09.2007 12:47

e clar Hagi nu are mandrie daca nu face echipa cum considera el ca e mai bine:

http://www.fanatik.ro/liga_i_sectiune_2/ar..._titulari_.html

Wally18.09.2007 12:53

Intr-adevar, Badoi merita sa fie titular, dar pe postul de mijlocas dreapta, nu pe cel de fundas dreapta in locul lui Golo.

**alex**18.09.2007 13:00

Sa speram ca in primul 11 Neaga va fi folosit in atac unde ii este locul si nu pe banda stanga. De Cristocea ce se mai aude?

MALDINI_STEAUA18.09.2007 13:01

Dupa meciul cu porumbeii mi-a mai scazut entuziasmul,totusi pun pret pe experienta in jocurile europene si inca sper la o victorie !

Forza Steaua !

lupi18.09.2007 14:11

La cum joaca Steaua in acest moment nu cred ca vom castiga.vom obtine un rezultat de egalitate in cel mai bun caz.Sunt stelist dar sunt realist.Vad ca altii deja vad victorii cu 2 3 -0.Daca vom castiga.vom castiga cu 1-0 si acel gol va fi dintr-o faza fixa.Zapata golanski-Goian-rada-Marin""""badoi-Lovin-Dica-Cristocea''''Badea-Iacob.sa auzim de bine

forever_STEAUA18.09.2007 14:30

Colaborarea cu Bigotti dã rezultate. Pãcat cã toți au moaca de parcã ar merge la înmormântare. Bine, mai puțin Rada :laugh:

MALDINI_STEAUA18.09.2007 14:32

@forever_STEAUA,stii ca e vorba aia : Haina face pe om

Dar acum ma intreb : Oare golul cine il face? :huh: :idea:

zamainmenu18.09.2007 14:38

Ce are mah cu Golanski, panarama asta de Fernandel? Nu-i convine ca e strain? Pai ce vina au strainii daca au educatie profesionista si mentalitate de invingator si sunt mai cu sange in vene decat ai nostri? Ce analfabet sovin e urangutanul asta de Berbecali! Va fi mult mai rau cu Badoi fundas, veti vedea. Iar Croitoru e ca o oaie beata, se dribleaza pe el insusi. Ne amagim in continuare ca, adaugandu-i pe Badoi si Croitoru, jocul nostru va fi altul. Nicidecum. Ne vom screme sa legam 3 pase consecutive, cu Lovin si Ov. Petre capi de linie.

Dicaaa18.09.2007 15:00

Steaua va trebui sa bata maine la Praga forzateaua steagro spre cl and spre24 :laugh:

dmb18.09.2007 15:12

Nu, Steaua trebuie sa nu primeasca gol miine! Ca sa invinga trebuie o alta echipa....si nu avem!

Oricum sezonul este dus sincer m-asi bucura daca Hagi joaca cum vrea Becali si pierde de iasa scintei. Poate asa se mai potoleste "atotstiutorul" si lasa sa se ocupe de fotbal antrenorul...oricare ar fi el!

Nu avem nici o sansa in conditiile existente la club. Mindrii, tabere, multi stiutori, accidentati, fara forma...........

Se vorbeste de 10 Milioane si se asteapta ca Steaua sa bata tot. Stuttgartul a dat 8 numai pe Marica si abia suporterii cei mai infocati spera sa treaca de grupe. Spera! Nu au pretentia ca noi.

stelea18.09.2007 15:46

maine o sa-mi cumpar o batista , ba nu ,un cearcaf .....(( ((

Suntem mancati , inainte de a incepe meciul . Hagi, tu ce faci la antrenamente , ca nu se vede nimik ???

Beeecali , pleca de la acest club .Faci mult rau ....

stelistu 258018.09.2007 17:55

Daca nu castigam meciul asta ne scad drastic sansele de calificare.Iar tensiunile astea pe care chiar patronul clubului le alimenteaza nu pot duce la nimic bun.HAI Steaua forzateaua

«123458»