FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Slavia Praga - Steaua 2 - 1 (1 - 1)

«145678»
Recoba19.09.2007 22:18

predatorpulse7 ai perfecta dreptate...golanski fundas si badoi mijlocas...bine...in rest tot avem in lot cativa jucatori care nu au ce cauta la Steaua... in fine...faza cu inter...fener e mare echipa...ne ar darama daca ar juca contra noastra...si cand ma gandesc ca vine arsenal...

bogdan19.09.2007 22:38

Mai prienteni. Degeaba va luati de Hagi. Nu este el vinovatul. Steaua chiar joaca mai bine ca pe vremea lui Olaroiu, are mai multa initiativa. Incercati sa recunoasteti macar. De vina sunt petardele aduse la Steaua. Astia nu sunt jucatori nici de echipa campioana, dar de CL (Surdu, Croitoru, Cristocea, Badea, Iacob). Hai sa fim seriosi, chiar daca au marcat si ei candva. RETINETI...CANDVA. Noroc cu Goian, asa mai marcam si noi.

Steaua nu are atac si este foarte clar acest lucru. Ne trbuie jucatori care stiu sa fac un dribling, care stiu sa se demarcheze, nu sa fie prinsi tot mereu in offsait. Intr-un cuvant, NE TREBUIE JUCATORI.

Orice antrenor ar veni la Steaua, nu poate face mai mult cu acesti jucatori.

predatorpulse719.09.2007 22:47

Stiti care e lucrul care ma face sa ma simt cu adevarat trist? Lipsa oricarei sperante la orizont in ceea ce priveste echipa noastra.

Becali nu va vinde echipa,deci o sa ramanem cu tampeniile lui mult timp. Jucatori valorosi nu vor veni pentru ca nu vrea jijel sa dea salarii mari. Antrenori buni nu vor veni pentru nimeni cu coloana nu o sa vrea sa fie secundul lui Jiji. Si incet-incet va asigur ca si suporterii se vor indeparta,pentru ca ne place sau nu,noi acum tinem mai mult cu o amintire decat cu o echipa,toate lucrurile care pe vremuri ne faceau mandri ca suntem stelisti au cam disparut,sau oricum s-au diminuat. Prin lipsa spectacolului la Steaua ne-am pierdut identitatea,oare o vedeti pe Barca cu un stil italienesc? Tin minte ca indiferent daca pierdeam sau castigam,ma simteam bine stiind ca am jucat ceva,ca echipa s-a miscat.

Spuneti-mi voi ce perspective avem noi,in ce sa mai speram noi suporterii in acest moment,si nu vb din cauza infrangerii de la praga,ea e doar un pas din caderea de 2 ani si ceva a Stelei,desi am cazut cu adevarat de cand ne-a preluat Jiji,am cazut mai ales ca imagine,bine ii facea piti ca nu-l lasa langa vestiar.

De cand a venit Jiji si-a batu joc de suporteri in multe moduri,a bagat bodyguarzii in galerie,n-a lasat anumite bannere in stadion,a bagat preturi enorme la meciurile de CL,spune de cate ori e nevoie ca nu da doi banii pe suporterii Stelei,dar ce mai mare victorie impotriva noastra este faptul ca ne face sa ne simtim resemnati pentru ca oricat ne-am revolta,pur si simplu nu avem ce sa facem impotriva lui,poate doar sa se gaseasca cineva cu destui bani sa preia Steaua,dar oricum nu o vinde ciobanul,cu politica lui o sa ajungem sa ne bucuram daca terminam in primele 4,lucru posibil din iarna,mai ales dupa plecarea lui Dica si Goian.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

skylo19.09.2007 22:51

O echipa de MELCI cu Dica in frunte.Eu zic sa il bagam pe Goian atacant ca sigur marcheaza mai mult decat asa zisi atacanti ai nostri :).... sa vedeti meciu cu Arsenal... sa vedeti acolo diferenta de viteza si tehnica .... Aparare ce mai avem si noi ca restu e praf tot, si mijloc si atac.... radeam de dinamovisti da sa vedeti ce tenziunii si pase proaste vor fi si la noi la echipa...

Sa speram la mai bine.... fularsteau2

@predatorpulse7 : Pai sti de ce nu ar vinde ciobanu Steaua ?! Iti zic eu... Steaua pentru el a fost o rampa de lansare in politica si prin intermediul Stelei e si el mai mediatizat.... ce sar auzi de el daca nu ar fi patronul Stelei ... NIMIC.

yo_marius_xxx19.09.2007 22:55
"Stilul" lui numai performante ne aduce pana acu....

mie mi se pare ce seamana cu stilul becalidiotului....esti tu sigur ca asta e stilul Hagi??

korynna19.09.2007 23:03

Bine ca e doar vina lui Hagi,Banel s.a.m.d...Adevarul ca toata echipa n-a jucat nimic.Atata timp cat n-o sa avem un lot unit n-o sa facem nimic.Nod in papura se poate gasi oricui,chiar si lui Zapata :blink: ,care a fost pentru mine iar omul meciului.Nu e nimic de comentat...nu avem echipa...aia de la Slavia cu 3 milioane si-au facut echipa de CL si cu care bat Steaua,noi am facut 14 transferuri sau nu mai stiu cate degeaba,nu facem nimic nici in campionat nici in CL.Poate ca fac comentariul asta la nervi,dar nu exista greseli individuale,ci colective.Nimic nu merge si alta solutie decat sa continuam asa nu exista.Lotul trebuie omogenizat,sa se invete unii cu altii,sa se invete cu Hagi,Hagi sa il dea draq pe jj si tot asa,un antrenor nou nu ar rezolva nimic.Nu merge treaba,dar parca e mai bine.Sa renunte la mingiile bubuite in fata,sa lucreze in echipa,jj sa nu se mai bage si totul va fi cat de cat ok.Sa dea Domnu' ca astea sa fie singurele puncte pierdute si sa nu iesim cu 0 din grupa asta.Forza Steaua!

yo_marius_xxx19.09.2007 23:18
,Hagi sa il dea draq pe jj si tot asa,,jj sa nu se mai bage si totul va fi cat de cat ok.

......si marmota....tot cu ciocolata are treaba....

cand vreodata o sa stea Jiji deoparte? cand n-o sa mai fie la Steaua? posibil....

FC_STEAUA_194720.09.2007 00:37
mie mi se pare ce seamana cu stilul becalidiotului....esti tu sigur ca asta e stilul Hagi??

hai hai sa fim seriosi, nu becalie face antrenamentul si le spune jucatorilor ce sa faca. Este clar ca Hagi nu are ce cauta ca antrenor la nimeni in lume. A avut oportunitate dupa oportunitate si de fiecare data a aratat ce nu are nici un fel de valoare. Il respect pe Rege foarte mult ca persona si mai ales ca jucator dar pentru legenda lui trebuie sa se lase de antrenorat.

Si alta chestie, daca lucrurile are merge atunci Becali nu s-ar mai baga in treaba anternorului dar ce sa face sa se uita la echipa cum joaca ca niste gaine fara cap? SUNTEM VARZA, daca jucam asa in continuare nu se pune problema cu castigatul in CL, nu batem pa nimeni nici macar in Liga 1.

Chestia cu patronul nu se intampla si la case mai mari, ia uite ce s-a intamplat cu Mourinho la Chelsea, echipa joaca prost, Abramovici il cheama in birou, se enerveaza un pic si pa.

Daca Steaua ar avea un antrenor care ar stii ce sa faca cu lotul pe care il avem si ar avea rezultate atunci Becali ar tace din gura despre jocul echipei pentra ca ar vedea ca banii lui au fost cheltuiti pa un produs solid care obtine victorii.

Recoba20.09.2007 01:07

bai baiatule american...atata timp cat Gigi face echipa..atata timp cat el vine pe la antrenamente...si il ia pe unu si pe altu la discutii ca tu sa alergi asa ..si altu altfel..sa lauda el la TV cum a strigat la Neaga la antrenament sa alerge mai mult....nu intelegi ca tampitul se baga in orice...nu e de vina Hagi...Hagi e un antrenor exigent...si are o personalitate foarte distanta...asta ar fi o bila neagra ca nu reusete sa si apropie jucatorii...da oricum...adunatura de mercenari de la Steaua nici nu s ar apropia...ca nu Hagi le falfaie caramizile de euro pe la nas...dar Hagi e un antrenor bun..nici foarte bun nici tampit...a avut cat de cat rezultate..si mai are multe de invatat...dar oricine ar veni la Steaua nu ar face nimic...pai..i uitate la ultimele transferuri...care s au facut..zi un jucator...UNU SINGUR..pe care la vrut neaparat Hagi...toti sunt adusi...ca a vrut Gigi ca i a placut lui...uite...acum un an de zile..te ai fi gandit vreodata...ca o sa joace...surdu la Steaua ?:)) sincer...cum e posibil...sau ...nu am nimic cu saracul om...daa...zaharia..la fel...el e jucator de Steaua...e absolut trista situatia actuala...si inca odata o zic...vine arsenal...vine sevilla...vine iar slavia :))

korynna20.09.2007 02:15

@FC Steaua 1947

JJ mereu o sa se bage la echipa orice s-ar intampla,putem sa castigam si CL,tot o sa-si asume un merit.Pana nu dispare el nimic nu o sa mearga bine,dupa cum am vazut aproape toti strainii out...mai are putin si o sa spuna ca nici Zapata nu are ce cauta in teren.E trist,foarte trist,nici Hagi nu e cine stie ce antrenor,dar nu stiu nici altul care ar face mai multe in locul lui.Cea mai frumoasa zi din viata mea va fi cand jj o sa lase Steaua...oare se va intampla vreodata?Degeaba baga bani fara cap,degeaba se da mare ca a investit nush cat,mai bine 3 transferuri de calitate decat multe si proaste,degeaba il dai pe Thereau si il aduci pe Zaharia...din iarna o sa vanda tot si atunci o sa vedem ce ne facem.

dmb20.09.2007 04:14

Acum aduceti cel mai bun antrenor din lume cu asa echipa nu o sa cistige prea mult. Dica este unanim laudat de toti. Aiurea ! Pina sa fie Dica un 10 adevarat mai trec sute de ani.

Dar si daca pe linga cel mai bun antrenor din lume mai aduceti si cea mai buna echipa din lume...e tot degeaba.

Vine patronul si ii cere antrenorului sa-i antreneze romaneste.

Apoi sa-l bage si pe Radoi ca-i neam cu el. Portarul sa joace extrema stinga iar mijlocasul portar ca altfel nu mai are ce cauta la echipa. Si ce-i daca echipa e buna ii place lui unul de la Unirea tomnatic care trebuie sa joace neaparat daca tot a dat banii pe el!

Sa fim seriosi; cind un cioban face operatii pacientul nu poate ajunge decit...mort !

Nu cred ca am sa ma mai uit mult timp la Steaua pina ii apartine lui Becali!

BandiT20.09.2007 04:26

echipa a jucat totusi mai bine decat in campionat...

pacat ca nu am scos un egal...

sa vedem daca putem bate macar pe UTA.

FC_STEAUA_194720.09.2007 05:40
bai baiatule american...atata timp cat Gigi face echipa..atata timp cat el vine pe la antrenamente...si il ia pe unu si pe altu la discutii ca tu sa alergi asa ..si altu altfel..sa lauda el la TV cum a strigat la Neaga la antrenament sa alerge mai mult....nu intelegi ca tampitul se baga in orice...nu e de vina Hagi...Hagi e un antrenor exigent...si are o personalitate foarte distanta...asta ar fi o bila neagra ca nu reusete sa si apropie jucatorii...da oricum...adunatura de mercenari de la Steaua nici nu s ar apropia...ca nu Hagi le falfaie caramizile de euro pe la nas...dar Hagi e un antrenor bun..nici foarte bun nici tampit...a avut cat de cat rezultate..si mai are multe de invatat...dar oricine ar veni la Steaua nu ar face nimic...pai..i uitate la ultimele transferuri...care s au facut..zi un jucator...UNU SINGUR..pe care la vrut neaparat Hagi...toti sunt adusi...ca a vrut Gigi ca i a placut lui...uite...acum un an de zile..te ai fi gandit vreodata...ca o sa joace...surdu la Steaua ?:)) sincer...cum e posibil...sau ...nu am nimic cu saracul om...daa...zaharia..la fel...el e jucator de Steaua...e absolut trista situatia actuala...si inca odata o zic...vine arsenal...vine sevilla...vine iar slavia :))

Ce are de aface faptul ca locuiesc in America cu tema despre care vorbim? Esti jelos cumva, te mananca pa tine in fund ca locuiesc eu in America? De acum incolo te rog stai la subiect.

Simt ca nu sunt inteles, nu il apar pe Becali si stupiditatea lui dar trebuie realizat ca ca patron el are dreptul sa face toate chestile pe care le face. Nu imi plac nici mie aceste chestii, Becali este un idiot ca nimeni altul, un tampit incult care prin soarta blestemata a suporterilor stelisti ajuns finantator.

Nu poti sa dai vina pe jocul absolut groaznic al echipei pe faptul ca Becali vine la antrenamente. Ce cand era Protasov sau Zenga nu venea? Echipa de ce juca atunci si acum nu? Si nu imi spune de lot pentru avem cel mai valoros lot din Romania (5 titulari in nationala, si nu degeaba) dar problema este ca antrenorul Hagi nu stie sa plaseze acesti jucatori in teren cum trebuie, nu stie ce scheme sa faca cu ei la antrenament sa iasa jocul pe care si-l imagineaza, nu stie, nu stie, nu stie. Antrenoratul nu se invata asa pa ici pa colo' cum tot declara Hagi, daca ar fi invatat ceva de la Cruyff, Steaua nu ar juca cum joaca acum. Hai sa fim seriosi, aproape toti am fost un pic nedumeriti cand Hagi a fost anuntat antrenor, si am zis "ok, ii dam sansa asta pentru ca este o legenda a Stelei si il iubim cu totii" sansa continua dar 12 goluri in 11 meciuri, locul 7 in campionat, si performante rusinoase ii cam incheie aceasta sansa. Este un adevar greu de acceptat pentru unii suporteri dar este adevarul.

@FC Steaua 1947

JJ mereu o sa se bage la echipa orice s-ar intampla,putem sa castigam si CL,tot o sa-si asume un merit.Pana nu dispare el nimic nu o sa mearga bine,dupa cum am vazut aproape toti strainii out...mai are putin si o sa spuna ca nici Zapata nu are ce cauta in teren.E trist,foarte trist,nici Hagi nu e cine stie ce antrenor,dar nu stiu nici altul care ar face mai multe in locul lui.Cea mai frumoasa zi din viata mea va fi cand jj o sa lase Steaua...oare se va intampla vreodata?Degeaba baga bani fara cap,degeaba se da mare ca a investit nush cat,mai bine 3 transferuri de calitate decat multe si proaste,degeaba il dai pe Thereau si il aduci pe Zaharia...din iarna o sa vanda tot si atunci o sa vedem ce ne facem.

Asta asa e, situatia se poate rezolva asa: Becali ii spune unui antrenor ce sa joace, acesta nu o face si BAM e dat afara, vine altul si acesta face acelasi lucru si BAM dat afara etc etc, pana la urma trebuie sa realizeze taranu ca ori antreneaza el echipa de pe banca ori lasa oamenii pe care ii plateste sa isi faca treaba. Sincer pe mine nu m-ar deranja atat de mult Becali daca nu ar iesii in presa zi de zi sa zica tot ce face el la club si sa strice moralul jucatorilor prin declaratile lui stupide. Daca s-ar duce la ei om la om in vestiar ar fi altceva "Asculta baiatul, eu te platesc multi bani si tu nu joci la ce ma astept eu. Ori tragi tare la antrenament si pa teren ori o sa fie consecinte." numai ca Becali nu lucreaza asa pentru ca presa il iubeste si el iubeste presa. Este o situatie nasoala rau dar ce sa facem, asta este viata a unui fan stelist in acest moment, si mergem inainte. Pana la urma suntem in grupele ligii pentru al doilea an la rand, lucru care acu 3-4 sezoane parea un vis.

slipperyshadow20.09.2007 06:11

ce de comentarii pro si contra. normal. ca intr-un forum.

imi voi spune si eu parerea.

Cine a jucat fotbal a vazut mai multe decat cine nu a jucat si comenteaza doar ce a vazut la TV.

Hagi a a fost nevoit sa il introduca pe Badoi (inspirat Becali aici, dar numai in prima repriza). Hagi ar fi trebuit sa aiba curajul ca in a doua repriza sa il bage pe Golansky, chiar daca "ii cadea capul" dupa meci. Badoi a cazut fizic.

Banel, desi comentat negativ, a avut cel mai bun meci al sau de nu stiu cand ( a fost si el in forma azi). Sa nu uitam totusi ca Banel joaca pe prea multe posturi. Multe sprinturi inainte si inapoi iti slabesc creativitatea, driblingul si sutul. Deci e, IMHO, greseala tactica. Ok, jucatorul poate alerga, dar nu e cazul.

Surdu nu a fost bun de nimic. Alta greseala. Elton era de 10 ori mai bun.

RADA, felicitarile mele. dupa cate a spus Becali, nu ma asteptam sa joace cu inima pentru clubul asta...

Ca sa concluzionez fara sa judec eu jucatorii sau antrenorul: NU IMI DAU SEAMA CUM DE NU A VAZUT Hagi si staff-ul tehnic ca slavia praga e o echipa asezata, cu un mijloc bun, cu 2 aripi rapide, si nu a inteles ca trebuia sa joace tehnic (dribling mai mult) ca sa ii scoata din dispozitiv. nu ai cum sa surprinzi o echipa care e "asezata" doar cu centrari in careu si puerile pase la intalnire. Abia cand a intrat Badea, s-a vazut ce bine facea un Elton si un Badea in teren. 2-3 driblinguri si i-ai scos din dispozitiv. si erau terminati.

Steaua IN MOMENTUL ASTA NU ARE NICI UN ATU: NU ARE JUCATORI RAPIZI (in afara de Badea), NU ARE JUCATORI CU SUT PUTERNIC SI PRECIS (pentru suturi de la distanta), NU ARE UN MIJLOC CREATIV (atunci cand astepti totul de la un singur om, Dica, e posibil sa nu iti iasa nimic), APARAREA E BUNICICA, DAR LENTA, ZAPATA E FOARTE BUN, si ATAC nimic...

SO, ce e de facut? Elton, inapoi la Steaua. psiholog care sa le schimbe mentalitatea inainte de meciuri. un atacant rapid (era unul de vreo 15 milioane care se zicea ca va fi adus, dar...)

mai sunt niste secrete de observare a jocului, dar nu o sa le scriu aici, acum

SI CEL MAI IMPORTANT, dati nene drumul la minge mai repede. au avut cateva contraatacuri si nu le-au fructificat tocmai datorita pierderii unui tempo...

Si-a spus parerea umila un oarecare...care pe la 8 ani, dupa un joc de fotbal in IOR, a fost luat de mana si dus direct in curte la Steaua...

PS: fotbalul e ca o partida de sah la nivelul asta. degeaba domini daca nu ai ocazii. slavia praga asta a facut. s-a lasat dominata (insa controlat, stand foarte bine pe pozitii - si iar spun ca era nevoie de o echipa mai tehnica...trebuia sa le dea voie sa joace mai tehnic...aici e greseala tactica) si a contraatacat cand nu se astepta nimeni...deci ne-a lasat sa obosim ca prostii si ei s-au pastrat pentru sprinturi. asta e. pacat ca nu vede nimeni din staff-ul ehipei...

VerBaLl3D20.09.2007 07:15

Salut all , sunt nou pe forum asa ca de acu inkolo o sa fiu alaturi de voi forzateaua , Nici eu nu sunt de acord cu Gigi Becali , cand o ducem si noi bine atunci strik , dc naiba la mai adus pe golanski , Elton era mic .... dar se intelegea de minune cu Dica , ce naiba sa caute badoi fundas ... ar trebui Nea Gigi sa se uite la meciurile cand Badoi juca la Rapid si sa se gandeask sa mai aduk jucatori pe posturile pe care nu avem jucatori .... Near trebui un fundas dreapta dak ar avea bani sa il ia pe Hubshman e super jucator .... si un mijlocas stanga de picior stang avem nevoie de mijloc ... Atacantii nu pot face nimik dak nu au de unde primi pase :mellow: . Nui asa ?

GOD20.09.2007 07:52

Va zic eu ciobanu a fost prost(adica e prost) cand ia dat pe Thereau si Elton a fost cea mai mare greseala a lui. :wacko: :tongue:

slipperyshadow20.09.2007 07:57

in principiu, o echipa mare are 2 perechi de atacanti. in cazul Stelei, Thereau se intelegea bine cu Badea si cu Elton

Iacob e mai singuratic.

echipa trebuie creata pe relatia dintre jucatori. nu aiurea. imi fac iooo echipa da romani si gata. nu mai vreau brazilieeeeeni, franceeeezi si alti straini. iooo sunt romaaan si asta vreau iooo sa fac...

cred ca asa a zis...si a facut Becali

forever_STEAUA20.09.2007 08:05

Prima reprizã - bunã (chiar foarte bunã ținând cont de ultimele jocuri).

Zapata - a apãrat ce a avut de apãrat

Bãdoi - în prima reprizã a fost cel mai bun jucãtor al Stelei, în a douã reprizã s-a vãzut cã nu are meciuri în picioare. La pauzã aș fi fãcut rocada între el și Bãnel

Rada - exact în apãrare, puține ezitãri.

Goian - dacã nu era el, nu marcam.

Petre Marin - vârsta își spune cuvântul, a greșit la primul gol.

Nicolițã - încearcã... degeaba! Îmi mențin pãrerea cã trebuia sã schimbe locul cu Bãdoi.

Lovin - mai bun decât Ov. Petre

Ov. Petre - mai slab decât Lovin

Cristocea - lipsa meciurilor și-a spus cuvântul

Dicã - singur nu are ce face. A grșit câteva pase.

Iacob - în creștere de formã.

Surdu + Croitoru - slab, spre foarte slab

Badea - a încercat, nu a putut.

Repriza a doua a fost dezastru.

Partea stângã - bulevard.

Neinspiratã înlocuirea lui Lovin și pãstrarea lui Ov. Petre.

@VerBaLl3D

Bine ai venit. Renunțã te rog la limbajul specific mIRC-ului.

slipperyshadow20.09.2007 08:11

intram in polemici...cum sa-l schimbi pe badoi cu un mijlocas ofensiv care poate juca si varf si sa il transformi in aparator? si sa mai dea si randament... :unsure: ?

il schimbai cu golansky dar nu cu Banel.

forever_STEAUA20.09.2007 08:14

@slipperyshadow

Hai sã fim serioși. Nicolițã NU e mijlocaș ofensiv și NU e atacant. Nicolițã e MUSAI sã fie pe teren. Atunci mãcar sã nu încurce lumea.

slipperyshadow20.09.2007 08:20

in orice caz e mai bun pe posturile alea decat pe cel de fundas...

l-a folosit si Olaroiu pe post de fundas ca nu avea altceva. e un jucator mediocru care alearga mult.

dar in afara de Dica, zapatta, Rada si Goian, pe cine mai are Steaua?

cum am mai spus: NU ARE MIJLOC, NU ARE SUTEORI DE LA DISTANTA, NU ARE ATAC, ARE O APARARE LENTA (a fost destept antrenorul slaviei...de ce crezi ca a jucat in viteza pe flancuri?), NU ARE DRIBLING, NU ARE VITEZA LA PASE etc.

"doar astea trebuie schimbate".

GOD20.09.2007 08:41

Imediat dupã ce arbitrul a fluierat finalul partidei, Lovin a izbucnit în plîns. El a rãmas minute bune pe banca de rezerve și și-a acoperit fața cu palmele. "Închizãtorul" roș-albaștrilor a fost îmbãrbãtat de colegi și a ajuns la vestiare printre ultimii.

gsp.

korynna20.09.2007 08:45

Geez...Lovin?Nu ma asteptam,daca ar fi sa ne luam dupa gsp.Imi pare rau de el,aseara merita sa joace pana la sfarsit.Se pare ca avem mai multi stelisti decat ne-am fi imaginat...

GOD20.09.2007 09:12

A facut si poza intra pe gsp, sa vezi poza cand plange.

weeezer20.09.2007 09:50

Becali tot se bate in piept ca face, ca drege, ca vrea sa intinereasca echipa si sa renunte la liderii ei, ok, atunci sa puna mana sa se uite la meciurile nationalei de tineret, si sa aduca de-acolo, cu 4-5 milioane ne facem trupa de viitor. Ma gandesc cu groaza la ce va insemna Steaua fara Goian, fara Dica...

Pe de alta parte, imi place Lovin. Oficial. Si caracterul, si jocul din ultima perioada.

JOS Becali!

LE: din nou spun, cu riscul sa-mi sara unii in cap, s-a renuntat mult prea usor la Elton. Ok ok, poate nu era Maradona, dar nimeni nu citea jocul mai bine ca el. Dica ar fi avut cu cine sa joace, cu cine sa combine. Iar faza cu circarul, si cu excesul de driblinguri si de spectacol, cred ca se putea lucra la partea asta, cred ca aici putea antrenorul sa intervina si sa-i zica sa joace mai mult pentru echipa decat individual. Ne trebuie un jucator de genul lui Elton, care sa poata sa avanseze cu mingea la picior, sa poata dribla 2 adversari, sa poata sa dea pase inteligente pentru "berbecutii" nostri, Banel, Badea.

Si inca o data zic ca Nicolita n-are ce cauta in flanc. Daca tot e sa joace, l-as forta varf, daca nu, jet!

«145678»