ce de comentarii pro si contra. normal. ca intr-un forum.
imi voi spune si eu parerea.
Cine a jucat fotbal a vazut mai multe decat cine nu a jucat si comenteaza doar ce a vazut la TV.
Hagi a a fost nevoit sa il introduca pe Badoi (inspirat Becali aici, dar numai in prima repriza). Hagi ar fi trebuit sa aiba curajul ca in a doua repriza sa il bage pe Golansky, chiar daca "ii cadea capul" dupa meci. Badoi a cazut fizic.
Banel, desi comentat negativ, a avut cel mai bun meci al sau de nu stiu cand ( a fost si el in forma azi). Sa nu uitam totusi ca Banel joaca pe prea multe posturi. Multe sprinturi inainte si inapoi iti slabesc creativitatea, driblingul si sutul. Deci e, IMHO, greseala tactica. Ok, jucatorul poate alerga, dar nu e cazul.
Surdu nu a fost bun de nimic. Alta greseala. Elton era de 10 ori mai bun.
RADA, felicitarile mele. dupa cate a spus Becali, nu ma asteptam sa joace cu inima pentru clubul asta...
Ca sa concluzionez fara sa judec eu jucatorii sau antrenorul: NU IMI DAU SEAMA CUM DE NU A VAZUT Hagi si staff-ul tehnic ca slavia praga e o echipa asezata, cu un mijloc bun, cu 2 aripi rapide, si nu a inteles ca trebuia sa joace tehnic (dribling mai mult) ca sa ii scoata din dispozitiv. nu ai cum sa surprinzi o echipa care e "asezata" doar cu centrari in careu si puerile pase la intalnire. Abia cand a intrat Badea, s-a vazut ce bine facea un Elton si un Badea in teren. 2-3 driblinguri si i-ai scos din dispozitiv. si erau terminati.
Steaua IN MOMENTUL ASTA NU ARE NICI UN ATU: NU ARE JUCATORI RAPIZI (in afara de Badea), NU ARE JUCATORI CU SUT PUTERNIC SI PRECIS (pentru suturi de la distanta), NU ARE UN MIJLOC CREATIV (atunci cand astepti totul de la un singur om, Dica, e posibil sa nu iti iasa nimic), APARAREA E BUNICICA, DAR LENTA, ZAPATA E FOARTE BUN, si ATAC nimic...
SO, ce e de facut? Elton, inapoi la Steaua. psiholog care sa le schimbe mentalitatea inainte de meciuri. un atacant rapid (era unul de vreo 15 milioane care se zicea ca va fi adus, dar...)
mai sunt niste secrete de observare a jocului, dar nu o sa le scriu aici, acum
SI CEL MAI IMPORTANT, dati nene drumul la minge mai repede. au avut cateva contraatacuri si nu le-au fructificat tocmai datorita pierderii unui tempo...
Si-a spus parerea umila un oarecare...care pe la 8 ani, dupa un joc de fotbal in IOR, a fost luat de mana si dus direct in curte la Steaua...
PS: fotbalul e ca o partida de sah la nivelul asta. degeaba domini daca nu ai ocazii. slavia praga asta a facut. s-a lasat dominata (insa controlat, stand foarte bine pe pozitii - si iar spun ca era nevoie de o echipa mai tehnica...trebuia sa le dea voie sa joace mai tehnic...aici e greseala tactica) si a contraatacat cand nu se astepta nimeni...deci ne-a lasat sa obosim ca prostii si ei s-au pastrat pentru sprinturi. asta e. pacat ca nu vede nimeni din staff-ul ehipei...