FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Slavia Praga - Steaua 2 - 1 (1 - 1)

«15678»
lew20.09.2007 10:33

Hagi nu este de vina, desi este cel mai slab antrenor al Stelei in ultimii ani.

El primeste telefoane.... scoate-l pe ala , baga-l pe ala.

Fata de Steaua de acu 2 ani s-au intamplat urmatoarele:

-fiecare cedare de jucator a adus o cumparare de jucator ori mai slab ori mai greu adaptabil in echipa

-jucatorii cu tehnica individuala+viteza nu exista

-chiar si asa cei cu tehnica individuala sunt ingraditi in joc de toti antrenorii (exceptie Protasov) sau

sunt considerati mingicari.

-daca am pune toti jucatorii Stelei in teren si i-am pune sa-si paseze din prima ,fiecare intr-un cerc

de 2 m, tot ar scapa mingea pe jos la 7-8 pase,dar se cere acest lucru in miscare..unde variabila

numita adversar nu sta niciodata pe loc

-nu avem suteori din afara careului.

-2 din 10 centrari sunt executate prost

-jucatorii se incurca intre ei ori in atac ori in aparare cu tot cu portar(nu se cunosc).

Hai sa vedem care este numitorul comun al echipelor din C.L.

1. Portar de valoare,de obicei la 30- 35 ani.

2. Aparare "inalta" sau "batrana pe post",unii veniti in aparare de pe posturi de mijlocasi(nu pot

alerga la randament maxim decat pe perioade f. scurte)

3. Mijloc tehnic, rapid,bun executant de lovituri libere,participant la faza de atac cat si la aparare

4. Atacanti rapizi,tehnici,care daca sunt inalti participa la fazele de aparare.(100% IMPORTATI)

5. Antrenori rodati in cupe europene.

6. Patroni cu bun simt, fara valente de antrenori, de care cu 2-3 exceptii n-a auzit nici dracu.

Poate nu m-am exprimat prea tehnic si profesional dar CE ARE Steaua DIN CELE 6 POZITII

ENUMERATE DE MINE?

weeezer20.09.2007 11:34

2 din 10 centrari sunt exectutate prost? Sigur asa ai vrut sa zici? Sau 2 din 10 sunt bune? cred ca mai degraba a doua, esti foarte optimist, si daca 8 din 10 ar fi bune, asa cum zici, am fi departe...

Bisquit20.09.2007 11:35

Cu parere de rau spun ca unii jucatori nu au ce cauta la Steaua.

Nu stiu cine o fi decis sa fie bagati in teren dar Surdu si Croitoru au fost praf...

Surdu nu are ce cauta la noi. E cel mai slab jucator din lotul nostru de cativa ani buni..

Hagi e stelist de-al nostru, il iubim dar sa se duca...

Sincer a doua repriza facuta de noi aseara a fost jalnica... Nici o organizare, nimic..

Cel mai bun jucator al nostru a fost portarul Zapata.

Dar, ar zice Gigi,....jucam in Liga Campionilor..

slipperyshadow20.09.2007 11:43

da, sa se duca Hagi...ai uitat de Olaroiu ca a rata pe mana lui calificarea in finala UEFA, nu?

ce mare antrenor e Olaroiu? tot 1-1 a facut cu Rapid...cel mai bun a fost Protasov...juca ofensiv Steaua. Hagi e mijlocas si gandeste ca un mijlocas. l-a retras pe Dica (am impresia ca e un fel de Hagi mai mic, care incearca sa paseze inteligent) care e om de create DAR pe distante scurte, nu le are cu pasele lungi cum era Hagi...

aici nu merge...oricum, noi ne agitam degeaba. nu cred ca citeste cineva din staff-ul Stelei pe aici...

Bisquit20.09.2007 11:50

Ce m-am bucurat cand am vazut ca in sfarsit pleaca Olaroiu

Nu credeam....dar...in sinea mea..cred ca usor usor incep sa il regret...

slipperyshadow20.09.2007 11:59

si mai e o problema: s-au facut prea multe schimbari de jucatori la echipa. NU ADUCI PUR SI SIMPLU JUCATORI LA CLUB. trebuie sa vezi cum se integreaza, sa vezi daca se intelege cu ceilalti. Becali a facut o varza cu jucatori veniti din toate partile, si asta are...o varza de echipa.

Daca el se crede razboinicul luminii si nimeni nu e mai destept ca el, asta e...

Si Adi Ilie zicea la stiri ca am dominat 80% din meci. da, si? asta a fost planul lor. au stat bine in teren, noi am obosit aiurea (cand domini ai si faze de poarta, pe cand Steaua ieri...) si ne-au ras pe contraatac. pentru staff-ul Stelei: asta se numeste strategie. nu stiu cum nu puteti sa vedeti si sa "cititi" jocul...

rockan20.09.2007 12:14

Ce mai,nu avem antrenor!!!!Nici de Oli nu imi prea placea dar cu el sunt sigur ca bateam Slavia.Acum nu ramane decat sa schimbe Jiji antrenorul(nu cred ca o sa-l schimbe ca doar e nasu :angry: )si poate asa o sa ne revenit la timp incat sa luam campionatul sau macar locul 2(cu care nu sunt multumit).Pana atunci nu avem decat sa asteptam,sa induram si sa il injuram pe Jiji.Era sa uit de galerie:NO COMMENT,SUPERBA DE-A DREPTUL SUPERBA!!!! steag3

Recoba20.09.2007 12:14

Ce are de aface faptul ca locuiesc in America cu tema despre care vorbim? Esti jelos cumva, te mananca pa tine in fund ca locuiesc eu in America? De acum incolo te rog stai la subiect.

Chiar tineam azi dim sa mi cer scuze pentru tonul mai nesimtit care l am avut aseara a eram plin de nervi..da vad ca si tu raspunzi prin mitocanii...vroiam sa evidentiez ca ai niste opinii clar trase din surse senzationale...tip gsp sau prosport...si as fi vrut sa stai sa comentezi alt sport la tine acolo unde mor eu de oftica ca nu sunt....ceva gen baschet...daaa..mi am readus aminte ca au mutat o in new orleans...eh..bafta totusi...

steaua_gloria20.09.2007 13:17

Aseara am plans noi si ei au ras. Azi or sa planga ei si noi o sa radem(pentru zburatori si pisicute)

1uLy4Nn20.09.2007 19:33

deja ne-am lamurit cu pisicutzele 1-2 :)))..radeau de noi :D

vivi21.09.2007 08:41

pff...sincer ma asteptam la infragere...desi...mie rusine sincer...Romania sa facut de ras saptamana asta:-J la fel si Steaua

Dan_BKL21.09.2007 08:43

pana la urma aceasta infrangere a dus la un lucru bun Hagi si-a dat demisia desi era cazu s-a faca acest lucru mai de mult.pana la urma e bine ca si-a dat seama ca nu are valoare s-a antreneze Steaua.

Oli sper s-a te intorci cat mai repede posibil si Steaua s-a revina la normal dupa experienta Hagi care a fost un dezastru.

Recoba21.09.2007 20:10

dobitoc bkl....ejti genul de om care vine cu prosopul cu Steaua la meciuri ?....

Dan_BKL21.09.2007 20:15

mai retardatule nu te-a bagat nimeni in seama pa tine eu doar mi-am spus parerea.vezi-ti de treaba si incearca s-a te abti ca nu imi bat capu cu toate rasele proaste.

MALDINI_STEAUA21.09.2007 20:16

@Dan_BKL : Dupa nume , vad ca il adori pe cioban , e ca un idol pentru tine , nu ? in alta ordine de idei , zici ca e bun Oli ? Pai noi ce facem aici , dam mere pe pere ? Be serious, Oli sa ramana acolo la arabi , sa nu mai vina in Ghencea.

P.S : "sa" te abti se scrie , nu "s-a" , si "pe tine" nu "pa tine"

fane_casieru21.09.2007 20:40

@bkl - intrebare:

daca Oli nu se mai intoarce la Steaua - CE TE FACI ???

Dan_BKL21.09.2007 20:56

Oli va reveni la Steaua probabil din iarna acum din pacate e imposibil.Oricum mai bine cu Masimo decat cu Hagi defapt mai bine cu orice decat cu Hagi.

referitor la intrebarea ta daca Oli nu se va intoarce in Ghencea Steaua va ramane tot Steaua si cu el si fara el dar parerea mea este ca ar fi cea mai buna solutie.L-as dori pe Trapatoni daca s-ar putea nu pe Oli dar deocamdata prima varianta este un vis iar a doua sper s-a devina o certitudine.

DelPiero1021.09.2007 21:03
mai retardatule nu te-a bagat nimeni in seama pa tine eu doar mi-am spus parerea.vezi-ti de treaba si incearca s-a te abti ca nu imi bat capu cu toate rasele proaste.

Oameni ca tine ar trebui bagati in camasa de forta...cai si idolul vostru Jiji Fekali!

Dan_BKL21.09.2007 21:28

bine ba continuati circu asta atunci ca pana la urma cine intelege bine cine nu treaba lui.eu din momentu asta ies din discutie ca chiar n-are rost si nai cu cine vorbi.

DelPiero1021.09.2007 22:01

Asa este! :ohmy:Nai cu cine discuta...ferice de cei in cauza! :happy:

P.S.deci tu esti Dan Becali...tu vei fi cumva secudnul lui Virgil?

Recoba21.09.2007 22:18
bine ba continuati circu asta atunci ca pana la urma cine intelege bine cine nu treaba lui.eu din momentu asta ies din discutie ca chiar n-are rost si nai cu cine vorbi.

tinere agramat...probabil se trage de la nume....fi dragut si bea un gat de verde de paris...o sa ti faca bine...ai sa vezi...

IONUTZ-CIPRIAN22.09.2007 08:02

Nu va mai luati de el,ca nu este frumos,omul si-a spus parerea,cred ca de asta s-a construit acest site,in momentul de fata avem antrenor,daca omul va dovedi ca este bun,nu cred ca Jiji il va mai aduce pe Oli,insa daca nu este in stare sa antreneze o echipa ca Steaua,stiti urmarea!

Dan_BKL22.09.2007 19:46

ba saracia draq veziti de ale tale si nu mai comenta ca nu esti tu in masura sa ma inveti pa mine sa scriu.eu nu te-am bagat in seama asa ca mai taci draq din gura nu te mai certa singur.

IONUTZ-CIPRIAN23.09.2007 07:02

Sper ca nu te referi la mine!

Recoba23.09.2007 19:43

bai omule care ti ai facut nick-ul de parca esti numarul de inmatriculare a lu' Becali...ca tot esti din Constanta...asculta atent cantecul sirenelor si arunca te in gat in mare...ai face un mare favor...

PS :vad ca ai ascultat unele sfaturi si ai inceput sa mai folosesti o cratima o virgula...

«15678»