FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua București - BATE Borisov

«1234567»
myid29.08.2007 15:45

Thereau : ce jucator am pierdut, ....

o sa vedeti ca o sa dea gol deseara ! :) din pacate nu pentru noi, ci pentru anderlecht in poarta turcilor,

o sa spuneti ca nu sunt realist, ca joaca pe partea lu' roberto Carlos, dar o sa vedeti :)

http://www.UEFA.com/competitions/UCL/fixtu.../report=pr.html

sTe@u@29.08.2007 15:46

vedeti mah ce dovada de tarani dati?...cum sa ne bucuram ca nu sa calif o echipa rom???/ frate sunt stelist dar nici asa

Gigi a uitat cand se duca la pascut cu oile????????? acum face miau miau miau face misto ff Steaua

sTe@u@29.08.2007 15:48

ba stf in gura de taran....

sTe@u@29.08.2007 15:51

sincer sa fiu borisov e o echipa slaba dar nu cred ca Steaua se califfica poate doar daka da Gigi 2 mil aia cred ca zik mersi ca nici stadion nau....ne-am obisnuit cu toti cum cumpara Gigi tot asa ca steua nare nicio perf pe bune dar oricum sunt stelist

sTe@u@29.08.2007 15:55
BAH NU MAI TINETI MINTE cand AM CONDUS PE MIDDESBORO CU 3-0 SCOR GENERAL si NE-A DAT 4 ?/??? ATUNCI AM FAQUT Romania DE KKT.....acum AVEM UN MECI CU O ECHIPA SLABA POATE NU NE CALIFICAM SA VEZI CE-MI BAG **** IN Gigi BEC si Hagi ASA ca MAI BN Hagi SA FAQA DRAQU si EKL CEVA
ShadoW29.08.2007 16:13

BA BA BA Cristocea SI EMEGHARA NU JOACA ?!?!?

ShadoW29.08.2007 16:16

Cristocea sau macar emeghara nu joaca ? :(

il_scorpio29.08.2007 16:16
sincer sa fiu borisov e o echipa slaba dar nu cred ca Steaua se califfica poate doar daka da Gigi 2 mil aia cred ca zik mersi ca nici stadion nau....ne-am obisnuit cu toti cum cumpara Gigi tot asa ca steua nare nicio perf pe bune dar oricum sunt stelist

DATI-I BAN LU' ASTA! Ce incerci sa faci frate...ori esti dinamovist ori incerci sa faci 1000 de postari in 5 minute...auzi n-are nici o performanta..........bai....esty un terminat...dati-i ban lu' asta , ca ne face de rusine!!

Blue&Red29.08.2007 16:19

Cateii nu au botic de Champions League,Borcea ne va da artificiile cu reducere...Hai sa le aratam noi artificii in seara asta ca Lazio nu i-a lasat...Sa le aratam cine are meritul sa intre in grupele Champions League.

FORZA Steaua!!!Inima Blue&Red!!! forzateaua

Roxana_2329.08.2007 16:49

PRIMUL 11 AL Stelei: ZAPATA - P. Marin, Goian, RADA, NESU - Nicolita. Ov. Petre, Lovin, Croitoru - Dica, Neaga

Mda .. Eric iar e rezerva ..

CaTaLiNsm StElIsTu29.08.2007 17:05

vad ca multi viteji si asa-zisi stelisti de pe acest forum le plang de mila dinamovistilor,intradevar era bine pentru fotbalul din ro sa se califice si ei dar cum CL nu e cooperativa de blaturi ca si in ro i-si arata adevarata valoare a lor.ceea ca ma frusteaza cel mai mult e ca vad ca unii sar in sus si zic ca Lazio nu-i Bate......asa e dar pentru cei care au uitat tin sa le reamintesc ca nici Valensia nu-i Lazio si era una dintre cele mai puternice echipe ale momentului.oricum dupa meciul pe care l-am vazut valoarea lui Lazio de acum e mult chiar si sub adversara noastra din kiew p care am intalnit-o in grupele CL.Mereu Superiori!HAI Steaua!!!

White_R29.08.2007 17:23

Pe mine ma exzaspereaza tot ratatii astia de analisti care iau statisticiile si dau favorite aplicand o pseudologica . Daca Bate are palmares mai slab ca Steaua si s-a infintat mai rapid dupa creierul lor plat inseamna ca sunt varza . In fotbal nu se aplica calcule matematice si statistice . Adeversarii sunt tot oameni nu-s dintr-o categorie inferioara in lantul trofic .TOT CE CONTEAZA E FORMA DE MOMENT .Dupa pseudologica statisticiilor o echipa infintata mai recent va fi mereu mai slaba ca una infintata mai tarziu .Fie scenariul : Echipa 1 castiga prima editia a UCL.In a doua editie a UCL echipa 1 e favorita ca e singura care are in palmares un titlu si e normal sa castige iar ,deci va castiga. In editia a 3-a la fel si tot asa .Deci pseodologica palmaresului si statisticiilor nerelevante e o PROSTIE .Sper ca Steaua va bate azi 3-0 .Si daca mai aud ratati ca zic invidiosi ca stelistii au batut o echipa slaba e clar ca sunt prosti de le flutura ochii chiar de se lauda ca au diplome de ingineri si antrenor pro .Tot ce da valoarea relativa a unei echipe e momentul . La ora asta necunoscuta Bate e de turul 3 UCL unde Dinamo nu cred ca ar fi ajuns daca nu furau si sezonul trecut de Liga 1 .

endorama29.08.2007 17:44

mai, voua va merge sopcastul?

Cristocea_29.08.2007 17:48

EEEEEEESTE ZAHARIA!!!

Irresistible23Steaua29.08.2007 17:49

un inceput bun de partida !!

JDERUL29.08.2007 17:51

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaa !

1-0

zamainmenu29.08.2007 18:25

La pauza.

Avem o echipa slaba care face un joc mediocru, avem un antrenor care nu stie tactica nu traseaza trasee de joc pentru jucatori iar astia joaca haotic dupa cum ii taie capul si avem un patron varza.

Iar cireasa de pe tort sunt cei doi siamezi de la mijlocul terenului, rupti din comedii ieftine: Lovin si Ov. Petre.

Mie unul mi-a cam ajuns. Steaua de azi a pastrat numai numele fata de Steaua anilor '90. Sunt deceptionat pentru ca jucam infect pana si cu descultii astia bielorusi. In grupe vom fi sac de box.

AndyQ29.08.2007 18:27

GOOOOLLLLLLLLLL ZAHHHHAAARRRIIIAAAAA!!!!!

In Ghencea s-a nascut o noua Stea!

Bogdan Anderko29.08.2007 18:27

sopcastul merge. dar sunetul e cam naspa.

tvants a mers bine o perioada. apoi s-a blocat.

AndyQ29.08.2007 18:29
La pauza.

Avem o echipa slaba care face un joc mediocru, avem un antrenor care nu stie tactica nu traseaza trasee de joc pentru jucatori iar astia joaca haotic

Frate, la ce meci te uiti????

Vezi ca asta cu Steaua e pe Pro TV, nu pe OTV!!!!

Ti se pare ca Steaua joaca haotic sau ca inchizatorii nu-si fac treaba?

Scuzele mele, atunci. Tu ar trebui sa fi in teren si pe banca, in locul lor, sa le arati ce inseamna Steaua!!!

Cristocea_29.08.2007 18:29
La pauza.

Avem o echipa slaba care face un joc mediocru, avem un antrenor care nu stie tactica nu traseaza trasee de joc pentru jucatori iar astia joaca haotic dupa cum ii taie capul si avem un patron varza.

Iar cireasa de pe tort sunt cei doi siamezi de la mijlocul terenului, rupti din comedii ieftine: Lovin si Ov. Petre.

Mie unul mi-a cam ajuns. Steaua de azi a pastrat numai numele fata de Steaua anilor '90. Sunt deceptionat pentru ca jucam infect pana si cu descultii astia bielorusi. In grupe vom fi sac de box.

Daca cumva ne calificam.

revolutionaru29.08.2007 18:30

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL.....ZAHARIAAAAAAA

AAAAAAAAA

Forza Steaua

JDERUL29.08.2007 18:37

Oricum,descultzii astia sunt mai tehnici decat cei de la Latzio.Daca ar avea si o idee de joc in ofensiva,...mi-e greu sa ma gandesc.Dupa prima repriza pot spune ca stam bine in teren.Avand in vedere indisponibilitatzile.

raul stelistu29.08.2007 18:38

Steaua ii ca si calificata..............jocul scartaie insa.

Miau....miau...miau

JDERUL29.08.2007 18:47

aVEM UN PORTAR DE 24 KARATE

Dica paseaza si goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Neeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaagaaaaaaaaaaaaa !

«1234567»