FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua București - BATE Borisov

«14567»
popey20929.08.2007 20:04
Ce mama dreaq a fost asta ? Asa a ajuns sa joace Steaua ? Ne calca in picioare aia in grupe.

Nu se poate asa ceva. E bataie de joc. Daca belorusii aia aveau un atacant si un portar de valoare medie acum scorul era 1-3. Ma pi* pe ea de calificare. Ne facem de ras. Niciodata n-am vazut Steaua atat de dezorientata si dezorganizata.

Bah expertilor unde ati invatzat mah fotbal? avetzi vreo scoala ceva ? numai vorbitzi si numai criticatzi vedetzi da treburile voastre ca e mai bine!

Cea mai mare bucurie e calificarea , sau tu mr vrei ca Steaua sa joace spectaculos ca dinamomue si sa stea acasa???

vezitzi de treba ta si tinetzi parerile pentru tine numai instiga lumea la scandal fularsteaua2fular-campionii fularsteau2 forzateaua

popey20929.08.2007 20:06
La pauza.

Avem o echipa slaba care face un joc mediocru, avem un antrenor care nu stie tactica nu traseaza trasee de joc pentru jucatori iar astia joaca haotic dupa cum ii taie capul si avem un patron varza.

Iar cireasa de pe tort sunt cei doi siamezi de la mijlocul terenului, rupti din comedii ieftine: Lovin si Ov. Petre.

Mie unul mi-a cam ajuns. Steaua de azi a pastrat numai numele fata de Steaua anilor '90. Sunt deceptionat pentru ca jucam infect pana si cu descultii astia bielorusi. In grupe vom fi sac de box.

Bah expertilor unde ati invatzat mah fotbal? avetzi vreo scoala ceva ? numai vorbitzi si numai criticatzi vedetzi da treburile voastre ca e mai bine!

Cea mai mare bucurie e calificarea , sau tu mr vrei ca Steaua sa joace spectaculos ca dinamomue si sa stea acasa???

vezitzi de treba ta si tinetzi parerile pentru tine numai instiga lumea la scandal forzateauafularsteaua2fular-campionii fularsteau2 fularultras

Tom_Jerry29.08.2007 20:13

Da, ok, am prins ideea, Steaua n-a jucat genial..

Dar prefer sa joace prost decat sa faca spectacol ca in meciul cu Rosenborg si sa nu se califice..

In grupe ce o sa fie, conteaza mai putin..Sanse la locul 2 nu prea sunt decat daca se mai aduce un mijlocas central de valoare si daca picam cu Benfica si Rosenborg:D..

Oricum, Steaua a jucat mult mai bine decat in meciul cu Zaglebie, macar din punctul asta de vedere e o oarecare crestere..Trasee de joc? Au fost cateva, pentru cine are ochi sa vada..

Eu sunt dispus sa am rabdare cu aceasta echipa..Pana acum, rezultatele il sustin pe Hagi.. La fel cum l-au sustinut si pe Olaroiu inainte.. Cine vrea spectacol sa mearga la circ:D..

Felicitari Steaua !!!

stelist24/2429.08.2007 20:14

MIAU MIAU MIAU!!!

Cine e cea mai buna echipa?? Steaua!!! Cine???!! Steaua!!!

DA, Steaua E CEA MAI BUNA ECHIPA!!!!!!

zamainmenu29.08.2007 20:15

Una-i una si alta-i alta. Sa nu ne imbatam cu apa rece.

Bucuria calificarii e indiscutabila, insa, asta nu ne impiedica sa semnalam faptul ca jucam tot mai infect, ca ne-au presat descultii astia de bielorusi, ca am avut noroc cu carul, ca putea fi 1-3 si 0-1 in min. 2.

Jucam mai slab ca anul trecut, suntem terminati in grupe, locul 4 il avem rezervat.

DanStan29.08.2007 20:18

vezitzi de treba ta si tinetzi parerile pentru tine numai instiga lumea la scandal fularsteaua2fular-campionii

Ce instigare ? Da, as vrea sa-l instrig pe Hagi SA FACA NAIBII CEVA. Nu mai putem juca asa. Ne vor calca aia in picioare in grupe. Maidanezii isi pot permite sa se faca de kko in Europa, noi nu.

Unde am invatat fotbal ? Urmarind Steaua. Primul meci pe Ghencea a fost un Steaua - pooli Timisoara 3-0 in primavara lui '83.

Nu, nu vroiam spectacol. Vroiam un joc sigur si pragmatic. Nu ma asteptam ca raportul ocaziilor sa fie 6-2 in favoarea belorusncilor. Ce mama naibii, am jucat cumva cu Milan si nu stiu eu ? Pai daca chiar vom juca cu Milan care va fi raportul ocaziilor ? 16-0 ?

endorama29.08.2007 20:19
In grupe ce o sa fie, conteaza mai putin..Sanse la locul 2 nu prea sunt decat daca se mai aduce un mijlocas central de valoare si daca picam cu Benfica si Rosenborg:D..

ce atitudine a la Borcea... ma dezgusta de fiecare data cand ii aud pe dinamovisti ca 'vor sa joace in Liga Campionilor' (adica 'vrem banii Ligii Campionilor sa ne scoatem investitiile') niciodata ca 'vor sa faca performante in Liga Campionilor'.... eu sincer, daca nu as sti ca participand in LC am avea bani sa mai transferam jucatori, as prefera oricand o semifinala de Cupa UEFA in locul unei participari in LC de genul celei de anul trecut

Roger29.08.2007 20:25

@ popey209.

E un forum public si pot sa-mi exprim liber parerea. Iar cel care instigi la scandal esti tu. Si eu, ca si DanStan, am vazut prea multe meciuri ale Stelei ca sa nu stim ce inseamna acesta (primul, acel 0-0 cu Roma din '84).

fansteaua4629.08.2007 20:27

Stasevic asta ar fi un jucator valabil. Nu-l vede nimeni de la Steaua București ?

fularsteaua2fular-campionii fularsteau2

Tom_Jerry29.08.2007 20:28
ce atitudine a la Borcea... ma dezgusta de fiecare data cand ii aud pe dinamovisti ca 'vor sa joace in Liga Campionilor' (adica 'vrem banii Ligii Campionilor sa ne scoatem investitiile') niciodata ca 'vor sa faca performante in Liga Campionilor'.... eu sincer, daca nu as sti ca participand in LC am avea bani sa mai transferam jucatori, as prefera oricand o semifinala de Cupa UEFA in locul unei participari in LC de genul celei de anul trecut

Imi pare rau sa te dezamagesc, dar jumatate din echipele care intra in Liga Campionilor o fac pentru bani.. In afara de cele 16 echipe care merg mai departe in optimi, si care in general sunt cam aceleasi an de an, celelalte echipe vad Liga Campionilor ca pe o competitie ce le asigura o parte a bugetului si ca pe o posibilitate de a continua apoi in grupele Cupei UEFA..

Mai e mult pana sa putem pune probleme unor echipe ca Barcelona, Chelsea sau Milan..Si trebuie sa progreseze tot fotbalul romanesc..De la presedtinti de cluburi (prin atitudine si strategie de investitii) pana la jucatori (mentalitate - nu ca anul trecut cand Badea a stat la usa vestiarului lui Real sa ia tricoul lui Ronaldo) si chiar suporteri (care in seara asta au fost de nota 11)..

Pana una alta, ar trebui sa ne multumim si prin faptul ca participarea in Liga ne ofera un plus financiar fata de celelalte echipe din campionat..

O sa ajungem si in Cupa UEFA si poate o sa facem performante anul asta..Daca prindem locul 3 in grupa..Si e posibil si locul 2. Daca se schimba jocul si apare un mijlocas central de certa valoare, acum ca Plesan s-a accidentat si Radoi e de asemenea indisponibil..

fansteaua4629.08.2007 20:34

Neaga ne-a aratat ca NU este mijlocas stanga, oricat de tare ar insista Hagi sa-l puna sa joace acolo ;

- Nesu : slab, cat mai e pana revine Emeghara ?

- Goian si Rada : ingrijorator de relaxati, au sarit de mai multe ori pe sub minge, trezirea !

Tom_Jerry29.08.2007 20:35

E adevarat, Neaga nu e mijlocas stanga, insa a fost necesara existenta unui varf impins si Zaharia era unica solutie, Iacob fiind abia revenit dupa accidentare..

Oricum, a fost dupa parrea mea cel mai bun meci facut de Neaga de la revenirea sa, si s-a descurcat binisor si ca mijlocas..

Deliric129.08.2007 20:37

Nu mai conteaza cum a jucat (docamdata) important e ca sa calificat ... sper cu timpu` jocul sa fie mai cursiv , mai in viteza , sunt momente in care nu se reuseste 3 pase consecutive....dar asa cum am spus tot ce conteaza este ca suntem in CL.

-=Danny=-29.08.2007 20:37

Cu jocu care l-am facut asta seara am putea intra cu orcinee in grupe , ca ii RUPEM !!!!!!!!!!!!!! Dica a jucat mai bine decat in jocu c Dinamo Kiev !!!!!!!!! Abia astept sa vina la Valcea intr-un amical ceva ..... Forza Steaua !!!!!! CAMPIONI AM FOST < CAMPIONI VOM FII < PANA VOM MURIII < SI IN Romania SI IN EUROPA !!!!!!!!!!!!!

mikutu29.08.2007 20:50

un joc bine pregatit de antrenor si executat de echipa. nu consider ca trebuia fortat mai mult de atat cu aceasta echipa.chiar si de la 0-1 in minutul doi sunt convins(dupa joc si prospetimea jucatorilor) ca Steaua castiga cele trei puncte. suntem la inceput de drum, un drum foarte greu , si nu este necesara risipa de energie. este doar parerea mea si nu astept comentarii din partea nimanui.

Neil29.08.2007 20:52
cornel-cluj29.08.2007 20:55
sunt tare bucuros de rezultat, dar in acelasi timp, deloc entuziasmat de ce va urma in Liga.... cu jocul asta si cu Lovin mijlocas central o sa ajungem din nou sa recurgem la scuze de genul 'nu le dadeam gol la astia nici de jucam o saptamana intreaga'.

Stii ceva? Incearca sa te bucuri. Ce va fi in Liga vom vedea. Ce sa inteleg, ca iti pare rau ca n-am fost ca Dinamo. M-am saturat pana in gat de carcotasi care, datorita faptului ca nu le-a iesit cum vor ei un anume rezultat dau in stanga si-n dreapta. BUCURA-TE MACAR AZI, PENTRU Dumnezeu!!! Sau bucuria iti provoaca alergie?

strezahuzum29.08.2007 21:14
Cu jocu care l-am facut asta seara am putea intra cu orcinee in grupe , ca ii RUPEM !!!!!!!!!!!!!! Dica a jucat mai bine decat in jocu c Dinamo Kiev !!!!!!!!! Abia astept sa vina la Valcea intr-un amical ceva ..... Forza Steaua !!!!!! CAMPIONI AM FOST < CAMPIONI VOM FII < PANA VOM MURIII < SI IN Romania SI IN EUROPA !!!!!!!!!!!!!

Dannny, calmeaza-te baiatule ... sa nu patesti ceva. Pana maine poate te mai racoresti si-o lasi mai moale cu "ii rupem".

Arunca o privire pe lista adversarilor posibili si-o sa vezi ca echipele din urna intai ne bat in 9 cazuri din 10, ce sa ne mai ascundem dupa deget. Urna doi, maxim 3 puncte, cu conditia sa prinda ei o zi slaba iar noi una foarte buna. De-abia urna 4 contine echipe de o valoare comparabila cu cea a Stelei. Nici urma de alde Levski sau Artmedia anul asta.

cornel-cluj29.08.2007 21:15
Ce instigare ? Da, as vrea sa-l instrig pe Hagi SA FACA NAIBII CEVA. Nu mai putem juca asa. Ne vor calca aia in picioare in grupe. Maidanezii isi pot permite sa se faca de kko in Europa, noi nu.

Unde am invatat fotbal ? Urmarind Steaua. Primul meci pe Ghencea a fost un Steaua - pooli Timisoara 3-0 in primavara lui '83.

Nu, nu vroiam spectacol. Vroiam un joc sigur si pragmatic. Nu ma asteptam ca raportul ocaziilor sa fie 6-2 in favoarea belorusncilor. Ce mama naibii, am jucat cumva cu Milan si nu stiu eu ? Pai daca chiar vom juca cu Milan care va fi raportul ocaziilor ? 16-0 ?

Bun. Sa zicem ca ai dreptate. Ne vor calca in grupe (poate picam iar ca anul trecut cand ne-au calcat Realul si Lyon-ul de nu ne-am vazut, si atunci cine a fost de vina?), ne vor lasa fara echipament, ca de!, n-avem "trasee" sa-i spargem pe "descultii" aia de la Chelsea,Milan,Liverpool,Real,Barcelona,Arsenal,Manchester s.a.m.d, si ne vom face "de kko" in grupe. Ce sa-ti zic? Asa ma simt de nervos, ultragiat, nemultumit, vindicativ ca nu am avut raport de 6-2 in favoarea noastra, ci numai 2-6, dar cu 2 GOLURI LA ZERO in poarta lor, ca o sa cer demisia lui Hagi!! N-am fost "vitezistii" din '83!! Sa-i dam afara pe toti!!!! Sa aducem "razboinicii luminii", "arhanghelii crestinismului din fotbal" acolo unde-i va afla naiba stie cine....

Sincer, cred ca nu te poti bucura! Si mai cred ca, asa ca si lui Becali, iti stau in gat succesele lui Hagi! Si nu esti singurul!?

Le reseau pansant29.08.2007 21:15

Atmosfera cam funesta pe aici, nu prea e multa lume pe aici, iar cei prezenti cam dezamagiti de ce oare?

greenyes29.08.2007 21:16

Fratie eu unul am anticipat jocul asta gandindu ma ca Steaua nu are mijloc iar inafara de Dica care stie "joaca" nici unul din echipa asta n "o" mai stie. O faza tare a fost cand Dica a incercat sa intre intr un schimb de pase cu marele nostru, inimosul nostru ATLET.....care....ce a facut a scapat mingea afara iar saracaul Dica a facut un gest de nemultumire sau mai mult de lehamite. Unde esti tu Elton, Thereau.....unde sunt fotbalistii.....noi nu avem mijloc si de asta nu jucam nimic..... ce e asa greu de inteles????

Iar cand joci in aparare cu un jucator care e in pioneze de jumatate de an, Goian, apar greseli si in aparare. Din pacate ne asteapta zile negre. Plesan accidentat, Radoi accidentat, Bicflavi nu e copt pentru meciurile cu miza sau sper sa fi prins o zi slaba astazi, nu inteleg de ce l au dat pe Ochirosii, sper sa joace bine Surdu dar nici Surdu nu e mijlocas de creatie.

Sa vedem ce mare transfer o sa faca daca nu sa nu avem pretentii!!!!

Cum necum suntem in postura echipelor care nu joaca cine stie ce dar isi elimina adversarul, care ramane doar cu gustul amar al infrangerii dupa un meci de la care se putea mai mult.....hi hi hi asa eram si noi la inceput, cu Rosenborg, cu Villareal, cu Liverpool la ei acasa, etc.

Forza Steaua!!!!

malacone29.08.2007 21:20
Imi pare rau sa te dezamagesc, dar jumatate din echipele care intra in Liga Campionilor o fac pentru bani.. In afara de cele 16 echipe care merg mai departe in optimi, si care in general sunt cam aceleasi an de an, celelalte echipe vad Liga Campionilor ca pe o competitie ce le asigura o parte a bugetului si ca pe o posibilitate de a continua apoi in grupele Cupei UEFA..

Mai e mult pana sa putem pune probleme unor echipe ca Barcelona, Chelsea sau Milan..Si trebuie sa progreseze tot fotbalul romanesc..De la presedtinti de cluburi (prin atitudine si strategie de investitii) pana la jucatori (mentalitate - nu ca anul trecut cand Badea a stat la usa vestiarului lui Real sa ia tricoul lui Ronaldo) si chiar suporteri (care in seara asta au fost de nota 11)..

Pana una alta, ar trebui sa ne multumim si prin faptul ca participarea in Liga ne ofera un plus financiar fata de celelalte echipe din campionat..

O sa ajungem si in Cupa UEFA si poate o sa facem performante anul asta..Daca prindem locul 3 in grupa..Si e posibil si locul 2. Daca se schimba jocul si apare un mijlocas central de certa valoare, acum ca Plesan s-a accidentat si Radoi e de asemenea indisponibil..

asa e ai dreptate ,banii din Liga e unul din motive dar mentalitatea jucatorilor e 0.pai daca Mutu a ajuns ce e e pentru ca are un psihic de invingator.in schimb un jucator ca Badea era lesinat de bucurie ca a dat el golul cu realul..............si atunci oricit ai fi de bogat nu ai sanse in fata unor jucatori gen Gerard,Inzaghi,Puyol,Terry etc. pentru care finala e o performanta doar cistigata.in schimb publicul din Ghencea ma dezamagit,spurcatzi au fost peste noi cu coregrafia de inceput chiar daca la sfirsit au plecat ca niste lasi.in seara asta la noi nu am auzit un cintec sau ceva care sa se inteleaga ,nu mai zic sa fie cintat de tot stadionul,mor cind vad fanii lui Liverpool cantand,sau galata si ma injurati sau nu aseara "aia" au fost peste noi.FORZA Steaua

fularsteau2

cornel-cluj29.08.2007 21:24
Fratie eu unul am anticipat jocul asta gandindu ma ca Steaua nu are mijloc iar inafara de Dica care stie "joaca" nici unul din echipa asta n "o" mai stie. O faza tare a fost cand Dica a incercat sa intre intr un schimb de pase cu marele nostru, inimosul nostru ATLET.....care....ce a facut a scapat mingea afara iar saracaul Dica a facut un gest de nemultumire sau mai mult de lehamite. Unde esti tu Elton, Thereau.....unde sunt fotbalistii.....noi nu avem mijloc si de asta nu jucam nimic..... ce e asa greu de inteles????

Iar cand joci in aparare cu un jucator care e in pioneze de jumatate de an, Goian, apar greseli si in aparare. Din pacate ne asteapta zile negre. Plesan accidentat, Radoi accidentat, Bicflavi nu e copt pentru meciurile cu miza sau sper sa fi prins o zi slaba astazi, nu inteleg de ce l au dat pe Ochirosii, sper sa joace bine Surdu dar nici Surdu nu e mijlocas de creatie.

Sa vedem ce mare transfer o sa faca daca nu sa nu avem pretentii!!!!

Cum necum suntem in postura echipelor care nu joaca cine stie ce dar isi elimina adversarul, care ramane doar cu gustul amar al infrangerii dupa un meci de la care se putea mai mult.....hi hi hi asa eram si noi la inceput, cu Rosenborg, cu Villareal, cu Liverpool la ei acasa, etc.

Forza Steaua!!!!

Ai partial dreptate. Mai stiu si eu alte echipe care "nu joaca cine stie ce" (vezi Milan, Bayern, Chelsea), dar, culmea!, sunt in fazele superioare din CL (sa ma bata cucul daca stiu cum!?). Cat ghinion pe Steaua ca "nu joaca cine stie ce"!!??

papillon29.08.2007 21:27

imi pare bine ca am avut dreptate, Dica si zapata oamenii meciului.

Mai, dar ce au avut carnatii aia de la sport punct ro? Zici ca innebunisera, ca Steaua are noroc, ca si cupa campionilor tot cu noroc s-a luat. Pai mai taranilor, ce sa facem acuma? Sa pierdem ca sa va simititi voi bine?

radutheodor29.08.2007 21:28

Mda ... devine din ce in ce mai interesant ... a mai trecut o luna si s-au mai prins cativa de calitatea jocului: DanStan, endorama, etc.

Au trecut 4 meciuri oficiale in cupele europene si 4 meciuri oficiale in campionat, 8 meciuri in total in care nu am vazut INCA vreo urma de SPECTACOL, fotbal OFENSIV. Nici macar urma, si nici macar semne imbucuratoare.

Bilantul este trist: 11 goluri marcate, 4 primite. Deci o medie de 1.3 goluri pe meci, MAI PUTIN CHIAR DECAT IN ANUMITE PERIOADE (sa nu dau nume ...)

Asta in conditiile in care am jucat DOAR tururile preliminare CL, cu echipe de mana a doua (mi-e groaza sa ma gandesc ce se intampla daca picam cu Slavia Praga care a eliminat pe Ajax, sau vreo echipa turca, sau alte nebunii din astea), iar in campionat am jucat cu 3 candidate la retrogradare (Iasi, Ceahlaul si Farul) si am scapat ca prin urechile acului de infrangere in singurul meci serios, cu CFR (noroc cu Zapata).

Dar astept in continuare, ca asa m-a sfatuit pe mine unu danimarcu, care vede fotbalul super bine din Portugalia ... sa am rabdare si incredere in Hagi si va veni si fotbalul ofensiv ... asa ca nu va panicati oameni buni, mai aveti si voi putina rabdare ...

Hai forta Steaua. Bine dreacu ca maidanezii au ramas pe-afara, iar noi maine vom fi in urne si ne va gadila un pic ziua tragerea la sorti si numele mari cu care vom fi in grupe. Ca de acum primordial dupa parerea mea este sa castigam ACEST CAMPIONAT, nu sa visam la sferturi si semifinale CL (ca nu ne-ar strica si noua la anul automat a treiea prezenta consecutiva in grupele CL ... nu mai zic ce ar insemna asta pentru strategia de transferuri ...)

«14567»