Mda ... devine din ce in ce mai interesant ... a mai trecut o luna si s-au mai prins cativa de calitatea jocului: DanStan, endorama, etc.
Au trecut 4 meciuri oficiale in cupele europene si 4 meciuri oficiale in campionat, 8 meciuri in total in care nu am vazut INCA vreo urma de SPECTACOL, fotbal OFENSIV. Nici macar urma, si nici macar semne imbucuratoare.
Bilantul este trist: 11 goluri marcate, 4 primite. Deci o medie de 1.3 goluri pe meci, MAI PUTIN CHIAR DECAT IN ANUMITE PERIOADE (sa nu dau nume ...)
Asta in conditiile in care am jucat DOAR tururile preliminare CL, cu echipe de mana a doua (mi-e groaza sa ma gandesc ce se intampla daca picam cu Slavia Praga care a eliminat pe Ajax, sau vreo echipa turca, sau alte nebunii din astea), iar in campionat am jucat cu 3 candidate la retrogradare (Iasi, Ceahlaul si Farul) si am scapat ca prin urechile acului de infrangere in singurul meci serios, cu CFR (noroc cu Zapata).
Dar astept in continuare, ca asa m-a sfatuit pe mine unu danimarcu, care vede fotbalul super bine din Portugalia ... sa am rabdare si incredere in Hagi si va veni si fotbalul ofensiv ... asa ca nu va panicati oameni buni, mai aveti si voi putina rabdare ...
Hai forta Steaua. Bine dreacu ca maidanezii au ramas pe-afara, iar noi maine vom fi in urne si ne va gadila un pic ziua tragerea la sorti si numele mari cu care vom fi in grupe. Ca de acum primordial dupa parerea mea este sa castigam ACEST CAMPIONAT, nu sa visam la sferturi si semifinale CL (ca nu ne-ar strica si noua la anul automat a treiea prezenta consecutiva in grupele CL ... nu mai zic ce ar insemna asta pentru strategia de transferuri ...)