FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua București - BATE Borisov

«134567»
raul stelistu29.08.2007 18:49

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL RRIIIIIIIIIICCCCCCCAAAAAAA

In sfarsit a spart gheata.

White_R29.08.2007 18:49

Neaga confirma ca doar ca atacant da randament .Scoru si rezultatele vorbesc despre joc si valoare .

JDERUL29.08.2007 19:03

Dica paseaza genial dar Badoi rateaza copilareste.

Flaviu8629.08.2007 19:25

jos palaria pentru cei care au fost la stadion! sunt tare tare mandru ca sunt stelist!

ralutzi29.08.2007 19:28

bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee baietziiiiiiiiiiiiiiiii....haide steauaaaaaaaaaaa

Dragos_stelistu_200729.08.2007 19:28

bravooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!Liga Campionilor interzisa cainilor....... sprecl2 fularsteau2

Forza Steaua!!!!!bravo Hagi.....jos palaria.....ura!!!!!!!bravo Gigi!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

AndyQ29.08.2007 19:29

ATENTIE!!!! ATENTIE!!!! ATENTIE!!!!

Ultimu` banc:

Borcea catre Becali " Gigi nu mai lua tu artificii ca am luat eu"

The End

Roger29.08.2007 19:29

Nu pot sa ma bucur, am jucat oribil. Imi pare rau, dar vorba unui comentator, Steaua "ne minte frumos."

Nu mai putem sa recuperam mingi, abia-abia le atingem, chinuit si le si pierdem. Nu le-am pus mari probleme, mai degraba invers.

Am ajuns rau, seara trecuta a fost o veselie pentru mine (nu am tinut cu Lazio, dar cand am vazut cat de lamentabil se prabuseste Dinamo am dat-o pe bascalie), astazi sunt foarte suparat.

endorama29.08.2007 19:31

sunt tare bucuros de rezultat, dar in acelasi timp, deloc entuziasmat de ce va urma in Liga.... cu jocul asta si cu Lovin mijlocas central o sa ajungem din nou sa recurgem la scuze de genul 'nu le dadeam gol la astia nici de jucam o saptamana intreaga'.

DanStan29.08.2007 19:33

Ce mama dreaq a fost asta ? Asa a ajuns sa joace Steaua ? Ne calca in picioare aia in grupe.

Nu se poate asa ceva. E bataie de joc. Daca belorusii aia aveau un atacant si un portar de valoare medie acum scorul era 1-3. Ma pi* pe ea de calificare. Ne facem de ras. Niciodata n-am vazut Steaua atat de dezorientata si dezorganizata.

cristi_mold29.08.2007 19:39

Multumim baietii, pentru ca v-ati daruit exemplar inca odata si ca ne faceti din nou sa visam frumos. Pentru a doua oara consecutiv Steaua este in Liga Campionilor. Singura echipa din Romania capabila sa joaca acolo.

MULTUMIM Steaua CA EXISTI!!!!

AndyQ29.08.2007 19:40

HAi bai... eCSpertii de pe fcsteaua.ro... mai da-ti-o naibii.

Hai cu putina bucurie.... N-am jucat cu Fulgeru` Bragadiru, totusi sunt campioni la ei.

Si pana la urma Steaua inca are jucatori care nu-s integrati 100%...

Ce duderea inimii vreti?

Da-ti scroll mai sus, ca am pus bancu` anului...

Le reseau pansant29.08.2007 19:40

Sa va aud acuma cum injurati echipa ca a juct prost, ca nu a facut spectacol, ca Dica nu a pus suflet, ca Banel iarasi a fost "petarda" ca etc.

merty29.08.2007 19:42

iti multzumesc din nou Steaua!!!!!!!

cristi_mold29.08.2007 19:42
Sa va aud acuma cum injurati echipa ca a juct prost, ca nu a facut spectacol, ca Dica nu a pus suflet, ca Banel iarasi a fost "petarda" ca etc.

Nu avem de ce sa ii injuram. Pentru ca in seara asta ne-au facut fericiti.

DanStan29.08.2007 19:45

Nu intelegeti gresit. Nu bag strambe ca sa ma bag in seama. Dar chiar am jucat sub orice critica. Nu slab. Nu foarte slab. De-a dreptul penibil. Luati meciul si mai priviti-l odata. Ne-au bagat la mijloc nemancatii astia de vreo 10 ori. Apararea a fost depasita de cel putin 7-8 ori. Si astia nu sunt Lyon sau Real. Astia sunt Bate Borsov, o echipa de mana a 3-a. Nici nu vreau sa ma gandesc la grupe. Suntem la ani lumina distanta de ceea ce se joaca acolo.

Irresistible23Steaua29.08.2007 19:47
Nu avem de ce sa ii injuram. Pentru ca in seara asta ne-au facut fericiti.

mai este timp pana se trezeste unu !!!

predatorpulse729.08.2007 19:50

N-am jucat grozav dar Dica si-a aratat din nou clasa si i-am potolit pe bielorusi. Ar fi cea mai mare prostie sa-l dam acum pe Dica.

Fratilor,ne-am calificat,bucurati-va macar in seara asta ca maine o sa analizam "la rece",insa Steaua are aceste probleme pentru ca lipsesc titulari si nu exista omogenitatea de pe vremuri,au fost adusi 14 JUCATORI NOI,nu prea exista cupluri formate nici pe partea stanga nici pe dreapta. Mai tineti minte ce bine combina Ogararu cu Nicolita? Asta pentru ca jucau meci de meci impreuna,la Steaua lui Hagi mereu se schimba jucatori si in aparare si in mijloc,din cauza indisponibilitatilor si d-aia jocul sufera. Sper in continuare ca intr-o zi vom vedea spectacolul din nou in Ghencea,care de vreo 2 ani ni se da cu lingurita.

Felicitari baieti pentru calificare si haideti cu titlul 24!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

cristi_mold29.08.2007 19:51

Vrei sa zici ca tu nu esti fericit/. Ca nu te bucuri ca Steaua este pentru a doua oara consecutiv in Grupele Ligii. Hai mah dute la catei si lasa'ne. In seara asta doar Steaua, Dica, Nicolita, Zapata, Badoi, Neaga si compania conteaza. Lor ar trebuie sa le multumim. Pentru ca inca odata au scos fotbalul romanesc din mizerie. NU ma intereseaza in acest moment jocul ci doar ca Steaua ESTE IN Liga Campionilor>

Le reseau pansant29.08.2007 19:54

Lasa ca dupa cateva posturi sa vezi cu isi aduce aminte lumea si sa vezi atunci. :D

-=Danny=-29.08.2007 19:56

Nu inteleg la ce se refereaq cand arata ceasl spre oficiala , dar ii multumesc pentru gol !!!!! Si faza in care Rica a dat gol , a fost creata de unicul , si magnficul , care este cereasa de pe tort ..... Nicolaeee Dica !!!!! Zaharia e bestial frate , e mai bun la loby !!!!! Vroiam sa intre si Iacob , sa vad ce face pe teren ( ca e de la Valcea ) , oricum Forza Steaua spre24 dica10 fular-campioniifularultrasfularsteaua2

vlad_cj29.08.2007 19:59

Multumim Steaua!!! mai conteaza jocul cand suntem pentru al doilea an consecutiv in elita! macar in aceste momente sa uitam de joc si sa ne bucuram! Forza Steaua!!!

-=Danny=-29.08.2007 20:02

Maine la cat e exgtragerea pentru grupe ??? Daca nu aflu la ce ora e ..... stau toata ziua in casa cu tvu pe sport.ro !!!!!! Steaua e camioana noastea \:d/ >:D< \:D/ !!!!! Dichanio sa traiesti TATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dica10 ne duce spre cl

popey20929.08.2007 20:02
Nu pot sa ma bucur, am jucat oribil. Imi pare rau, dar vorba unui comentator, Steaua "ne minte frumos."

Nu mai putem sa recuperam mingi, abia-abia le atingem, chinuit si le si pierdem. Nu le-am pus mari probleme, mai degraba invers.

Am ajuns rau, seara trecuta a fost o veselie pentru mine (nu am tinut cu Lazio, dar cand am vazut cat de lamentabil se prabuseste Dinamo am dat-o pe bascalie), astazi sunt foarte suparat.

Bah expertilor unde ati invatzat mah fotbal? avetzi vreo scoala ceva ? numai vorbitzi si numai criticatzi vedetzi da treburile voastre ca e mai bine!

Cea mai mare bucurie e calificarea , sau tu mr vrei ca Steaua sa joace spectaculos ca dinamomue si sa stea acasa???

vezitzi de treba ta si tinetzi parerile pentru tine numai instiga lumea la scandal forzateaua fularsteau2 fular-campionii

DanStan29.08.2007 20:03

Nu e admisibil ca o echipa mica sa aiba 5 ocazii clare de gol chiar pe Ghencea. Noi nu suntem ddinamo. Doar aia ar putea fi multumiti cu o calificare in genunchi. Steaua e un nume in Europa, SINGURA echipa romaneasca de care au auzit majoritea strainilor. Nu ne putem permite sa ne facem de ras. Nu putem juca asa. Am jucat MAI PROST decat CFR Cluj contra cipriotilor si doar norocul si Zapata ne-au salvat de umilinta. Nu se poate asa ceva.

Nu e vorba de 'joc spectaculos'. E vorba de faptul ca niste necunoscuti ne-au dominat clar. Au avut 5-6 oczii, au facut un-doi-uri, au jucat PE JOS si in viteza, ne-au depasit constant fundasii. Nu se poate. Nu putem juca asa.

«134567»