Baietii, nu stiu ce sa zic, vad ca sunteti vehementi rau...eu doar zic ce am vazut aseara pe teren de la baietii nostri: determinare, vointa, dorinta de victorie. Si atmosfera din peluza care a fost fantastca. Insa vreau sa mai punctez cateva aspecte.
In primul rand, nu cred ca ne imbatam cu apa rece. Cititi cu atentie ce am scris mai sus: CAMPIONATELE (si cupele) se castiga cu ECHIPE MICI. Da, BATE nu e Lazio. Insa e totusi o echipa care ati vazut ca nu joaca f.f. prost. Si a trebuit multa MUNCA pentru a-i BATE
. Chiar nu puteti respecta un pic aceasta munca? Evident ca ati luat ce am zis si ati inventat niste gogomanii fantastice. Nici o secunda nu am spus ca Croitoru este Maradona, ca Banel ar fi nu stiu ce talent (si eu mi-am pus mainile in cap de destule ori cand il vedeam ca o scapa in aut). Am evidentiat MUNCA baietilor, ca colectiv. Si Zapata a muncit, ne-a salvat, dar probabil ca voi sunteti mai obisnuiti sa injurati portarul decat sa-l vedeti ca isi face treaba.
Chestia cu acasa si deplasare este absolut gratuita, DanStan. Stii foarte bine ca poti sa domini sau poti fi dominat oriunde, daca nu esti concentrat si nu muncesti. S-a vazut si aseara cu cateii care cu 50.000 de oameni in spate au supt-o. Bun, deci nu am avut 6 ocazii pe terenul lui Rosenborg...si ce daca? Ai ratat ideea, care este ca POTI FI DOMINAT ORIUNDE!. Standard pe care ii evoci putea sa aiba lejer 2-0 anul trecut daca nu era Carlos si norocul, si totusi spui ca nu au avut ocazii. Vad ca ai evitat exemplul meu cu Boro acasa, cand in loc de 1-0 trebuia sa terminam cu 2 sau 3 la zero si sa nu le mai dam nici o sansa, din nou ocaziile voastre iubite...Chiar trebuie sa amintesc de dubla cu Heerenveen, sau Betis ca sa iti dai seama ca chestia cu acasa si deplasare este ZERO daca jucatorii nu MUNCESC pe teren?! Daca nu au acea mentalitate de invingatori?
Observ cu tristete ca ma faci jijiot. Te informez ca ma enerveaza ciobanul la fel de mult ca pe voi, cu prostia lui si cu tot scandalul pe care-l face la echipa ca sa fie el filmat. Insa intr-o campanie europeana de durata (cum speram sa fie si asta) exista si meciuri mai proaste! Meciuri in care trebuie sa joci la rezultat! Nu sunt un adept al acestui joc, dar trebuie respectati baietii cand e clar ca si-au facut treaba!. Tineti minte numele Kussisi Lahti? Sau, Flora Tallinn? Sau Zeleznik Belgrad? Toate, buturugi mici care totusi trebuie depasite, uneori prin cate un meci urat (chiar si acasa-tineti minte cand strigam "Lacatus" cu Zeleznik, cand ne bateau descultii acasa cu prea-iubitul vostru Zenga pe banca?) jucat la rezultat. Si eu vreau sa vad fotbal ofensiv, insa haideti sa avem un pic de rabdare cu Hagi, e neinvins pana acum, si merita sa-l lasam sa formeze o echipa.
RT, ma iei la misto deci o sa fac exact la fel cu tine. Habar nu ai ca echipe precum Lazio exact asa joaca, pragmatic, si din 2 ocazii bat cu 2-0 desi oaspetii au nu stiu cate. Pe zerolita l-am hulit si eu dar mi se pare absurd sa compari bilantul lui Hagi dupa opt etape luand media de goluri cu bilantul lui zerolita si sa zici ca e mai putin. Pai normal ca e mai putin bai omule, alalalt a antrenat vreo 50 de meciuri! Trebuie totusi sa-ti reamintesc de seria de 7 (sau au fost 8) egaluri consecutive in deplasare? Hai sa-ti reamintesc ce a facut zerolita cu echipele cu care am jucat noi pana acum. Cu piatra a facut un mare 0-0 pe umerii lui Cernea care ne-a salvat de umilinta, cu Iasi un 1-1 egalat in min 92 dupa ce am avut o partida of, pe gustul vostru, cu OCAZII! iar in deplasare la Farul a facut 1-1 de la iubitul lui Gigel Coman cu o singura ocazie a faristilor. Bilantul lui zerolita: 3 p, bilantul lui Hagi: 9p. Crede-ma si eu am fost la fel de bucuros ca a plecat.
Daca te doare in p... de Banel si altii care isi dau sufletul pentru a face ambele faze, ofensiva si defensiva, atunci te rog du-te la Dinamo si sustine-i pe ei, pentru ca la ei vedetismul, glezna si "jocul ofensiv cu OCAZII" este la el acasa. Si INCETEAZA O DATA CU Gigi! NU IL SUPORT NICI EU NICI PE EL NICI PE MUZICA LUI RELIGIOASA. Eu vreau sa respect echipa si jucatorii (nu am zis niciodata nimic despre Maradona sau Rafa Benitez) si tu insisti sa ii injuri. Capul jos in pamant dupa o VICTORIE? Esti nebun, deja o dai rau pe aratura, si esti convins ca Hagi nu va face nimic si ca echipa va pierde incontinuu dupa ce conduce cu 2-0? Niciodata niciodata niciodata. Pai atunci gata frate nu te mai uita la meciuri si lasa-ne! Ultima ta fraza este mortala. "Si forumu d-aia e inventat, pentru aia care stau pe forum. Ca daca forumu era stadion, nu mai stateam de vorba, cantam si strigam". Stai dracu pe forumu tau iubit si umfla-ti muschii virtuali cat vrei tu, lasa ca noi restul o sa facem act de prezenta pe stadion ca sa ai tu despre ce sa scrii.
O fraza de final: Echipa se iubeste neconditionat, domnilor. Si la victorie si la infrangere. Va e asa, asa de multa frica ca ne vor umili draq stie ce forte ale Europei in grupe. Probabil ca dvs ati inchis televizorul sau ati plecat prin minutul 70 la meciurile cu Real si Lyon. Eu am ramas ca deh asa sunt eu mai greu de cap, si am strigat "cu Steaua pana la moarte" la sfarsitul meciului, si am salutat baietii. E atat de usor sa nu ai incredere, sa critici, sa nu iubesti sau sa iubesti cu frica. Bineinteles ca TOTI VREM VICTORIA Stelei! Dar, cum nu s-a inventat echipa care sa castige tot timpul, ne ramane sa IUBIM aceasta STEA a noastra cat de mult putem, la bine la rau. Inchei aici, si las forumul forumistilor.