FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua București - BATE Borisov

«1567»
Le reseau pansant29.08.2007 21:30

Ma uitam acum pe ralitatea, era o transmisie in direct din Piata Universitatii si langa reporter evident multi suporteri stelisti prin preajama, faza aiurea a fost ca atunci cand s-au prins "ca sunt " in direct in loc sa cante ceva legat de culori, ce strigau ai nostri..

hei mu** Borcea, mu** Borcea mu**

ce sa vrei mai mult de atat, asta ca sa nu mai spun de clasicul mu** Dinamo dupa ambele goluri

greenyes29.08.2007 21:32
Ai partial dreptate. Mai stiu si eu alte echipe care "nu joaca cine stie ce" (vezi Milan, Bayern, Chelsea), dar, culmea!, sunt in fazele superioare din CL (sa ma bata cucul daca stiu cum!?). Cat ghinion pe Steaua ca "nu joaca cine stie ce"!!??

Comparatia cu echipele care "nu joaca cine stie ce" este un compliment pentru echipa noastra nu o observatie negativa.

Eu unul sunt convins ca daca am fi avut un jucator la mijloc cu aceleasi calitati ale lui Elton Steaua ar fi aratat altceva sau daca stau bine si ma gandesc .... poate ar fi venit iar "cunoscatorii de fotbal" sa zica ca un astfel de jucator e PREA RAPID pentru celelalte valori din lotul Stelei!!! Of Doamne!!! Din pacate multi jucatori care acum imbraca tricoul ros albastru nu au valaore de Steaua si Gica stie foarte bine asta dar trebuie sa faca treaba cu ce are la dispozitie daca ...cel cu pricina care stie el mai mult fotbal decat toti, YOOO, nu vede lipsa acuta de valaore la unii dintre jucatori si sa bage mana in buzunar sa aduca fotbalisti adevarati nu jucatori de fotbal.

Forza Steaua!!!

st_194729.08.2007 21:33

DOAMNEeeeee..ajuta-ne sa picam cu Lyon(a vandut multi jucatori in franta are 2 victorii si 2 infrageri putem sa scoatem 2 egaluri macar cu ei..) cu praga aia de i`a skos pe Ajax ka acum o sa fie ei in urna a2a valorica :X:X:X:X:X in locu lu Ajax ca i`a scos..si cu ROSENBOOOOOOOOOORGGGGGGG RAZBUNAAAAAAAAAREEEEEEE dica10 asa ...asa grupa au zis aia la sport.ro DOAMNE AJUTA SA FIE ASA

radutheodor29.08.2007 21:33
Ai partial dreptate. Mai stiu si eu alte echipe care "nu joaca cine stie ce" (vezi Milan, Bayern, Chelsea), dar, culmea!, sunt in fazele superioare din CL (sa ma bata cucul daca stiu cum!?). Cat ghinion pe Steaua ca "nu joaca cine stie ce"!!??

Sa mori tu bai cunoscatorule ca Milan Bayern si Chelsea NU JOACA CINE STIE CE ... vaaaai de capul vostru de priceputi la fotbal ... pai cand o sa avem si noi la mijlocul terenului ce au astia si cand o sa legam niste pase insumate in 4 meciuri cat o faza facuta de echipele astea, mai vorbim ... mama ce am ajuns, sa ne comparam cu Milan care nu joaca cine stie ce dar are succes, hop asta face si Steaua ... bai cand o sa aiba Milan raportul ocaziilor 2-6 in defavoarea lor, la ei acasa, cu o orice echipa din estul Europei, imi tai glanda prietene ... pai Lazio la Roma a intrat de 55 de ori cu mingea in careul lui Dinamo, in 90 de minute !!!!! Asta trebuia sa faca Steaua cu Bate Borisov ... prietene drag cunoscator de fotbal de meserie ...

radutheodor29.08.2007 21:35
DOAMNEeeeee..ajuta-ne sa picam cu Lyon(a vandut multi jucatori in franta are 2 victorii si 2 infrageri putem sa scoatem 2 egaluri macar cu ei..) cu praga aia de i`a skos pe Ajax ka acum o sa fie ei in urna a2a valorica :X:X:X:X:X in locu lu Ajax ca i`a scos..si cu ROSENBOOOOOOOOOORGGGGGGG RAZBUNAAAAAAAAAREEEEEEE dica10 asa ...asa grupa au zis aia la sport.ro DOAMNE AJUTA SA FIE ASA

Decat sa ne bata Lyon fara jumate de lot, Slavia Praga (care a batut de doua ori Ajax-ul, care Ajax in campionatul Olandei are golaveraj 12-1 dupa doua etape ...) si Rosenborg, mai bine picam cu de-alde Milan si echipe din astea sa ne vedem si noi valoarea si lungul nasului ... sa nu-l mai aud pe Gigi cu sferturile si semifinalele CL ...

greenyes29.08.2007 21:39

Mda ... devine din ce in ce mai interesant ... a mai trecut o luna si s-au mai prins cativa de calitatea jocului: DanStan, endorama, etc.

Tu si prietenii tai care vedeti fotbalul cum vreti voi banuiesc ca aveti o parere foarte buna despre lotul Stelei, lot de 5 stele, saracul Hagi, nu stie dintre cine sa aleaga la mijloc asa de buni si mijlocasii ofensivi, unul si unul, fiecare ii pune atacantului minge pe gheata, mai ceva ca Zidane, Deco, Ronaldinio, etc. Bai Gica ce fel faci frate echipa???? Cu toate valorile astea si tu nimic, unde e spectacolul frate???????

Tu nu vezi ca Atleticul nostru da cele mai bune pase si face cele mai bune preluari, si da cele mai multe asisturi, si pase pe culoar, si pe pozitie viitoare, nu vezi bai Gica, si tu l pui mijlocas dreapta???? Se poate??? La creatie cu el!!!

radutheodor29.08.2007 21:55
Tu si prietenii tai care vedeti fotbalul cum vreti voi banuiesc ca aveti o parere foarte buna despre lotul Stelei, lot de 5 stele, saracul Hagi, nu stie dintre cine sa aleaga la mijloc asa de buni si mijlocasii ofensivi, unul si unul, fiecare ii pune atacantului minge pe gheata, mai ceva ca Zidane, Deco, Ronaldinio, etc. Bai Gica ce fel faci frate echipa???? Cu toate valorile astea si tu nimic, unde e spectacolul frate???????

Tu nu vezi ca Atleticul nostru da cele mai bune pase si face cele mai bune preluari, si da cele mai multe asisturi, si pase pe culoar, si pe pozitie viitoare, nu vezi bai Gica, si tu l pui mijlocas dreapta???? Se poate??? La creatie cu el!!!

Hai prietene nu fi penibil si baga niste joc de glezne marunt ... Steaua a facut 14 transferuri vara asta si are cel mai bun lot din ultimii 10 ani. Cum necum, cu loturi mai subtiri, Zenga si Protasov au facut mai mult spectacol. Mai mult nu mai adaug ... ceva de genu ca pana si Olaroiu le-a dat 3 goluri lui Herenveen, 3 lui Betis, 4 lui Kiev ... hai pa, noapte buna. Cat de fanatici sunt unii, daca ieri spuneau ca Oli are lot dar e antrenor prost, apoi facem 14 transferuri si spunem ca Hagi e super antrenor dar are lot prost la dispozitie.

Mai astept doua raspunsuri de la priceputii fotbalului de pe site: de ce l-a dat Hagi pe Ochirosii la Buzau (ca il injurati toti pe Oli ca nu il joaca la Steaua, desi MM si cu Oli l-au crescut) si de ce a vrut sa-l dea afara de la Steaua pe Croitoru? (jucatorul ala de 24 de karate, viitorul Dica, Zidane, Kaka, Ronaldinho la un loc).

Hai meditati la intrebarile astea, eu ma duc sa sarbatoresc 2 seri magice: Dinamo nu s-a calificat, Borcea a plans, Rednic era vanat, Liverpool a facut spectacol, Steaua s-a calificat si Barca a umilit pe Chivu: Barca - Inter 5-0.

DanStan29.08.2007 22:00
Bun. Sa zicem ca ai dreptate. Ne vor calca in grupe (poate picam iar ca anul trecut cand ne-au calcat Realul si Lyon-ul de nu ne-am vazut, si atunci cine a fost de vina?), ne vor lasa fara echipament, ca de!, n-avem "trasee" sa-i spargem pe "descultii" aia de la Chelsea,Milan,Liverpool,Real,Barcelona,Arsenal,Manchester s.a.m.d, si ne vom face "de kko" in grupe. Ce sa-ti zic? Asa ma simt de nervos, ultragiat, nemultumit, vindicativ ca nu am avut raport de 6-2 in favoarea noastra, ci numai 2-6, dar cu 2 GOLURI LA ZERO in poarta lor, ca o sa cer demisia lui Hagi!! N-am fost "vitezistii" din '83!! Sa-i dam afara pe toti!!!! Sa aducem "razboinicii luminii", "arhanghelii crestinismului din fotbal" acolo unde-i va afla naiba stie cine....

Sincer, cred ca nu te poti bucura! Si mai cred ca, asa ca si lui Becali, iti stau in gat succesele lui Hagi! Si nu esti singurul!?

Omule, tu chiar nu intelegi. Jucam foarte slab. Iar raportul ala de 6 la 2 e consecinta acestui joc foarte slab. Echipa e rupta, e dezmembrata. Traieste din sclipiri individuale. Ma uitam la joc si nu-mi venea sa cred. Belorusii faceau un-doi-uri in viteza, ai nostri bubuiau mingea sau se grupau cate 4-5 pe 20 de metri patrati. Norocul nostru ca aia-s naivi, altfel ne faceau.

Da, am marcat doua goluri din doua ocazii juma. Dar cu cine am jucat ? Cu Bate Borisov. Am ajuns sa avem doua ocazii juma pe Ghencea cu Bate Borisov ? Atunci cum mama naibii ne vom crea ocazii daca vom da peste italieni ? Nici nu trecem de centrul terenului ... Am ajuns sa isi creeze belorusii 6 ocazii pe Ghencea ? Cate isi vor crea spaniolii sau englezii ? Cat va putea sa ne scoata Zapata din necaz ?

Uita-te la un meci sau doua din Cupa UEFA de acum doi ani si apoi uita-te la Steaua - Bate. Iti va sari in ochi diferenta. Si nici pe vremea aia Ronaldinho nu juca la Steaua.

Imi stau in gat succesele lui Hagi ? Ai la dispozitie arhiva forumului pentru a vedea ce parere aveam despre Hagi, despre Olaroiu si despre Jiji. Ar trebui sa-ti dai sema ca ceea ce ma deranjeaza e jocul. Un joc pe care n-am crezut vreodata c-am sa-l vad la Steaua. N-am ajuns pana acolo incat sa vad cum Steaua joaca mai slab decat Bate Borisov si sa ma bucur. Calificarea nu face doi bani daca nu e insotita si de o comportare onorabila.

predatorpulse729.08.2007 22:07
Ma uitam acum pe ralitatea, era o transmisie in direct din Piata Universitatii si langa reporter evident multi suporteri stelisti prin preajama, faza aiurea a fost ca atunci cand s-au prins "ca sunt " in direct in loc sa cante ceva legat de culori, ce strigau ai nostri..

hei mu** Borcea, mu** Borcea mu**

ce sa vrei mai mult de atat, asta ca sa nu mai spun de clasicul mu** Dinamo dupa ambele goluri

Ce vrei,padure fara uscaturi nu se poate.Nu inteleg de ce sa strigi "ue Dinamo" cand se califica Steaua Bucuresti,cea mai importanta echipa din Romania,in CL pentru a 2-a oara consecutiv.

@malaconePublicul nu cred ca a fost o dezamagire,chestia este ca tribunele nu prea au preluat cantecele peluzelor care au incercat sa fie la inaltime iar efortul lor merita apreciat.

Nu se poate face comparatie cu meciul pechinezilor pentru ca acolo au fost 50.000 de oameni si chiar daca jumate stateau ca la teatru tot cantau vreo 25.000. Cat despre coregrafia lor cu "Aici e dinamu" sau asa ceva mi s-a parut penibila ca mesaj, a fost muuuuulllltttt mai misto aia a noastra cu "FINALA" la meciul cu boro. Daca pechinezii jucau in groapa era atmosfera slabuta,pentru ca acolo gazonul e departe de suporteri. Mai e o problema la Steaua:echipa jucand slabut,nespectaculos nu prea sunt motive pentru spectatorii mai domoli sa se ridice de pe scaun sa strige alaturi de galerie. Cand meciul e frumos tot stadionul freamata,indiferent de echipa care joaca. Plus ca spectatorul stelist de rand s-a obisnuit intai,ba cu grupele UEFA,acum o sa se obisnuiasca cu grupele CL si nu mai e acelasi entuziasm din pacate. Eu de obicei stau la tribuna si uitandu-ma in jur observ ca numai pustii se mai entuziasmeaza ca pe vremuri si in general ei sustin echipa,indiferent de zona in care stau.

Cand Steaua isi incepea parcursul cu Zenga in UEFA,exista o presiune in Ghencea de tremurau scaunele cand ataca echipa noastra,astazi o mai simti doar in anumite momente ale meciului,cand mai e mingea la Dica sau la Neaga,sau cum era cand era Elton la minge,stiti voi,acel freamat care in Ghencea e multiplicat de nspe ori pentru ca gazonul e f aproape de tribune.

Oricum ar fi situatia,eu ii felicit pe jucatori pentru calificare si pe suporterii activi din aceasta seara.

P.S. Jandarmii iarasi si-au dat in petec pentru ca bielorusii aia au scos torte,fumigene,ce naiba erau ala,pe aia nu i-au verificat cand au intrat ca cred ca erau doar vreo 30? De asta nu se ocupa mitica,dar la legi aberante il taie capul. Oare va plati cineva din jandarmerie ca au esuat in tentativa lor de a tine tortele in afara stadionului? Ceva imi zice ca nu.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori

MadFroG29.08.2007 22:41

Un joc slab si cu riscul sa ma repet , eu tot o spun : Ce cauta in prima echipa jucatori ca Banel , Ovidel Petre si Lovin ? Ochirosii ii da clasa la orice ora lui Banel ( alearga mai repede , e mai tehnic si da pase mai bune , in concluzie e mai mijlocas decat Banelninho) . Daca nu aducem doi mijlocasi sa ne faca jocul si sa-l ordoneze si un fundas central valoros ( Ghionea revine in octombrie si nu stim in ce forma va fi , Radoi e out 4-5 luni , Baciu e de kkt) o sa avem probleme in Liga si o sa luam scoruri de maidan . Cum e posibil sa te aperi cu ratatii astia pe teren propriu ? mi-e rusine...

DooMz29.08.2007 23:10

MadFroG tu esti din alt film ba baiatule.. Ochirosii ii da lectii lu Banel , Ovidiu Petre si Lovin n-au nici un rost.. Ma io ash vrea sa stiu ce mama naibii intelegi tu din fotbal?

In loc sa va bucurati si sa incurajati echipa, numa ifose de staruri care mai mai ca stiu sa antreneze mai bine ca Hagi, ca Olaroiu, ca oricare altu. Ba prietene daca erai asa star cunoscator erai si tu un pui de antrenor si poate te remarca cineva. Altfel nu faci altceva decat sa freci menta pe forum si sa iti expui pareri puerile si fara baza logica. In loc sa injurati pe Dinamo sau sa arati degetu la jandarmi mai bine puneti mana pe o carte voi astia care au tot timpu de comentat.

Da pana la urma de ce ma mir, tara de rahat, cum sa fie oamenii altfel. Daca iubesti Steaua locu tau e in tribune sa canti si sa sustii echipa, nu sa faci tu judecati de calitate cand nu te pricepi nici in fuga la asta. N-a fost joc senzational , normal, aveai indisponibili, aveai improvizatii, da pana la urma toate au trecut si Steaua noastra s-a calificat. Mai dati-o-n colo de treaba , bucurati-va si atat.

fularsteau2

MadFroG29.08.2007 23:16
MadFroG tu esti din alt film ba baiatule.. Ochirosii ii da lectii lu Banel , Ovidiu Petre si Lovin n-au nici un rost.. Ma io ash vrea sa stiu ce mama naibii intelegi tu din fotbal?

In loc sa va bucurati si sa incurajati echipa, numa ifose de staruri care mai mai ca stiu sa antreneze mai bine ca Hagi, ca Olaroiu, ca oricare altu. Ba prietene daca erai asa star cunoscator erai si tu un pui de antrenor si poate te remarca cineva. Altfel nu faci altceva decat sa freci menta pe forum si sa iti expui pareri puerile si fara baza logica. In loc sa injurati pe Dinamo sau sa arati degetu la jandarmi mai bine puneti mana pe o carte voi astia care au tot timpu de comentat.

Da pana la urma de ce ma mir, tara de rahat, cum sa fie oamenii altfel.Daca iubesti Steaua locu tau e in tribune sa canti si sa sustii echipa, nu sa faci tu judecati de calitate cand nu te pricepi nici in fuga la asta. N-a fost joc senzational , normal, aveai indisponibili, aveai improvizatii, da pana la urma toate au trecut si Steaua noastra s-a calificat. Mai dati-o-n colo de treaba , bucurati-va si atat.

fularsteau2

Pentru asta ma astept la cel putin un avertisment.

Eu nu stiu ce inteleg din fotbal, insa tu clar intelegi fotbal din pasele proaste ale lui Lovin , centrarile gresite ale lui Banel si faulturile sacaitoare ale lui Ovidel .

Ba baiatule fularsteau2

Hassan29.08.2007 23:28

Fratilor, da ati iesit ca ciupercile dupa ploaie sa mor eu! Acuma m-am intors de la stadion si de la berea obligatorie de dupa ;) si gasesc forumul PLIN de "of doamne, cat de varza jucam, cat de varza au jucat X, Y, Z, o sa fim sac de box in grupe....etc etc etc". Ca de obicei, cei 2-3 atotcunoscatori atotstiutori ai fotbalului se dau in petec (va stiti numele), la fel cum au facut de cand a venit Hagi la echipa. Si din pacate vad ca si-au gasit si aderenti! DOAMNE AM AVUT 2 OCAZII LA 6 ACASA CU BATE BORISOV DOAMNE CE NE FACEM IN GRUPE. Copii, hai sa va informez ceva. Fotbalul se joaca pe GOLURI. Mai cititi odata: G O L U R I. In Champions League ajungi cu MUNCA si cu GOLURI, nu cu ocazii!

Haide sa va zic cateva nume: Rosenborg acasa. Otelul in deplasare. UTA in "deplasare". Boro acasa. Si cate, si mai cate meciuri in care am dominat copios, am avut 100 de OCAZII pe care le tot trambitati voi si am luat-o in mana, mai mult sau mai putin. Mai va trebuie exemple?

Sincer, pe langa faptul ca este cel mai mare jucator roman si un mare stelist (fapte care ar trebui sa va faca sa crape obrazul cand il atacati), Hagi nu are NICI O INFRANGERE in TOATE meciurile oficiale de pana acum. In campionat, am incheiat o deplasare f. grea, 80 de minute in 10 oameni, cu un punct. Waw, nu am putut sa batem in singurul meci "real" de pana acum!!!. Pai fratilor, cand esti lasat fara pilonul apararii in minutul 12, in 10 oameni, pe terenul unei contracanditate la titlu, mai ataci ca nebunu? Ca sa nu mai zic meciurile cu asa zisele "candidate la retrogradare", despre care am un singur lucru de spus: Campionatele se castiga cu ECHIPELE MICI. CFR a avut o sansa la CH League sez trecut DOAR pentru ca a batut la echipe mici ca la fasole, cu care noi si CRApizii ne incurcam, si a pierdut aproape TOATE meciurile cu contracandidatele (si cu noi de 2 ori, si cu dinamu o data, si cu inaripatii o data). Poate tineti asta minte cand ziceti "vai am batut doar candidate la retrogradare"

Dupa asta, sunt stupefiat cand vad atacurile voastre la adresa jucatorilor. Din peluza s-a vazut ca toti, dar ABSOLUT toti au luptat formidabil pentru acest rezultat. Alunecarile lui Neaga si Banel in marginea terenului, Dica la "munca de jos" la recuperare, Ov. Petre inteligent cu recuperari la mijloc. Au avut si bielorusii aia 3 schimbari de directie si 2 centrari si gata, TRAGEDIE! suntem varza! Nu ati observat ca AM DOMINAT SI CONTROLAT ACEST JOC DE LA UN CAP LA ALTUL, exceptand poate primele cateva minute din prima repriza si cele 2-3 ocazii ale lor din a 2-a repriza. Nimeni se pare ca nu a observat cum ii pasam la sfarsitul primei reprize de ameteau.

Sincer, atmosfera a fost de nota 10, si baietii au demonstrat ca, intr-adevar, nu exista echipa mici care vor sa intre in Champions League, si acolo se ajunge cu MUNCA. Nu cu 10 ocazii ratate si gol primit din singura ocazie a oaspetilor. Apropo, stimati "eruditi" ai forumului, cati ati fost la meciul cu Rosenborg de acasa?! Asa ati criticat si atunci? Inchei aici, pana nu mi se face prea scarba de tot noroiul pe care il aruncati pe Steaua noastra.

fedora30.08.2007 05:04

Mie nu mi s-a parut un joc slab.

Singurul lucru care ne lipseste este un mijlocas central ofensiv.

In rest, daca luam jucatorii individual, toti si-au facut treaba (mai putin Bicfalvi).

Inca nu aratam ca o echipa dpdv al omogenitatii, DAR: Dica, Zapata, Neaga, Rada si chiar Ov.Petre (de data asta) au facut un meci excelent.

Nu stiu la ce va asteptati voi... cu doi inchizatori la centru.

Amintiti-va scopul meciului -> calificarea.

A fost un meci de calificare.

Un meci bun.

Chiar daca ar fi inscris BATE, tot aveam puterea sa revenim.

Am facut-o in returul cu Zaglebie, cand am jucat cu adevarat slab.

Nu fiti carcotasi mai mult decat e cazul.

DanStan30.08.2007 06:21

Hassan, stii care e problema ? Ne imbatam cu apa rece. Uitam cu cine am jucat, uitam cum am jucat si nu vedem decat o calificare obtinuta in in stil de echipa mica. Uitam si UNDE ne-am calificat si se pare ca nu ne intereseaza faptul ca noi nu suntem potai sa ne bucuram ca ne taram in genunchi intr-o competitie prea mare pentru nivelul nostru.

Daca jucam cu Milan (sau, hai, cu Lazio), raportul ocaziilor era 2-6 si castigam cu 2-0 puteam spune ca am jucat 'tactic' si ca important e rezultatul, nu jocul. Dar, pentru Dumnezeu, am jucat cu BATE Borisov ! Niste debutanti naivi. O echipa de nivelul CFR-ului din Cluj, de exemplu. Chiar nu ti se pare ceva in neregula ? Imi vorbesti de Rosenborg si de cele 'n' ocazii ratate atunci. Dar NOI am ratat 6 ocazii la norvegieni acasa ? NU. Cum de-au reusit atunci belarusii sa o faca pe Ghencea ? Anul trecut Standard a ratat 6 ocazii in retur ? NU.

Stii foarte bine ca am fost pro Hagi inca de cand acesta a preluat Steaua. Dar a fi pro Hagi nu inseamna ca Hagi trebuie scutit de critici. Si-apoi care-i problema lui Hagi ? Are experienta, stie ca marile forte ale continentului ne vor rupe in grupe. Nu trebuie sa vin eu sa-i spun asta. Eu ca suporter am vazut ca Steaua a jucat sub orice critica aseara. Mult mai slab decat in meciul cu polonezii. Macar in meciul ala am reusit sa-i tinem la 20-30 de metri de poarta noastra. Belarusii insa au bantuit prin careul nostru ca la ei acasa. Au ratat mai multe ocazii decat am ratat noi in 3 meciuri cu Lyon si Real anul trecut.

Vad ca mentalitatea jijiota e din ce in ce mai raspandita. Nu conteaza cum te califici, totul e sa te califici. Iar daca te-ai calificat inseamna ca esti cel mai tare indiferent de ce-ai aratat pe teren. Din pacate fotbalul ii cam taxeaza pe cei ce se imbata cu apa rece.

radutheodor30.08.2007 08:50

Bineinteles ca Hasan nu observa ca daca aveai raportul ocaziilor 2-6 cu Lazio, o luai in mana.

Bineinteles ca Hasan uita ca Oli a fost HULIT si injurat in continuu DOAR pe baza faptului ca Steaua nu joaca fotbal ofensiv/spectacol, si nu pe baza rezultatelor.

Bineinteles ca Hasan uita ca ma doare in cot ca Banel e determinat si alearga ca nebunu 90 de minute, atata timp cat face stop in aut si degajeaza fundasii adversi in el ca sa obtina aut de poarta.

Bineinteles ca Hasan uita ca avem la titluri, cupe ale Romaniei si participari in grupele CL de nu le mai pot numara, dar e timpul si pentru mai mult decat atat (adica mai mult decat o calificare stransa din buci in ambele manse cu Zaglebie si BATE).

Bineinteles ca acum, ca romani buni si priceputi ce suntem, il iertam pe Lovin si pe Croitoru ca Hagi a vrut sa-i dea afara de buni ce suntem (si iar il consideram pe Croitoru Maradona); bineinteles ca suntem luati de val si il credem pe Hagi Rafa Benitez; bineinteles ca suntem luati de val si ii multumim lui Banel Nicolita pentru efortul dispus, dupa ce mi-a scos efectiv peri albi cu lipsa lui de creier pe terenul de fotbal; bineinteles ca ne punem muzica religioasa la Maybach si incepem sa aberam ca Inter e echipa slaba si Lyon de batut. ROMANI! TIPIC! 100%.

Capu jos frate, in pamant, ne bucuram de parca am atins marginile pamantului, cu mainile, dintr-o singura miscare. Focuri de artificii? Sampanie? Sarbatoare la Trattoria? Lumea la Piata Universitatii? DA CE AM CASIGAT FRATILOR !? Sarbatorim o calificare in grupe mai rau decat sarbatoreste Madridul un titlu sau un CL castigate de Real ... SUNTEM PE-NI-BI-LI si din cauza asta mereu o sa luam bataie cu 4-2 dupa ce conducem cu 2-0 in min 23, mereu o sa luam 5-0 in deplasare dupa ce am batut cu 3-0 acasa, mereu o sa tremuram din min 80 pana in min 95 in meciurile cu miza, mereu mereu mereu ... si niciodata nu o sa mai vina vremurile cand pierdeam cu 1-0 in deplasare si bateam 3-0 acasa Anderlecht sau cand spulberam echipe slabe precum Galata cu 4-1 si alte desculte de echipe cu 5-1 fara drept de apel.

Daca tot l-am dat pe Oli la arabi ca sa jucam OFENSIV si SPECTACULOS si sa fim real madridul Romaniei, HAI SA NU NE ASCUNDEM DUPA DEGET si sa realizam ca Hagi NU VA FACE ASTA. NICIODATA! Ori aducem DRACULUI un antrenor ca Protasov care sa readuca spectacolul, ori unu cu joc urat si rezultate.

Asa, daca tot ne iubim gloriile si le vrem antrenori, hai sa-i aducem pe toti in acelasi timp si il punem pe Dukadam antrenor de portari, pe Bumbescu de fundasi, pe Tudorel Stoica de mijlocasi defensivi, Hagi ii antreneaza numai pe Dica si Bicfalvi, Pitzi si Lacatus sau Balint pe Iacob, Badea, Zaharia, IAR PEDRAZZINI SA FACA TACTICA!

Jet. Nici macar unu nu a zis pe acest forum GRAZZIE PEDRAZZINI, si cunoscatorii stiu in ce masura i se datoraza LUI acest succes, avand in vedere ca am dat 95% din goluri din faze fixe in cele 8 meciuri de pana acum ...

Asa ca Hasane mai lasa-ne tata. Si forumu d-aia e inventat, pentru aia care stau pe forum. Ca daca forumu era stadion, nu mai stateam de vorba, cantam si strigam.

Hassan30.08.2007 09:51

Baietii, nu stiu ce sa zic, vad ca sunteti vehementi rau...eu doar zic ce am vazut aseara pe teren de la baietii nostri: determinare, vointa, dorinta de victorie. Si atmosfera din peluza care a fost fantastca. Insa vreau sa mai punctez cateva aspecte.

In primul rand, nu cred ca ne imbatam cu apa rece. Cititi cu atentie ce am scris mai sus: CAMPIONATELE (si cupele) se castiga cu ECHIPE MICI. Da, BATE nu e Lazio. Insa e totusi o echipa care ati vazut ca nu joaca f.f. prost. Si a trebuit multa MUNCA pentru a-i BATE :). Chiar nu puteti respecta un pic aceasta munca? Evident ca ati luat ce am zis si ati inventat niste gogomanii fantastice. Nici o secunda nu am spus ca Croitoru este Maradona, ca Banel ar fi nu stiu ce talent (si eu mi-am pus mainile in cap de destule ori cand il vedeam ca o scapa in aut). Am evidentiat MUNCA baietilor, ca colectiv. Si Zapata a muncit, ne-a salvat, dar probabil ca voi sunteti mai obisnuiti sa injurati portarul decat sa-l vedeti ca isi face treaba.

Chestia cu acasa si deplasare este absolut gratuita, DanStan. Stii foarte bine ca poti sa domini sau poti fi dominat oriunde, daca nu esti concentrat si nu muncesti. S-a vazut si aseara cu cateii care cu 50.000 de oameni in spate au supt-o. Bun, deci nu am avut 6 ocazii pe terenul lui Rosenborg...si ce daca? Ai ratat ideea, care este ca POTI FI DOMINAT ORIUNDE!. Standard pe care ii evoci putea sa aiba lejer 2-0 anul trecut daca nu era Carlos si norocul, si totusi spui ca nu au avut ocazii. Vad ca ai evitat exemplul meu cu Boro acasa, cand in loc de 1-0 trebuia sa terminam cu 2 sau 3 la zero si sa nu le mai dam nici o sansa, din nou ocaziile voastre iubite...Chiar trebuie sa amintesc de dubla cu Heerenveen, sau Betis ca sa iti dai seama ca chestia cu acasa si deplasare este ZERO daca jucatorii nu MUNCESC pe teren?! Daca nu au acea mentalitate de invingatori?

Observ cu tristete ca ma faci jijiot. Te informez ca ma enerveaza ciobanul la fel de mult ca pe voi, cu prostia lui si cu tot scandalul pe care-l face la echipa ca sa fie el filmat. Insa intr-o campanie europeana de durata (cum speram sa fie si asta) exista si meciuri mai proaste! Meciuri in care trebuie sa joci la rezultat! Nu sunt un adept al acestui joc, dar trebuie respectati baietii cand e clar ca si-au facut treaba!. Tineti minte numele Kussisi Lahti? Sau, Flora Tallinn? Sau Zeleznik Belgrad? Toate, buturugi mici care totusi trebuie depasite, uneori prin cate un meci urat (chiar si acasa-tineti minte cand strigam "Lacatus" cu Zeleznik, cand ne bateau descultii acasa cu prea-iubitul vostru Zenga pe banca?) jucat la rezultat. Si eu vreau sa vad fotbal ofensiv, insa haideti sa avem un pic de rabdare cu Hagi, e neinvins pana acum, si merita sa-l lasam sa formeze o echipa.

RT, ma iei la misto deci o sa fac exact la fel cu tine. Habar nu ai ca echipe precum Lazio exact asa joaca, pragmatic, si din 2 ocazii bat cu 2-0 desi oaspetii au nu stiu cate. Pe zerolita l-am hulit si eu dar mi se pare absurd sa compari bilantul lui Hagi dupa opt etape luand media de goluri cu bilantul lui zerolita si sa zici ca e mai putin. Pai normal ca e mai putin bai omule, alalalt a antrenat vreo 50 de meciuri! Trebuie totusi sa-ti reamintesc de seria de 7 (sau au fost 8) egaluri consecutive in deplasare? Hai sa-ti reamintesc ce a facut zerolita cu echipele cu care am jucat noi pana acum. Cu piatra a facut un mare 0-0 pe umerii lui Cernea care ne-a salvat de umilinta, cu Iasi un 1-1 egalat in min 92 dupa ce am avut o partida of, pe gustul vostru, cu OCAZII! iar in deplasare la Farul a facut 1-1 de la iubitul lui Gigel Coman cu o singura ocazie a faristilor. Bilantul lui zerolita: 3 p, bilantul lui Hagi: 9p. Crede-ma si eu am fost la fel de bucuros ca a plecat.

Daca te doare in p... de Banel si altii care isi dau sufletul pentru a face ambele faze, ofensiva si defensiva, atunci te rog du-te la Dinamo si sustine-i pe ei, pentru ca la ei vedetismul, glezna si "jocul ofensiv cu OCAZII" este la el acasa. Si INCETEAZA O DATA CU Gigi! NU IL SUPORT NICI EU NICI PE EL NICI PE MUZICA LUI RELIGIOASA. Eu vreau sa respect echipa si jucatorii (nu am zis niciodata nimic despre Maradona sau Rafa Benitez) si tu insisti sa ii injuri. Capul jos in pamant dupa o VICTORIE? Esti nebun, deja o dai rau pe aratura, si esti convins ca Hagi nu va face nimic si ca echipa va pierde incontinuu dupa ce conduce cu 2-0? Niciodata niciodata niciodata. Pai atunci gata frate nu te mai uita la meciuri si lasa-ne! Ultima ta fraza este mortala. "Si forumu d-aia e inventat, pentru aia care stau pe forum. Ca daca forumu era stadion, nu mai stateam de vorba, cantam si strigam". Stai dracu pe forumu tau iubit si umfla-ti muschii virtuali cat vrei tu, lasa ca noi restul o sa facem act de prezenta pe stadion ca sa ai tu despre ce sa scrii.

O fraza de final: Echipa se iubeste neconditionat, domnilor. Si la victorie si la infrangere. Va e asa, asa de multa frica ca ne vor umili draq stie ce forte ale Europei in grupe. Probabil ca dvs ati inchis televizorul sau ati plecat prin minutul 70 la meciurile cu Real si Lyon. Eu am ramas ca deh asa sunt eu mai greu de cap, si am strigat "cu Steaua pana la moarte" la sfarsitul meciului, si am salutat baietii. E atat de usor sa nu ai incredere, sa critici, sa nu iubesti sau sa iubesti cu frica. Bineinteles ca TOTI VREM VICTORIA Stelei! Dar, cum nu s-a inventat echipa care sa castige tot timpul, ne ramane sa IUBIM aceasta STEA a noastra cat de mult putem, la bine la rau. Inchei aici, si las forumul forumistilor.

cristian8630.08.2007 10:16

Cred ca o cauza a jocului lipsit de viteza, nespectaculos se datoreaza si faptului ca noi (si in general echipele romanesti) nu au invatat sa ia in serios echipele fara nume, echipele mici; trebuie ca o bara sau o actiune f periculoasa a adversarilor ca sa ne trezim, ceea ce nu e bine, o echipa mare ne-ar executa cu sange rece.

Exista un mare semn de intrebare : fie am jucat cum am jucat din cauza ca nu trebuie sa iti dai viata cu Bate, ci sa o invingi cinic, doar prin experienta si valoare superioara, fie atat putem. Daca varianta a 2-a este valabila, nu avem cum sa facem o figura frumoasa in CL, oricat de mult ne-am dori acest lucru.

Trebuie sa fiu de acord cu Dan Stan, victoria nu se obtine intrand in jocul unor adversari de mana a 3-a, parca PERSONALITATEA Stelei s-a evaporat.

Banel ar fi bine sa isi caute alta echipa, ar fi mai bine pentru el si chiar pentru Steaua, altfel vom ajunge sa practicam un anti-fotbal total.

«1567»