FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua București - BATE Borisov

«123457»
bgdb29.08.2007 12:13

scuze pentru off-topic dar nu m-am putut abtine:

Borcea is trying to connect to UEFA Champions League server...loading...fatal error...the connection was reset by tomaso rocchi...please try again next year!

:biggrin:

FORZA Steaua 4-1 diseara fularsteaua2

max1629.08.2007 12:17

Hagi ar trebui sa foloseasca urmatoru 11:

Casilias

Golansky Goian Puyol R. Carlos

Gatusso

Nicolita C. Ronaldo

Elton

Dica Thereau

ULTRASSICK29.08.2007 12:36

si cand te-ai trezit era dimineata nu?

PS:VREAU BILEEET :((

Le reseau pansant29.08.2007 12:37

Cam mult entuziasm pe forum, sicner nu o sã fie așa cum vorbim, adicã scoruri "din epoca de aur" gen 3,4 zero. Eu zic cã ar fi bine puținã cumpãtare și mai moale cu debordanța asta, sunt convins ca la pauzã va fi 0-0 iar Steaua nu va avea decât 2,3 ocazii nu foarte mari. Subestimãm prea mult adversarii dar nu sunt chiar așa de ușor de invins, deși valoric sunt mult sub noi.

Mã aștept ca publicul sã fie la înãlțime, cântare tot meciul și fãrã scanãri împotriva la "strãmoș", oare va fi vreo coregrafie, sau bãieții nu au voie sã intre cu plãcuțele in peluzã?

În fine FORZA Steaua !!!

PS: cred cã cei de la Nutline ar trebui sã cotizeze la AISS sau fcsteaua.ro la câtã reclamã li se face aici :D

86Sevilla29.08.2007 12:41

Simt iarasi freamatul acela placut dinaintea meciurilor europeene.

Singura diferenta este ca daca odinioara imi ziceam linistit ca le dam 3-4 lejer "amarâtilor" de la Lahti (si cât ne-am chinuit cu ratarile pe mocirla care era atunci gazonul), acum nici macar n-am ajuns (matematic vorbind) în CL.

Suntem înca la faza preliminariilor, remember?

Vezi toate comentariile despre scor de mai jos sau individul gasit patron care vrea sa joace deja cu Milanul si Chelsea (probabil îsi face lista cu ce frati de "sânge" sa-si mai gaseasca, Berlusconi fiind primul pe lista).

In loc sa faca michtaux de javre dupa meciul de aseara, ar trebui sa-si aduca aminte de lipsa sa totala de bun simt dinaintea semifinalei UEFA pierdute nu demult atunci când sacii pareau deja în caruta dar a venit chelul ala care seamana izbitor cu Rocchi romanul - si ne-a ucis.

La rece vorbind, este f. bun rezultatul javrelor pentru ca sa poata în sfârsit sa contribuie si ei la aducerea punctelor UEFA (asa au macar ceva sanse, în CL nici vb.!), nu sa profite ca capusele ;-) de rezultatele altora.

Si în alta ordine de idei, tocmai asta cred ca si-au propus: obtinerea campionatului actual cu orice pret pentru ca în sfârsit sa aiba la anul locul în CL fara nici un merit - profitori cum au fost dintotdeauna.

Si asta prin aceleasi metode folosite si în campionatul trecut, dând în Steaua cu orice ocazie si macinându-ne lotul în momentele cheie. Cum altfel se face ca am trecut de la stadiul "campioana fair-play-ului în 2006" la atâtea cartonase rosii anul trecut (parca cele mai multe din Liga)???

M-a scârbit meciul de la Cluj, prin intrarile animalice la care am fost iar supusi, plus fluierasul care si-a intrat în paîne cu eliminarea atunci când a trebuit, conform ordinelor. Am rezistat totusi acum, dar pâna când?

Sper sa ma însel, dar tare ma tem de vânatoarea ce va urma în afara problemelor legate de accidentari. Radoi pierdut din nou, acum Goian incert, offffff... Si mai vine si Dumb & Dumber când ti-e lumea mai draga cu ideile lui de a vinde jucatorii importanti ca asa i-o fi behait peste noapte la ureche mioara favorita...

LUPTA Steaua !!! diseara, jucati pragmatic si la rezultat, atentie totusi la ex-sovietici (care ramân periculosi) si ne vom reîntoarce acolo unde ne e locul.

Greul abia pe urma va începe.

eonShtrumphY29.08.2007 12:58

am si eu o intrebare...voi sunteti de acord ca Dica sa plece din Ghencea ? eu unu sincer nu sunt... imi cer scuze ca sunt off topic... fularultras

DonAndres29.08.2007 13:01

Hai Steaua!

Hai baieti!Avem incredere ca in noaptea asta vom invada orasele iar Romania o sa vibreze de Scooter Maria!

Forza Steaua!

Dica-Genial29.08.2007 13:03

fratilor...uitati aici ce tare...face GB....mijto..de Dinamo....=)):))forzateaua forzateaua

http://youtube.com/watch?v=OD1swgW-4cY

Dica-Genial29.08.2007 13:04

bagati aia cu miau miau miau...=))

ShadoW29.08.2007 13:09

Ba baieti da de Cristocea nu se aude nimic ? :(...parca se refacuse...sau emeghara...chiar am avea nevoie de ei

cristian8629.08.2007 13:17

IN*AMINTIREA*ETERNILOR*EROI

SCRIETI*ISTORIE*PENTRU*NOI

1917-1947-1987-1997-2007

BoBster29.08.2007 13:18

Zaharia TREBUIE sa fie titular. Avem nevoie de un varf care sa tina echipa adversa in jumatatea ei. Nu ne permitem sa-i lasam peste noi. Suntem favoriti, suntem Steaua si trebuie sa aratam acest lucru.

Liga Campionilor, interzisa cainilor/ciorilor.

Only fularsteau2

w3bmaster29.08.2007 13:45

Batem simplu fara alte comentarii

Forza Steaua

stelutawillis29.08.2007 13:49

Steaua do it the best...

forzza Steaua

MALDINI_STEAUA29.08.2007 14:05

Borcea is trying to connect to UEFA Champions League server •loading ... •fatal error •the connection was reset by LAZIO •please try again next year

spre cl Steaua 4-0 bate forzateaua

st19raul29.08.2007 14:14

dau un bilet GRATIS la PN din pacate nu mai pot ajunge la meci:| cine doreste sa-mi dea mesaj si sa fie preferabil din berceni aparatorii patriei

Singur29.08.2007 14:14

fratilor da ce sa intamplat cu Rada ca am citit acum undeva ca lu Gica Popescu ai pare rau ca la adus pe Rada la Steaua ...spuneti-mi si mie ce sa intamplat..mrc anticipat steagro forzateaua

para29.08.2007 14:17

DESI AVEM NUMAI GHINIOANE CU LOTUL(Badea,PLESAN,Ochirosii,Radoi...) CU SIGURANTA NE VOM CALIFICA,ca DOAR JUCAM CU BATE BORISOV,NU CU MUNCHESTER UNITED,IMPORTANT ESTE SA SE CUNOASCA DIFERENTA DE VALOARE!Forza Steaua!

Liga Campionilor

INTERZISA CAINILOR steag3

F

bubylycy29.08.2007 14:22

Nar trebui sa avem probleme.. sau poate o s avem la ce echipa aliniaza Hagi..

Batem cred cu 1 0 macar sa fie victorie steag1 steag3 steag1 fularsteau2

Wally29.08.2007 14:42

Batem lejer. 3-0!

puricele29.08.2007 14:48

un bilet la Dinamo-Lazio: 300 mii, Ratb-ul pana la stadion: 11 mii, berea si semintele: 100 mii, privirea debusolata a lui Borcea: NEPRETUITA!!!

mcgrady29.08.2007 15:09

2-0 sper sa dea gol Neaga si sa isi revina:) forzateaua

Cristocea_29.08.2007 15:11

Max 1-0 sau 1-1.

iulia_hd29.08.2007 15:27

"Campioni am fost..campioni vom fi..pana vom muri..Steaua Bucuresti"!Vom trece de acest mic obstacol si vom ajunge in seara asta acolo unde ne este locul,adica printre campioni!

FORZZA Steaua!!!

sTe@u@29.08.2007 15:44

auzi nu trebuie sa ne purtam asa....ati uitat cand noi am luat bataie de la 3-0 de la middesboro cu 4-3?????? de am faqut rom de kkt dc sa fim asa de rai si Dinamo a jucat bn dar a doua repriza.... una e lazio si una e borisov e o diferenta de la cer la p asa ca nea Gigi nar mai face mishto ca daka nici pe borisov nui descalificam atunci sasi dea demisia Hagi oricum f Steaua! steagro steagro

«123457»