Impotriva abuzurilor de orice fel! mitica la puscarie!
consider un abuz si total eronata aceasta idee, a acestui incult retard. mitica dreptul de a te contesta nu poti sa ni-l iei niciodata, comunist infect!
Impotriva abuzurilor de orice fel! mitica la puscarie!
consider un abuz si total eronata aceasta idee, a acestui incult retard. mitica dreptul de a te contesta nu poti sa ni-l iei niciodata, comunist infect!
Legea este bine venita dar exagerata. Trebuie cumva oprtia sa treaca de Parlament.PS: In Italia nu se fumeaza pe stadioane. Asta cred ca este o parte buna a legii.
Doamne.. de unde vii ma ? Chiar asa de mult iti place sa te bagi in seama, indiferent daca stii sau nu despre ce vorbesti ?!! Se fumeaza in Italia... si se fumeaza nu numai tutun, ci si chestii din alea de care v-au invatat voi Dragomir si baietii ca va baga in mormant, speriatilor si ignorantilor care sunteti. Ca sa stii.. spun asta in cunostinta de cauza avand in vedere faptul ca in ultimii 2 ani am vizionat cam 5, 6 meciuri in itlaia.
Si in definitiv, spunea cineva mai sus: ca sa se respecte locurile. Pai sa se respecte domnule, dar nu la peluza. Respect locul la teatru. cinema, opera( locuri oricum straine lui Dragomir si multora de pe aici). Peluza e ultimul spatiu neconventional in societatea asta de roboti consumisti si obedienti. Lasati-ne sa mai visam.. macar un mic.
PS: O astfel de lege este absolut necesara, insa nu in forma aceasta. Este adevarat ca sunt si multe elemente care merita sa dispara de pe stadion insa nu mi se pare corect ca eu sa prostesc pentru prostia unora si ineficienta altora de ai depista, alegand astfel cea mai usora cale: pe toti !!
sau... art7. permise doar cantecele propagandiste cu tema "Romania ca o floare" (invata-te in clasele 1-4 de cei care au prins camasile albe si cravatele rosii)
mitica la puscarie!
As propune ceva, legea lu' mitica(modificata 99%) sa fie aplicata doar la tribune, pentru ca acolo are cei mai multi sustinatori. in peluze nu are ce cauta!
mitica la puscarie!
Nu stiu cat de interesant va fi dar iata ce spune dreptul constitutional:
Declansarea procedurii legislative parlamentare se face prin sesizare,iar principala modalitate de sesizare consta in exercitarea dreptului de initiativa legslativa,care apartine Guvernului,deputatilor,senatorilor sau...atentie....UNUI NR DE CEL PUTIN 100.000 DE CETATENI CU DREPT DE VOT.
Initiativa legislativa(propunerea legislativa)poate apartine unui nr de cel putin 100.000 de cetateni cu drept de vot.Cetatenii care isi manifesta dreptul la initiativa legislativa TREBUIE SA PROVINA DIN CEL PUTIN UN SFERT DIN JUDETELE TARII,IAR IN FIECARE DIN ACESTE JUDETE SAU IN MUNICIPIUL Bucuresti TREBUIE SA FIE INREGISTRATE CEL PUTIN 5000 DE SEMNATURI...
NU pot face obiectul initiativei legislative a cetatenilor problemele fiscale,cele cu caracter international,amnistia sau gratierea(deci ne incadram)
Si eu zic ca trebuie sa luptam pentru drepturile noastre,daca s-ar materializa actiunea,ar trebui 11judete(Bucuresti,Timisoara,Craiova,Cluj,Constanta,Iasi,galati,Vaslui,Arad,neam
,Bistrita)in principiu judetele care au echipe in prima Liga.
au incercat cei de la Timisoara un protest...si toata lumea din partea aia Arad, Cluj, etc erau impotriva lor
mitica la puscarie!
redstardeci e o chestie tembela faptul ca unii suporteri, care nu sunt asa de stelisti ca si tine, isi pierd timpul si banii ca sa faca steaguri si cantece ca sa sustina echipa?
tu ori nu ai fost niciodata pe stadion, in galerie, la un meci al Stelei
ori esti unul dintre aplaudacii si spargatorii de seminte care il aplauda pe becalii de fiecare data cand intra in stadion
nu te supara ca iti spun
Nu sparg seminte. Ma enerveaza ingrozitor sunetul de samanta sparta. Steagurile sunt permise, nu sunt permise betele din plastic de o anumita duritate.
Iar cu **** Mitica, Sandu, Becali sau orice altceva nu voi fi de acord si trebuie interzise astfel de manifestari. Ai ceva cu ei, du-te la poarta lor si injurai, nu langa mine pe stadion ca nu am fost crescut in mahala. Eu platesc biletul sa vad un meci de fotbal si sa ma bucur de el, nu sa vad toti frustratii cum se refuleaza. E dreptul tau sa injuri, doar cand e gratis, nu?
Romanii nu se educa decat cu biciul.
Daca eu platesc 50 lei pe un bilet intr-o anumita zona si pentru un anumit loc si vreau sa stau pe el - e dreptul meu 100 % si nu e normal sa stea NIMENI pe el, indiferent daca e mare sef de galerie, ultras, samantar, etc. Ma gandeasc cu groaza ce inseamna critici pentru tine ..Multe m...ie p...e si altele. Torțele sunt extrem de periculaose...Eu vreu sa vin la meci in viitor cu copilul meu si nu vreau sa risc sa-i cada o torta-n cap si sa-l nenorocesc pe viata. In plus nu vreau sa-i "imbunatatesc" vocalubarul cu cuvinte de argou - ca sa ma exprim elegant - inca din frageda pruncie.
Sunt de acord cu steaguri, poate si cu torte in cadru organizat, dar cu raspunderea ferma pe semnatura a utilizatorilor pentru eventualele evenimente negative. Sunt de acord pana si cum proteste, dar civilizate... ....vezi modelul batistelor albe la spanioli.
Cred ca legea lui Dragomir e un proiect dezirabil si poate fi imbunatatit...Si mai cred ca aceia care vor cu orice pret sa fie in centrul atentiei prin violenta sau care se simt cu musca pe caciula vor neaparat stoparea ei. Ceea ce nu se va intampla. Din fericire.
ba tu esti prost??????? ca ma scoateti din sarite !!!!!! scuteste-ma cu viitorii tai copii si locu tau pe bilet!! de cand lumea si pamantu ne doare-n p**a ce nr e pe bilet cand stam la peluza...nu fac parte din nicio brigada dar imagineaza-ti ce-ar fi sa stea 2 membrii sus, 17 jos, 3 mai la stanga si un lider care mai da tonu pe la mijloc ![]()
la tribuna puteti sa respectati si alinierea celesta cu scaunele dar la peluza ma doare-n c*r stai unde prinzi...daca vii mai devreme si iti place sa canti stai mai jos...daca esti taran venit la oras cu duba stai la margine si te minunezi!!!
si daca vrei ca fi-tu sa nu invete injuraturi...ce sa zic...naspa frat...ar trebui sa-i cenzurezi probabil si jetixu pentru ca din pacate in ziua de azi nu mai exista limite...asta e...nu trebuie sa-l duci la 5 ani pe stadion...
si de Gigi ce mai zice fi-tu cand il vede cum balacareste pe toata lumea la TV?? stie convorbirea cu reporteru antenei unu?
a injurat ciobanu atunci mai mult decat i-am umplut ambele peluze frigideru lu Gigi intr-un an !!!
trezeste-te la realitate!! nu suntem o societate perfecta si nici nu vom deveni prea curand!! nu are cine sa ne conduca pe drumul ilustrului viitor capitalisto-democrat atat de "ravnit"...persoane ca Dragomir conduc tara...si zi-mi mie!! tu vrei cultura cand Dragomir nu stie sa inchege doua fraze coerente!!
"pai nu domne?"
Nu sparg seminte. Ma enerveaza ingrozitor sunetul de samanta sparta. Steagurile sunt permise, nu sunt permise betele din plastic de o anumita duritate.Iar cu **** Mitica, Sandu, Becali sau orice altceva nu voi fi de acord si trebuie interzise astfel de manifestari. Ai ceva cu ei, du-te la poarta lor si injurai, nu langa mine pe stadion ca nu am fost crescut in mahala. Eu platesc biletul sa vad un meci de fotbal si sa ma bucur de el, nu sa vad toti frustratii cum se refuleaza. E dreptul tau sa injuri, doar cand e gratis, nu?
Romanii nu se educa decat cu biciul.
pai atunci emigreaza daca nu-ti convine!!
vezi ca angajeaza palestina sinucigasi!!! go my brother!!! die for the nutline jihad!!!
Gigi be with u!!! amin
Asa om,asa lege!La ce sa te astepti de la Mitica care prin smecherie si pupincurism a ajuns in parlament.Mi-e scarba!
O asemenea lege nu cred ca o intalnim nici in Cuba(lui Fidel...) si dupa parerea mea poate fi catalogata drept o incalcare a drepturilor omului(libertatea de exprimare)!
Inca o data mi-e scarba!
Forza Steaua!!!!!!!!!
omu asta cu locul lui platit de ce nu stai la tribuna?
si asta care este fan sa se interzica protestele
bah frate tu nu ti la dreptul tau de a te exprima liber?
si ce va [...] grija cu fumatu pe stadion si asta a inceput sa va deranjeze mapetilor
vb de Dragomir va trebuie tribune si peluze ca si in anglia faceti scandal ca nu canta galeria redstar si ce cauti in peluza dc vrei sa vezi meciu cetatzene ?
sau e mai ieftin de aia?
Editat de moderatori!
omu asta cu locul lui platit de ce nu stai la tribuna?si asta care este fan sa se interzica protestele
bah frate tu nu ti la dreptul tau de a te exprima liber?
si ce va fute grija cu fumatu pe stadion si asta a inceput sa va deranjeze mapetilor
vb de Dragomir va trebuie tribune si peluze ca si in anglia faceti scandal ca nu canta galeria redstar si ce cauti in peluza dc vrei sa vezi meciu cetatzene ?
sau e mai ieftin de aia?
Fazy, stai calm. Eu imi negociez salariul in mii de euro, nu sute. Imi place in peluza cand se sustine echipa, nu cand cinci retardati se iau la bataie cu jandarmii si se baga gaze la greu. Legea este facuta sa ii opreasca pe aia cinci, nu sa te opreasca pe tine sa canti sau sa fluturi steaguri.
Bai fazi........fa un rezumat ca nu inteleg nimik din ce ai postat.Sau mai bine du-te pe la scoala!!!
Bai fazi........fa un rezumat ca nu inteleg nimik din ce ai postat.Sau mai bine du-te pe la scoala!!!
Ia termina tu scoala ca eu am terminat-o ![]()
E O PROSTIE!!!! cum sa interzici steagurile pe stadion????? plus celelalt....daca asta inseamna a fi huligan, ca fluturi un steag sau vrei sa faci o coregrafie frumosa....ce vor? sa merem pe stadion si sa stam ca la teatru, eventual sa ne mai luam si evantai si binoclu...cu siguranta voi da semnatura
Cum sa ne dea amenda daca nu stam pe locurile noastre ... sau faza cu contestatii la adresa lui si a domnului Sandu se pedepseste cu 1500RON amenda este penibil !?
Pai si atunci mai fazy!!!!Cum facem cu semnele de punctuatie,avem pretentii,nu?:![]()
Desi legea "lui Mitica" (ce frumos suna :laugh: ) ar putea fi cu siguranta imbunatatita, nu mi se pare chiar asa de rea. Ce-i in neregula cu respectarea locului de pe bilet ? Daca eu cumpar 4 bilete, vin cu prietenii la meci si descopar ca 2 sunt ocupate de alti dobitoci care in loc sa-si caute locurile lor s-au trantit pe unde au vazut ei, nu am dreptul sa le cer sa se mute ? In ceea ce priveste steagurile, vorbiti aiurea fara sa cititi textul. Sunt interzise steagurile si/sau bannerele care contin mesaje obscene, rasiste, xenofobe, etc, si cutitele, batele, corpurile contondente (cum ar fi betele de la steaguri, folosite des drept arma).
Si daca ar disparea "ultrasii", si "brigazile" ... vaaai ... ce rau ar fi ... am putea sa venim cu prietena la stadion, sau cu sotia, sau cu fratele mai mic, fara sa ne uitam jenati in alta parte cand peluzele ar incepe cu injuraturile, fara sa ne gandim de 10 ori inainte de a merge la meci daca nu cumva aia mai mici sau mai slabi risca sa fie batuti/atacati de niste redusi mintal doar pentru ca tin cu alta echipa, s-ar juca mai multe meciuri cu public pentru ca nu s-ar mai suspenda stadioanele din cauza imbecililor care vin la meci sa se imbete sau sa se bata, etc, etc ... Ce rau ar fi sa ramanem fara toate acestea, da, da.
Ovidiu, ai facut o dezinformare foarte grava. Ai aruncat gogoasa ca se vor interzice steagurile si toti asta au inteles.
@redstar
ok...nu sunt interzise steagurile, sunt interzise doar betele...dar ce faci cu steagurile daca n-ai bete ?
vai de capul nostru! ce oameni ajung sa ne conduca! e trist ce se intampla!
steag3 dica10 sprecl2 spre24 spre cl steagro
la cat mai multe steaguri!
RedStar, vorbesti din carti. Steaguri fara bete nu exista, alea sunt batiste, nu sunt steaguri.
strezahuzum, tu vorbesti din presa. Habar n-ai cat se injura in peluze in ultimii ani.
In ceea ce priveste steagurile, vorbiti aiurea fara sa cititi textul. Sunt interzise steagurile si/sau bannerele care contin mesaje obscene, rasiste, xenofobe, etc, si cutitele, batele, corpurile contondente (cum ar fi betele de la steaguri, folosite des drept arma).
a bun, am steag dar nu am bat....si ce fac cu steagul in cazul asta? eu cand spun steag asta am in cap, panza pe bat (stiu ca suna funny dar....), deci in momentul in care imi interzici batul, imi interzici steagul cu totul...sau eventual folosesc panza fara bat pentru a sta jos pe scaunul meu care e scris pe bilet ca sa nu ma murdaresc pe pantaloni.
Si daca ar disparea "ultrasii", si "brigazile" ... vaaai ... ce rau ar fi ... am putea sa venim cu prietena la stadion, sau cu sotia, sau cu fratele mai mic, fara sa ne uitam jenati in alta parte cand peluzele ar incepe cu injuraturile, fara sa ne gandim de 10 ori inainte de a merge la meci daca nu cumva aia mai mici sau mai slabi risca sa fie batuti/atacati de niste redusi mintal doar pentru ca tin cu alta echipa
ti se pare tie ca numai ultrasii si brigazile din peluze injura??? sincer acum! am stat si eu o singura data in trib 1 si si acolo se injura. in plus sotia daca o aduci pe stadion, defapt daca accepta sa vina pe stadion, inseamna ca ii place fotbalul (si o intereseaza fenomenul) si se enerveaza si ea sau se bucura la fel ca ceilalti, asa ca daca unul o sa injure nu o sa o deranjeze prea tare si probabil va fi de acord cu el. in plus oricine stie ca pe stadion nu poti sa fii calm mai ales daca echipa mere prost.
faza cu suporterii echipei adverse e intradevar o problema, e neplacut sa nu te poti duce intr-o deplasare de frica sa nu ti-o iei in gura. stiu ca si eu am problema asta. fiind fata nu-mi permit sa merg de exemplu intr-o deplasare pe Stefan cel mare pentru ma gandesc la riscurile existente.
dragii mei, e simplu.
unii dintre voi/noi si/sau parintii vostri/nostri ati/am dat votul unor partide care au obtinut niste locuri in legislativ (parlament).
ceea ce inseamna ca niste personaje au primit girul de a decide dupa ce reguli sa functioneze Romania, gir de la popor (ala foarte iubit de politicieni).
atat timp cat exista destui imbecili majori (trecuti de 18 ani) in Romania care sa voteze personaje gen Becali si Dragomir, nu avem de ce sa ne aratam indignati.
vox populi, vox dei.
pariez ca Becali va fi senator in urmatorul legislativ.
multi dintre cei care se indigneaza acum il vor vota, fiindca il admira.
dupa ei, Steaua e pe maini bune.
daca as putea as trage apa [...]
mi-e scarba...again...
P.S.
legea e aberanta in ceea ce priveste aspectul punitiv, dar extrem necesara. este inadmisibil insa ca s-a ajuns sa fie promovata de un personaj foarte controversat cum e Dragomir, care s-ar putea fali cu ea peste ceva vreme.
alt aspect oarecum colateral: e inadmisibil ca un demnitar, fie el si Dragomir, sa fie huiduit si injurat in aeroport si fortele de ordine sa nu ia masuri, nici macar pe baza probelor video. e inadmisibil ca legile noastre nu acopera asemenea situatii. e, de asemenea aberant, ca sistemul de vot al unei democratii sa permita unor persoane ca Dragomir si irina loghin sa ajunga sa faca legi.
e aberant ca suporterii sa provoace ani de-a randul incidente violente si sa mai aiba tupeul sa se revolte.
e aberant ca marian Iancu sa spuna ca-l va sustine pe Ganea pana in panzele albe.
e aberant ca Becali il numeste erou pe Ganea.
e aberant ca Becali ii multumeste lui Gica Popescu pentru rada si peste cateva saptamani il acuza ca l-a pacalit.
e aberant ca Hagi mai este antrenor al Stelei dupa atatea umilinte venite dinspre un personaj bun de balaceanca.
si totusi, desi pare aberant si ingrijorator, e oarecum justitie divina ca Radoi, in ritmul actual al accidentarilor, se apropie de finalul unei cariere deloc de trecut in manualele de istorie a fotbalului romanesc.
Domnu' fsoica......Orice s-ar intampla peste Steaua nu poti sa tragi apa!Iar peste performantele echipei nici atat!
Nu se poate sa spui asa ceva,trage apa peste Gg sau cum vrei tu sa-ti exprimi scarba dar nu poti comenta la modul asta performantele jucatorilor si munca lor!!!!