FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Legea Dragomir

«13456»
fsoica28.08.2007 14:42
Domnu' fsoica......Orice s-ar intampla peste Steaua nu poti sa tragi apa!Iar peste performantele echipei nici atat!

Nu se poate sa spui asa ceva,trage apa peste Gg sau cum vrei tu sa-ti exprimi scarba dar nu poti comenta la modul asta performantele jucatorilor si munca lor!!!!

da, ar trebui ceva rectificari..peste Ghencea si istoria recenta nu as trage apa, dar as trage-o peste ultimele 2 finaluri de campionate ale Stelei.

DonAndres28.08.2007 14:50

Ce soc.!.....Puerta a decedat!

Dumnezeu sa-l odihneasca!!

vanfootball28.08.2007 14:54

Dumnezeu sa-l ierte!

Si ce jucator promitator era...Pacat!

SSK28.08.2007 14:57

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a precizat cã intenționeazã sã mai adauge cîteva amendamente la proiectul de lege împotriva huliganismului pe stadioane. "Vreau sã mai adaug cîteva amendamente la legea împotriva huliganismului, care cred cã va fi promulgatã de domnul președinte Bãsescu pe la sfîrșitul lui septembrie, jumãtatea lui octombrie: 1. Sã fie un procuror de serviciu, ca în Anglia, la fiecare meci de divizia A, care, datoritã imaginilor, a martorilor și a jandarmeriei, va putea sã dea arestul pe loc la huligani. Nu va ma fi dus la secție, va fi arestat pe loc, și va fi judecat în regim de urgențã; 2. Datoritã incidentului cu Ganea, dacã pot, aș vrea sã mai bag un amendament vizavi huliganismului de pe gazon, pentru cã vine un jucãtor, îți dã una una în meclã și te lasã paralizat", a declarat Dragomir în emisiunea "Fanatk Show".

Urmeaza ghilotina si condamnarile in piata publica.

Gezets28.08.2007 15:58
Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a precizat cã intenționeazã sã mai adauge cîteva amendamente la proiectul de lege împotriva huliganismului pe stadioane. "Vreau sã mai adaug cîteva amendamente la legea împotriva huliganismului, care cred cã va fi promulgatã de domnul președinte Bãsescu pe la sfîrșitul lui septembrie, jumãtatea lui octombrie: 1. Sã fie un procuror de serviciu, ca în Anglia, la fiecare meci de divizia A, care, datoritã imaginilor, a martorilor și a jandarmeriei, va putea sã dea arestul pe loc la huligani. Nu va ma fi dus la secție, va fi arestat pe loc, și va fi judecat în regim de urgențã; 2. Datoritã incidentului cu Ganea, dacã pot, aș vrea sã mai bag un amendament vizavi huliganismului de pe gazon, pentru cã vine un jucãtor, îți dã una una în meclã și te lasã paralizat", a declarat Dragomir în emisiunea "Fanatk Show".

priveste partea buna..o sa venim cu bunicile,nepoatele,sotiile si de ce nu cu un catelus la meci...penibil.

alexys28.08.2007 17:48

Nu ma duc la meciuri sa ma uit spre peluze.

[/quas vrea sa interzica si semintele...atunci ar fi echitabil pentru toti!in special pentru tine...

vanfootball28.08.2007 18:01

Voi aveti o obsesie cu semintele. :))) Prostia voastra incepe sa-mi fie simpatica.

amarel28.08.2007 18:04

El, Dragomir ar trebui primul judecat in regim de urgenta , si bagat vreo 10 ani la puscarie !!!

Mitica la puscarie !!!

andreea_steaua4ever28.08.2007 19:46

mitica trebuie bagat ori la puscarie ori la 9.cum sa introduca legea asta cu interzicerea steagurilor?pai noi ce fluturam in aer?bai imbecilule cum adica fara torte?ce atmosfera mai e aia cretinule?si la faza aia ca daca zici ceva impotriva lui Sandu si a puscariasului de Dragomir platesti amenda!pai bah analfabetule,facem ce vrem.este dreptul nostru la libera exprimare si te vom injura pana cand vei muri,du-te dracu de schizofrenic.si ces pedepsele alea?nici pentru.crima nu iei asa ceva bai jegosule,darlminteri ca am luat noi torte sau ca te-am injurat pe tine cacatule......sa stii una AI FOST DE rahat,ESTI DE rahat,SI VEI RAMANE DE rahat.ca sa tii una.....nici macar in marile campionate ale lumii,aceste lucruri nu sunt interzise.....se vede ca aceste legi au fost promulgate de un dus cu pluta,un analfabet ordinar si fara mari pretentii.ce sa-i ceri unui asemenea debil mintal....uitati-va in spania ce frumos este....cu torte,steaguri fluturand,asa isi arata suporterii iubirea.noi ce facem tinem in mana o panza cu insemnele Stelei?MITICA DISPARI FRAIERE DE PE PLANETE.......MORI DUTE DRACU CU MATA.icon8.gificon8.gificon8.gificon8.gificon8.gificon8.gif

alexblaja28.08.2007 21:59

Eu nu inteleg de ce ne certam noi intre noi aici, ne facem unii pe altii "semintari" si "huligani", in loc sa ne dam seama de faptul ca aceasta lege este aberanta prin simplul fapt ca este propusa de un infractor, care a recunoscut intr-un interviu televizat ca facea blaturi inainte de 1989:Mitica Dragomir! Ce legitimitate are aceasta lege, cand ea este propusa de acest ipochimen? Nici una!

Lucrurile sunt foarte simple, dupa parerea mea: vrei sa vii cu sotia la meci, du-te la tribuna 1 sau 0. Vrei sa canti tot meciul, sa agiti steaguri, sa faci coregrafii, du-te in peluze! Eu in galerie nu am fost, asa ca nu pot sa-mi dau cu parerea despre cum se injura sau nu acolo. Am fost insa la trib 1, si acolo se injura, frate, nu gluma! Intr-adevar, dupa cum spunea cineva mai sus, nu veniti cu copiii la meci daca vreti sa nu auda injuraturi! Oricum, invata ei la scoala ce spun oamenii pe stadioane, nu va faceti griji!

PS: aia cu injuratul "conducatorilor de club" e chiar tare...

cristian8628.08.2007 22:07

Sunt un INFRACTOR !

Dati-mi un SUT !

De la noi ai BAN nelimitat !

SSK28.08.2007 23:25

Da, buna idee. Nu-mi explic cum i-a scapat.

Tupac Amaru29.08.2007 05:08

De la un comunist, fost puscarias de drept comun, caruia nici sefii lui de odinioara n-au avut cum sa ii tolereze matrapazlacurile, nici nu ma asteptam la altceva.

Acest individ de cea mai joasa speta umana, ajuns parlamentar datorita aberatiilor democratiei, este un tip paralel cu fenomenul fotbalistic, pastrand legaturi cu acesta doar prin natura mantzocariilor de tot soiul pe care le stapaneste de mult timp. Si care, bineinteles, ii sunt tolerate de altii la fel ca el.

Atata timp cat doar spectatorii sunt considerati elemente negative ale societatii, legea nu va rezolva nimic.

Iar comparatiile facute de Ovidiu cu adevaratele infractiuni denota un singur lucru: legea ce poarta numele acestui analfabet (care declara acum ceva timp ca s-ar f*** in c** pentru bani - intr-adevar, foarte interesant model de urmat!) este un pericol pentru libertatea oamenilor atat de mult trambitata de politicieni! In curand probabil ca vom fi considerati cu totii teroristi si vom fi impuscati in masa pe stadion.

In alta ordine de idei, sa ne bucuram pentru Borcea si ceilalti purtatori ilegali de creier de la Dinamo (nu ca nu i-am avea si noi pe ai nostri!), pentru ca li s-a prelungit termenul de pregatire pentru Liga Campionilor cu inca un an!

Tine-o tot asa, Dinamo!

forzateaua :biggrin:

Raduccio29.08.2007 05:11

Si totusi, cum spunem nu legii? Este o petitie de semnat pe undeva si nu stiu eu? Se face referendum?

GeorgeFlorea29.08.2007 07:12

Asa si?

Este neaparat necesar ca pentru a sustine o echipa de fotbal sa fii huligan?

Nici mie nu-mi place de Blatica Dragomir asta, dar din punctul asta de vedere are dreptate.

Unii chiar isi fac din prezenta la un meci un mijloc de a-si consuma adrenalina.

Atunci cand merg la un meci, nu sunt obligat sa suport tot badaranismul de pe stadioane. Cum ar fi sa imi scuipe nu stiu care taran seminte in cap sau sa ii ascult vocabularul de canal a nu stiu carui frustrat ca nu l-a ascultat antrenoru' in ce priveste primul 11.

Iar in ce priveste amenda pentru ocuparea altui loc decat cel de pe bilet, atata timp cat am platit biletul pe locul respectiv am pretentia sa ocup locul respectiv, nu sa dau de o matahala care sa ma ia la injuraturi pentru ca am intraznit sa il rog sa-si miste fundu' de pe locul meu.

Iar in ce priveste articolul referitor la torte sau steaguri, fara grji, nu se va intampla asta. Si acum sincer, nu am prea vazut torte prin campionatul mioritic.

spre cl

HAKA29.08.2007 07:15

Acest proiect de lege este foarte bun dar totusi cred ca pct.1 poate fi usor modificat. Nu inteleg de ce nu sunteti de acord , inseamna ca voi veniti pe stadion pentru a face nenorociri !? Daca ati merge in mod regulat pe stadioane din afara Romaniei cum v-ati comporta ? Spre exemplu legea circulatiei a fost super comentata dar afara respectam cu totii regulile ca altfel ne rupa aia in amenzi usturatoare.

Eu unul nu ma simt deloc in siguranta intre niste dezaxati asa zisi suporteri

HAKA29.08.2007 07:41

Acest proiect de lege este foarte bun dar totusi cred ca pct.1 poate fi usor modificat. Nu inteleg de ce nu sunteti de acord , inseamna ca voi veniti pe stadion pentru a face nenorociri !? Daca ati merge in mod regulat pe stadioane din afara Romaniei cum v-ati comporta ? Spre exemplu legea circulatiei a fost super comentata dar afara respectam cu totii regulile ca altfel ne rupa aia in amenzi usturatoare.

Eu unul nu ma simt deloc in siguranta intre niste dezaxati asa zisi suporteri care se comporta ca niste animale . Am fost in Anglia , Tara Galiilor , Scotia si Franta la meciuri atat de fostbal cat si de rugby si sa stiti ca este civilizatie...se canta se scandeaza ..poti bea si o bere pe stadion................dar la noi nu inteleg cum niste putzari de 1.68 si 45 kile uzi fac un asemena tambalau si injuraturi si balamuc de crezi ca sunt de la spitalul 8+1 ?!?!

Proiectul de Lege este bun indiferent cine este / sunt initiatorii si daca se aproba trebuie respectat si APLICAT la sange .

Iubesc sportul in general dar nu accept aceste manifestari pe stadioane sau in sali de joc si se vede educatia primita in scoala in familie ..........pe "ei" nu-i intereseaza decat pizdele , masinile , banii , prafurile si nimic din ceea ce este normal pentru o societate comuna. Acum sunt la moda motoarele ambalate la maxim de niste mameluci care sunt zero caracter fata de semenii lor si nu dau 2 bani pe cei din jurul lor indiferent ca sunt copii sau oamnei in varsta care se simt deranjati de zgomotul motorelor la orice ora din zi sau din noapte.

...........Sa revenim la fotbal...eu / noi venim sa ne sustinem civilizat echipa favorita si sa asistam la un joc specatcol unde nu te poti aseza intr-o sala doar acolo unde vrei tu....te asezi numai pe locul inscriptionat pe bilet.......pai de ce sa nu se respecte locurile ??? Chiar nu inteleg ???

BRAVO JANDARMI ...aplicati tata Legea si starpiti pe cei care vor scandal :wacko::wacko::wacko::wacko:forzateaua steagro steag3 steag3 steag3 steag3 s

fazy29.08.2007 08:03

haka tu esti un oligofren obosit.

bai nebune lumea nu e de acord in privintza steagurilor si tortzelor si plus de aia respectatul locului pe scaun astea ne deranjeaza . is niste amendamente care iti omoara spiritu ,asta nu in cazu in care vi pe stadion doar sa nu stai acasa

cantati voi de acolo de la t1 si t2 : pe ei pe mama lor si lupta Steaua aschilopatilor

kristalboy29.08.2007 08:35

si care e problema daca stau la tribuna I ...asta insemna ca ma face mai putin suporter al Stelei decat esti tu?

steaua_gloria29.08.2007 08:41

Frate astia vor sa ne lasam de meseria de suporter si vor sa ne bage pe toti la inchisoare.Dragomire esti dus.

fazy29.08.2007 08:42

pai numai voi va treziti sa aberati ca ce lege buna ca ce mult se injura in peluza ca asa si asa

bine pace

mi-am facut norma de posturi pe anul asta

Derbedeu29.08.2007 09:20

vreau sa iau parte la strangerea de semnaturi ca voluntar.cum fac?de unde iau listele?

Kustino29.08.2007 09:25
vreau sa iau parte la strangerea de semnaturi ca voluntar.cum fac?de unde iau listele?

O sa ne gasesti azi in jurul stadionului, vino cu un pix la tine mai devreme si o sa ne poti ajuta.

razvan_stelist200729.08.2007 10:12

asta e o lege tampita.de ce sa nu ai voie cu steaguri???hai mai inteleg cu torte sau sticle mai e ceva da sa nu ai voie nici cu steaguri???sau de ce sa te bage la mititica pentru o torta nefolosita???LEGEA COMUNISTILOR.DE CE NU INTERZICE SI MERSUL LA WC IN TIMPUL MECIULUI-RUPEM CAPACELE DE LA WC-URI SI IL BATEM PE EL CU ELE. steag1 steag3

Mai usor cu steguletele

IceT_yo29.08.2007 10:47

Ideea e ca trebuiesc oprite vandalismele astea din stadion si din afara lor , cu steagurile nu sunt de acord amnzile sunt destul de ridicate dar probabil asa ii vor oprii pe aceeia care vin la meci pentru scandal puscaria este scoasa din calcul pentru chestiile astea hai poate 24 de ore la sectie mai merge ... oricum ideea e buna dar e prost gandita sper sa nu-i iasa legea asta , cu toate astea nu e cazul sa ii huiduim pe stadiaoane si sa-i injuram nici pe Becali nici pe Radoi nici pe Hagi nici pe Dragomir nu este frumos si in al doilea rand echipa poate suferi din cauza asta si ce-am facut atunci sa ne scoata din Liga sa ne depuncteze si sa le dam motive sa mareasca amenzile si anii de puscarie ...

Vizionare placuta celor care au apucat bilete eu o sa ma uit de acasa

HAI Steaua !!!

Dupa meci ne vedem cu totii la Universitate ???!!!

«13456»