FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Legea Dragomir

«123456»
cristian8627.08.2007 21:50

Locul lui militica este la racoare; nu de alta dar i s-a cam incins creierasul, care contine 2 neuroni.

Legea este aberanta fara doar si poate, si printre altele ingradeste nepermis de mult LIBERTATEA DE EXPRIMARE.

Fara steaguri, fara torte, fara scandari impotriva conducatorilor IUBITI, fara LIBERTATE.

Unii chiar cred ca pot face orice si din pacate chiar pot.

Nu sunt ultras, dar ULTRAS != CRIMINAL.

paolo27.08.2007 22:00

asta isi bate joc d noi!!!la cat a furat ar trebui sa stea el in puscarie 100 d ani sa putrezeasca acolo!nu s poate ca adevaratii sa nu fie lasati cu steaguri in stadion...maine poimaine nu o sa n mai lase nici cu fulare sau sepci!!!e stupid :angry: ca sa nu mai spunem ca legea asta te leaga legal,ca sa nu mai scandezi impotriva nesimtitilor d la federatie si Liga :!:

twetwet27.08.2007 22:13
atata timp cat tie nu iti interzic semintele nu are cum sa te deranjeze...

=))) bv gezets bine punctat :D

lasand gluma la o parte ceea ce se intampla e de domeniu fantasticului...

nu-mi vine sa cred...mai avem putin si incepem ca in italia...bgs-u inarmat cu pistoale....

Dragomir, un securist nenorocit vine la noi cu pretentii de moralitate.....imi aduk aminte vremurile trecute cand nu exista spectacol mai frumos decat un sir de torte aprinse 8->

faceti domnilor (a se citi porcilor) politicieni diferenta intre violenta si spectacol....cateva incidente izolate nu sunt caracteristice pentru miskarea ultra...nu vreau sa ajungem ca in anglia...nu vreau sa vin la meci si sa fiu hulit de uzinistu care vine si el la peluza ca e mai ieftin, ca de ce nu stau jos

mi-as dori un protest "in liniste" al peluzelor...sa stam toti jos cu seminte, sa nu cantam nimik si poate atunci isi vor da seama cu totii ce anost poate sa fie un meci fara "huligani"

Astristul27.08.2007 22:31
Ba zic ca decât sa se promulge legea asta, mai bine s-ar comercializa niste bere. Imi cer scuze labagiilor care nu le plac berea, dar macar pe stadion ar trebui sa avem bere pentru ca fotbalul fara bere e ca calu' fara sa!

Eu chiar vorbeam serios. Nicaieri in Europa (si aici ma refer la tarile civilizate) nu este permis fumatul in locuri publice, iar stadionul este un loc public! :sleep:

forzateaua

iftode27.08.2007 22:34

sper sa se poata face ceva, alaturi cei de la Poli, rapid, Dinamo, Cluj, Craiova, galati, samd.... am impresia ca trebuie 500 000 semnaturi, ca sa se schimbe o lege.. sper sa se poata obtine...

o aberatie..`detinerea unei torte, puscarie`...

numai la noi se poate..

iar ingradirea libertatii de expresie la adresa federalilor, este impotriva constitutiei..

ar trebui injurati de toti la fiecare meci, toti in frunte cu mitica si cu nasu, kktu ala de la FRF..

cu acatiste poate mor, si scapam de ei..

sau ajung iar la propunerea de sapt trecuta, a cuiva:

unu bolnav incurabil, un cutit+mitica+nasu+jeyjey= fericirea fanilor..

nepretuita....

trebe atacati cu cocktail molotov

Eu chiar vorbeam serios. Nicaieri in Europa (si aici ma refer la tarile civilizate) nu este permis fumatul in locuri publice, iar stadionul este un loc public! :sleep:

forzateaua

sa mori tu ca nu e permis nicaieri in europa...

am fost in franta la un lille-psg, si s-a fumat..

in spania real-Steaua, s-a fumat...

italia s-a fumat..

anglia e singura care nu permite fumatul..

dar poate esti pe manevra cu Dragomir, cand il citezi..``nicaieri in lume```

du-te tata la cinema sau la teatru ca acolo nu e stres si nu se fumeaza in sala...

Posturi consecutive

1on27.08.2007 23:36
Soc la Telesport!

Ciobanul nostru "iubit" a declarat ca acuma a ajuns la un anumit nivel cu Steaua si vrea sa si castige din fotbal, si de aceea a declarat ca la iarna ii va vinde pe Dica, Goian, Radoi, Neaga si alti jucatori de valoare de la Steaua (a zis 4 fotbalisti minim) si a zis ca ii va pastra pe Bicfalvi si Nicolita! :mellow:

ªi Miticã a zis cã a vorbit cu Gigi și cã cicã Gigi zicea cã vrea sã vând 4-5 jucãtori și sã cumpere câțiva de talia lu ªevcenko. Așa zicea Miticã c-a vorbit cu Gigi. ªi io nu cred cã o sã vândã el fotbaliștii de valoare fãrã sã ia nimic în loc, din urmãtoarele motive:

1. evident, Steaua nu ar mai avea nici o șansã la campionat, și deci nici la intrarea directã în Liga Campionilor

2. nu ar avea cum sã-l mai facã pe Hagi mare antrenor, așa cum se lãuda cã vrea

3. ar pierde electorat masiv

ªi Gigi zice el foarte multe prostii, (vezi exemplul cu Steaua Creștinã și cedarea palmaresului echipei, lui Bodu). De asta, eu spun cã nu avem de ce sã ne facem griji.

ontopic: Punctul cu contestarea conducãtorilor FRF și LPF e clar neconstituțional. Nu are cum sã treacã așa ceva în Parlament, în mod normal. Dar cum noi nu avem un Parlament normal, sunt sigur cã va trece. Dar asta nu înseamnã cã lucrurile vor fi bãtute în cuie.

st19raul27.08.2007 23:40

@iftode

fumatul este interzis in europa pe stadioane...doar pe marginea terenului unde sunt bancile tehnice...in peluze si tribune nu se pune prob de asa ceva in majoritatea tarilor!

deci...am citit toate raspunsurile de mai sus si m-am ***** pe mine de ras=))) bv van si alex ma-ti distrat rau:))

apropo ca legea sa fie completa mai trebuie punctul 7 interzicerea semintelor(cum zicea cineva mai sus:P)...ca doar si cu pungi de seminte aruncate din tribune poti sa ranesti oameni nu numai cu torte si bete de steaguri=))) ce as mai rade sa se dea intre 1-5 ani inchisoare pentru astia care vin cu seminte a meci...i-ar termina pe toti unu nu ar mai veni pe stadion=)) sau poate acesti ultrasi ai semintelor si-ar risca viata pentru a le introduce pe stadion...

cannavaro28.08.2007 00:01

CAM TARZIUUUUUUUUUUUUU :unsure:

xmaster28.08.2007 04:18

sunt 100% de acord ! asa sa faci nea mitica

ar trebui interzise si telefoanele mobile in stadion ..in slipi sa intre toata lumea !!!

nici macar apa in stadion n-ar trebui

Cipper28.08.2007 06:36

Mie deja mi se par aberante masurile luate la noi la club. Cum adica nu am voie cu umbrela? Sa zicem ca pentru multi nu ar fi o problema, dar daca vii cu un copil la meci si incepe sa ploua il tii in ploaie pentru ca asa vrea bgseul? Sau cu manunchiuri de chei...pei ce toata lumea are timp sa treaca pe acasa sa-si lase cheile de la birou sau mai stiu eu ce, sau au toti masini sa le lase in masina? Rezolvarea mi s-a parut cel putin hilara, adica acel loc special unde iti lasi obiectele si primesti un bon (un fel de garderoba presupun). pentru 28000 de oameni e o MARE ABERATIE.

La fel de aberant mi s-a parut si felul cum au rezolvat problema cu aglomeratia de la intrare "veniti de cand se deschid portile". Alo...nenea de la bgs...multi dintre noi avem un program la munca, la scoala, undeva, nu stam toata ziua cu muschii incordati si ne permitem sa venim la stadion cu 3 ore inaintea unui meci...

Daca tot se iau masuri pentru alinierea la fotbalul vestic, de ce nu se poate sa intru in 10 min (max) pe stadion la locul meu de pe bilet (sic!) si sa ies tot in 10 min in parcare unde ma asteapta masina? Trebuie sa-mi iau concediu si pentru cand jucam acasa?

ABERANT...

Maine dupa meci sper sa putem spune "Steaua bate in sfarsit!" Hai baietii!

fedora28.08.2007 06:39

Degeaba te iei de BGS, ei fac doar ce stabilesc alaturi de Argaseala.

Asta e capul rautatilor.

andyro28.08.2007 07:37

Dragomir ? O aberatie !

20 iulie 2007 - un suporter stelist intra pe teren si incearca sa loveasca un jucator. Presa tuna despre huliganismul in sport, Dragomir isi sustine legea pe la toate televiziunile, se fac reportaje despre istoria huliganismului, despre "nucleul dur al suporterilor stelisti", GSP posteaza o saptamana exemple de galerii "fair-play", talkshowuri, toata lumea condamna gestul suporterului stelist.

25 august 2007 - un jucator aflat pe teren loveste un arbitru, in mod repetat; il strange de gat, vrea sa il tranteasca de pamant, il loveste cu pumnul, si cine stie cate altele s-ar mai fi intamplat daca nu ar fi fost oprit de colegi. Atentie, de colegi, pentru ca nici un jandarm/steward nu a incercat sa intervina (?). Dragomir ne consoleaza cu ideea ca "s-a mai intamplat si la altii" si il incadreaza (eronat, dupa parerea mea) la 6-16 etape de suspendare (probabil 6, si dupa recurs doar vreo 3 ?). Mai mult, profita de ocazie pentru a mai adauga un amendament care sa interzica fumatul pe stadion (???). GSP practica un proces de "spalare", incepand cu parerea nu-stiu-cui "nu esti arbitru adevarat pana nu iei bataie", golul lui Ganea impotriva Angliei pe prima pagina toata ziua, ieri, si prezentarea din articolul de azi a bietului Ganea alaturi de familie si copii (si imi permit, cu greata, sa citez) : "Ganea a dormit doar cinci ore în noaptea de dupã meci. Dimineațã, la 9:00, era deja în vestiar, gata de antrenament. Era foarte îngîndurat. "Ce faci, Ionel?", l-a abordat un suporter. "Nu mai fac nimic!", i-a rãspuns fotbalistul de 34 de ani. Pînã sã aparã jurnaliștii pe marginea terenului, a alergat agale, cu privirea în pãmînt, în coada plutonului. Cînd a trecut prin dreptul jurnaliștilor s-a luminat, a zîmbit și i-a salutat cu mîna la tîmplã, în stil Bãsescu. Apoi a preluat conducerea grupului. La final, a fost așteptat de un grup de copii dornici de autografe. "Sã nu faceți ca mine", le-a șoptit Ganea puștilor."

Doua fapte incomparabile ca gravitate, tratate exact invers de catre doua din autoritatatile existente in fotbalul romanesc - Liga si presa. De la astfel de oameni nu avem cum sa ne asteptam la ceva constructiv, la o lege pentru suporteri si nu impotriva lor, si e normal sa avem prevederi aberante. Sunt curios pana unde o sa mearga oprirea "corpurilor contondente". Mai nou, nici cheile nu ai voie sa le ai la tine (nu mai zic de brichete, pixuri, monezi sau altele pe care le cunoasteti toti). Astept cu nerabdare momentul in care telefonul va fi considerat corp contondent, sau pantofii/adidasii (daca-i da cineva un adidas in cap portarului advers...), sau sosetele in care se baga o bucata rupta de pavaj (:D).

O sa treaca ceva timp pana cand cineva o sa inteleaga ca accentul trebuie pus pe EDUCATIE, nu pe FORTA.

Nu ma mai refer si la celelalte aberatii (desi l-as ruga pe dl. Dragomir sa vina el sa imi elibereze locul dintre 20 de ferentaristi peste 120 de kg). Oricum Ovidiu, cred ca de fiecare data cand as reciti legea as mai gasi cateva tampenii care merita subliniate....

fazy28.08.2007 08:30

mah in loc sa o da-ti in aberatii de vacanta pe aici ati putea iesi in strada la cules semnaturi

ronrichie28.08.2007 08:41

1. va elimina steagurile de pe stadioane, de orice tip, sub pretextul "corpurilor contondente" (art. 18 Alin 1)

2. va introduce amenzi de pânã la 200 de lei (2 milioane de lei vechi) pentru ocuparea unui alt loc decât cel de pe bilet (art 26 Alin 1 lit a)

3. va interzice orice proteste la adresa oficialilor din fotbalul românesc (conducerile cluburilor, dar și ale Ligii sau Federației), sub sancțiunea amenzii de pânã la 1500 de lei (15 milioane de lei vechi, dacã doriți sã-l contestați pe Dragomir sau pe Mircea Sandu) - art. 26 Alin 1 lit c.

4. va scoate torțele în afara legii, deși în multe țãri din vest acestea sunt permise, iar în România nu au existat niciodatã incidente cu privire la folosirea torțelor de cãtre suporteri (art. 18 Alin 1)

5. simpla deținere a unei torțe va fi sancționatã cu închisoare de la 6 luni la 3 ani de zile (art. 32 Alin 4), în timp ce

6. folosirea unei torțe se va pedepsi cu închisoare de la 1 la 4 ani (art. 32 Alin 5)

Prin comparație, pentru infracțiuni precum:

- violare de domiciliu, pedeapsa este închisoarea de la 6 luni la 4 ani (cât pentru folosirea unei torțe)

- șantaj, pedeapsa este închisoarea de la 6 luni la 5 ani

- ucidere din culpã, pedeapsa este închisoarea de la 1 an la 5 ani

ªi desigur, dacã tot intri la pușcãrie pentru deținerea unei torțe, sã evadezi nu poate fi o mare problemã, din moment ce pedeapsa pentru evadare este doar închisoarea de la 6 luni la 2 ani (mai puțin decât pentru simpla deținere a unei torțe).

Haideți sã eliminãm violența de pe stadioane, dar sã nu interzicem prin lege și plimbãrile în aer liber!

Altfel, ne vom întoarce la vremurile dinainte de 1989, când simpla întâlnire a mai multor oameni în locuri publice era infracțiune și pedepsitã drastic de regimul comunist.

Întrucât știți acum despre ce e vorba în "legea Dragomir", vã rugãm sã protestați împotriva acestei legi total exagerate și sã semnați în tabelele de protest pe care suporterii steliști vi le vor prezenta la meciurile ce urmeazã!

Cu o simplã semnãturã, putem avea o lege nouã, mai bunã, care sã combatã violența în sport fãrã ani de închisoare pentru torțe și amenzi de zeci de milioane pentru proteste anti-Dragomir!

<span class=blueboldtext>Ovidiu</span>

Puteți gãsi propunerea legislativã a lui Dumitru Dragomir la adresa: <a class='lnk3' href='http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?idp=8134'> http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?idp=8134 </a>

Articolul 1: O greseala, steagurile trebuie sa ramana.

Articolul 2: Fantastic punct si absolut necesar, ai platit pentru un anumit loc, acolo stai, nu iei locul altuia.

Articoul 3: Necesar, suporterul (pustiul frustrat din galerie) a ajuns sa puna antrenori, sa demita antrenori, sa injure finantatori, sa faca echipa... efectiv el trebuie sa stea in tribuna si sa-si incurajeze echipa. Foarte bun punct.

Articolul 4: Aicea sunt neutru, tortele sunt doar pentru peluze si in galerie, ceva ORGANIZAT,altfel nu.

Articolul 5: Repet, tortele sunt doar pentru coregrafia galeriei. Accept inchisoarea pentru cineva care vine si aprinde de unul singur o torta.

Articolul 6: La fel, buna legea pentru detinatorii de capul lor a tortelor.

Ca atare din cele 6 articole expuse, doar unul nu este corect.

In concluzie este o lege binevenita si suporterilor cu capul pe umeri le pare bine sa vada ca in sfarsit Dragomir face ceva in postul ala de parlamentar pe care l-a ocupat pe degeaba pana acum, fara suparare.

cristi_mold28.08.2007 09:05

Legea este bine venita dar exagerata. Trebuie cumva oprtia sa treaca de Parlament.

PS: In Italia nu se fumeaza pe stadioane. Asta cred ca este o parte buna a legii.

AdrianUltras2528.08.2007 09:24

:)))

hahhahahah

nu imi vine sa cred

ce lege total deampixu!!!!

adica practic ei imi interzic dreptul la libera exprimare

:))

vad aici ca singurii care ar iesi castigatori daca s-ar adopta aceasta lege ar fi presedintii de club si cei de la federatie si Liga

ca lumea nu va mai putea sa strige ca sunt hoti sau prosti sau tradatori

desi sunt toate acestea si inca mai mult

e incredibil!

practic ne interzice sa sustinem echipa sau sa protestam daca ceva nu ne convine.

E TIRANIE! asta e

ei cheama oamenii la stadion dar le interzic anumite drepturi

din moment ce eu dau bani pe acel bilet de ce nu am voie sa imi spun parerea?

asa ceva nu se poate

repet

E TIRANIE!

vad ca au bagat scuza cum ca aceasta lege trebuie data pentru ca a crescut gradul de violenta.

PROSTILOR!!! gradul de violenta a crescut pentru ca voi,hotii,prostii,mizerabilii de la federatie si Liga furati ca in codru si va bateti joc de noi si de echipele cu care tinem.

cum sa nu ma enervez cand vad pe unul ca corpodean ca fura Steaua pe fata a enspemia oara si apoi e declarat cel mai bun arbitru roman?

cum sa nu ma enervez cand vad ca cainii scapa de suspendarea terenului dar noi stelistii suntem amenintati ca primim cel putin 3 etape daca unu face ceva

daca se va da aceasta lege toti ultrasii si fanii adevarati nu vor mai veni la stadion

vor ramane toti acasa si atunci la stadion vor merge doar aplaudacii si spargatorii de seminte

ca sa strige: "Gigi becaliiiiiii!!", "Dragomir!" si ce or mai striga ei acolo

nu vor mai exista cantece

nu vor mai aparea coregrafii

nu va mai fi nimic spectaculos pe stadion

doar un meci jucat in liniste

singurele voci care se vor mai auzi atunci vor fi ale antrenorilor si jucatorilor(si ma gandesc ca daca unul dintre ei va injura va fi bagat la puscarie instantaneu)

acum 8 zile la Cluj galeria Stelista facea spectacol

90 de minute a cantat in continuu

au afisat bannere

stegulete

o coregrafie de invidiat!!!

clujenii desi jucau acasa nu au putut sa tina pasul cu stelistii

chiar daca pe teren nu a fost spectacol in tribuna sigur a fost!!!!

nimic nu se compara cu un meci "vazut" pe stadion in mijlocul suporterilor

sa canti in continuu

sa aplauzi

sa iti ridici steagul la care ai muncit atata timp si sa il arati la lume

si ca sa stie si mitica: cei care fac acele steaguri nu sunt huligani.sunt suporteri adevarati.care muncesc pentru a face acele steaguri infinit mai mult decat munceste mitica in senat

suporteri care stau si isi bat capul cu ce fel de tema sa foloseasca pe noul steag

care isi cauta materiale

care isi murdaresc hainele si mainile incercand sa deseneze acel steag

care baga banii lor in a face acel banner care flutura pe stadion

aceia sunt suporteri adevarati mitica

nu huligani

tu ne-ai facut huligani!

tu si cu Sandu cand ati hotarat ca campionatul trebuie castigat de cine va da voua bani mai multi

din cauza voastra injuram

voi ar trebui sa fiti bagati la puscarie nu noi!

hoti nenorociti!!!

in incheiere vreau doar atat sa spun

TOTI ALCOOLISTII SI DROGATII STRIGA

SA-TI DAM LA EIUM mitica DE LA Liga!!!!

Azorel28.08.2007 09:29

Este incredibil ce se poate intampla in tara asta de c.c.t Dinozauru asta infect de Dragomir a furat toata viata si tot nu a facut puscarie, si noi pentru un steag sau o torta ne ducem la puscarie la fel ca un criminal. ''LA PUSCARIE MITICA DREGOMIR''

RedStar28.08.2007 09:37

Pana la urma un meci de fotbal oficial este organizat de FRF sau LPF. Mi se pare normal sa amendeze pe oricine striga impotriva lor.

Protestele se pot organiza prin actiuni civice, bine gandite, nu cu injuraturi si alte chestii tembele pe stadioane.

AdrianUltras2528.08.2007 09:43

redstar

deci e o chestie tembela faptul ca unii suporteri, care nu sunt asa de stelisti ca si tine, isi pierd timpul si banii ca sa faca steaguri si cantece ca sa sustina echipa?

tu ori nu ai fost niciodata pe stadion, in galerie, la un meci al Stelei

ori esti unul dintre aplaudacii si spargatorii de seminte care il aplauda pe becalii de fiecare data cand intra in stadion

nu te supara ca iti spun

Grenada28.08.2007 09:49

usor usor fotbalu o sa fie mai rau de cat era inainte de 89...sper sa putem trece peste asta...F0rZa fularsteau2

arcadia28.08.2007 10:06
Fratilor stati usor ca fotbalul fara suporteri nu e existat niciodata........nu cred ca o sa se ajunga asa departe sa nu mai ai voie cu steaguri pe teren...........!!!!

ba o sa se ajunga daca "stam usor", trebuie sa luam atitudine, daca nu facem nimic o sa fie ca ei.

cristian8628.08.2007 11:03
Pana la urma un meci de fotbal oficial este organizat de FRF sau LPF. Mi se pare normal sa amendeze pe oricine striga impotriva lor.

Protestele se pot organiza prin actiuni civice, bine gandite, nu cu injuraturi si alte chestii tembele pe stadioane.

Tu vorbesti serios ????????????

Pe ce lume traiesti?

Ai gandit inainte sa emiti parerea asta?

Esti fan Nutline ?

Azazello28.08.2007 11:04
fularsteau2 fular-campionii Asta e nebun!!!!!!! Cum sa nu mai intrii cu steaguri pe stadion,sa nu ii critici,sa nu intrii cu torte,si mai rau sa iti dea amenda de 200lei daca nu te asezi pe scaunul scris pe bilet?! Trebuie sa protestam! fularultrasfularsteaua2

Daca eu platesc 50 lei pe un bilet intr-o anumita zona si pentru un anumit loc si vreau sa stau pe el - e dreptul meu 100 % si nu e normal sa stea NIMENI pe el, indiferent daca e mare sef de galerie, ultras, samantar, etc. Ma gandeasc cu groaza ce inseamna critici pentru tine ..Multe m...ie p...e si altele. Torțele sunt extrem de periculaose...Eu vreu sa vin la meci in viitor cu copilul meu si nu vreau sa risc sa-i cada o torta-n cap si sa-l nenorocesc pe viata. In plus nu vreau sa-i "imbunatatesc" vocalubarul cu cuvinte de argou - ca sa ma exprim elegant - inca din frageda pruncie.

Sunt de acord cu steaguri, poate si cu torte in cadru organizat, dar cu raspunderea ferma pe semnatura a utilizatorilor pentru eventualele evenimente negative. Sunt de acord pana si cum proteste, dar civilizate... ....vezi modelul batistelor albe la spanioli.

Cred ca legea lui Dragomir e un proiect dezirabil si poate fi imbunatatit...Si mai cred ca aceia care vor cu orice pret sa fie in centrul atentiei prin violenta sau care se simt cu musca pe caciula vor neaparat stoparea ei. Ceea ce nu se va intampla. Din fericire.

neaalecu28.08.2007 11:28

bai moldovene , te contrazici singur...iti expui punctul de vedere desi esti de acord cu "articolul 3"! hotaraste-te ori ai dreptul la libera exprimare ,ori nu? te-as injura un pic ...dar originea ta spune totul!

StarFire28.08.2007 11:30

Ovidiu, cu tot respectul (sper sa o iei drept gluma) dar nu ai pus toate articolele. Mai exact:

Art.7 Nu sunt permise cantecele DE ORICE FEL. Prima abatere 200 RON amenda si 6 luni de munca in folosul comunitatii. A doua abatere se sanctioneaza cu inchisoare de la 1 la 3 ani.

Art.8 Tinuta este obligatorie. Costum Armani sau Pal Zilleri (dupa preferinte) si pantofi Gucci sau Prada.

Art.9 Cine nu aplauda fazele adverse ale adversarului, sau, mai rau, huiduie este sanctionat cu 1000 RON amenda.

«123456»