FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Legea Dragomir

«12346»
SSK27.08.2007 20:09

Nu cred ca veti ajunge la un acord cu vanfootball. In mod clar, pe el spectacolul stadionului il lasa rece (ii pasa 90% de meci). Ma surprinde insa usurinta cu care se trece peste niste ANI DE INCHISOARE (pentru ca despre asta e in primul rand vorba).

Steauaforever3327.08.2007 20:10
Stie cineva unde pot gasi aceasta lege completa? ...

...dar vreau s-o citesc cap-coada pe toata.

Multam anticipat.

http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?idp=8134

vad ca astazi pagina se incarca destul de greu.... Ma intreb, oare de ce? :biggrin:

Astristul27.08.2007 20:12

Decat sa promulge legea asta mai bine s-ar interzice fumatul pe stadioane.

Imi cer scuze fumatorilor, dar macar pe stadion ar trebui sa renunte la tigari pentru ca fac rau altor semeni de ai lor care nu fumeaza! :wink:

forzateaua

**alex**27.08.2007 20:16

@SSK

Si 10% de seminte.

@Astristul

Bine punctat.

vanfootball27.08.2007 20:17

Siguranta oamenilor e mai importanta decat spectacolul din tribune. Iar in mainile unor suporteri, anumite accesorii folosite la acest spectacol constituie un pericol. Sunt multi oameni responsabili in galerii (Ovidiu e un exemplu), dar exista si destui care intrec masura, care pot provoca tot felul de incidente regretabile.

@**alex**

Mai degraba cantat, incurajat. Dar, daca din punctul tau de vedere, nu poti incuraja fara steag in mana...

Gezets27.08.2007 20:19
Siguranta oamenilor e mai importanta decat spectacolul din tribune. Iar in mainile unor suporteri, anumite accesorii folosite la acest spectacol constituie un pericol. Sunt multi oameni responsabili in galerii (Ovidiu e un exemplu), dar exista si destui care intrec masura, care pot provoca tot felul de incidente regretabile.

ce te intereseaza ma pe tine?tu vezi ti de joc..

st_194727.08.2007 20:20

Doamne...mitica asta e cretin ca tot se lauda el ca are cojones mari... cum ar arata Ghencea fara steaguri,sunt dica10 mii de steaguri si in PN si in PS :|

Astristul27.08.2007 20:26

Soc la Telesport!

Ciobanul nostru "iubit" a declarat ca acuma a ajuns la un anumit nivel cu Steaua si vrea sa si castige din fotbal, si de aceea a declarat ca la iarna ii va vinde pe Dica, Goian, Radoi, Neaga si alti jucatori de valoare de la Steaua (a zis 4 fotbalisti minim) si a zis ca ii va pastra pe Bicfalvi si Nicolita! :mellow:

dragos_drlsteaua27.08.2007 20:28

E tragic. O sa ajungem sa stam toti jos, sa batem din palme si, in cazul unui gol, sa ne salutam prietenii aflati la 2 sectoare, 3 randuri si 4 scaune mai in dreapta...

Imi fac mea culpa, eram de acord cu adoptarea acestei asa zise legi, insa nu cunosteam toate amendamentele ei. Auzind insa punctele legate de steaguri, torte si mai ales, de respectarea locului de pe bilet...nu mai am cuvinte.

P.S. Mai nou, mitica il lauda pe cioban cum ca va aduce jucatori de zeci de milioane si va baga o suta de milioane in stadion. Poate, poate il iertam pentru mizeriile cu care l-a manjit pe Gica saptamana trecuta. Vesti proaste pentru voi, conducatorilor, nu veti fi uitati miercuri!!!

pda27.08.2007 20:31

Inca o lege aberanta in tara noastra minunata. Cate steaguri au galeriile din Italia, ca sa dau exemplul unui campionat cunoscut, si nu par deloc contondente. Cred ca pentru punctul 3 s-a consultat special cu Becali si nu numai. Punctul doi e aplicabil doar pentru tribune, pentru ca in cazul peluzelor nu cred ca intereseaza pe cineva cam pe unde sta, majoritatea fiind organizati in grupuri de apartenenta. Cat despre problema tortelor, nu stiu ce sa zic, este responsabilitatea exclusiva a posesorului, dar nu trebuie trecut cu vederea prea usor spectacolul vizual pe care acestea le produc (un exemplu meciul de trista amintire cu Dinamo din returul campionatului trecut).

vanfootball27.08.2007 20:35
Soc la Telesport!

Ciobanul nostru "iubit" a declarat ca acuma a ajuns la un anumit nivel cu Steaua si vrea sa si castige din fotbal, si de aceea a declarat ca la iarna ii va vinde pe Dica, Goian, Radoi, Neaga si alti jucatori de valoare de la Steaua (a zis 4 fotbalisti minim) si a zis ca ii va pastra pe Bicfalvi si Nicolita! :mellow:

Unde e endorama, sa ne spuna cum vrea Becali binele Stelei, fara sa-l intereseze castigurile (imagine, respect, voturi, bani etc).

A mai spus si ca il da pe Dica la CFR Cluj, daca ii vor oferi 4 milioane de euro pe el.

Astristul27.08.2007 20:36
Soc la Telesport!

Am uitat sa precizez faptul ca a zis ca daca CFR Cluj ii da 4 milioane de $ maine, il vinde pe Dica!

Mai ramane sa vrea si jucatorul! :rolleyes:

forzateaua

crafft27.08.2007 20:37

sa fim civilizati,sa-mi bag **** in gatu bulangiilor, care nu inteleg nimic,stati acasa,Steaua are cei mai multi spectatori din tara,asa este,asta ma ingrijoreaza,suntem penibili,fanii Jiji,va *** in gat,stati bulangiilor acasa,poate anumiti oameni chiar iubesc Steaua si vin cu toata inima la meci,nu doar pentru anumiti jucatori,pentru rezultat,dar, nu va mai explic ,oricum nu intelegeti ,va *** in gat si gata

Steauaforever3327.08.2007 20:42
..... daca CFR Cluj ii da 4 milioane de $ maine, il vinde pe Dica!

Mai ramane sa vrea si jucatorul! :rolleyes:

forzateaua

trebuie sa se consulte cu impresarul..... :biggrin:

@crafft

Nu te supara, dar poate ne traduci si noua ce ai vrut sa transmiti.

Din ceea ce ai scris rezulta ca esti ca o oaie ratacita.... :biggrin:

Astristul27.08.2007 20:48

Si impresara sa discute cu nevasta lui Dica, ca parca asa zicea ca face la orice transfer! :biggrin:

crafft27.08.2007 20:59

@crafft

Nu te supara, dar poate ne traduci si noua ce ai vrut sa transmiti.

Din ceea ce ai scris rezulta ca esti ca o oaie ratacita.... :biggrin:

cum doresti sa-ti traduc?**** esti off topic,rau de tot,in primul rand,am cam baut si d`aia iti raspund,am vrut sa spun ca sugi **** cu mare pofta,motivele ar fi ca esti pofticios,eu sunt oaie?ha,sa vii sa ma mulgi pentru branza,hai date-n kk,fa-te rrapidist,sa nu semnezi ca poti muri pe stadion din cauza huliganilor,...mars!

radooku_steaua27.08.2007 21:02

Vanfootball aveam o parere buna despre tine. Cu vorbele tale spuse la acest articol mi'am schimbat'o. Esti jenant la fel ca si legea lu' mitica

Steauaforever3327.08.2007 21:09
cum doresti sa-ti traduc?**** esti off topic,rau de tot,in primul rand,am cam baut si d`aia iti raspund,am vrut sa spun ca sugi **** cu mare pofta,motivele ar fi ca esti pofticios,eu sunt oaie?ha,sa vii sa ma mulgi pentru branza,hai date-n kk,fa-te rrapidist,sa nu semnezi ca poti muri pe stadion din cauza huliganilor,...mars!

Am inteles acum. Aveam o banuiala ca ai baut si ca ti s-a urcat la cap....

Pai tu esti un exemplu de ce aceasta lege ar trebui aprobata cu unele modificari, bineinteles.

Mai vorbim dupa ce te trezesti :biggrin:

G3sTaPo27.08.2007 21:11

da asta cand are de gand sa moara?

Dulah27.08.2007 21:19

Ce penalitate ... dupa creierasul lui Dragomir ar trebui pusi in scaunul electric suporterii..

O tara condusa de injositzi.

malasorte1327.08.2007 21:21
@van

Imagineaza-ti Ghencea plin fara nici un fel de steag in tribuna. Ar fi mai rau ca in Anglia, fotbalul este un spectacol unde trebuie sa faci atmosfera nu este un spectacol de teatru unde e liniste in sala.

De unde se vede treaba ca in Anglia e iadu' pe pamant !!!

Oameni buni treziti-va si nu lasati atmosfera de pe stadioanele din Romania sa ajunga la nivelul Angliei !!! Nu ne putem cobori atat de jos !!!

Asta ai vrut sa spui cu "...ar fi mai rau ca-n Anglia... " ??? :)))

Danyyelo27.08.2007 21:42

Fratilor stati usor ca fotbalul fara suporteri nu e existat niciodata........nu cred ca o sa se ajunga asa departe sa nu mai ai voie cu steaguri pe teren...........!!!! Si JJ asta vb gura fara el face niste declaratii ca sa starneasca lumea........asa e el vb mai mult la misto...!!!Zic eu!!!Offf Eu m-am cam saturat de el!!!Voi? forzateaua

PavelAndrei27.08.2007 21:45

si eu m-am saturat de el.nu-l mai suport de multa vreme dar n-am ce face asta e situatzia

emblemaveche27.08.2007 21:48
Decat sa promulge legea asta mai bine s-ar interzice fumatul pe stadioane.

Imi cer scuze fumatorilor, dar macar pe stadion ar trebui sa renunte la tigari pentru ca fac rau altor semeni de ai lor care nu fumeaza! :wink:

forzateaua

Ba zic ca decât sa se promulge legea asta, mai bine s-ar comercializa niste bere. Imi cer scuze [...] care nu le plac berea, dar macar pe stadion ar trebui sa avem bere pentru ca fotbalul fara bere e ca calu' fara sa!

Editat de moderatori!

satessa27.08.2007 21:48

fularsteau2 fular-campionii Asta e nebun!!!!!!! Cum sa nu mai intrii cu steaguri pe stadion,sa nu ii critici,sa nu intrii cu torte,si mai rau sa iti dea amenda de 200lei daca nu te asezi pe scaunul scris pe bilet?! Trebuie sa protestam! fularultrasfularsteaua2

«12346»