FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bancuri.(Sa mai si râdem)

«167891073»
axl2324.01.2006 17:01

ce e verde, mare, canta si-are 100 de oua?

corul vanatorilor

bula are hemoroizi pe care-i trateaza la doctor de vreo 4 luni. intr-o zi ii spune doctorul:

- bula, maine e ziua mea, n-am chef sa mi-o petrec cu mana in curul tau. daca te doare, te rog, rabda si tu pana poimaine.

- da se poate, dom' doctor, bineinteles!

a doua zi de dimineata, bula la cabinet:

- dom' doctor, nu mai pot, dom' doctor!

- bine ma bula, asa ne-a fost vorba?

- dom' doctor, nu mai pot, ma iertati, da' nu mai pot de durere!

- bine, hai, suie pe masa.

ii baga doctoru mana-n cur, si da de ceva suspect. trage usor, nu iese. trage mai tare, nu iese. trage din toate puterile, iese. un buchetel de flori de camp.

- la multi ani, dom' doctor!

Un manelist a murit.Niste oameni au pus benzina pe el si i-au dat foc. Ajuta-ne sa strangem bani pt familia lui numeroasa,avem deja 70 litri de benzina,contribuie si tu !!

gloribyh24.01.2006 21:21
Si nici macar nu cred ca esti unguroaica.Stii ce-mi spune nick-ul tau ? Ca te cheama Gloria si ca esti originara din Bihor.

Numele meu este Lorant.G-ul vine de la numele de familie si sunt sighisorean.Nu originara din Bihor .Ca sa inchei subiectul ´bancuri cu unguri´ :cand faci glume pe seama romanilor ti se pare amuzant , pentru. ca esti roman...dar daca un francez , neamt sau oricine face glume pe seama romailor...cum ai reactiona?Ei nu stiu cum e sa traiesti in Romania...asa cum probabil nici cei care au scris bancurile cu unguri habar n-au cum e sa fi ungur in Romania.Fara suparare...incercati sa intelegeti.

axl2325.01.2006 11:27

draga lorant, nu vreau sa vorbesc aici despre istorie, transilvania, etc. dar in orice tara minoritatile au mai multe drepturi decat masa populatiei. si de obicei profita de statutul de minoritar. daca noi, romanii, facem bancuri pe seama voastra, a tiganilor, a negrilor si a dinamovistilor, o facem pentru ca suntem un popor vesel, din care faci si tu parte. nu trebuie sa te simti jignit, trebuie sa ne lovesti cu aceeiasi arma, umorul. si ultima oara cand am fost in judetul harghita a trebuit sa ma cert cu cu toata lumea ca sa pot cumpara ceva dintr-un magazin, pentru ca nimeni nu vroia sa vorbeasca romaneste. funar si vadim exagereaza, dar si ungurii fac la fel.

Virgil25.01.2006 13:38

@ Lorant G...

Credeam ca sunt mare cititor in nick-uri.Am zbarcit-o si de data asta,iar tu meriti scuze.

In privinta bancurilor,bancurile sunt bancuri si trebuie tratate ca atare.

Le auzi si le transmiti mai departe asa cum le-ai auzit.In glumele sau bancurile cu unguri,nemti,rusi,evrei,etc,se scot in evidenta trasaturile caracteristice etniei.Scotianu-i zgarcit,evreul e smecher(inteligent),Bula e batut in cap,Lordul e absent iar John e pe faza,femeile sunt curve,etc.

Si atunci pentru ce sa ne suparam ?

Pentru ca eu român am picat ca musca in lapte exact cand niste scotieni spuneau bancuri cu romani?

Ori stau si ascult,ori imi vad de treaba.

Poate nu-ti vine sa crezi,dar am un prieten evreu care spune bancuri cu jidani.Chiar asa ii numeste.

Un rabin a primit o papagalita care tot timpul spunea:

-Sunt o curva ! Sunt o curva !

Rabinul nu mai stia ce sa faca.Unul din enoriasi îi spune:

-Rabi,eu am acasa doi papagali foarte cucernici.Tot timpul spun rugaciuni.Da-mi papagalita,o vor educa.

Duce omul papagalita acasa si o baga in colivia unde se gaseau cei doi papagali.

-Sunt o curva ! Sunt o curva ! striga papagalita.

La care unul dintre papagali se intrerupe din rugaciune si-i spune celuilalt:

-Ai vazut ca rugaciunile ajuta ?

Nathan vine acasa si-o gaseste pe nevasta-sa in pat cu cel mai bun prieten.

-Nu ti-e rusine femeie,ti-am dat numele meu,dragostea mea,banii mei!Si tu prietenul meu,ti-am dat bani,ti-am dat casa si,si...si mai opriti-va o data,macar cat timp vorbesc cu voi.

Max pleaca la Paris,dar nu stia decat idish si romaneste.

Cand s-a intors acasa,toti l-au intrebat :

-Ei,cum te-ai descurcat cu limba ?

-La inceput mi-a fost scarba,dar apoi m-am obisnuit.

ryyzzi25.01.2006 17:09

Gigi Becali intra intr-un bar. O fata draguta il intreaba: -Dansani?

Becali: - Nu. Asa merg eu, bagami-as p**a in mata si Dan Voiculescu.

Adi25.01.2006 17:21

Itic si Abram la inmormantare:

Itic- Abram, de unde ai asa un ceas frumos?

Abram- Tata mi l-a vandut inainte de moarte

Adi25.01.2006 17:28

razboi arabo-evreu

Un arab si un evreu se impusca, la un moment dat arabul se opreste.... Evreul mirat inceteaza si el si il intreaba pe arab.

- Arabe, de ce nu impusti?

Arabul - Mi s-au terminat cartusele

evreul - Vrei sa iti vand cateva?

Ultras_Fever25.01.2006 18:10

Mama cu fica la farmacie. Intra mama.

- Sarumana!

- Buna ziua! Cu ce va putem ajuta?

- Alifie pentru **** aveti?

- Vai, va rog sa iesiti imediat...

Iese mama.

- Fai, nu ma inteleg cu aia, intra tu poate vorbesti mai bine.Intra fica.

- Sarumana!

- Buna ziua! Cu ce va putem ajuta?

- Alifie pentru... jos aveti?

- Sigur, unguent vaginal, bineinteles. Ce cantitate ati dori?

- Asa, cam pentru 2 pizde.

scuze pt limbajul folosit dar nu mai avea haz bancul

Ultras_Fever25.01.2006 18:10

Un tigan conducea Mertzanu' si deodata face pana de cauciuc. Se da jos din masina sa schimbe roata. Un alt tigan apare si il intreaba:

- Ce faci aici, mancati-as?

- Pai, scot roata.

Atunci al doilea tigan sparge parbrizul si spune satisfacut:

- Gata frate, eu iau casetofonul.

Ultras_Fever25.01.2006 18:12

BALADA SADICULUI

Afara-i frig si e-nnorat

Si-n soba arde mama,

De lustra tata-i spanzurat,

Iar eu ma tai cu lama...

Pe jos stau fratii mei intinsi,

Sunt morti de-o saptamana,

In putrefactie au intrat,

Dar nimeni nu-i aduna!

Ascuns e frati-miu-n dulap,

Nu-i pasa de nimica,

Are-un topor infipt in cap

Sa-i tina cipilica.

Lungit e mosu' Mihu-n pod

Cu un cutit in spate,

L-am urmarit de la parter

Pe viata si pe moarte.

Iar sora mea, cu ochiu' scos,

Se zbate intr-o lada,

Mai e un frate-ntins pe jos,

Si-n spate are-o barda.

Iar unchiu-miu e-n dormitor,

Pitit intr-o valiza,

Legat cu doua fire lungi

Ce duc direct la priza.

Si-n frigider e congelat

In pungi de-un kil bunicu',

Dar eu sunt mic, nu stiu nimic,

De-abia imi tai buricu'.

Bunica-i langa aragaz,

Cu un furtun in gura,

Si-n jurul ei miroase-a gaz,

Si nu a prajitura.

Unchiu' Matei sta in extaz,

Cu ochii la cornisa,

Cu un picior in aragaz,

Si degetele-n priza...

.........................

Dormi puiul tatii dormi

Caci tata te gazeaza,

Iti taie capu' cu-n topor,

S-apoi te impaiaza

Ultras_Fever25.01.2006 18:15

1 - Traieste ca sa te odihnesti!

2 - Iubeste-ti patul, el este Templul tau!

3 - Cind cineva vine in vizita la tine, odihneste-l de o parte a ta!

4 - Odihneste-te in timpul zilei, ca noaptea sa poti dormi bine!

5 - Munca este sfinta, asa ca nu te atinge de ea!

6 - Nu face dimineata nimica din ceea ce poti face dupa-amiaza

7 - Munceste cit mai putin posibil! Lasa-i pe altii sa munceasc in locul tau!

8 - Linistete-te, nimeni nu a murit deoarece nu a facut nimica.In schimb, daca muncesti, te poti rani...

9 - Daca trebuie sa faci ore suplimentare, stai linistit la locul tau si asteapta ca aceste ore sa treaca...

10- Nu uita, munca este izvor de sanatate. Dar tocmai de aceea las-o doar pentru. a vindeca bolile!

1. Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o. 2. Banii nu fac fericirea....o cumpara gata facuta. 3. Inteligenta ma urmareste.....dar eu sunt mai rrrAPID. 4. Fugi de tentatii.....dar incet sa te poata ajunge. 5. Exista o lume mai buna........ dar este foarte scumpa. 6. A studia insteamna a te indoiesti de inteligenta colegului de birou. 7. Daca o pasarica ti-a soptit ceva.....atunci inseamna ca ai inebunit pentru ca pasarelele nu vorbesc. 8. Munca nu a omorat niciodata pe nimeni......dar de ce sa risti? 9. Alcoolul omoara incet incet......nu conteaza, nu ma grabesc. 10. Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi......trage si impinge. 11. De ce sa bei si sa conduci ....cand poti sa fumezi si si zbori?

Vasilica, ce-i tatal tau?

- Gunoier.

- Nu se spune gunoier, ci functionar la Salubritate. Petrica, ce-i tatal tau?

- Gropar.

- Nu se spune gropar, ci functionar la Pompele Funebre. Bula ce-i tatal tau?

- Disc-jokei la Mistic Club.

- Cum adica?

- Cantor si clopotar la biserica.

George Stan26.01.2006 04:35

Invatatoarea fetitei lui Gica Popescu ne-a pus la dispozitie cateva din lucrarile pe care clasa Mariei le-a pregatit pentru ora de desen:

oznpopescu5ze.jpg

SSK26.01.2006 04:59

Asta ultimul e acid rau de tot ! Dar il inteleg pe George, ca stiu ca are un dinte (probabil un canin in expansiune :P ) impotriva lui Gica Popescu.

Iar ca fapt divers, mi se pare super elegant cum unele persoane de pe acest forum au gestionat "conflictul interetnic" aparut netam-nesam in acest topic. Daca la nivel inalt toata lumea ar judeca asa, (de ambele parti) ce bine ar mai fi !

Iar aia cu Bula cu hemoroizii...prea tare ! :lol:

Virgil26.01.2006 11:14

Desenul Mariei reprezinta ovalul unui stadion.Sau pista de atletism.De fapt numai pista de atletism.

Gazonul,cu tusele care delimiteaza suprafata de joc,portile si Gica Popescu,au ramas doar in capsorul ei.Poate fi o dovada ca nu vrea sa imparta cu nimeni aceste lucruri.In special pe taticul ei.Evident ca se poate interpreta si in alt mod.De pilda,asta e tot ce i-a atras ei atentia cand taticul a dus-o la stadion.

Concluzia : un desen care-ti pune mintea la treaba,pentru a da frâu liber imaginatiei.

PS Si inca o observatie.In timp ce colegii ei au desenat case,ea a desenat un stadion imaginar.

O alta concluzie : ce naste din pisica,soareci mananca.

axl2326.01.2006 12:18

o pioneza s-a visat balerina si a tot facut piruete pana cand pisalogul, care s-a visat calator, a prins-o sub picior

vise...

un politist scrie procesul verbal pentru un accident de circulatie soldat cu un mort.

- picioarele victimei, pe carosabil. corpul victimei, pe carosabil. mainile victimei, pe carosabil. capul victimei, pe brordru.. nu-i bine. pe bordrur.. nu-i bine. capul victimei pe brdordru..nu-i bine.(ii trage un picior)..pe carosabil.

gloribyh26.01.2006 14:48

Un preot ortodox si unul reformat viseaza acelasi lucru intr-o noapte:ca ei sunt Dumnezeu.A doua zi se duce preotul ortodox la cel reformat si ii spune:

-azi noapte am visat ca eu sunt Dumnezeu...

preotul reformat ii spune:

-ce ciudat.Si eu am visat acelasi lucru , si cred ca eu sunt Dumnezeu.

Se cearta o ora dupa care se hotarasc sa se duca la rabin sa-i ceara parerea.

Povestesc rbinului intamplarea la care rabinul:

axl2326.01.2006 22:39

de ce rade Adi de vito cand coboara un deal in fuga?

il gadila iarba in cur.

ce zici, ma, nu ma lasa sa scriu cur.

ia uite, iar. eu vreau sa scriu cur si scrie fund in loc.

cur.

FANATIK RED-BLUE27.01.2006 13:25

Eu am gasit foarte multe bancuri de pe www.bancuri.ro

dbd28.01.2006 22:05

si se pot gasi si mai multe dand un simplu search la cuvantul bancuri pe google sau alte engin-uri... :lol: :lol: :lol:

Teoctist30.01.2006 09:37

In razboiul dintre Iran si Irak, un iranian si un irakian stau fata in fata in transee si se impusca de zor. La un moment dat iranianului i se blocheaza pusca:

- ... ma-tii de pusca imputita! injura iranianu' in cea mai pura limba romaneasca de care era el in stare. Irakianu' il aude si il intreaba

intr-o romaneasca stalcita:

- Bei, da de inde stii tu romineste, bei?

- Pai am facut scoala in Romania.

- Zeu? Si unde fecut tu scoala?

- In Timisoara.

- Nu mai spune! Si ce scoala fecut tu, bei?

- Politehnica. Da' tu de unde stii romaneste?

- Pei si eu fecut scoala la Romania.

- Daaa? Ce scoala?

- Eu fecut Medicin la Tirgu Mures.

Iranianu' intre timp isi reparase pusca si incepe sa traga dupa irakian rafala dupa rafala, incarcator dupa incarcator:

- Ia de-aici, mama ta de ungur!

Un scotian merge la un bar si comanda o bere la halba. Dupa ce i se aduce berea, observa o musca in ea. Se ridica enervat si-l striga pe barman:

- Barman, in berea asta e o musca!!!!

Barmanul:

- Domnule, da zgarcit mai esti dumneata. Cat poate sa bea o musca?

George Stan31.01.2006 22:52

Special pentru fanii lui Chelsea. Si eu sunt un simpatizant, recunosc.

http://s53.yousendit.com/d.aspx?id=3EI3TSJ...NC1EATQ1F6XHF7M

Cateva citate

I am za special!

- Shut up, Makelele !

Drogba, dou you want me to replace you??? Ok www.amazon.co.uk world rooney... 31 milions.. do you want me to press "buy" ??? NO NOOO i can press "buy", should i press "buy"???

NOOOO

Supermisto!

Recoba01.02.2006 02:24

vreti cel mai tare banc io stau acum la 2 30 dimineata si de la 8 am examenul pentru carnet n am somn :) sper sa nu cad cu capu pe masa la examen :lol: :lol:

Ana-Maria03.02.2006 18:07

Acum zi-ne daca ai luat permisul..Asta e banc :lol:

bebeto03.02.2006 19:20

nu-i banc dar te pisi pe tine de ris oricum:declaratie a lui pancu:

,,Daniel Pancu crede ca vor curge banii gârla la Rapid dupa ce clubul va deveni societate pe actiuni si spune ca, în aceasta situatie, cei mai importanti jucatori din Europa se vor înghesui sa evolueze în Giulesti...''(gsp)

ultima remarca,,cei mai importanti jucatori din europa se vor inghesui sa evolueze in giulesti''...a fost mortala. :lol: :lol: :lol: ce mai...BANCUL ZILEI!!!

Recoba03.02.2006 21:48

ok si aku vine bancu zilei sau bancu topicului : dupa aceea noapte nedormita am dat examenul si am obtinut fabulosul punctaj de .....21 era sa mor de nervi :lol: :lol: :lol:

«167891073»