Beat, un barbat se urcă intr-un taxi si-i spune soferului:
- Du-mă pe strada Eminescu.
- Dar suntem pe strada Eminescu.
Betivul plateste, spunand:
- Poftim banii, iar altadată să nu mai conduci asa de repede.
________
S-au adunat intr-un loc trei francezi. Au baut sampanie si cognac. Au fumat un trabuc, au mai baut o cafea. Și-au tras câțiva pumni, si-au invinetit putin ochii. Într-un cuvant, s-au relaxat civilizat si au plecat acasă in liniste.
S-au adunat intr-un loc trei rusi. Au baut vodka si alcool dublu rafinat. S-au luat la bataie, s-au taiat in cateva geamuri sparte, după care s-au dus la casele lor. Într-un cuvant, s-au relaxat civilizat si au plecat catre casă in liniste.
S-au adunat intr-un loc trei americani. Au baut whisky si gin, au jucat poker, au rupt douaspe scaune, au impuscat toate lustrele din bar, s-au ranit putin si s-au dus in liniste, satisfacuti, să se culce.
S-au adunat intr-un loc trei romani, au baut tuică si-un zaibar, au facut politica au scos cutitele, s-au taiat putin, si au plecat pe trei carari spre casele lor.
S-au adunat intr-un loc trei arabi. Au aruncat in aer un autocar, un hotel si un supermarket, au deturnat un avion, l-au ciocnit de un zgarie-nori, au detonat 30 kg TNT... total 3458 victime.
Iată ce face omul cand n-are voie sa bea !
________
-I-am zis sotului meu ca, daca nu imi cumpara o rochie noua, ies goala pe strada, sa vada lumea ca nu am cu ce sa ma imbrac!
-Si ce a zis?
-Daca tot iesi, adu-mi si mie doua beri!
________
Urca un om beat in autobuz si tipa:
- Cei de pe scaunele din spate sunteti niste bulangii, cei din mijloc sunteti niste maimutoi iar cei din fata sunteti niste fii de curve.
Soferul pune o frana brusca iar omul beat ajunge in mainile lui:
-Sa vedem, imi poti repeta daca ai tupeu cine sunt fiii de curve, maimutoii si bulangii ?
Betivul raspunde:
- De unde dracu sa mai stiu dupa frana pe care ai pus-o, ca i-ai amestecat pe toti.
________
Anul acesta de Halloween fiica-mea a reusit sa ma sperie ingrozitor.
Si nu a facut decat sa-si ascunda o pernuta sub tricou...
________
Ca sa-i dea curaj pacientului, stomatologul ii ofera inainte de a-i scoate maseaua, cateva pahare de palinca, dupa care il intreaba:
− Ei, cum stam acum? Avem curaj?
− Ohoooo! Sa indrazneasca cineva sa se apropie de maseaua mea!
________
Presedintele Statelor Unite se intalneste cu presedintele Chinei, pentru o discutie despre drepturile omului.
- Do you have elections? intreabă presedintele Statelor Unite.
Presedintele Chinei se inroseste un pic in obraji si zice incet:
- Yes, evely molning.