FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bancuri.(Sa mai si râdem)

«1656667686973»
drvladyk09.08.2012 16:20

Top pozitii:

1. Roaba galopantă: În timp ce i-o tragi capră (știi cum e capra sper, doar nu esti idiot, nu?), o apuci de coapse sanatos. Exact in acelasi timp i-o infigi in *** pană la radacină si ii ridici picioarele in aer. Confuzată si luată prin surprindere, va incepe să pedaleze din maini, ca să iși scoată mataranga din bostan, racnind cat o tin plamanii. Tu o tii in continuare sanatos de craci, să nu ii pună in pamant si o mentii adanc infipta alergand după ea. E lejer, nu scapă că tu dai din picioare si ea din maini.

De ce e excitantă: Habar n-am. Da' e hazlie.

Unde se poate practică: Și in casa da' cel mai bine pe un loc intins, să aibă unde să pedaleze. Pajiste, sală de sport, ce vrea muschii tai.

Cate calorii se ard: Oho. Cacal-au. Mai ales ea. Se ard 100 numa de la cat o să i se bulbuce ochii.

2. Lumea-n flacari: Asta e una din preferatele mele. Cand aproape să termini, iei o lumanare de langă pat (doar te arzi cu lumanari, nu ? Fii romantic, nu țăran) si ii dai foc la par. No să vezi ce contractii, ce zbataciuni cat iși dă cu palmele-n cap. Și după ce termini, poti să fii erou grandios, iei bidonul de bere de langă pat (doar bei bere in timp ce te arzi nu?) si o stingi, apoi tragi un gat strasnic si ii zici: "Ce accident era să facem pisi!"

De ce e excitantă: Implică foc si alcool. Ce dracu' vrei mai mult?

Unde se practică: Preferabil la ea acasa

Cate calorii se ard: Mai putine decat fire capilare si asternuturi.

3. Cu mainile-n curate: Asta poate fi practicată de ambele sexe. Se bazează pe elementul surprizei. Îi dai partenerului/partenerei degetul aratator si inelar la lins excitant, putin asa, să le plimbe prin gura si după ce le-a balosit bine, tii mana in formă de pistol (cum te jucai somata cand erai mic) si ii infigi teava "pistolului" in ***, facand o față de Sergiu Nicolaescu, cat te pricepi de bine, si zicand "Un fleac. Te-am ciuruit". Nu le scoti decat dacă auzi "Nu trage dom' Semaca, sunt eu, Lascarică!"

De ce e excitantă: Combină elementul surprizei cu referinte culturale obscure!

Unde se practică: În anus.

Cate calorii se ard: Depinde cat familiar e partenerul cu Comisarul Moldovan.

4. Olandezul Zburator: Asta e simplă si de efect. În timpul sexului, fix cand i-e lumea mai dragă partenerului, urli "Acum vine OLANDEZUL ZBURĂ'TOOOR!". Și nu faci nimic. Continui ce faceai inainte. Și observi privirea de nedumerire a partenerului. Întai e putin terifiat/a "ce dracu' vrea să facă nebunu/a asta?". Se va opri putin din ritm, foarte circumspect si, după 5 minute de dubii, va trece la urmatoarea intrebare : " Ce dracu' a vrut să zică nebunu/a asta?". Efectul e garantat si partenerul va fi suspicios si paranoic pe tot parcursul actului sexual. E bun de aplicat la barbatii care termină rapid. Nu prea o să se mai concentreze să termine rapid cand o să iși ocupe tot creierul să iși dea seama dacă nu cumva Olandezul Zburator este o anagramă pentru Comisarul Moldovan.

De ce e excitantă: Trucuri psihologice! Mie mi se face stoaca cat piciorul unui copil de 4 ani de la ele!

Unde se practică: Nu in Olanda.

Cate calorii se ard: Calorii nu. Neuroni da.

5. Calaritul din Mordor: Fingarezi femeiea sanatos, da cu patos aa, să sară zeama si te opresti brusc, cu o față mirata zicand: "Băă, să moară Sauron! Mi-a ramas verigheta inauntru. Mă omoară nevastă-mea! My precioussss" . No aici dansa nici n-o să stie de ce să bulbuce ochii: Că esti insurat? Că faci voce de Gollum foarte bine? Că o bucată de metale i-a ramas ipotetic intepenită in uter? Habar n-o să stie.

De ce e excitant: Simti un ***** socat cum se strange in jurul degetelor tale ca o capcană de sobolani.

Unde se practică: Middle finger earth.

Cate calorii se ard: Doar the one calorie.

6: Minigolful semizeilor: Nu e pozitie. Mai mult este etapa sexuală suprema E faza la care ajungi cand esti complet plictisit de sexul comun si vrei să faci ceva aproape imposibil. Mai exact, să-i introduci un testicul in posteriorul cuiva. Cum vrei tu, cu ce lubrifiere te duce capul, nu conteaza E aproape imposibil. E atat de aproape imposibil incat trebuie să fii un Dalai Lama al sexului să reusesti să-i indesi un coi in curul cuiva. O să intrebati: De ce ar vrea cineva să facă asta? De ce ar vrea cineva să urce pe Everest? EXACT.

De ce e excitant: Că e naucitor de greu. Fructul interzis.

Unde se practică: Langă o trusă de prim ajutor.

Cate calorii se ard: La bagat sau la scos?

7: Wrath of the Bitch King: Ai nevoie de: o cutie de margarina o periuță de dinti cu vibratie, un nunceag (sau cum s-o scrie pe romană) si ultimu' Expanan de la WoW. No , le arunci pe toate in afară de joc ****rii dezbracate si zici "Descurcă-te fah, că io tre să ajung la nivelu' 80". Nah. Gumesc. E pozitie ipotetica Jucatorii de Warcraft nu au prietene.

De ce e excitant: OMG poti să ai personaj Death Knight.

Unde se practică: Northrend.

Cate calorii se ard: Multe, ca la orice ce dă dependență

8: Strajerul cu trei picioare: Vi s-a intamplat vreodată să ajungeti prima dată la o tipă acasă si ea să nu vrea să sex? Doar să adormi in brate cu ea, lingurind că nu vă cunoastei destul de bine? Ei bine, da, toti am trecut prin asta. Un tip fraier se va gandi: "nu-i nimic. data viitoare. acum mă mulumesc cu o erectie molaie si cu atingerea accidentală a unui san din laterală". Nu. Nu se face asa. Un mascul serios ateaptă ca tipa să adoarmă si ii face o labă in ureche. Da. Ai auzit bine. Ea adoarme, tu te ridici in picioare langă pat si ii slobozesti o servită spre timpan. Să explice ea la orelist a doua zi cum i-a ajuns samanta intre ciocanel si nicovala

De ce e excitant: Că e labă razbunatoare.

Unde se practică: În tacutul intuneric.

Cate calorii se ard: Ce zici ? N-aud!

gio_stgloria09.08.2012 16:46

Intrebare pusa unei femei : Va place pestele ?

Raspuns : Nu, ca ma bate.

Lari10.08.2012 10:37

Un tip pasionat de ornitologie statea in gradina cand a auzit o bufnita. A imitat-o ca raspuns. Spre uimirea lui, bufnita a dat replica. Noaptea urmatoare, faza s-a repetat.

Toata vara, ornitologul si prietenul sau cu pene au "discutat". A tinut chiar un jurnal de "conversatii".

Tocmai cand credea ca a ajuns sa inteleaga limbajul bufnitelor, nevasta lui zice catre nevasta vecinului:

-Draga, sotul meu nu e in toate mintile. Toata vara a vorbit cu o bufnita.

-Ciudat! Si al meu la fel!

Pt ziua de nastere a sotiei sale, un doctor se gandi sa-i ofere in dar un tort cu urmatorul text:

Nu imbatranesti, ci doar devii mai buna

Cand a fost intrebat cum ar dori sa fie aranjate aceste cuvinte, a explicat pe scurt :

-Pai scrie nu imbatranesti mai sus si ci doar devii mai buna mai jos.

A venit ziua minunata, si cand a desfacut tortul din ambalaj, nu mica i-a fost mirarea cand a descoperit ca pe tort scria :

Nu imbatranesti mai sus, ci doar devii mai buna mai jos

Leul vorbeste la telefonul mobil:

- Da, da, scumpo, " zice leul, " vin acasa curand. Ce fac acum? Sunt cu taurul la o bere. Cand terminam? Aproape ca am terminat " vin in cateva minute. Ce să cumpar? Da, bine, trec pe la supermarket inainte sa vin acasa!

Leul inchide telefonul, iar taurul incepe sa rada grosier.

- Dar cum e posibil asa ceva, te-a sunat sotia, si tu-i spui: da, termin acum, vin acasa repede, cumpar de toate Nu poti sa trantesti si tu cu pumnul in masa, chipurile, eu sunt barbatul si gata!

La care Leul ii raspunde:

" Frate, tu nu confunda lucrurile! Sotia ta e vaca a mea e leoaică!

Azzido10.08.2012 12:53

Sarbatoare

- Chelner, ce vin ne recomanzi astazi la aniversarea casatoriei?

- Depinde domnule, vreti sa sarbatoriti sau vreti sa uitati...

Ce citesti?!

- Dragul meu, stii ce citesc in ochii tai?

- Ce iubito?

- Ca vrei sa te casatoresti cu mine.

- Analfabeto!!

Cat valoreaza iubirea

Doi soti se opresc in statia de taxiuri. Sotia il intreaba pe soferul de taxi :

- Pana in centru, la Universitate, cat m-ar costa ?

- 10 lei.

- Si daca il luam si pe sotul meu cu noi, atunci cat m-ar costa ?

- Tot atat.

La care femeia, uitandu-se la sotul sau cu o umbra de dispret :

- Vezi, ti-am spus mereu ca nu valorezi nimic!

Regrete tardive

- Tu iti iubesti nevasta?

- Cand ne-am luat, o iubeam asa de tare incat imi venea s-o mananc. Acum imi pare rau ca n-am mancat-o atunci. Acum e prea tarziu, am aflat ca este veninoasa.

Factura si casatoria

Intrebare: Ce este iubirea?

Raspuns: Lumina vietii.

Intrebare: Ce este casatoria?

Raspuns: Factura la lumina

Dezavantaje

Cum e sa fii insurat, Mitica?

- Pai, cum sa fie? N-am voie sa beau, n-am voie sa fumez, n-am voie sa merg cu amicii la o bere, n-am voie sa ma uit dupa vreo femeie pe strada

- Inseamna ca regreti pasul pe care l-ai facut?

- Nici asta n-am voie!

drvladyk10.08.2012 13:17

Trecerea alimentelor din gură in stomac durează 7 secunde.

Parul omenesc poate suporta o greutate de 3 kg.

Penisul unui barbat, are, in medie, de 3 ori masura degetului sau mare, de la mana

Osul dela sold este mai tare decat cimentul. .

Inima unei femei bate mai repede decat a unui barbat.

Exista in jur de 3 miliarde de bacterii in fiecare din laba piciorului tau.

Femeile clipesc de doua ori mai des decat barbații.

Pielea corpului omenesc cantarește de doua ori mai mult decat creierul.

Corpul tau utilizează 300 de mușchi, numai pentru a se menține in echilibru, cand stă in picioare.

Dacă saliva ta nu poate dizolva un anumit aliment, nu-l poate savura.

Femeile au terminat, deja, de citit acest mesaj.

Barbații continuă să-și masoare degetul mare.

clausblaus12.08.2012 18:53

Doi purici obisnuiau să se intalnească in fiecare an si să-și petreacă vacanta in Constanta. Într-un an, unul dintre purici ajunge mierlit de frig:

- Brrr, baga-mi-as ce-am inghetat!

- Ce-ai pățit ma il intreabă prietenul lui.

- Am calatorit toată noaptea in barba unui motociclist vitezoman din Baia Mare in Constanta.

- Pai asa se calatoreste in Constanta? Stai să te invăț eu: mergi la aeroport, intri in bar, bei, mananci, ochesti o stewardesă blonda meseriașă, te cuibaresti la pasarica tragi un pui de somn si a doua zi esti bine mersi in Constanta.

Trece un an, cei doi se intalnesc din nou.

-Brrr, sunt inghetat, mor de frig.

- Dar de ce ma nu ti-am explicat anul trecut ce să faci?!

- Ba da, si am facut intocmai. M-am dus la aeroport, am intrat in bar, am mincat, am baut, mi-am ochit o stewardesă meseriașă, m-am cuibarit in pasarica ei, am adormit si dimineata m-am trezit in barba unui motociclist vitezoman in drum spre Constanta

Din ciclul OILE LUI BECALI:

Un taran se plange unui cioban:

-"Am 10 oi si nici un berbec si nu are cine sa le monteze."

-"Pai nici o problema-spune ciobanul,poti sa le montezi chiar tu iar a doua zi daca vezi ca stau la soare inseamna ca e OK,adica a prins samanta.Daca stau la umbra inseamna ca nu a prins si trebuie sa repeti in fiecare zi pana le vezi ca stau la soare".

Pleaca taranu acasa suie oile in ARO si se duce la pa

dure sa nu-l vada cineva si le rezolva pe toate. A doua zi cand se trezeste o intreaba pe nevasta-sa...

-"Unde stau oile,la soare sau la umbra?"

-"La umbra".raspunde aceasta. Le ia din nou le suie in ARO,la padure si le rezolva iara. Dimineata urmatoare o intreaba iara pe nevasta unde stau oile si asta ii spune ca tot la umbra. Si iara...ARO,la padure,s.a.m.d. Si tot asa timp de o saptamana.

Dupa o saptamana cand o intreaba din nou pe nevasta unde stau oile,aceasta ii raspunde:

-"Nu stau nici la soare nici la umbra,de pe la 6 dimineata s-au suit in ARO si claxoneaza ca nebunele.

drvladyk14.08.2012 15:39

Un moldovean, după vreo 4 ani de lucru in Italia, se intoarce in patria-m-ama Într-o seară se duce in vizită la un cumatru. A luat o sticlă de Martini și niște banane pentru fiul cumatrului.

Stau ei la masa beau, maninci discuții de viață. La un moment dat vine baiatul, ia o banană de pe masă și o manincă cu tot cu coaja

Omul, in gindul lui: Să-i zic ceva, o să pară ca am venit cu fițe din Europa și o să se supere. Și tace.

Mai trece o bucată de timp, copilul mai ia o banană și iar o manincș cu tot cu coaja Omul nu mai rabdă (să nu i se facă rau copilului) și-i zice cumatrului:

- Auzi, cumetre, da' baiatul tau nu manincă corect bananele.

La care, tatal:

- Dumnezeii matii de copil! Cu piine ți-am zis! Cu piine!

drvladyk14.08.2012 15:56

Cum refuza femeile - pe zone geografice.

Ardelencele. Ma, iubi, ma, nu vreau amu. Nu te supara pe mine, da' io zic s-o lasam pa mane. Bine, daca vrei ti-o fac oral o tara, dar sa stii ca nu am chef da mai mult, ca ma simt asa de molesita, asa lenioasa. Bine, iubi? Hai, ma, promit ca in uichend stau si io mai mult si poate ne uitam la un film de care-ti place tie...

Oltencele. Tuti aprasteul tau azi si maine, pai ce f...tai iti trebuie tie acum? Pai tu nu vazusi ca fusei 9 ore la munca, ba trantorule? Si facui ciorba, si am adunat de prin casa dupa voi. Mama voastra de trantori. Niciun f...tai in seara asta, n-am nici o scarba de chef. Lasa-ma in pace! Arza-te-ar focu' de barbat bun la nimic! Auzi, ma, la el, io-s calda in gura de atata munca si lui ii trebuie sa se suie pe mine.

Sasoaicele. Hansel, liebe! Ich bin suparate pe tine, nu arbait, kaine bani, kaine facem sex. Das ist un erzat de sentiment daca nu ezist comunication. Tu vrei ain-tvai la dormitor, prima dat trebuie respect, ich nu pot sa face cu tine ceva zer gut daca tu nu ai pozition social stabil, aber turuc la fabric! Hoite ich habe nicht liebe pentru tine. Auf viderzen!

Moldovencele. Ma, stii se? Pi mini nu ma mai dusi tu cu zaharelul ca ultima oara, cand ai zis ca daca-ti pun fofo pi gura, bati si tu covoarele selea. Deci pi mini sa ma lasi in paci. Sau, oi videa, daca-mi dai bani pintru coafor, poate iti arat o tata si ti duci sa ti rizolvi la baie. M-am saturat di toati - cand bei urli la mini, cand esti treaz, vrei sa-mi bagi papusoiu in chiselita.

Maramuresencele. Barbati, nu vreau nimic cu tine asta seara. Lasa ca vedem maine sau la sfarsitul saptamanii. Du-te daca ti-e foame, ca am facut salata de boeuf, snitele, supa, chiftele si ardei copti. Hai, nu mai insista, ca oricum nu facem nimic. Chiar nu am dispozitia necesara. Du-te si mananca daca vrei, ca deja e tarziu si te vad cam obosit. Trebuie sa si dormi, vrei sa faci tensiune?

Dobrogencele. Bine, hai s-o facem. Dar da-mi si tu bluza asta jos, stii ca nu-mi place cu ea pe mine. Iarasi esti cu sosetele? Esti perfect convins ca aici nu esti la curve, da? Pai serios. Auzi, hai s-o lasam pe altadata. Si mai invata si tu ce e ala preludiu, ca m-am saturat sa ma umezesc la comanda!

Evreicele. Stii, draga, maine e Yom Kippur si rabi a spus ca trebuie sa fim coser. Trebuie sa respectam Tora, tu stii ca familia noastra are bun renume. Mai bine hai spune-mi ce profit ai obtinut din afacerea cu Sloim? Hai, ca trebuie sa numaram banii si sa-i punem la locul stiut. Lasa alte preocupari acum, nu avem timp, ce, vrei sa dam faliment?!

Muntencele. Auzi, sincer, io-mi bag picioarele! Bai, obsedatule, da tu chiar nu te-ai saturat asa, de tine?? Toata ziua iti trebuie, parca esti pe alcaline. Pai mai termina, bai, ca deja ma scoti din sarite, zau! Io ii zic lu ma-ta ca nu pot sa stau cu un obsedat sexual ca tine, ca asa ceva nu se mai poate. Ce te faci daca-s plecata?

Banatencele. Draga, tu stii cat tiu eu la tine, tu esti cel mai grozav barbat de pe lume, totdeauna am apreciat asta la tine si m-ai satisfacut intotdeauna pana la maxim. Dar eu sunt o doamna, stii ca azi e ziua mea de coafor, manicura, azi vreau sa ma fac frumoasa pentru tine, as vre sa-mi cumperi si bratara care am vazut-o ieri la bijutier, o sa mi-o pun cand o sa fiu goala cu tine in dormitor, asta va fi la sfarsit de saptamana, da? Pana atunci ma voi gandi numai la tine. Pa, armasarule!

Unguroaicele. Ioi, Pista dragam, asteptat atata pe tine! Vrei sa face la tine sex? Hai, anghialom, se bem ceva! Egesege, no hai inche un pahar. Ioi de jo! Finom o palinka, hai se bem! Si inche un pahar pentru mine... Un pahar pentru apu, un pahar pentru aniu... Ai adormit, edesem? Ez oz! Gyuri, hai la lontru, ca disno de barbat a dat in primire! Ioi ce mult asteptat pe tine!

drvladyk15.08.2012 12:27

Un cocos vine in fiecare dimineata in cotetul celor 5 gaini. Pe 4 dintre ele le saruta, ultimei ii smulge o pana. Si-asa zi de zi pana cand ultima se zburleste la el si-l intreaba:

- Pe celelalte 4 le saruti, dar mie imi smulgi mereu o pana! De ce??

Cocosul o fixeaza in priviri si-i raspunde suav:

- Pe tine te vreau goala, baby !

Harald15.08.2012 13:35

- Copos i-a motivat pe jucatori spunandu-le ca dacă scot un scor bun, nu le cere niciun ban, ca primă de joc.

- Acum, că a plecat de la Dinamo, Copos vrea să-l atragă pe Cristi Borcea ca actionar la Rapid. Pentru că s-a saturat să nu bage bani singur.

- Primul gest al lui Marius Niculae a fost să salute peluza goala ca acasa

- Suporterii Rapidului l-au injurat pe Coman. Asta inseamnă să fii atasat de un fotbalist: desi nu mai joacă la echipa ta favorita nu-ți schimbi atitudinea față de el.

- Mai multi jucatori ai Rapidului se uită nedumeriti la Șumudica Și ei sunt neplatiti, dar asta nu inseamnă că dau indicatii de joc celor de la Vaslui.

- Rapidistii il urasc atat de tare pe Coman, incat nici macar un sut pe poartă nu vor să-i dea.

- Suporterii rapidisti ii cer lui Porumboiu să-l transfere si pe Copos la Vaslui.

iNsTiGaToR19.08.2012 16:48

Bulă in prima zi de Armata...

Un plutonier trece prin fata randului de soldati si intreaba:

− Ce-ai fost in viata civila, soldat?!?

Unul brutar, altul macelar, altul electrician, fiecare dupa pregatire...

Ajunge si la Bula:

− Ce-ai fost in viata civila?!?

− Am fost fericit, sa traiti!

Traian Basescu il cheama urgent la Cotroceni pe Gheorghe Pogea pentru indicatii pretioase.

-Sa-mi scoti de unde stii 2 miliarde de euro pentru modernizarea penitenciarelor si asigurarea celor mai bune conditii de trai puscariasilor.

- De unde, Sefu'? Daca am avea banii astia i-am da la invatamant.

- Ba, tu crezi ca dupa alegeri eu ma duc la scoala?!

clausblaus20.08.2012 07:23

La o intalnire a lui Becali cu presa,un indivd din spate catre cel din fata:

-Domnule,nu te dai un pic la o parte?

-Cum sa nu.

Dupa 2 minute:

-Domnule,nu-ti dai sapca jos ca nu-l vad pe Becali?

-Auzi,nu vrei si un binoclu?

-Nu,ca am pusca cu luneta!

Un preot si un dascal stateau pe marginea soselei cu o pancarta in mana pe care scria: Sfarsitul e aproape. Caiti-va!

Pe langa ei treceau masini si imediat dupa fiecare masina se auzea o busitura si o explozie. Dupa o vreme, dascalul intreaba:

- Parinte, nu ar fi mai bine sa scriem pe pancarta Podul din fata este rupt?

Cativa politicieni, cam cu chef, fac un turneu electoral prin sate. Pe un drum de tara, masina se izbeste de un copac si accidentu-i gata.

Aflat in trecere, un taran cu frica lui Dumnezeu ii aduna, ii ingroapa pe loc si isi vede mai departe de treaba.

Dupa un timp, se observa lipsa politicienilor. Ancheta, reconstituire, interogatorii etc.

Anchetatorul il intreaba pe taran:

-Cand ai sosit la locul accidentului mai era vreunul in viata?

-Unii dintre ei ziceau ca sunt, dar poti sa-i crezi pe astia?!

Bula in Armata. Capitanul:

- Toata lumea la sapat! Cine e mai bun la matematica din voi?

Bula:

- Eu!

Capitanul:

- Bine Bula! Tu o sa extragi radacinile!

O tinerica muncea intr-un bordel fara ca cineva din familia

ei sa stie de acest lucru.Totul in regula, nimeni nu aflase

nimic timp de un an despre activitatea fetei, pana intr-o zi

in care politia facuse o razie.Toate prostituatele din

bordel au fost scoase in strada si puse in rand pentru a fi

verificate. Bunica tinerei trecea chiar atunci prin zona si

imediat ce si-a vazut nepotica se duse tinta spre ea:

- Ce faci nepotica draga? De ce stai la coada?

- Pai, bunicuto, stii, am auzit ca se dau portocale

proaspete

- Serios draga? Pai hai ca sta si bunicuta cu tine, ca as

manca si eu

Ajung politistii si la babuta. Se mira unu:

- Doamna, am trait s-o vad si pe asta La varsta dv. mai

puteti?

Babuta raspunse mandra:

- Imi dau jos proteza si le sug!

Virgil22.08.2012 09:18

Care este asemanarea dintre Rapid si uraganele din Caraibe ?

- Devastator pina prin decembrie, dispare spre primavara treptat iar cind vine vara abia mai misca, asteaptand sezonul urmator.

JAF LA CLUBUL RAPID

"Azi noapte la ora 2:00 a avut loc o spargere in sala de trofee a clubului Rapid. Pagubele constau in doua scaune si un covor cu motive florale".

Virgil22.08.2012 14:10

Atunci cand un discipol s-a facut vinovat de o greseala grava, toata lumea s-a asteptat sa-i se dea o pedeapsa exemplara.

A trecut insa o luna si nu s-a intamplat nimic. Cineva i-a reprosat Maestrului:

- Nu putem ignora ce s-a petrecut. La urma urmei Dumnezeu ne-a dat ochi.

- E drept, i-a raspuns Maestrul, dar ne-a dat si pleoape.

Stereotipii:

Care sunt cele 3 lucruri albe la un negru?: Dintii, sclera ochilor si stapanul.

De ce nu are Mexicul sportivi buni la Olimpiada?: Pentru ca toti care pot sa sara, sa inoate sau sa fuga sunt deja in SUA.

Un taxi din Glasgow ce mergea la tarif redus a cazut intr-o prapastie. Au fost 5 victime si 12 raniti.

De ce nemtii fac produse asa de calitate? Sa nu fie nevoiti sa se poarte politicos cu cei care le returneaza.

De ce au evreii nasul asa mare? Pentru ca aerul e gratis.

Care e diferenta dintre o tava de caca si un olandez? Tava

Belgienii sunt cunoscuti pentru 2 lucruri: ciocolata si abuzul asupra copiilor. Si au inventat ciocolata doar pentru a ajunge la copii.

De ce au italienii mustata? Ca sa semene cu mama lor.

De ce e criza de elastice in Albania? Se pregatesc sa lanseze in spatiu primul satelit artificial.

Cum isi trimit somalezii copiii in tabara? Prin fax.

Cum incepe fiecare reteta dintr-o carte de bucate rroma? Se fura 3 oua...

Cu cine se invecineaza Rusia? Cu cine vrea muschii ei.

Un turist rus este intrebat de vamesul finlandez: "Ocupatie?" "Nu, doar o excursie"

Cum isi numesc coreenii copiii? Arunca o moneda pe scari

In Africa de Sud semafoarele au doua culori: alb si negru. Pe alb trec albii, pe negru trec masinile.

De ce a cazut guvernul din Ghana? S-a rupt craca.

Cum recunosti un etiopian bogat? Are Rolexul prins in jurul burtii.

-De ce v-ati oprit la 3 copii? -Pentru ca am auzit ca fiecare al 4-lea copil nascut e chinez.

Lari30.08.2012 20:44

O cioară sta pe o cracă cu o bucățică de cascaval in gura Vine vulpea:

- Cioara cioruță, esti tu, draga mea, destul de sofisticată in gandirea ta politici

Cioara tace.

- Cioara cioruță, ai votat tu, fato, pe 29 iulie?

Cioara tace.

- Cioara ciorisoara ai votat DA sau NU?

Cioara ispitită si calcată pe nervi, nu se poate abtine:

- Daaaa!

Cade cascavalul si vulpea fuge cu tot cu auriul trofeu. Cioara inteleptită si tristă cugeta:

- Și dacă aș fi spus NU s-ar fi schimbat oare ceva?

Lari02.09.2012 14:34

Vrei sa stii din ce pozitie sexuala ies cei mai naspa copii? Intreab-o pe ma-ta!

drvladyk06.09.2012 19:45

Intr-un sat, izolat de lume, intră un tip cu caruta:

- Oameni buni, oameni buni! Am adus carbune!

Iapa, toată in spume, moartă de oboseală se intoarce si-i spune:

-Daaa mă', in m**ții mă-tii... tu ai adus.....

clausblaus07.09.2012 07:41

Americanii inventeaza un robot superviril.

Se iau prin tragere la sorti trei femei pentru teste:o frantuzoaica,o italianca si o romanca.

Intra prima frantuzoaica.Dupa o ora iese din camera:

-Oui,ces't superb!

Italianca iese dupa doua ore toata transpirata:

-Siii,benissimo!

Intra si romanca.Dupa sase ore de stat in dormitor specialistii se hotarasc sa sparga usa,ca poate robotul o fi omorat-o.Deschid usa si.......romanca alerga dupa robot:

-Da' sa fugi mai ai baterii?!

ebonyc07.09.2012 08:27

Profesoara intra in clasa in prima zi si zice:

- Buna dimineata, copii!

- Buna dimineata mea, zic copiii.

Profa nu prea stie ce sa creada, dar nu zice nimic. A doua zi:

- Buna dimineata,copii!

- Buna dimineata mea.

Profa iarasi nu zice nimic, crede ca nu stiu bine copiii limba. A treia zi, Bula lipseste:

- Buna dimineata, copii!

- Buna dimineata, zic copiii.

Profa isi da seama ca Bula vrea sa o enerveze si de aceea

tot zice "mea" la sfirsit. Vorbeste cu copiii ca in ziua care vine sa nu-i mai raspunda la salut. Intra in clasa si zice:

- Buna dimineata, copii!

La care Bula:

- Du-te-n p**a mea!

drvladyk07.09.2012 14:04

oldies but goldies :))

drvladyk15.09.2012 19:01

O femeie se vaita:

-Doctore,ma simt rau,am ameteli si in plus ma arde la inima!

-Doamna,in primul rand nu sunt doctor,sunt ospatar; in al doilea rand nu sunteti bolnava,sunteti beata; iar in al treilea rand aveti un san in scrumiera.

Ivanski16.09.2012 11:43

-Ce e mare,negru si sta bine la gatul tiganului?

-Un doberman!

- Cum te adresezi unui tigan imbracat la 4 ace?

- Inculpat, ridicate!

- De ce mananca tiganii numai paine alba?

- Ca sa nu-si muste degetele.

- De ce e tiganul negru?

- Pentru ca barza a fost in concediu cand s-a nascut, l-a adus cioara.

- De ce isi lasa baietii tiganiilor mustata?

- Ca sa semene mai mult cu mama.

In autobuz, Alabama. Se rascoala negrii, ca vor sa stea si ei in fata, sa mai stea si albii in spate. Incepe scandal, tipete, paruiala, pana se enerveaza soferul. -Ba, ia gata cu galagia! Ete smecheria masii, la mine in autobuz v-ati gasit... Ba pe mine nu ma intereseaza, pentru mine sunteti toti ALBASTRII. Acum toata lumea la locurile lor: albastru deschis in fata, albastru inchis in spate!

drvladyk01.10.2012 13:48

Prima zi de scoala in Franta...

1 septembrie... diriginta striga catalogul.

-"Mustapha El Ekhzeri"

-"Prezent"

-"Achmed El Cabul"

-"Prezent"

-"Kadir Sel Ohlmi"

-"Prezent"

-"Mohammed Endahrha"

-"Prezent"

-"Chanhira Amarttayaku"

-"Prezent"

-"Ala In Ben Oit"

Liniste....

-"Ala In Ben Oit"

Clasa ramine in liniste totala...,

- Pentru ultima data: "Ala In Ben Oit".

Dintr-o data se ridica un elev din ultima banca si ii spune dirigintei:

- Eu sunt, doar ca se pronunta "Alain Benoit".

clausblaus01.10.2012 19:31

Sondaj de opinie in Italia:

"Credeti ca sunt prea multi straini in tara?"

20% dintre respondenti au spus "Si"

10% dintre respondenti au spus "No"

70% dintre respondenti au spus "Eee,pe dracu!"

ebonyc02.10.2012 09:50
Profesoara intra in clasa in prima zi si zice:

Profa iarasi nu zice nimic, crede ca copiii nu prea stiu bine limba. A treia zi, Bula lipseste:

Imi cer scuze pentru cacofonie. Cred ca bausem ceva.

«1656667686973»