FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bancuri.(Sa mai si râdem)

«12345673»
zarboss27.10.2005 17:23

Obiceiul prost al lui Bula... cind se apleca cineva pe strada ... Bula zup ii dadea pantalonii jos i si il f**** .

Moare Bula si ajunge in Rai, acolo Sf.Petru intr-o zi scapa un dosar pe jos, Bula ii da pantalonii jos si il f***. D-zeu suparat, da comanda dracilor sa-l puna intr-un cazan cu smoala si sa-i dea foc...

Dupa o saptamina vine D-zeu in iad, cind colo ce vede? Bula juca Poker cu dracii...

-Ba, ce v-am spus eu...nu v-am spus sa-l ardeti?

-Ba da!

-Pai si...? Cazan aveti?

-Avem!

-Zmoala aveti?

-Avem!

-Lemne aveti?

-Avem!

-Pai si de ce nu l-ati ars?

-Pai cine se apleaca sa aprinda focul ???

SteauaToronto27.10.2005 17:26

2 negrii incearca sa agate o blonda:

1 negru: Pun pariu cu tine ca fata asta imi da numarul de telefon!

2 negru: Ce mah? Niciodata la cat de urat esti niciodata!

1.Ok 100 de dolari pariu?

2.Sigur

1 negru se duce la blonda isi scoate pistolul si ii zice: Da-mi numarul de telefon sau te impusc! Fata speriata ii da numarul de telefon si negrul castiga 100 de dolari!

Radu mic27.10.2005 18:42

daca tot e sezonul glumelor rasiste....

cine alearga mai repede ca negru care ti-a luat TV-ul???...frasu cu videoul tau

un negru si un mexican pe bancheta din spate a unei masini. cine este soferul??? politistu

care este diferenta dintre o galeata cu kkt si un rapidist??? galeata

care este diferenta dintre un cauciuc si un rapidist?? daca pui un lant pe cauciuc nu canta manele.

SteauaToronto27.10.2005 22:21
daca tot e sezonul glumelor rasiste....

cine alearga mai repede ca negru care ti-a luat TV-ul???...frasu cu videoul tau

un negru si un mexican pe bancheta din spate a unei masini. cine este soferul??? politistu

care este diferenta dintre o galeata cu kkt si un rapidist??? galeata

care este diferenta dintre un cauciuc si un rapidist?? daca-i dai bani la cauciuc nu canta manele

Asta da rasism! :lol:

strezahuzum28.10.2005 04:51

Marele filozof german Nietzsche sta vreo luna si mediteaza el la toate. Ajunge la o concluzie geniala : Dumnezeu nu exista !!

Bucuros, se duce la facultatea unde preda si scrie triumfator pe un perete : Dumnezeu a murit ! Semnat : Nietzsche.

A doua zi sub concluzia lui apare alt mesaj : Si Nietzsche va pati la fel ! Semnat : Dumnezeu.

Virgil28.10.2005 08:15

Golf! Un englez, un irlandez si un scotian joaca golf

impreuna cu nevestele.

Cind sotia englezului se suie pe o movila de unde

trebuia sa loveasca mingea, vintul ii ridica fusta si o lasa in fundul gol.

- Doamne Dumnezeule, dar unde iti sunt chilotii ?

-intreaba englezul.

- Nu am avut suficienti bani ca sa imi cumpar,raspunde nevasta.Jenat, acesta scoate 50 lire si o roaga sa-si cumpere degraba o pereche de chiloti.

Vine rindul nevestei irlandezului sa loveasca mingea de pe o movila. Bate vintul, ii ridica fusta,hop,nici asta nu avea chiloti! Sotul sau o intreaba:

- De ce nu ai chiloti pe tine?

- Nu mi-am putut permite cu banii pe care mi-i dai de cheltuiala, ii raspunde scurt sotia.

Tipul scoate 25 de lire din portofel si o trimite

sa-si cumpere o pereche de chiloti. Scena se repeta identic cu sotia scotianului. Nici

asta nu avea chiloti pe ea. La care scotianul scoate un pieptene din buzunar si zice:

- Pentru Dumnezeu, du-te si aranjeaza-te un pic!

Ciobanul si extraterestrii Un cioban isi pastea oile pe camp, sprijinit in bata, privind impasibil si netulburat de nimic iarba verde si cerul albastru. La un moment dat aterizeaza la cativa metri de el un OZN. Ciobanul ramane in continuare impasibil si priveste netulburat ce se petrece. Din OZN coboara un extraterestru ciudat, care nu avea cap ci doar un gat ceva mai lung. Face cativa pasi spre cioban, se opreste langa acesta si dintr-odata din gatul sau neobisnuit iese un alt gat.

Ciobanul ramane nemiscat, privind indiferent la extraterestru. Din cel de-al doilea gat al respectivului iese, ca un telescop, inca un gat. Apoi inca unul mai mic si inca unul.

Atunci, ciobanul nostru, in continuare sprijinit de bata sa, ii spune apasat si fara sa clipeasca: ..'tu-ti gatii ma-tii!!

Calicenie Un englez, un francez si un scotian intr-un bar, la o bere. In fiecare halba cate o musca. Englezul da halba la o parte. Francezul baga un deget, scoate musca si bea berea.

Scotianul:

-Scuipa tot scarba draq...

Nevasta vs amanta Un arhitect, un artist si un inginer discutau despre cu cine e mai bine sa iti petreci timpul, cu nevasta sau cu amanta. Arhitectul a zis ca prefera sa fie cu nevasta, asa putea construi fundatia la o relatie vesnica.

Artistul a spus ca o prefera sa fie cu amanta. In ea gasea mai multa pasiune si mister.

Inginerul a spus ca prefera sa le aiba pe amandoua

- Amandoua?! Au intrebati ceilalti.

- Da. Daca ai o nevasta si o amanta, fiecare se va gandi ca esti cu cealalta si atunci poti scapa la serviciu sa-ti termini treaba de ziua urmatoare.

Sursa :www.eva.ro

Allen28.10.2005 13:26

Am primit asta pe messenger:

deschizi google scrii " failure" fara ghilimele si apesi " I feel lucky" sau " ma simt norocos" (depinde cum e setat google- ul tau) si vezi ce apare... trimite mai departe inainte ca cei de la google sezizeaza greseala

greco29.10.2005 03:01

Puteti sa incercati acelasi lucru si cu "french military victories".

Dar nu stiu daca asta se incadreaza chiar la bancuri. :D

Virgil29.10.2005 09:56

Bula vine de la scoala.Tatal il cheama si ii cere carnetul de note.Bula i-l da,iar tatal incepe sa citeasca.

- Romana,patru.Cum ma idiotule ai luat 4 la romana?

Bula : ...

- Matematica,trei!'Tu-ti gura m.... de dobitoc!

Bula : Stai domne nu da !

Si uite asa de sus pana jos numai 3 si 4.

Ultimul rand.

Tatal : Sport,doi ! Doi?!Bine ma cretinule esti de patru ani in clasa treia si nici macar la Sport nu poti sa iei si tu o nota buna ?!

Bula : Stai domne,nu da in mine!Stai sa-ti spun cum a fost.

Tatal : Hai spune.

Bula : Pai eram la ora de Sport.Aliniati pe un singur rand.Profesoara se uita la noi si spune : "Bula,fa doi pasi inainte".Am facut doi pasi inainte.Apoi zice : "Bula,stai in patru labe".M-am asezat in patru labe.In continuare zice : "Bula ridica o mana".Am ridicat o mana."Bula,ridica si un picior."Am ridicat si un picior.Stand asa cam pret de cateva secunde,profesoara zice iar :"Bula,mai ridica o mana".

Tatal : Ce ma,aia e nebuna ?Cum sa mai ridici o mana? Ce,voia sa stai in scula??

Bula : Pai asa i-am zis si eu tata !

O alta varianta.

Tot asa,Bula vine de la scoala,tatal ii cere carnetul de note,si tot trei si patru avea pe linie.

Tatal fierband de manie citeste ultimul rand :

- Muzica...ze,zece ?! Si-ti mai arde de cantat 'tu-ti gatul m...

misha29.10.2005 18:13

http://exemplu.uv.ro/vedete/andaluzza/ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

am primit-o pe YM :lol:

Virgil30.10.2005 02:08

Doamne,ce mizerie !!! Te apuca scarba .

Allen30.10.2005 04:59

Hai mah ca aia e doar vrajeala. Caterinca ieftina pe chat.

alex_lef30.10.2005 05:49

uite unul bun :

Capitanul unei corabii, balbait de felul lui, urmarind in zare cu binoclul:

-Re...re....repede, om la apa!

Sar marinarii in mare si-l scot pe unul in ultimul moment. A doua zi:

-Re...re.....re......repede, om la apa!

Iar sar toti marinarii si scot pe unul gata sa se inece. A treia zi:

-Re.....re.....re....

Sar toti marinarii in apa iar capitanul:

-Re....rechini!

misha05.11.2005 15:20

Trei prieteni au mers la un film cu sotiile. La pauza, barbatii merg la baie, unul dintre ei zice:

- Bai, voi stiti ca nevasta mea a vazut "Capra cu trei iezi" si a facut trei copii?!

Celalalt spune:

- Bai, ce coincidenta, femeia mea a vazut "Alba -ca-zapada si cei 7 pitici" si a facut 7 copii!

Ultimul , ingrijorat, spune:

- No`, pai va las, plec dupa nevasta , ca se uita la "101 dalmatieni"!

Virgil09.11.2005 06:11

Un autobuz relativ aglomerat.O tanara draguta.In spatele ei un tip care se tot impinge in ea.Tanara avanseaza.Tipul se tine aproape de ea si continua sa se impinga.

Tanara : Mai nesimtitule,daca te mai impingi in mine,iti dau o laba de nu te vezi.

Tipul : Mai bine ai da si tu un pic de ****,ca de laba sunt satul.

NB Scuze pentru cuvantul laba,dar daca nu spui bancul asa cum e el in realitate,isi pierde din efect.

redandblue09.11.2005 16:14

-Cum a aparut suporterul dinamovist?

_...?

-Din incrucisarea cainelui cu rosia!

Cum recunosti mirele la o nunta olteneasca?

Are tenisi noi!

De ce nu fac oltenii SIDA?

Are si virusul onoarea lui!

Cum fac oltenii gardul?

Pun un stilp si scriu pe el etc...

Virgil09.11.2005 18:03

La firma Thompson and Thompson and Thompson suna telefonul.

- Buna ziua.V-as ruga cu domnul Thompson.

- Imi pare rau domnule dar domnul Thompson este plecat la o runda de negocieri.

- Da ?

- Da .

- Bine.Atunci dati-mi-l va rog pe domnul Thompson.

- Nici domnul Thompson nu se afla in firma,domnule.

- Nu ? Atunci cu domnul Thompson va rog.

- La telefon.

redandblue09.11.2005 18:05

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Virgil09.11.2005 18:15

-John !

-Da domnule.

-John,du-te si uda gradina.

-Domnule dar afara ploua.

-Nu-i nimic John,i-a umbrela.

Un ascultator intreaba postul de radio Erevan :

-Este adevarat ca compozitorul Aram Haciaturian a primit cadou o masina Volga ?

-Da!Este adevarat.Dar nu a primit o masina Volga ci o motocicleta Volga.Daca stam sa ne gandim mai bine,nu este vorba nici despre o motocicleta Volga,ci despre o bicicleta cu motor Volga.Dar nu a primit,ci i s-a furat.

redandblue10.11.2005 13:13

Culmea fotbalului: dai gol si in reluare ratezi.

Radu mic10.11.2005 15:17

Gigi Becali intra intr-o discoteca in centrul bucurestiului.

o tipa super tare il intreaba:

Domnu' Gigi dansatai?

Gigi: nu asa merg io, bagami-as ****-n tine si-n voiculescu.

redandblue10.11.2005 18:57
Gigi Becali intra intr-o discoteca in centrul bucurestiului.

o tipa super tare il intreaba:

Domnu' Gigi dansatai?

Gigi: nu asa merg io, bagami-as '-n tine si-n voiculescu.

Tare rau de tot bancul radu mic...

M-am p...t pe mine de ras cund l-am citit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Virgil11.11.2005 05:36

Ai grija ca stai rau cu vezica urinara daca intr-adevar ai facut pe tine.Sau a fost o figura de stil :?:

misha11.11.2005 05:51
Ai grija ca stai rau cu vezica urinara daca intr-adevar ai facut pe tine.Sau a fost o figura de stil  :?:

inclin sa cred ca a fost o figura de stil :lol: :lol: :lol:

kishcutia11.11.2005 07:12

Jurnalul ei

Sambata seara mi s-a parut ca se purta ciudat. Facusem planuri sa mergem la un bar ca sa bem ceva. Fusesem la cumparaturi cu prietenele mele toata ziua si am crezut ca era suparat ca am intarziat.

Nu a zis nimic.

Conversatia nu incepea, asa ca am propus sa mergem undeva unde sa putem vorbi in liniste. A fost de acord dar era in continuare tacut si absent. L-am intrebat ce nu era in regula.

A spus ca e totul ok.

L-am intrebat daca era suparat pe mine...daca tacerea lui era din vina mea. Mi-a spus ca nu are legatura cu mine si sa nu imi fac probleme.

In drum spre casa i-am spus ca il iubesc, el doar a zambit si a continuat sa conduca. Nu imi pot explica comportamentul lui. Nu inteleg de ce nu mi-a spus "si eu te iubesc".....

Cand am ajuns acasa, am simtit ca l-am pierdut, ca si cum nu ar mai fi dorit sa aiba de a face cu mine niciodata. Pur si simplu statea si se uita la televizor. Parea atat de distant si absent.

In final m-am hotarat sa merg sa ma culc. Dupa vreo 10 minute a venit si el in pat, si spre surprinderea mea a fost receptiv la mangaierile mele, si am facut dragoste. Dar tot nu era el...am simtit ca era distras si cu gandul in alta parte. Am simtit ca nu mai rezist asa ca m-am hotarat sa il confrunt, dar el adormise deja.

Am inceput sa plang cu cearsaful in dreptul gurii pentru ca nu vroiam sa-l trezesc si am plans, si am plans, pana am adormit si eu. Sunt disperata. Nu stiu ce sa ma fac. Sunt aproape sigura ca se gandeste la alta. Viata mea e un dezastru."

Jurnalul lui

Azi, Steaua a pierdut in deplasare dar macar eu m-am f****.

«12345673»