ofEra Einstein la o conferinta.
Vine unu' cu IQ-ul 200 si incep sa vorbeasca despre fizica moleculara.
Vine unu' cu IQ-ul 120 si incep sa vorbeasca despre experimente nucleare.
Vine unu' cu IQ-ul 15 si nu stie ce sa vorbeasca cu el. La un moment dat ii vine ideea: Hai Dinamo!
-------------------------------------
Bula mergea plangand pe strada. Un trecator in intreaba: - De ce plangi, mai? - M`a batut tata. - Si unde te duci asa hotarat? - La Dinamo, ca am auzit ca aia nu bat pe nimeni.
---------------------------------------
Un stelist batran pe patul de moarte isi cheama fiul: "Fiule, sa-mi imbraci cosgiugul intr-un steag alb-rosu."
Fiul raspunde: "Pai cum tata, sa-ti imbrac cosgiugul intr-un steag al lui Dinamo, tu care ai fost stelist toata viata!"
La care tatal: "Mah, tu vrei sa moara unul de-al nostru?"
Bulă: mă numesc bulă si tatal meu este stripper intr-un bar de gay.
Stupoare mare in clasa invățătoarea se condamnă amarnic pentru initiativa avută si abandonează prezentarea celorlalti elevi. după o perioada invățătoarea isi ia inima in dinti si il cheamă pe elevul bulă la o discutie particulară:
- dragă bula dacă vrei putem discuta despre meseria tatalui tau, mie poti să imi spui dacă te deranjează sau dacă te afectează pe tine cu ceva.
- Știti, doamnă invățătoare, de fapt tatal meu este fotbalist la Dinamo, dar mi-a fost rusine să recunosc.
------------------------------------
Ce face prima data un rrapidist cand deschide calculatorul....
...prima data cauta in recycle bin...
-------------------------------------
Posta romana a fost nevoita sa isi retraga ultimele timbre scoase la vanzare. Timbrele infatisau jucatorii lui Dinamo si oamenii nu mai stiau pe ce parte sa scuipe!
--------------------------
Cum se cheama un rrapidist fara maini?
Om de incredere!