FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bancuri.(Sa mai si râdem)

«123473»
dbd30.03.2005 14:14

am scris tot ce am stiut iar daca vrei le citesti ..daca nu e treaba ta...

adriana1530.03.2005 14:16

ce repede ai raspuns :lol:

dbd30.03.2005 14:20

e cam logic ca doar suntem conectati amandoi...

reddog01.04.2005 17:39

Doamne, Doamne, ce postari mai trageti si voi...

dbd02.04.2005 09:58

bine ai revenit ...

cred ca te-au deranjat unele din bancuri nu ?

adriana1521.04.2005 16:21

Doi caini vroiau sa intre pe gratis la meciul National - Dinamo. O frunza din parcu cu platani aude ce vor sa faca astia si fosneste cu subinteles catre Gino.

In seara meciului ajung cainii la stadion si vor sa intre pe o gaura din gard. Intra primul caine pe gaura si Gino ii f**e o bata peste bot. Cainele repede pune mana la bot, se intoarce catre celalalt si ii spune:

- Intra tu primul ca pe mine ma bufneste rasul!!

Motanu D21.04.2005 16:28

Cum golesti in cateva secunde stadionul Giulesti ?

Raspuns: Pui o sperietoare de ciori pe gazon...

reddog21.04.2005 19:47

In sfarsit un banc si cu Rapidul. Dar aceste bancuri pot fi adaptate cu usurinta la orice echipa... :roll:

dbd22.04.2005 12:17

iti garantez eu ca aste-s facute pentru Dinamo si Rapid...daca le adaptezi la Steaua ti se rup mainile !

adriana1522.04.2005 13:34

Niculescu in vizita la Danciulescu, in China. Danciulescu pleaca la antrenament, Niculescu iese cu masina la plimbare. La un moment dat, Danciulescu il suna impacientat pe dinamovist:

- Niculescu, ai grija, au anuntat la radio ca e un nebun care merge bine mersi pe contrasens in centrul orasului.

- Ba,Danciu, da prosti mai sunt chinezii astia ai tai! Pe unde merg eu acum sunt zeci de nebuni care vin pe contrasens!

adriana1522.04.2005 14:16

Un rapidist da peste lampa lui Aladin. O freaca el si din ea iese un duh, gata sa-i indeplineasca o dorinta. Rapidistul zice:

- Fa-l pe puradelul de fiul meu cel mai inteligent om de pe planeta.

Duhul raspunde:

- Asa ceva e imposibil. Uite-te la el, e retardat mintal, jegos, plin de paduchi, nici nu stie sa scrie, sa citeasca. E prea greu. Ai vreo alta dorinta?

- Atunci fa sa castige Rapidul campionatul.

La care duhul se scarpina in cap si zice:

- Ia adu-l pe fiul tau sa mai ma uit o data la el.

Motanu D22.04.2005 14:19

Ce vrei, daca duhul nu stie cum e cu blaturile....

adriana1522.04.2005 14:46

- Ati auzit ca Posta Romana a trebuit sa-si retraga timbrele pe care tocmai le scosese?

- ?

- Erau cu jucatorii lui Dinamo si oamenii nu stiau pe care parte sa scuipe.

adriana1522.04.2005 17:27

:twisted:

Motanu D22.04.2005 17:45

Care e diferenta dintre un rapidist si o cioara ?

Raspuns: Cioara are un coeficient de inteligenta mai ridicat !

Motanu D22.04.2005 21:39

Care e legatura dintre un dinamovist si un rapidist ?

Raspuns: Prostia!

(reddog e o exceptie, ca el e "stelist pana la moarte" 8) )

adriana1523.04.2005 11:17

Intrebare: De ce sunt fanii dinamovishti absentzi de pe net?

Raspuns: E mai greu sa tragi internet in canale.

................................................................................

Kirita, Fl Petre si Andone sunt prinsi pe acoperisul unei case in flacari din Craiova.Imediat pompierii sosesc la fata locului tinind o patura pe care sa sara cei de pe acoperis.

Primul care se hotaraste sa sara pentru ca ceilalti erau speriati si ca sa dea un exemplu este Andone, numai ca in ultimul moment pompierii trag patura si Andone se imprastie pe asfalt.

Inca rizind pompierii ii striga lui fl. Petre sa sara urmatorul.Sare, pompierii iar misca patura asa ca se face si el una cu asfaltul.

Ultimul trebuie sa sara kirita, dar nu vrea cu nici un chip:

"O sa miscati patura",le striga.

"Nu o s-o miscam" i se raspunde

"Nu va cred, nu am incredere in voi, o sa miscati patura din nou", striga kirita

"Sari odata prostule" striga pompierii.

"Bine sar",raspunde dinamovistul, "dar mai intai puneti patura jos si indepartati-va la cel putin 10 m de ea..."

reddog24.04.2005 22:42

Merci pentru exceptie. Dar cam deplasat bancul. La cata prostie e in Romania, si avand in vedere ca stelistii sunt mai multi decat dinamovistii sau alti suporteri ai altor echipe (conform unui sondaj), fa si tu calculele...

Motanu D28.04.2005 15:00

Merci pentru exceptie. Dar cam deplasat bancul. La cata prostie e in Romania, si avand in vedere ca stelistii sunt mai multi decat dinamovistii sau alti suporteri ai altor echipe (conform unui sondaj), fa si tu calculele...

Ai dreptate. Avand in vedere ce i s-a intamplat lui Dorinel, trebuie sa le cer scuze rapidistilor ca i-am situat la celasi nivel cu dinamovistii...

Altfel, prostia este peste tot, indiferent de simpatii si opinii...

misha28.04.2005 17:49

prostia este peste tot, insa este mai evidenta la dinamovisti

acestia in loc sa-i multumeasca lui Dorinel pentru tot ceea ce a facut el pentru Dinamo l-au scuipat

ps: le recomand lecitina(ajuta memoria)

reddog06.05.2005 22:17

Ai dreptate. Avand in vedere ce i s-a intamplat lui Dorinel, trebuie sa le cer scuze rapidistilor ca i-am situat la celasi nivel cu dinamovistii...

Altfel, prostia este peste tot, indiferent de simpatii si opinii...

Motane ce vrei sa spui? Ca sunt sub nivelul celor de la Rapid? De ce generalizezi ca si altii? Aveam de la tine alte pretentii.

misha17.08.2005 11:33

SCRISOAREA UNEI MAME BLONDE CATRE FIUL EI

"Draga fiule,

Iti scriu aceste rinduri ca sa stii ca iti scriu. Daca primesti aceasta scrisoare inseamna ca a ajuns cu bine. Daca nu o primesti, atunci sa ma anunti pentru a ti-o mai timite o data. Iti scriu incet pentru ca stiu ca tu nu citesti prea repede. Acum citeva zile tatal tau a citit ca marea majoritate a accidentelor se petrec la o distanta de un kilometru de casa. De aceea ne-am hotarit sa ne mutam mai departe. Noua casa este minunata; are si masina de spalat, dar nu stiu sigur daca merge. Ieri, am bagat lenjeria in ea, am tras de maneta, si de-atunci n-am mai vazut-o. Vremea pe aici nu e foarte rea. Saptamina trecuta n-a plouat decit de doua ori. Prima data, ploaia a tinut 3 zile, a doua oara 4 zile. A propos de vesta pe care o voiai, unchiul Petre mi-a spus ca daca o trimitem cu nasturi, cum sunt ei grei, o sa coste mai mult; atunci am taiat nasturii si i-am pus in buzunar. In sfirsit, l-am ingropat pe bunicu'; l-am gasit cind ne-am mutat. Era in dulap din ziua in care a cistigat la "De-a v-ati ascunselea". Sa-ti mai zic ca alaltaieri, a explodat bucataria si tatal tau si cu mine am "zburat" din casa. Ce emotie! a fost pentru prima data dupa multi ani cind tatal tau si cu mine iesim impreuna undeva. A venit doctorul sa vada daca sintem in regula, si mi-a pus un tub din sticla in gura. Mi-a zis sa nu vorbesc 10 minute. Tatal tau s-a oferit sa cumpere tubul acela. Si daca tot vorbim de taica'tu, te anunt ca si-a gasit de lucru, e foarte mindru de asta.Lucreaza peste aproape 500 de oameni. L-au angajat sa tunda iarba in cimitir. Sora ta Julia, cea care s-a casatorit cu sotul ei, a nascut in sfirsit, da' nu stim inca sexul copilului. N-as putea inca sa-ti spun daca esti unchi sau matusa. Taica'tu a intrebat-o pe sora-ta Lucia daca mai este insarcinataa. Lucia i-a zis ca da, in 5 cinci luni de-acum; atunci taica'tu a intrebat-o daca era sigura ca era al ei.Ea i-a spus sigura ca da. Ce fata sigura, cita mindrie! Asa fata, asa tata!Varul tau Paul s-a casatorit si se roaga in fiecare zi in fata sotiei lui. E fecioara! Dimpotriva, nu l-am mai vazut pe unchiul Vasile, ala care a murit anul trecut...Cel mai rau e fratetu' ala' mic, Ionut. A incuiat masina si a lasat cheile inauntru. A trebuit sa se duca pina acasa sa aduca dublura ca sa ne scoata pe toti de acolo. Bine, fiule. Nu pot sa-ti trec adresa pe plic pentru ca n-o stiu. De fapt, ultima familie care a locuit aici, a plecat cu numerele pentru a le pune la noua adresa.Daca o vezi pe Margareta, transmitei salutarile noastre. Daca n-o vezi nu-i spune nimic.Mama ta care te adora,Antoaneta

P.S. Aveam de gind sa-ti pun si niste bani, dar deja am inchis plicul.

Grinch17.08.2005 18:43

LOL misha :D

Bodanel18.08.2005 02:59

Pe alea ale lui George nu le mai auzisem. Tari rau

greco18.08.2005 04:39

A Celtic fan dies on match day and goes to heaven in his Green and white top. He knocks on the old pearly gates and out walks St. Peter.

"Hello mate" says St. Peter, "I'm sorry, no Celtic fans in heaven."

"What ?" exclaims the man, astonished.

"You heard, no Celtic fans."

"But, but, but, I've been a good man", replies the Celtic supporter.

"Oh really", says St. Peter. "What have you done, then ?"

"Well" said the guy, "Three weeks before I died, I gave 10 pounds to the starving children in Africa".

"Oh" says St.Peter. "anything else?"

"Well, 2 weeks before I died I also gave 10 pounds to the homeless."

"Hmmm. Anything else?"

"Yeah. A week before I died I gave 10 pounds to the Albanian orphans."

"Okay", said St. Peter, "You wait here a minute while I have a word with the governor."

Ten minutes pass before St. Peter returns. He looks the bloke in the eye and says, "I've had a word with God and he agrees with me.

Here's your thirty quid back, now f-u-c-k off".

«123473»