Doi bãrbați și o femeie naufragiazã pe o insulã pustie. Dupa 30 de zile, femeia, scârbitã de ce fãcea, se sinucide. Dupa alte 30 de zile, bãrbații, scârbiti de ce faceau, o îngroapã. Dupã alte 30 de zile, bãrbatii, scârbiți de ce fãceau, o dezgroapã.
În tren, cãldurã mare. În același compartiment, se aflã o babã, un oltean și un moldovean. Baba are un termos, pe care îl duce des la gurã, apoi îl retrage satisfacutã. Ceilalți mor de sete. La intrarea trenului într-un tunel, moldoveanu ia termosul și trage o înghițiturã bunã. Olteanul, mai simțit, îi cere babei o gurã de suc. Baba raspunde: - Nu e suc, maicã, acolo scuip eu cã am TBC.
O fetițã se uita pe gaura cheii în camera pãrinților. La un moment dat exclamã: "ªi când te gândești cã pe mine vor sã mã ducã la psihiatru pentru cã-mi sug degetul"
Vecinii lui Bulã au un nou nãscut. Din nefericire acesta s-a nascut fãrã urechi. Când familia lui Bulã este învitatã la vecini pentru a vedea copilul, tatãl lui Bulã îl ia de-o parte și-i explicã:
- Copilul ãsta este marea lor bucurie,îl doresc de mult! Dacã spui ceva despre urechile lui te bat de te rup!
- Am înțeles,zice Bulã.
Când ajung în casa vecinilor și dau cu ochii de copil, Bulã zice entuziasmat mamei copilului:
- Vai ce copil frumos! "Mama rasuflã ușuratã".
Bulã continuã:
- Ce mãnuțe drãgãlașe,ce piciorușe frumoase și ce ochi frumoși! Ce-a zis doctoru?, vede bine ?
- Da, vede bine, de ce întrebi?
- Pentru cã dacã v-a trebui sã poarte ochelari,a belit-o !
Într-un sat din Ardeal, un fotograf nou, cam fãrã experiențã... Cadra aiurea pozele, și de cele mai multe ori oamenilor nu li se vedeau ochii. Vin douã unguroaice - m-amã și fiicã. - Bune ziua, domnu foto. Venit noi la dumnevostre se foteți la noi. Acuma, pe mine foteți în fund, și pe fatã în píciore. Da' știți ce rughem la dumnevostre, domnu foto? Foteți la noi așe de se ne iese ochii!
Pe Titanic, se pare cã a fost și un român.Dupã impact, tipul ia o barcã și vâslește disperat sã se salveze.
- Unde pleci domnule cã mai sunt femei aici !
- Lasã-mã în pace,domnule,mie de sex îmi arde acum ?
Moare un om, ajunge el în iad, acolo îl întampinã dracul și-l întreabã:
-Tu ce fel de iad alegi, iad normal sau iad studențesc?
La care omul se gândește cã a fost un om normal și alege iadul normal.
Ajunge el acolo,toata ziua distracție iar seara vine dracul și le bate
un cui în fund, așa se întâmplã și a doua zi..la fel distracție iar
seara vine dracul și le bate cuiul..
trece mai mult timp și se hotaraște omul sã treacã în iadul studențesc
cãci poate e mai bine acolo.
Prima zi a trecut în distracție totala, a doua zi la fel....așa trece o
lunã-douã,peste trei luni vine dracul cu o ladã de cuie și zice:
- Ei și bãieți, o venit sesiunea!!!!!!
Gigel îi spune mamei:
- m-amã, ieri dupã ce-ai plecat de-acasã, a venit o tanti blondã și frumoasã și s-a dus cu tata în camerã și...
m-amã-sa îl întrerupe:
- ªtii ce, sã repeti asta cand vine taicã-tu acasã!
Ajunge acasã tatãl, mama îi face semn copilului, iar acesta reia:
- ªi cum îți spuneam, m-amã, ieri când tu n-ai fost acasã, a venit o tanti blondã și s-a dus cu tata în camerã și...
- ªi? ªiiiii??? întreabã mama nerãbdãtoare.
- ªi tata a tãvãlit-o-n pat exact așa cum te tãvalește pe tine de obicei poștașul!