O gagica meseriasa, statea pe marginea drumului si facea autostopul. La un moment dat opreste un popa. Se urca gagica in masina. Dupa vreo 4 km popa incepe sa-i puna mana pe picior la tipa asta meseriasa, si gagica zice: - Parinte , versetul IV Ioan. Popa repede isi trage mana ... Mai merg ei vreo 4 km... si iara ii pune popa mana pe picior... - Parinte , versetul IV Ioan. Ajunge in sfarsit popa acasa, parcheaza masina, merge in camera deschide Biblia si citeste VERSETUL IV Ioan : "FIULE ESTI PE CALEA CEA BUNA "....
Capra cu trei iezi isi pune usa metalica..si le spune boracilor.."Ma duc la piatza sa cumpar de mancare...cand vin si spun parola "sug lapte sug lapte" imi datzi drumu!!.."aude lupu faza si se duce la usa si spune "sug lapte sug lapte"..la care un ied..." sugi p*** ca ne-am pus vizor.
Intr-o celula un drogat si un lepros. La un moment dat leprosului ii pica o mana. O ia si o arunca pe fereastra. Drogatul se uita ametit la el. Dupa cinci minute, leprosului ii pica un picior. Il ia si-l arunca suparat pe fereastra. Drogatul, tot ametit, se uita la el. Dupa alte cinci minute leprosului ii pica si celalalt picior. Il ia si-l arunca afara. Moment in care drogatul, sictirit : "Te doare-n pix, intr-o juma' de ora esti afara
probleme cu ... Noul Regulament de Circulatie La un azil de nebuni & O baba pe un scaun cu rotile prinde viteza pe coridor & In curbe se inclina baba si se ridica in 2 roti ... O opreste un nebun si o intreaba : -Aveti permis de conducere ? Baba ii da o hartie de la o ciocolata si merge mai departe & Dupa alte 2 coridoare o opreste un alt nebun si o intreaba: -Aveti verificarea tehnica? Baba ii da o hartie de la un pachet de guma&si merge mai departe ... Dupa colt vede pe dreapta un alt nebun gol, cu p*#a sculata ... la care baba ofteaza .... - Off ... iara trebuie sa suflu in fiola ...
Examen la UPG . Profesorul intreaba: - Intrebare de "nota zece": cum ma numesc? Toti tac. - Intrebare de "nota opt": la ce obiect aveti examen? Toti tac. - Intrebare de "nota cinci": ce culoare are manualul? Din ultimele randuri se aude o voce: - Vrea sa ne pice m***u'!!!!
CE ESTE SEXUL ? DUPA MEDICI, ESTE O BOALA: Pentru ca ajungi tot timpul la pat. DUPA AVOCATI, ESTE O INJUSTITIE: Pentru ca intotdeauna este unul deasupra, altul dedesubt. DUPA POLITICIENI, ESTE DEMOCRATIA PERFECTA: Pentru ca se bucura atat cel de deasupra, cat si cel de dedesubt. DUPA ECONOMISTI, ESTE O INVESTITIE PROASTA: Pentru ca e mai mult ceea ce intra decat ceea ce iese DUPA MATEMATICIENI, ESTE ECUATIA PERFECTA: Pentru ca femeia ridica membrul la maxima putere, il inchide intre paranteze, ii extrage factorul comun si-l reduce apoi la expresia minima.
Un evreu ajunge cu masina intr-o parcare, dar aceasta este plina pana la refuz. Si incepe evreul sa tot faca ture prin parcare, dar degeaba, nu se elibera nici un loc. Vazand asa, incepe sa se roage - "Doamne, daca ma ajuti tu acum sa gasesc eu loc unde sa parchez masina, atunci dau de la mine a zecea parte din averea mea la saraci!". Si mai face apoi o tura... degeaba, loc nema. Si iar se roaga - "Doamne, sa stii ca dau un sfert din avere!". Inca o tura, iar nici un loc. Deja nervos - "Bine, Doamne, fie de la mine, dau jumatate din toata averea mea!". Da o tura si, ce sa vezi, o masina pleaca si se elibereaza un loc. Fericit, parcheaza evreul, coboara, isi face o cruce - "Eh, Doamne, mersi oricum, uite ca am gasit si singur!".
Doamnelor si domnilor, avionul nostru se va prabusi in ocean si in jur e plin de rechini. Luati de sub scaune vestele de salvare si cutiuta cu crema. Trebuie sa va ungeti pe corp, impotriva rechinilor. - Si nu ne mai mananca ? - Ba da, dar cu scarab
Doua bete de chibrit - unul ars, celalalt intreg. Cel ars, incovoiat, se tavalea de durere... La care celalalt ii zice: - Ti-am zis in p..a mea sa nu te mai scarpini in cap!!
Test de sarcina la olteni…. Cum se procedeaza: Se ia femeia suspecta, I se introduce un praz si se asteapta 15-20 de minute. Se scoate prazul si se analizeza; daca prezinta muscaturi, testul de sarcina se declara pozitiv!
Dimineata, in drum spre serviciu, un evreu vede in statia de tramvai un domn bine facut si foarte bine imbracat. Prezenta lui il intriga, asa ca se gandeste: un domn astfel imbracat nu se duce la serviciu la aceasta ora a diminetii. Daca nu se duce, inseamna ca vine. De unde poate veni in zori de zi un domn astfel imbracat decat de la o dama. Un domn bine vine de la o dama bine. La noi in cartier sunt trei dame bine: Natasa, care-i insa plecata la Leningrad, Rashela, dar de la ea vin chiar eu, si sotia mea. Sotia mea are trei amanti: directorul ei (firesc), directorul meu (normal) si un oarecare domn Abramovici. - Buna dimineata, domnule Abramovici! - Buna dimineata. Dar de unde ma cunoasteti? - Simpla deductie.
Bula si cu Strul repara de zor stalpi de telegraf in mijlocul desertului. La un moment dat, pe Bula il musca un scorpion de capul sexului. Speriat si disperat, Strul se suie pe stalp si da telefon la cel mai apropiat spital. Raspunde o asistenta, iar Strula ii povesteste repede ce s-a intamplat si o roaga sa-I spuna ce sa faca ca bunul si dragul sau prieten de o viata sa nu moara. Calm si clar asistenta ii spune ca trebuie facuta o "despicatura" peste locul unde a muscat scorpionul si trebuie supt tot sangele otravit cu venin. Urmeaza un scurt dialog intre Bula si Strula : Bula (panicat): Ce-o zisu aia, mai ? Strula (privind la el cu mila): O zisu c-ai sa mori, ai sa mori !
love you!, striga englezul. - I love you!, raspunde ecoul. - Je t'aime!, zice francezul. - Je t'aime!, raspunde ecoul. - Te iubeeesc! striga românul. - Te iubeeesc! raspunde ecoul. În fine, striga si chinezul: - Ciang xiong to hoan hui! Ecoul: - Ce, ma?
trei scheleti mergeau pe strada,la um moment dat unul il pipaie pe al de linga el:ia uite ce oase tari ai! cind ai murit? in 60'zice scheletul, eee se traia bine atunci,da tu cind ai murit ?,pai in 70' da si atunci se traia bine vad ca si tu ai oase tari ,calciu ce mai,il intreba curiosi si pe al treilea da tu cind ai murit ca ia uite ce oase tari ai si tu,la care scheletele raspunde:eu n-am murit sunt student si ma duc la ore
Un cavaler, inainte de a pleca in cruciada il cheama pe lacatusul castelului sa ii monteze sotiei sale centura de castitate. Dupa ce o monteaza, lacatusul intreaba : Punem si botnitza?
Un grup de cercetatori sintetizeaza toata fizica si scriu o carte de 300 de pagini. Se hotarasc sa faca un sondaj ca sa afle in cat timp il vor invata studentii! Merg mai intai la francezi si astia zic ca o invata in 4 luni! Apoi merg in Germania si nemtii spun ca o invata in 2 luni! Si in final ajung in Romania intr-un camin studentesc unde toti erau beti morti! Il trezesc pe unu si il intreaba: "- In cat timp reusesti sa inveti toata cartea asta?" si stundentul nostru: "- BUUEEEYYYY, SCULAREA! MAINE AVEM EXAMEN!!!!" )