@ dee
Am ras, dar in sensul ca vi se potriveste perfect voua. Manusa. 
--------------------
Lucrare scrisa intr-o clasa de fete, cu subiectul:
Abordati intr-o maniera concisa, urmatoarele trei teme:
1) Religie.
2) Sexualitate.
3) Mister.
Urmatoarea lucrare a obtinut nota maxima, 10 cu felicitari:
- Dumnezeule! Sunt insarcinata! Cu cine?
--------------------------
Culmea lenei: sa te scoli la 6 dimineata ca sa ai mai mult timp de stat degeaba.
- In cate categorii se impart femeile?
- Frumoase, destepte si marea majoritate.
- De ce prefera barbatii sa se insoare cu virgine?
- Pentru ca nu suporta comparatiile.
Sami se duce la Banca.
- Buna ziua, Samuel, il saluta respectuos angajatul bancii.
- Buna ziua. Am venit sa solicit un credit de 1 dolar.
- 1 dolar? Dar, Samuel, iti retarg aceasta suma din oricare cont de-al tau, fara nici o problema.
- Nu, eu vreau un credit de 1 dolar, suma pe care o rambursez intr-o luna. Daca nu-mi dai creditul, Samuel retrage de la voi toti banii, toate bijuteriile, retag totul.
- Dar, Samuel... Bine, daca vrei acest credit, ti-l dam. Uite hartiile pe care trebuie sa le semnezi.
- Care este dobanda?
- 3% pe luna.
- OK, dar vreau sa-mi las BMW-ul garantie.
- Nu, Samuel, nu este nevoie. Conturile pe care le ai sunt garantia suficienta.
- Daca nu-mi luati drept garantie BMW-ul, eu retrag toti banii de la voi, toate investitiile, bijuteriile, tot.
- OK, Samuel, puteti lasa BMW-ul personal drept garantie, timp de 30 de zile, in parcarea subterana a Bancii.
- Perfect!
Samuel se duce fericit acasa si-i spune sotiei sale:
- Ruth, Ruth, putem pleca linistiti in concediu, am facut rost de parcare cu 1,03 $ o luna intreaga!
----------------------------
Perle de la examene
In cunoscuta balada "Miorita", sunt descrise cateva intamplari in care sunt implicati doi criminali, o oaie turnatoare, si un cioban ce socheaza prin prostia lui.
Lapusneanu s-a tinut de cuvant cand a zis "De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu!" Dovada ca azi cel mai intilnit nume este Popescu.
Zoe si Tipatescu se iubeau pe la spate.
Inima este impartita in doua atricule si doua testicule.
Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.
Podul de la Drobeta Turnu-Severin, a fost construit de Apollodor din Damasc, al carui picior se mai vede si astazi.
Miron Costin vrea sa ne arate ca este bine ca din cand in cand sa mai deschizi o carte si sa o citeste pentru ca nu face rau.
Liviu Rebreanu cand a scris romanul era putin trotilat.
Latina clasica este o limba moarta, care nu se poate vorbi decat in scris. Dupa caderea Imperiului roman, o parte din latina clasica defuncta a devenit bulgara. Limba romana are la baza latina bulgara, amestecata cu elemente de daca si o groaza de cuvinte slabe. In secolul al XV-lea, limba vorbita de popor era considerata vulgara si n-o vorbea nimeni
Cristofel Columb a plecat in America unde s-a insurat cu o bastinoasa.
Rascoala de la Bobalna a inceput pe un deal si s-a terminat in 1438.
Sa scriu pentru 5, nu, lasa ca rezolva tata! Aa, asta nu trebuia sa o scriu pe foaie.
In triunghiul ABCD avem 5 unghiuri congruente.
Pescarul din Lostrita s-a inecat fiindca nu a putut sintetiza oxigenul din apa.
La sesizarea lui Hamlet, un control inopinat a constatat ca e ceva putred in Danemarca.
Dintre cele cinci scrisori trimise de Eminescu, prima este considerata a treia. In "Scrisoarea a treia" se desfasoara batalia de la Rovinari.