Nu stiu daca e de vina caldura de afara sau o dorinta a mea de a vedea altceva in tot acest scandal, dar m-a traznit o idee care poate parea cel putin fantezista, insa vreau sa v-o impartasesc. Nu credeti ca s-ar putea ca tot acest scandal sa fie o regie, in genul celor facute anterior de Becali (vezi semnatul contractului cu Oli in fata presei sezonul trecut, "scandalul" cu Dragomir..) si care i-au iesit de minune. Daca s-au inteles sa faca asta si acum? De ce mi-a venit ideea asta? Aduceti-va aminte ca de cand a venit Hagi la echipa s-au format doua tabere: una care cerea timp pentru Hagi ca sa-si demonstreze capacitatile de antrenor si alta care credea ca Hagi n-are valoare ca antrenor. Taberele astea erau sensibil egale, mai ales dupa rezultatele din pregatiri. Hagi cerea timp pentru rezultate, insa ele nu apareau asa cum doreau(m) toti. Si presa incepea sa-si puna intrebari, chiar si dupa startul de sezon in care Steaua avea rezultate, dar nu si joc spectaculos. Ei, si aici vine clenciul, ce s-a realizat prin aceasta reactie a lui Becali, pe care cred ca a gandit-o foarte bine, asumandu-si un oprobiu public (ce oricum va fi uitat odata cu aparitia rezultatelor si a unui joc spectaculos) ? :
1. din doua tabere sensibil egale, practic acum este una singura, care-l sustine pe Hagi
2. Hagi castiga timp sa-si demonstreze calitatile, pentru ca la orice meci care va fi cu el pe banca, spectatorii il vor incuraja si, de dragul lui, vor trece peste anumite disfunctionalitati din jocul echipei, iar cand acestea vor disparea va fi sustinut total
3. jucatorii vor "pune osul" riscand altfel sa fie fluierati si hiuduiti, in ideea ca vor sa-l "sape" pe Hagi
4. spectatorii vor veni in numar foarte mare la meciuri pentru a-l sustine pe Hagi, de aici incasari pentru buget
5. in oricare din doua situatii (Hagi convinge sau dezamageste) Becali este in avantaj (in prima situatie va zice "vedeti ca l-am facut antrenor", in a doua "v-am spus ca nu stie, dar era nasul meu si trebuia sa-i dau o sansa")
Iar restul personajelor din film (Oli, Radoi etc) au roluri secundare, iar noi, suporterii, facem figuratia.
Cam la asta m-am gandit eu.
Repet, e doar o idee ce mi-a trecut azi prin cap si-am vrut sa v-o spun. Sa nu dati prea tare ![]()