FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Declicul

«12346»
greco23.08.2007 00:31

Frumoasa analiza din articol numai ca... indiferent ce ar faci Hagi, chiar si daca ar schimba numele si culorile clubului, tot ar exista un numar urias de oameni care sa-l sustina. In principiu, e vorba de cei care au devenit fani ai Stelei tocmai din cauza lui Becali, si pe care acum nu mai avem cum sa-i diferentiem de restul stelistilor.

Teoria e OK, dar n-are absolut nicio legatura cu ceea ce se intampla la Steaua. Becali o sa plece exact atunci cand o sa aiba chef, daca o sa aiba vreodata!

Rick James23.08.2007 05:37

Dar oare va ganditi si voi pentru o clipa ca poate Hagi nu tipa la jucatori degeaba? Eu cred ca Hagi este mult mai inteligent decat pare si ca folosind aceasta modalitate - inovativa daca vreti - de a trata jucatorii ii poate trezi din "somnul cel de moarte". Haideti sa ne uitam putin in urma si sa vedem de cate ori si in cate meciuri jucatorii au jucat fara sa lege un joc de pase coerent, daca nu ma insel chiar la ultimul meci cu Bate Borisov nu au avut aproape nicio coerenta in joc, nu legau mai mult de 6 pase. Sigur ca jucatorii vor liniste pentru ca ei sunt cei care joaca dar nu cred ca Hagi tipa la ei intotdeauna degeaba. In "era" Olaroiu jucatorii aveau liniste si asta nu prea i-a ajutat fiindca ne-a costat titlul anul trecut aceasta liniste. Poate ca nu mai vrea sa riste din nou. De fapt, din prima saptamana de cand a venit la Steaua a spus ca multi jucatori nu au fata de Steaua. Dati-i timp lasati-l sa construiasca si mergeti pe mana lui. Pana acum Steaua nu a pierdut niciun meci cu el pe banca. Forza Steaua - Hagi!

geoct23.08.2007 06:12

Pacat ca s-a ajuns aici. problema e ca, acum, poate nici noi nu mai stim pe cine sa credem. Am vazut o declaratie a lui Ghionea: "Nu cred in declaratia lui Gigi care a spus ca 5 fotbalisti de la Steaua au venit sa se planga la el din cauza ca Hagi nu este antrenor bun". In conditiile date, pare o declaratie curajoasa. Sper ca asta sa nu duca la plecarea lui de la Steaua. Mie unul mi se pare ciudat ca o persoana care, ca jucator, avea rolul de a participa la faza de constructie si de a directiona migea spre cei bine pozitionati, sa nu stie "traseele mingii". In conditiile date, cu jucatori nou veniti, cu atatia accidentati, eu zic ca Hagi a obtinut tot ce se putea in aceste conditii. Este pacat ca s-a ajuns la disensiuni, dar asta se intampla cand sunt la un loc caractere puternice. Nu e cazul sa mai vorbesc de Jiji, dar imi pare rau pentru relatia dintre Hagi si Adi Ilie (poate va mai amintiti de meciul cu Irlanda de pe Ghencea, castigat cu 1-0 prin golul inscris de Adi din centrarea lui Gica, dupa care Stelea a aparat un penalty...).

Se tot discuta aici de gesturile si temperamentul lui Hagi. Nu uitati ca si atunci cand era jucator, avea iesiri nervoase fata de adversari sau fata de arbitrii. Insa, ca si in cazul lui Lacatus, aceste iesiri erau determinate de dorinta de a castiga si de a face dreptate pentru echipa lui. Desigur, ca antrenor, trebuie sa stii sa te comporti cu jucatorii asa cum s-au comportat si alti antrenori cu tine. Insa subscriu la ce s-a mai spus pe aici, ca si jucatorii trebuie treziti la realitate din cand in cand. Eu unul sper ca Hagi sa continue; da, inca nu are rezultatele unu mare antrenor, dar are sansa sa devina si sunt convins ca isi doreste sa obtina maximum de performante la Steaua.

P.S. Apropo, oare cum se simte Marius Lacatus acum, cand toata lumea spune in aceste zile ca Hagi este cel mai mare stelist?

draketoy23.08.2007 06:25

Pana unde poate duce aceasta mascarada?Nu imi vine nici acum a crede ca ne saboteaza chiar Jiji,cu alte ocazii avea un discurs elogios la adresa lui Hagi.Sa nu uite ca Dumnezeu ai da,dar cand o sa inceapa sa ai si ia atunci sa il vedem,Mereu invoca divinitatea ,dar prin actiunile lui nu vad decat un supus a lu Mikidutza.Radoi ar face bine sa aduca pacea in vestiar.Un lider nu inseamna un dictator,dar mintea ingusta de care da dovada in ultima vreme poate sa il coste scump.Sa nu uite cat a stat pe bara si vedea meciurile la TV.Oricand norocul asta pe care se bazeaza acuma poate sa ai joace feste.Jiji deja s-a intrecut pe el,a devenit un pericol pentru el in primul rand.Nu am vazut atata ura in viatza mea.Felul cum il desfinteaza pe Hagi poate sa ne spuna multe despre viitorul lui de Stelist.Invoca mereu ca Steaua este a Lui ,dar in realitate Steaua lui e apusa demult,Steaua noastra va fi mereu sus.

fan_myth23.08.2007 06:58

De fapt e mult mai pervers Becali: si acum a incercat sa dea vina pe altii. Spune ca au fost la el (din initiativa lor) Radoi, Goian, Petre Marin, Dica si Neaga sa il dea jos pe Hagi. Chiar Dica a infirmat aceste spuse (la TVR, un post credibil): au fost invitati "la palat" pentru a da socoteala pentru rezultate. Cine stie ce s-a discutat pe acolo... Cert e ca din ce am vazut eu pana acum la TV sau prin ziare Dica, Petre Marin, Goian, chiar si Neaga nu au avut decat comentarii de bun simt. Niciodata nu au atacat pe cineva, si-au vazut de treaba lor. Nici macar celebrele articole de genul "intr-un cerc restrans jucatorul a spus ..." nu prea i-au avut ca eroi. Deci, pe scurt, eu vad tot scandalul ca o manevra a lui Becali, in care i-a cerut sprijinul (neconditionat) lui Radoi. Dar: Surpriza, din ce vedem azi si Radoi isi va frange gatul... Suporterii asta dau de inteles...

Later Edit: Si Ghionea a infirmat varianta patronului... deci... nu prea cred nici eu in ea.

neli23.08.2007 07:08

de ce il credeti tot pe Hagi ? oare jucatorii toti mint ? hai sa judecam putin ? poate au dreptate si jucatorii ! Hagi pleaca la afacerile lui si jucatorii trag ponoasele .

carmen 2323.08.2007 07:14

sunt atat de trista, cum doar o singura data am mai fost din cauza Stelei: dupa meciul cu boro. o tristete care nu se stinge de dupa meciul cu CFR, darse accentueaza de fiecare data cand vad TV sau citesc prin presa cevadespre acest subiect> exact asa cum am patit sidupa meciul cu boro, am incremenit in seara sespectiva, si tristetea ma cumprindea dince in ce mai tare candauzeam ceva in legatura cu meciul,NU-MI VINE SA CREDCE A FACUT CIOBANUL< CUM ISI PERMITE SA LOVEASCA IN SIMBOLUL Romaniei, UNA DIN LEGENDELE Stelei.

Astristul23.08.2007 07:21

Bine bine, am inteles varianta cu jucatorii de la palat, dar ce facem cu Adi Ilie, care Gigi a spus ca a vrut sa plece dupa ce Hagi l-a intrebat: "Ce cauti aici (la antrenament)? Ai venit sa ma spionezi?". :unsure:

Nu prea cred asta, dar daca chiar s-a intamplat, atunci Gica chiar are o problema de comunicare.... :mellow:

forzateaua

alexmk1723.08.2007 07:30

In primul rand ca cei 5 locotenenti, au fost chemati de el la palatu' lu' peste sa dea explicatii! Nu s-au dus ei de capu' lor! Asta se intampla dupa cantonamentul din Olanda, meciul cu Charleroi! E vorba de o nuanta, si asta ar putea duce cu gandul la premeditare din partea dobitocului lumii!

NU UITATI DE MECIUL CU Ceahlaul! A plecat dupa 10 minute ca vai ce sa-ti spun de Bostina! NU! A plecat pentru ca vroia de atunci el ceva, dar nu s-a putut din cauza de victorie!Dupa care au urmat victorii pe linie si nu putea face nimic! Acum la primul egal a simtit momentul! El vroia doar infrangerea la Cluj ca sa aiba motive clare de demitere dar, vai, am facut egal dupa un meci in 10 si cu aia care au avut 1 ocazie de gol + un penalty!

E clar ca nu-i convine ceva si asta e Hagi! Ii sta in gat asa cum i-au stat Lacatus sau Elton carora li se striga numele non-stop!

Acum e momentul sa scapam de lepra ordinara! Sa vinda clubul la americani sau rusi! Cu siguranta ca aia vor dori mai mult si vor pune mai mult suflet pentru club decat unul care se gandeste doar la banii lui! Lui ii pasa doar de banii din Liga! ATAT! Nu ati vazut ca el pierde 30 de milioane??? Pai cu Steaua cum ramane mai EXCREMENKALI!????? Sau E DOAR TU SI BANII TAI!????

Propun huiduirea continua a lui Radoi, Ov. Petre, V.Piturca si Dragomir, Olaroiu si a patronului Ghitza Brekali! Si sa adaugam o noua lozinca si nu cu UE! ----> " Ghitza Becali, Sa moara Ghitza Becali, Ghitzaaaaaa becaaaaliii, Sa moara Ghitza becaliiiii!" TOT STADIONU! Ca de golanii aia putini ne ocupam tot noi! Aici nu mai e vorba de golani bai jnapane! Aici e vorba de toata suflarea stelista si nu te pui tu cu noi, ca ne kartim pe banii tai!

Vreau sa vedem dupa fiecare meci din Ghencea fata aia plina de frica pe care am vazut-o dupa meciul cu Ceahlaul! Vreau sa-l vedem cu pantalonii maronii dupa ce aude de la noi! Iar dupa huiduielile puternice la adresa odiosului tampit sa strigam si: "Elton, Elton" sau "Allez Thereau", astea bineinteles dupa "Hagi,Hagi" sau " I Love you Hagi"!

Sa simta dobitocul neamului ca acum a calcat adang in balega si nu mai iese cu una cu doua! A facut greseala fatala pe care o face orice dictator in ultimul grad de senilitate! El chiar mai crede ca-l iubeste lumea! Dar doar buna crestere si spiritul stelist ne opresc din a-i smulge inima din piept si a-l insira pe jos ca o carcasa de oase purtatoare ilegal de craniu gol!

Abia astept meciul cu BATE cand se va declansa URAGANUL Steaua! Va fi prapad si doar stelistii adevarati vor scapa! Iar infectia asta, puroiul de patron, numai stelist nu e! Te mancam de viu!

Eu pun pariu ca va face pe el! O sa vedem la toate stirile cum marele patron al clubului "BANII MEI", ca habar are ce e Steaua, o sa se scape la greu pe el de frica!

Forza Steaua!

HUOOOOOOOO Ghitza, O.Petre, Radoi, Piturca, Dragomir, Olaroiu!

stelist24/2423.08.2007 07:54

Baieti ati vazut ca Hagi nu are fata de Steaua ca antrenor???? el se crede geniu in antrenoriat!!

el nu a antrenat niciodata o echipa din coada clasamentului ca sa o ridice , astfel poate sa dovedeasca ca e antrenor bun. Hagi nu are inima si bun simts, neavind experienta ca antrenor el a acceptat sa antreneze Steaua, dar acum 2 ani, Dan Petrescu a refuzat sa antrenez Steaua, fiindca a spus ca nu are destula experienta si nu vrea sa strice Steaua~~~

Dan Petrescu e cel mai potrivit antrenor pentru Steaua

Misterjohnn23.08.2007 07:59

Bai fartilor sunteti culmea!Lasatil pe hagio sa plece!de ce sunteti asa?nu stie antrenorat Hagi!cat despre Becali si compania no coment! fular-campionii

zloty23.08.2007 08:12
Bai fartilor sunteti culmea!Lasatil pe hagio sa plece!de ce sunteti asa?nu stie antrenorat Hagi!cat despre Becali si compania no coment! fular-campionii

da Hagi nu stie antrenorat , asta spui tu din vasta ta experientza in footbal?? sau doar asea ca sa te bagi si tu in seama????

vanfootball23.08.2007 08:12
nu se vede deloc diferentza de joc pe care Dica o presteaza la nationala si cea care o presteaza la Steaua...oare numai Mirel il vrea plecat pe Hagi??

Dica e golgeterul echipei!!! A castigat vreo 4 meciuri de unul singur. La Nationala are cu cine, de-aia joaca mai bine. Una e sa intri in combinatii cu Mutu sau Marica, si alta e cu Neaga si Lovin.

victor23.08.2007 08:15
In primul rand ca cei 5 locotenenti, au fost chemati de el la palatu' lu' peste sa dea explicatii! Nu s-au dus ei de capu' lor! Asta se intampla dupa cantonamentul din Olanda, meciul cu Charleroi! E vorba de o nuanta, si asta ar putea duce cu gandul la premeditare din partea dobitocului lumii!

NU UITATI DE MECIUL CU Ceahlaul! A plecat dupa 10 minute ca vai ce sa-ti spun de Bostina! NU! A plecat pentru ca vroia de atunci el ceva, dar nu s-a putut din cauza de victorie!Dupa care au urmat victorii pe linie si nu putea face nimic! Acum la primul egal a simtit momentul! El vroia doar infrangerea la Cluj ca sa aiba motive clare de demitere dar, vai, am facut egal dupa un meci in 10 si cu aia care au avut 1 ocazie de gol + un penalty!

E clar ca nu-i convine ceva si asta e Hagi! Ii sta in gat asa cum i-au stat Lacatus sau Elton carora li se striga numele non-stop!

Acum e momentul sa scapam de lepra ordinara! Sa vinda clubul la americani sau rusi! Cu siguranta ca aia vor dori mai mult si vor pune mai mult suflet pentru club decat unul care se gandeste doar la banii lui! Lui ii pasa doar de banii din Liga! ATAT! Nu ati vazut ca el pierde 30 de milioane??? Pai cu Steaua cum ramane mai EXCREMENKALI!????? Sau E DOAR TU SI BANII TAI!????

Propun huiduirea continua a lui Radoi, Ov. Petre, V.Piturca si Dragomir, Olaroiu si a patronului Ghitza Brekali! Si sa adaugam o noua lozinca si nu cu UE! ----> " Ghitza Becali, Sa moara Ghitza Becali, Ghitzaaaaaa becaaaaliii, Sa moara Ghitza becaliiiii!" TOT STADIONU! Ca de golanii aia putini ne ocupam tot noi! Aici nu mai e vorba de golani bai jnapane! Aici e vorba de toata suflarea stelista si nu te pui tu cu noi, ca ne kartim pe banii tai!

Vreau sa vedem dupa fiecare meci din Ghencea fata aia plina de frica pe care am vazut-o dupa meciul cu Ceahlaul! Vreau sa-l vedem cu pantalonii maronii dupa ce aude de la noi! Iar dupa huiduielile puternice la adresa odiosului tampit sa strigam si: "Elton, Elton" sau "Allez Thereau", astea bineinteles dupa "Hagi,Hagi" sau " I Love you Hagi"!

Sa simta dobitocul neamului ca acum a calcat adang in balega si nu mai iese cu una cu doua! A facut greseala fatala pe care o face orice dictator in ultimul grad de senilitate! El chiar mai crede ca-l iubeste lumea! Dar doar buna crestere si spiritul stelist ne opresc din a-i smulge inima din piept si a-l insira pe jos ca o carcasa de oase purtatoare ilegal de craniu gol!

Abia astept meciul cu BATE cand se va declansa URAGANUL Steaua! Va fi prapad si doar stelistii adevarati vor scapa! Iar infectia asta, puroiul de patron, numai stelist nu e! Te mancam de viu!

Eu pun pariu ca va face pe el! O sa vedem la toate stirile cum marele patron al clubului "BANII MEI", ca habar are ce e Steaua, o sa se scape la greu pe el de frica!

Forza Steaua!

HUOOOOOOOO Ghitza, O.Petre, Radoi, Piturca, Dragomir, Olaroiu!

am citit cu interes postul tau. in mare m-am lamurit, dar totusi am un comentariu: cred ca nu mai ai mult pana la "9"!

sigur articolul initial are gustul unui sirop revolutionar cobarat direct din telenovelele tip isaura, dar asta nu e o justificare pentru anumite posturi ce par scrise intre doua seringi!

cat despre Radoi cred ca a facut scenariul complotului pe paturile de spital unde si-a cam petrecut ultimii doi ani! caci de, asa a fost el mereu: un tip delasator si indolent care a jucat fara pasiune pentru Steaua! un mercenar care neaparat trebuie injurat! cum isi permite el (sau Dica, sau Goian) sa-si puna intrebari, sa aibe pareri sau dubii! sclavi nenorociti!

numai noi suporterii avem dreptul la opinie si cine nu e cu noi, in mod sigur e impotriva noastra! si cine e impotriva noastra este impotriva Stelei! si cine e impotriva Stelei e impotriva Romaniei! si cine e impotriva...... e sluga lui Becali si tot asa pana la infinit! de fapt nici o diferenta intre noi si Gigi Becali: toti credem ca avem dreptate in absolut! asa ca nu trebuie sa ne mai miram de ce suntem impreuna stransi la "masa rotunda" a Stelei: cine seamana se aduna!

ssinpadureacualune23.08.2007 08:25

Hagi nu trebuie lasat sa plece!!!Acum este randul nostru.Trebuie sa-l convingem sa ramana.Nu avem nevoie de sclavi si de ciobani care au impresia ca pot cumpara totul.Sunt curios cum se simt acum cei care ne fluierau ca-l injuram pe Gigi...CUM ESTE???ERA BINE???SAU AM GRESIT NOI SCLAVILOR!?IL MERITATI...LUATI-L SI PLECATI CU EL RETARDATILOR!!!

sadeyes23.08.2007 08:26

Sa speram ca asta a fost varful nesimtirii becalianului si ca de acum incolo el va merge pe o panta descendenta. Sper ca acum s-au convins si acei sefi de galerie care au fost la becalian si care chipurile facusera o intelefere pentru. binele echipei ca nu ai cum sa te intelegi cu un prost si dobitoc pentru. ca pur si simplu el vede in felul lui anumite lucruri pe care toate lumea le vede altfel. In alta ordine de idei, nu vad de ce s-a amanat meciul cu Pandurii, nu de alta dar o victorie le-ar fi dat un moral excelent in perspectiva meciului de miercuri.

AdrianUltras2523.08.2007 08:31

parerea mea e ca jucatorii sunt in acest moment prinsi la mijloc.

mai mult ca sigur ca nu au fost multumiti de plecarea fratiorului mai mare Oli dar de aici pana la a-l lucra pe Hagi e cale lunga.fiind obijnuiti probabil cu glume la antrenamente si cu voie bun, seriozitatea lui Hagi(ca omul e foarte ambitios.asta stie toata tara.cand vrea ceva,face!si vrea sa faca treaba la Steaua) si injuraturile(care veneau daca nu faceau ce trebuia) probabil ca i-au cam deranjat.

din cate vad eu, in acest moment, jucatorii sunt pe post de Mihai Stoica.ei trebuie sa incaseze toate gloantele care sunt trase spre becaliii.

nu vi se pare ciudat ca acei jucatori care l-au "dat in gat" pe Hagi la patron sunt si printre cei mai iubiti de catre suporteri? Radoi,Dica,Neaga,Goian,Petrica Marin

e destul de ciudat!

yonnutz23.08.2007 08:32

v-ati gandit la posibilitatea ca ciobanul sa incerce sa ii atace si pe Radoi si pe Hagi in acelasi timp.

mi se pare ca a bagat in acest scandal cei mai iubiti jucatori de la Steaua: Radoi, Dica, Neaga, Goian....

Astfel, scapa de ceea ce il chinuie pe el, ca suporterii ii iubesc prea mult pe acesti jucatori, si ca nu ii place cand le este scandat numele lor, si nu al lui, si de Hagi, un om care nu vrea sa se coboare la nivelul lui sau sa ii fie sluga, urmatorul Olaroiu.

Aceasta varianta mi se pare destul de probabila, dar nu se stie niciodata....

Lucia23.08.2007 08:32

Stau cu stupoare si ma uit la ultimele declaratii pe care "suporterii" Stelei le posteaza pe diferitele site-uri. As vrea sa fac o precizare pentru acei care spun ca Becali a lovit in simbolul care este Hagi pentru Steaua si pentru Romania: el nu a zis nimik de Marele Jucator Hagi , ci de antrenorul inca nedovedit care este Hagi. el nu a zis ca nu a fost , este si va fi Marele Jucator Hagi .. ci ca are multe de invatat ca sa fie un antrenor mare. Eu sincer nu am indoiesc de calitatile si cunostintele lui de mare jucator ci de calitatile sale de pedagog. toata lumea a vazut cat de greu se exprima si cat de brutal e....atunci de ce sa nu-i intelegem si pe jucatorii Stelei care nu inteleg ce vrea sa le impuna. Nu toti sunt Hagi si nu toti pot fi ceea ce el vrea. In alta ordine de idei ... vorba proverbului .."cand doi iti spun ca esti beat mergi si te culca". Noi nu vb aici de 5 dintre cei mai slabi jucatori ai Stelei care ar fi mers la Becali sa se plnaga ci vb de unii dintre cei pe care nu de putine ori i-am iubit si le-am aclamat numele si i-am sustinut si carora le multumeam pentru meciurile frumoase oferit.Eu una cred ca cei 5 reprezinta vocea intregii echipe, numai ca ei au avut curajul de a merge si a pune lucrurilor pe nume. Voi credeti ca Hagi de bun ce era ca om si ca antrenor a plecat pe usa din spate si de la galata si de la nationala si de la Timisoara?

Atata timp cat unul dintre rivali, sa zic asa ai lui Becali , Marian Iancu , sare in apararea acestuia ... el fost patron care a lucar cu Hagi, inseamna ca stie ceva ce nu a avut curajul ca nea Jiji sa spuna direct.

Surprinderea mea a mare este ca toti sustineti acuma ca Hagi inseamna Steaua. Da-l naibi! Hagi a reprezentat Steaua atunci cand juca el .. noi traim in prezent .. iar in prezent Hagi nu e decat amintirea unei mari iubiri. Sau ce joaca el in echipa , el isi rupe picioarele acum pe stadion sau acei "ingrati"?...Il acuzam pe Becali ca spune adevarul si ca s-a luat de Hagi .. un mare stlist .. dar oare noi nu facem la fel cu jucatorii care acum lupta pentru Steaua?

Ne coboram la acelasi nivel .. aruncand cu noroi in acei carora le multumeam ca au reusit dupa atat amr de vreme sa se califice in UEFA cu valencia, In CL si sa joace meciuri ca cel de la Kiev....ce repede uitam ...ce usor le intoarcem spatele . Ganditi-ve bine .. un antrenor vine altul pleaca .. dar acesti baieti raman sa lupte mereu ...ei sunt cei care o fac mare acum pe Steaua , ei sunt cei care ne aduc bucurii... si noi tocmai in el lovim. Aruncam cuvinte urate in capitanul Stelei .. dar oare ma intreb .. daca nici Radoi nu e cel mai bun capitan de echipa din tara .... care e? spuneti-mi voi care e cel mai bun capitan .. de la echipele din tara ...daca nici el nu a iesit sa lupte pentru Steaua si pentru suporterii ei atunci ....e jale .. ca uitam!

Sunt multe de zis ...si cu parere de rau va spun... nu il sustin pe Becali pentru ca e un om impulsiv .. dar as vrea sa fiti mai atenci la ceea ce zice nu al articolele pe care ziaritii nostri care nu sunt deloc stelisti incearca sa le scrie cum vor ei . Restul cunoasteti si voi .... pacat ca nu de mult cantam .. luptam pentru culori .. o echipa ce face furori ...pacat ca echipa are de suferit ...

A si mai am o adaugire....Steaua l-a facut mare pe Becali?

Ciudat mie mi se pare ca banii lui bagati in acest club au adus Steaua acolo unde era cu multi ani in urma. sa nu uitam ca nu de mult ii multumeam lui ... si daca e sa plece asa cum spun multi si cer .. cine sa vina la Steaua? cine are banii necesari .. si dorinta de a duce Steaua acolo?

sau va convine mai mult unul ca Borcea sau Copos care si-ar da echipa oricui....in spatele lui Becali sunt multi oameni care lucreaza pentru Steaua .. oameni care se implica .. habar nu aveti cand spuneti ca s-o cumpere altcineva ... pai cine mai aduce jucatori .. cine mai baga bani .. cine mai face "spectacollele" ale numai pentru ca Steaua sa castige?

..... Asta e ... fiecare vede cum vrea ... aveti dreptate Becali nu e Steaua .. dar nici noi nu suntem .. echipa e Steaua .. acei baieti pe care toata lumea ii critica acum....

PS: hai sa iubim Steaua pentru prezent , sa luptam pentru echipa ...ca altfel am ajuns de rasul dinamovistilor si a rapidistilor .. care mult se bucura pentru asta ...

Sa fim superiori .... pentru culori ...si pentru o echipa ce face furori!

yonnutz23.08.2007 08:39

Lucia....cine era Becali inainte sa vina la Steaua???

Crezi ca nu avea bani si atunci???

Steaua la facut popular pe Becali si aici nu exista dubii...deschide ochii...

Oameni cu bani mai sunt in Romania, si daca vine cineva care are putin creier, nu trebuie sa bage zeci de milioane, prin Liga Campionilor, echipa se poate autofinanta

raducelbun23.08.2007 09:08

Of, Doamne ce trist sunt! Nu am crezut nicio secunda ca Ala va invinge atat de usor! Pentru ca asta a facut! A invins si va- invins!

Becali A INVINS!

... SI TREBUIE FELICITAT PENTRU ASTA! Imi pare rau sa recunosc dar a mai invins inca odata, dovedind ca are un talent iesit din comun in arta de a fraierii oamenii.

Iata, pe scurt, ce a facut acest mare maestru incepand de duminica.

La sfarsitul meciului cu CFR a iesit la atac sustinand sus si tare ca este f. suparat pentru ca, desi Hagi i-ar fi promis, Radoi nu jucase la marcaj (versiune neconfirmata de Hagi). ATAT i-a reprosat lui Hagi si nimic mai mult. Va amintiti? - "dar ce mare lucru i-am cerut? Sa joace Mirel la marcaj, e atat de mult? Vreau sa ma respecte atat! Ce ma bag eu la tactica? Nu stiu eu tactica! Vreau respect pe banii mei, atat" Modul in care a pus aceasta probelma (vezi urletele lui de om sarit de pe fix) a declansat un val de reactii (atat in media cat si pe forumuri) total favorabile lui Hagi. Din acel moment (ziua de luni), vazand ca este in pierdere accelerata de imagine a schimbat registrul si, incet incet, a pus in discutie valoarea lui Hagi ca antrenor. In urma a doua emisiuni televizate, cu o abilitate demna de invidiat, i-a introdus in ecuatie mai intai pe cei mai reprezentativi jucatori ai momentului iar mai apoi si pe Ad. Ilie, moment din care el a iesit din preocuparile voastre dand nastere astfel la o noua tema de discutie - CAT DE ANTRENOR ESTE SAU NU ESTE Hagi! Lovitura de maestru fratilor!

Am citit toate mesajele voastre si am constatat ca, aproape toti, va contrati de mama focului pe noua tema trasata de Becali, uitandu-l instantaneu pe acest personaj malefic!

Incet dar sigur, i-ati facut jocul, preocuparea voastra nu mai este atacul fara precedent la adresa omului Hagi, ci chiar Hagi!

Trist, dar adevarat!

Cu toate astea nu pot sa uit o maxima care spune cam asa:

"Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le".

Iar Becali asta a facut - A CASTIGAT O BATALIE DEVENIND RIDICOL!

onyx23.08.2007 09:16

Cea mai mare greseala care se face acum e infierarea lui Radoi si a celorlalti lideri ai echipei. Si o mare parte din vina o are declaratia lui MM-"Radoi e sef in vestiar". La orice echipa capitanul este sef in vestiar, pentru simplul motiv ca antrenorul nu intra in vestiar decit inaintea meciurilor oficiale, adica de maxim doua ori pe saptamina. Capitanul e cel care care are grija ca ROI sa fie respectat, el e cel care ii pune pe jucatori sa-si plateaca amenzile pentru orice incalcare a ROI. Asta intra in atributiile de zi cu zi ale capitanului. Doar nu stau antrenorii sa vada cine intirziat 5 sau 10 minute, cine vine fara ciorapi la masa, si tot asa. Asta o fac capitanii, asta o face si Niculescu la Dinamo, Chivu la nationala, Raul, Ambrosini, Gerrard, si absolut toti capitanii. Dar lumea crede ca fi capitan inseamna cele 1-2 minute in care alegi terenul si faci schimb de fanioane. Capitanul si liderii reprezinta echipa.

La fel se procedeaza cind echipa are nemultumiri sau probleme. Capitanul si liderii se duc si vorbesc cu patronii si conducatorii. Sau se duc la seful federatiei cind se negociaza primele de obiectiv si diurnele, in cazul echipei nationale. Cind se intirzie platile catre jucatorii, capitanul si liderii se duc sa ceara explicatii. Lumea nu intelege ca vestiarul si antrenorul sunt doua entitati diferite. Daca antrenorul nu poate sa-si apropie jucatorii nu are nici o sansa de a face performanta. Din pacate pentru el, Hagi nu a reusit sa "aiba" vestiarul la nici o echipa pe care antrenat-o. La Timisoara a fost la fel, dar jucatorii de acolo au preferat sa mearga pe burta si sa-si incaseze contractele foarte mari. Dar la Steaua e altceva, echipa a considerat ca este in pericol de nu intra in CL, si a reactionat. Daca era un lot format din jucatori gen Claudiu Raducanu, intelegeam sa fie pusi la zid. Eu chiar nu pot sa cred ca jucatorii si Adrian Ilie sunt niste timpiti.

LARI23.08.2007 09:20

@Raducelbun

Iti faceai vreo speranta ca Intaiul Berbec al Universului nu va invinge? Are toate atuurile de partea lui, pe cand noi nu avem decat pasiunea DEZINTERESATA pentru Steaua. Nicaieri, nimeni nu a invins doar prin aceasta caracteristica.

Singurul lucru pe care-l putem face e sa-i aratam lui Hagi ca adevarata familie a Stelei il iubeste mai mult ca niciodata. Hagi trebuie sa vada ca iubirea lui pentru acest club e rasplatita cu aceeasi moneda.

P.S. Azi se implineste un an de cand ne-am calificat in Liga Campionilor dupa 10 ani. Inca o data, MULTUMIM, Vali Badea!!!! Te asteptam cu mare drag inapoi in echipa!!!

valentin2day23.08.2007 09:24

nu imi vine sa cred ca sunt suporteri care il ataca pe Hagi.

mi se pare incredibil ce se intampla.

din pacate acum in fotbal se umbla numai dupa rezultate si bani.

eu personal il sustin pe Hagi in orice conditii.

sunt unii care atunci cand a venit la Steaua numai stiau cum sa-l pupe in c*r pe Hagi si acum spun ca nu are fata de Steaua

Piturca a stat ani buni la Steaua si nu a avut rezultate nici macar notabile

ps:"anumite posturi ce par scrise intre doua seringi!" foarte urat din partea ta Victor

mARSHALL23.08.2007 09:27

@Lucia

unde esti ziarista ? cati arginti ai luat pentru postul asta ? ai talent ... vrei sa fii avocatul diavolului si incerci sa demontezi totul ... se vede , se simte ca nu vb cu sufletul ... nu esti stelista ... un stelist adevarat acum a primit o palma , plange , noi toti plangem ... iar tu te gandesti la clipele frumoase petrecute impreuna ... nu ... eu vreau sa ma gandesc ce o sa se intample daca pleaca Gigi , vreau sa ma intreb cum au reusit altii ... cum au reusit rusii sa scape de un dictator , cum au reusit parintii nostri sa ne scape de un dictator (am 24 de ani ) , se poate ... nimeni nu este de neinlocuit in lumea asta , nimeni ... Dumnezeu este sus si vede cate suflete plang din cauza acestui om si o sa`l pedepseasca crunt ...

... iar tu , voi cei ce v`ati vandut sufletul ... voi o nu o sa vedeti lumina de la capatul tunelului

... noi ... noi restul ... o sa induram ... o sa asteptam ...

«12346»