In primul rand ca cei 5 locotenenti, au fost chemati de el la palatu' lu' peste sa dea explicatii! Nu s-au dus ei de capu' lor! Asta se intampla dupa cantonamentul din Olanda, meciul cu Charleroi! E vorba de o nuanta, si asta ar putea duce cu gandul la premeditare din partea dobitocului lumii!
NU UITATI DE MECIUL CU Ceahlaul! A plecat dupa 10 minute ca vai ce sa-ti spun de Bostina! NU! A plecat pentru ca vroia de atunci el ceva, dar nu s-a putut din cauza de victorie!Dupa care au urmat victorii pe linie si nu putea face nimic! Acum la primul egal a simtit momentul! El vroia doar infrangerea la Cluj ca sa aiba motive clare de demitere dar, vai, am facut egal dupa un meci in 10 si cu aia care au avut 1 ocazie de gol + un penalty!
E clar ca nu-i convine ceva si asta e Hagi! Ii sta in gat asa cum i-au stat Lacatus sau Elton carora li se striga numele non-stop!
Acum e momentul sa scapam de lepra ordinara! Sa vinda clubul la americani sau rusi! Cu siguranta ca aia vor dori mai mult si vor pune mai mult suflet pentru club decat unul care se gandeste doar la banii lui! Lui ii pasa doar de banii din Liga! ATAT! Nu ati vazut ca el pierde 30 de milioane??? Pai cu Steaua cum ramane mai EXCREMENKALI!????? Sau E DOAR TU SI BANII TAI!????
Propun huiduirea continua a lui Radoi, Ov. Petre, V.Piturca si Dragomir, Olaroiu si a patronului Ghitza Brekali! Si sa adaugam o noua lozinca si nu cu UE! ----> " Ghitza Becali, Sa moara Ghitza Becali, Ghitzaaaaaa becaaaaliii, Sa moara Ghitza becaliiiii!" TOT STADIONU! Ca de golanii aia putini ne ocupam tot noi! Aici nu mai e vorba de golani bai jnapane! Aici e vorba de toata suflarea stelista si nu te pui tu cu noi, ca ne kartim pe banii tai!
Vreau sa vedem dupa fiecare meci din Ghencea fata aia plina de frica pe care am vazut-o dupa meciul cu Ceahlaul! Vreau sa-l vedem cu pantalonii maronii dupa ce aude de la noi! Iar dupa huiduielile puternice la adresa odiosului tampit sa strigam si: "Elton, Elton" sau "Allez Thereau", astea bineinteles dupa "Hagi,Hagi" sau " I Love you Hagi"!
Sa simta dobitocul neamului ca acum a calcat adang in balega si nu mai iese cu una cu doua! A facut greseala fatala pe care o face orice dictator in ultimul grad de senilitate! El chiar mai crede ca-l iubeste lumea! Dar doar buna crestere si spiritul stelist ne opresc din a-i smulge inima din piept si a-l insira pe jos ca o carcasa de oase purtatoare ilegal de craniu gol!
Abia astept meciul cu BATE cand se va declansa URAGANUL Steaua! Va fi prapad si doar stelistii adevarati vor scapa! Iar infectia asta, puroiul de patron, numai stelist nu e! Te mancam de viu!
Eu pun pariu ca va face pe el! O sa vedem la toate stirile cum marele patron al clubului "BANII MEI", ca habar are ce e Steaua, o sa se scape la greu pe el de frica!
Forza Steaua!
HUOOOOOOOO Ghitza, O.Petre, Radoi, Piturca, Dragomir, Olaroiu!