@andyro, pai hai s-o spunem altfel: eu merg pe strada si fac bilute, te las pe tine in pace, iti vezi de treaba ta. Asta-i un scenariu. Al doilea, merg pe strada, vin la tine si-ti dau un branci de cazi pe jos - asta-i al doilea. Tu ce preferi? Ca sa nu fiu inteles gresit, e vorba de relatiile interumane. Si discutia nu trebuie sa se invarta in jurul a ceea ce preferam noi, suporterii, ci ceea ce prefera jucatorii - doar ei intra pe teren, corect? Si ei decid rezultatul partidei, ei isi dau (sau nu) interesul. Pe zaharia sigur nu l-ar fi interesat ca Olaroiu face bilute, dar te asigur ca l-a surprins gestul lui Gica
Si omule, ce tot ii dai cu Olaroiu? A plecat, acum antrenor este Hagi. Ce rost au comparatiile astea cu Olaroiu?
Hagi ii da branci lui zaharia de-i luxeaza coloana vertebrala sau tipa la amaratu' ala intins pe gazon de la Iasi. Astea-s metode? Am dreptate cand spun ca un bun antrenor trebuie sa stie in primul rand sa se poarte cu oamenii? (nu, nici Olaroiu nu era bun psiholog, da' de ce pana mea tot discutam aici de Olaroiu???).
Sa inteleg ca tu judeci calitatile lui Hagi ca antrenor prin comparatie cu Olaroiu? De ce frate? Judeca-l pe Hagi pentru ceea ce este el, lasa-l pe Olaroiu in pace. Nici eu nu doresc o reintoarcere a lui Olaroiu la Steaua, cred ca ar fi cea mai mare prostie daca ar accepta sa vina inapoi. Dar asta nu ma impiedica sa ma ingrijorez de viitorul Stelei cu Hagi pe banca - are grave probleme de comportament. Tie iti lasa impresia unui om lucid, calm, care poate rezista la presiune? Mie nu...
Imi pare rau de el, il stimez enorm pentru jucatorul care a fost, dar antrenoratul se incepe de jos - ca orice meserie de altfel. Petrescu, Lacatus, Sabau, Dorinel Munteanu, astia au avut mai multa minte ca el
Si nu, nu sunt de acord cu ceea ce-i face cretinul de Gigi prin presa si TV - nici un om nu ar trebui sa fie nevoit sa indure ce indura Hagi acum din cauza unui dobitoc care nu stie ce vrea
Salut.
Mi se pare ca ai facut o comparatie total nepotrivita. Ca tot vorbeai de relatiile interumane, trebuie sa iei in calcul si situatia existenta intre doua persoane. In exemplul tau, oamenii nu au dezvoltata o relatie, nu au fost pusi sa interactioneze, iar in exemplul Hagi-Zaharia e cu totul altceva. Nici eu nu aprob gestul lui Hagi, de altfel am mai spus-o si in alte posturi, doar spun ca exemplul tau este fara legatura cu "alternativele" pe care ti le dadea andyro. Altfel, mai conteaza si ce iti doresti de la viata, eu pot avea un sef care ma lasa sa stau pe net ( ca acum
) si sa nu fac nimic pentru compania si, implicit, pentru cariera mea sau unul care ma forteaza ( prin deadlineuri si taskuri ) sa evoluez. Sigur, felul in care mi se spune sa fac ceva e cel mai important, dar ,sincer, prefer sa nu stau pe net, daca intelegi ce vreau sa zic. Sper ca exemplul meu sa fie mai apropiat de situatia Hagi-jucatori
"Frati mai mari" prefer sa imi fac singur in alte cercuri, cariera e cariera .
In alta ordine de idei, se vorbeste atat in relatia Hagi- Olaroiu pentru ca el este cel care ne este impus de cioban, deci comparatia asta e oarecum justificata. Spre exemplu, sunt putini care fac comparatia cu Zenga, pentru ca nu de el se vorbeste ca fiind inlocuitorul lui Hagi.
Una peste alta, nu va mai grabiti cu aprecierile la adresa lui Hagi. E antrenor la noi de putin timp, mie mi se pare ca are carente la relatia cu jucatorii, dar ca stie antrenorat ( vezi schimbarile pe care le face ) , cred ca dupa ce ne vom califica in CL va scadea presiunea de pe umerii lui si vom face si spectacol. Si inca un lucru: cum-necum, e neinvins!!!
PS: "Amaratul"ala de la Iasi, e un nesimtit care triseaza fotbalul. De acord, nu trebuia sa se tipe la el, dar nu il face "amarat"!