FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Declicul

«123456»
narkiss23.08.2007 09:33

sunt impotriva comportamentului lu' Hagi cu jucatorii se comporta ca un taran fara cei 7 ani de acasa cu ei dar si Becali n-are nici o clasa in fine Hagi primeste de la jucatori ce a facut el cu Petrescu , Popescu lu Piturca sa-l dea afara de la nationala asa ca nu il mai plangeti pe Hagi oricum antrenor nu e bun de nimic avem mare noroc cu fazele fixe si cu Zapata in poarta care are clasa cred ca a ajuns dintr-un accident la Steaua ca are valoare de echipe din strainatate mult peste noi Forza Steaua! Forza ZAPATA!

Scrie romaneste, renunta la limbajul gen MiRC. Foloseste punctuatia, damn it!

Azazello23.08.2007 09:47
@Dragos: si eu mi-am pus problema asta. Hagi merita sustinut in fata lui Becali, dar s-ar putea sa aiba mari carente in relatia cu jucatorii, iesirile gen Zaharia tradand lucruri ingrijoratoare.

Hagi se manifesta cum se manifesta pe margine pentru ca e sangvin, coleric... Si face asta pentru binele echipei. El vrea succese...Observ ca se face mare tam-tam fata de gestul catre Zaharia....Sa fim seriosi. Multi, foarte multi antrenori au facut si mai multe fata de jucatorii lor. Sunt arhicunoscute stilurile Halgian sau Teasca - antrenori care nu se sfiau sa le mai acorde cate o corectie jucatorilor. Si mai sunt si altii. Marele Alex Ferguson l-a lovit cu gheata in cap pe Beckham ...Chiar zilele trecute, posturile TV au difuzat niste scene cu Grigoras care-l brusca verbal si era la o secunda de a-l "peria" un pic si fizic pe Semeghin la pauza meciului din UEFA cu bulgarii. Asa ca nu are rost sa exageram gestul lui Hagi vs Zaharia. Problema este una de fond. Relatia sa cu Becali. Si cu finul Radoi ...Cat despre ceilalti..cred ca-s prinsi la mijloc . Si nu stiu pozitia lui Adi Ilie.

Un singur lucru va spun:

- Hagi a fost antrenat de antrenori de calibru, incepand de la Jenei, Iordanescu, Lucescu (desi il detest ca om e un f bun antrenor), ca sa enumar dintre romani sau Cruyf, Terim dintre straini ! Nu cred ca nu a putut invata de la ei cate ceva de-a lungul carierei. De fapt sunt chiar sigur ca stie foarte multe...a fost un jucator de creatie, ....iar munca de antrenor presupune creativitate.

Sper ca situatia se va linisti si va ramane ....dar daca e sa analizez lucid..sansele tind spre zero.

Cert este ca nu-l vreu pe Olaroiu inapoi. Si sigura solutie pe care as accepta-o fara resentimente ar fi Lacatus. Merita si el sansa de a antrena Steaua. Dar si aici sansele sunt aproape nule...Tot "finul" Radoi - nu-l prea agreaza. Si nici finantatorul...

E foarte greu.

sanbk200223.08.2007 09:52

De obicei, agreez dialogul si zic ca nu e bine sa nu ai dubii, dar citind postul tau spun doar atat : ESTI INCREDIBILA!!!

victor23.08.2007 09:58

vad ca legat exclusiv de subiectul Steaua, Becali este extrem de "popular"! cred ca a facut o afacere excelenta: sa cheltui o caciula de bani ca sa te injure cum le vine la gura o multime de individuali?! e data dracului si popularitatea asta!

potra23.08.2007 10:01

mai mult ca sigur a luat o asemenea decizie: sa-l faca pe Hagi sa plece, din cauza ca Oli s-a decis sa se intoarca. motivul, cum ca nu a jucat cu Radoi pe postul care trebuie, e cel putin pueril. te iei de el ca nu are joc echipa, ca nu functioneaza cum trebuie dar in nici un caz nu te iei in halul asta de un antrenor doar pentru ca a jucat cu un jucator invers decat i-ai zis tu. e clar ca e Oli la mijloc, si Radoi pe langa el.

mi-e carba de situatia creata din cauza ca stiu sigur ca tot scandalul iscat nu avantajeaza Steaua in nici un fel si nici nu isi propune lucrul asta, ba din potriva, si este facut strict din "pohte" personale!!! yack!!!

off-topic: am vazut pe cineva pe aici care a spus ca a fost la stadion si erau casele inchise, vedeti ca s-a schimbat programul de vanzare a biletelor. il gasiti pe site-ul oficial

axl2323.08.2007 10:05
Hagi se manifesta cum se manifesta pe margine pentru ca e sangvin, coleric...

Hotaraste-te. E sangvin sau coleric? Eu cred ca e coleric, desi pare foarte introvertit.

victor23.08.2007 10:09
nu imi vine sa cred ca sunt suporteri care il ataca pe Hagi.

mi se pare incredibil ce se intampla.

din pacate acum in fotbal se umbla numai dupa rezultate si bani.

eu personal il sustin pe Hagi in orice conditii.

sunt unii care atunci cand a venit la Steaua numai stiau cum sa-l pupe in c*r pe Hagi si acum spun ca nu are fata de Steaua

Piturca a stat ani buni la Steaua si nu a avut rezultate nici macar notabile

ps:"anumite posturi ce par scrise intre doua seringi!" foarte urat din partea ta Victor

legat de ps:

este urat din partea mea? te simti oripilat? esti cuprins de lehamite? nu-ti vine sa crezi? daca este asa sa-ti citez un pic din ideile stimabilului ultras:

"as vrea sa-l vad cu pantalonii maronii..., odiosul tampit, dobitocul neamului care a calcat intr-o balega..., sa-i smulgem inima din piept..., Becali cel aflat in ultimul grad de senilitate..., dupa meciul cu Bate se va declansa Uraganul si doar stelistii adevarati vor scapa..., infectia, puroiul de patron....Te mancam de viu!"

misto nu?! un text scris adanc! acum chiar imi pare ca am fost prea bland cu sarmanul *****!

Nu-ti mai jigni partenerii de forum indiferent daca merita sau nu.

raducelbun23.08.2007 10:10
@Raducelbun

Iti faceai vreo speranta ca Intaiul Berbec al Universului nu va invinge? Are toate atuurile de partea lui, pe cand noi nu avem decat pasiunea DEZINTERESATA pentru Steaua. Nicaieri, nimeni nu a invins doar prin aceasta caracteristica.

Singurul lucru pe care-l putem face e sa-i aratam lui Hagi ca adevarata familie a Stelei il iubeste mai mult ca niciodata. Hagi trebuie sa vada ca iubirea lui pentru acest club e rasplatita cu aceeasi moneda.

Nu ma gandeam niciun moment ca o va face asa de repede tocami pentru ca suntem cu totii dezinteresati. Nu credeam ca se va calca atat de usor si cu atata seninatate in capcana lui, nu credeam ca vor fi atati de multi cei care vor musca din momeala lui. Asta ma intristeaza! P ede alta parte insa, toate aceste evenimente ma fac sa inteleg si mai bine de ce are succes la public acest individ.

Altfel, maxima pe care am postat-o ramane valabila!

Cat priveste afirmatia ta precum ca "Hagi trebuie sa vada ca iubirea lui pentru acest club e rasplatita cu aceeasi moneda", sincer iti spun ca am mari indoieli ca acest lucru se va intampla sau ca va avea amploarea cuvenita. Acum ca s-a amanat meciul din campionat, Becali va avea la dispozitie si mai mult timp pana la prima intalnire Hagi - suporteri, timp care din cate se pare va lucra in favoarea lui! Asta-i drama!

P.S. Nu am crezut nicio clipa ca in urma acestui scandal Becali va pleca de la Steaua (si nici nu cred ca ar fi bine s-o faca), dar speram ca suporterii ii vor da o lectie sau macar il vor pune putin la colt! Crezi ca mi-am dorit prea mult?

alexblaja23.08.2007 10:10
Pana la dovezi serioase, voi apara din toate puterile jucatorii, mai putin Radoi pentru care nu bag mana in foc.

Eu asta si spuneam, incercam sa gasesc circumstante atenuante jucatorilor, exceptandu-l pa Radoi, incercam sa arat ca si ei sunt oameni! Parerea mea este ca Mirel se comporta in mod premeditat in "lucrarea" lui Hagi, cunoscand nemultumirile vestiarului si manevrandu-le in directia dorita de el!

@inima ros-albastra

M-am lasat de fumat acum vreo 4 ani,acum, cand vreau sa fiu "hai" bag niste beri ;)

Vorba lui Victor, trebuia sa ne intrebam daca Radoi este util echipei atunci cand era pe patul de spital, cu genunchiul in piuneze, si nu pentru ca si-ar fi luxat piciorul intr-un club sau pentru ca s-ar fi rasturnat cu masina din cauza vitezei excesive. Repet, eu respect devotamentul aratat odinioara de Radoi in teren, dar ceea ce face acum este INCALIFICABIL!

The Flyer23.08.2007 10:12
vad ca legat exclusiv de subiectul Steaua, Becali este extrem de "popular"! cred ca a facut o afacere excelenta: sa cheltui o caciula de bani ca sa te injure cum le vine la gura o multime de individuali?! e data dracului si popularitatea asta!

iar ai aparut,tati?cum vi tu,ca un om mare,sa ne tragi de urechi pentru ca ne luam de taticul si mamica ta,becaliotul!n-ai niciun pic de jena???sclavule!

Azazello23.08.2007 10:13
Hotaraste-te. E sangvin sau coleric? Eu cred ca e coleric, desi pare foarte introvertit.

E si sangvin si cateodata si coleric. ;) Dar reactia la spusele lui Becali e una introvertita.

vanfootball23.08.2007 10:16
Am citit toate mesajele voastre si am constatat ca, aproape toti, va contrati de mama focului pe noua tema trasata de Becali, uitandu-l instantaneu pe acest personaj malefic!

Incet dar sigur, i-ati facut jocul, preocuparea voastra nu mai este atacul fara precedent la adresa omului Hagi, ci chiar Hagi!

Trist, dar adevarat!

Uite ca mai sunt oameni care nu se lasa dusi de nas de Becali. Pacat ca ramanem din ce in ce mai putini...

wittman23.08.2007 10:19
Ecuatia pare destul de simpla: Gica nu e antrenor,Mirel se crede prea mult "finul" "nasului" care este un retard"! Ce ar fi de ales in continuare? Am sa continui cu o intrebare gen

"radio Erevan": poate o multime de oameni sa se exprime cu tact? Ce ar trebui facut miercuri: sa-l sustinem pe Gica (totusi plangerile jucatorilor,daca sunt reale sunt justificate de calitatea jocului din meciurile de pana acum), sa-l aposrofam pe Mirel ( a venit Gica si i-a mai taiat din nas?)??? Un lucru este foarte cert,trebuie protestat din toata inima si cu toata fiinta impotriva acestui personaj "jij", ce are mai carente de ordin educational si psihic! Blestemata fie ziua cand a pus mana pe...iubirea vietii noastre ( poate cei mai multi dintre voi ma inteleg!) Steaua Bucuresti!!! FORZA Steaua SEMPER FIDELIS!

Mars la stana Jiji!!! fularultras

Renunta la mesajele atat de scurte. Citeste regulamentul.

Astristul23.08.2007 10:20

Becali ne-a invins nu o data ci de mai multe ori, si ne va mai invinge. Atata timp cat galeria Stelei nu va face ceva IMPORTANT impotriva cancerului din clubul Steaua nu vom conta NICIODATA! Putem doar sa acceptam ceea ce se intampla si sa plecam capul.... :unsure:

forzateaua

Dragoshel23.08.2007 10:22

!Artistul si ce crezic a trebuie sa faca galeria, asta spuneti toti ar trebui facut ceva, CE?? e acel ceva care ar trebui facut?

sanbk200223.08.2007 10:24
@andyro, pai hai s-o spunem altfel: eu merg pe strada si fac bilute, te las pe tine in pace, iti vezi de treaba ta. Asta-i un scenariu. Al doilea, merg pe strada, vin la tine si-ti dau un branci de cazi pe jos - asta-i al doilea. Tu ce preferi? Ca sa nu fiu inteles gresit, e vorba de relatiile interumane. Si discutia nu trebuie sa se invarta in jurul a ceea ce preferam noi, suporterii, ci ceea ce prefera jucatorii - doar ei intra pe teren, corect? Si ei decid rezultatul partidei, ei isi dau (sau nu) interesul. Pe zaharia sigur nu l-ar fi interesat ca Olaroiu face bilute, dar te asigur ca l-a surprins gestul lui Gica

Si omule, ce tot ii dai cu Olaroiu? A plecat, acum antrenor este Hagi. Ce rost au comparatiile astea cu Olaroiu?

Hagi ii da branci lui zaharia de-i luxeaza coloana vertebrala sau tipa la amaratu' ala intins pe gazon de la Iasi. Astea-s metode? Am dreptate cand spun ca un bun antrenor trebuie sa stie in primul rand sa se poarte cu oamenii? (nu, nici Olaroiu nu era bun psiholog, da' de ce pana mea tot discutam aici de Olaroiu???).

Sa inteleg ca tu judeci calitatile lui Hagi ca antrenor prin comparatie cu Olaroiu? De ce frate? Judeca-l pe Hagi pentru ceea ce este el, lasa-l pe Olaroiu in pace. Nici eu nu doresc o reintoarcere a lui Olaroiu la Steaua, cred ca ar fi cea mai mare prostie daca ar accepta sa vina inapoi. Dar asta nu ma impiedica sa ma ingrijorez de viitorul Stelei cu Hagi pe banca - are grave probleme de comportament. Tie iti lasa impresia unui om lucid, calm, care poate rezista la presiune? Mie nu...

Imi pare rau de el, il stimez enorm pentru jucatorul care a fost, dar antrenoratul se incepe de jos - ca orice meserie de altfel. Petrescu, Lacatus, Sabau, Dorinel Munteanu, astia au avut mai multa minte ca el

Si nu, nu sunt de acord cu ceea ce-i face cretinul de Gigi prin presa si TV - nici un om nu ar trebui sa fie nevoit sa indure ce indura Hagi acum din cauza unui dobitoc care nu stie ce vrea

Salut.

Mi se pare ca ai facut o comparatie total nepotrivita. Ca tot vorbeai de relatiile interumane, trebuie sa iei in calcul si situatia existenta intre doua persoane. In exemplul tau, oamenii nu au dezvoltata o relatie, nu au fost pusi sa interactioneze, iar in exemplul Hagi-Zaharia e cu totul altceva. Nici eu nu aprob gestul lui Hagi, de altfel am mai spus-o si in alte posturi, doar spun ca exemplul tau este fara legatura cu "alternativele" pe care ti le dadea andyro. Altfel, mai conteaza si ce iti doresti de la viata, eu pot avea un sef care ma lasa sa stau pe net ( ca acum :)) ) si sa nu fac nimic pentru compania si, implicit, pentru cariera mea sau unul care ma forteaza ( prin deadlineuri si taskuri ) sa evoluez. Sigur, felul in care mi se spune sa fac ceva e cel mai important, dar ,sincer, prefer sa nu stau pe net, daca intelegi ce vreau sa zic. Sper ca exemplul meu sa fie mai apropiat de situatia Hagi-jucatori :) "Frati mai mari" prefer sa imi fac singur in alte cercuri, cariera e cariera .

In alta ordine de idei, se vorbeste atat in relatia Hagi- Olaroiu pentru ca el este cel care ne este impus de cioban, deci comparatia asta e oarecum justificata. Spre exemplu, sunt putini care fac comparatia cu Zenga, pentru ca nu de el se vorbeste ca fiind inlocuitorul lui Hagi.

Una peste alta, nu va mai grabiti cu aprecierile la adresa lui Hagi. E antrenor la noi de putin timp, mie mi se pare ca are carente la relatia cu jucatorii, dar ca stie antrenorat ( vezi schimbarile pe care le face ) , cred ca dupa ce ne vom califica in CL va scadea presiunea de pe umerii lui si vom face si spectacol. Si inca un lucru: cum-necum, e neinvins!!!

PS: "Amaratul"ala de la Iasi, e un nesimtit care triseaza fotbalul. De acord, nu trebuia sa se tipe la el, dar nu il face "amarat"!

victor23.08.2007 10:24

pentru axl23:

uite care e parerea mea: anumite posturi depasesc nu doar limita unei dispute de idei, ci sar dincolo de limita bunului simt! incultura, agresivitatea grobiana, violentele de limbaj ale unor neadaptati infantili ma deranjeaza chiar si ca simplu cititor. daca tot spunem ca Steaua ne face mai buni, ca visul nostru este o idee mult prea generoasa ce nu poate fi stapanita de cineva anume, hai sa incercam sa dovedim acest lucru macar pe site-ul nostru, al suporterilor stelisti.

ma bucur ca ai gasit de cuviinta sa-mi cenzurezi un comentariu ce ti s-a parut jignitor. ma supara insa ca lasati sa circule in eter o multime de idei nemernice care nu fac decat sa incite la ura si violenta, si care, pana la urma, vor face numai rau Stelei (vezi de ex. incidentul de la meciul cu Charleroi).

sper ca am fost clar! in rest mie puteti sa-mi dati sanctiuni pana la Cristos.

valentin2day23.08.2007 10:27
legat de ps:

este urat din partea mea? te simti oripilat? esti cuprins de lehamite? nu-ti vine sa crezi? daca este asa sa-ti citez un pic din ideile stimabilului ultras:

"as vrea sa-l vad cu pantalonii maronii..., odiosul tampit, dobitocul neamului care a calcat intr-o balega..., sa-i smulgem inima din piept..., Becali cel aflat in ultimul grad de senilitate..., dupa meciul cu Bate se va declansa Uraganul si doar stelistii adevarati vor scapa..., infectia, puroiul de patron....Te mancam de viu!"

misto nu?! un text scris adanc! acum chiar imi pare ca am fost prea bland cu sarmanul *****!

Nu-ti mai jigni partenerii de forum indiferent daca merita sau nu.

pai Victor tocmai asta am vrut sa transmit

eu nu te-am jignit in nici un fel, si nici nu imi plac cei care fac misto de altii.atat.

Apolo23.08.2007 10:31

Bai administratorule,

Poti sa ma dai afara, sa-mi dai galben, rosu, ce vrei tu dar eu tot imi bag **** in toti care se ocupa de problema biletelor pentru echipa noastra iubita. Gigi, Argaseala, Ilie, si cine se mai ocupa de chestia asta. Nu e posibil bai fratilor sa mergi trei zile la rand, prin caldurile astea de afara ca sa iei niste amarate de bilete ca vrei sa vezi si tu un meci. Am vazut ca s-au decalat programele din cauza hartiei si a reviziei sistemului de calculatoare. Azi la 12 punct sunt la case. Stau ca boul vreo ora, cu inca vreo 50 de cretini ca si mine si apare intr-un tarziu unul de la case, cred ca era vreun mare smecher de la galereie, ca l-am vazut pe acolo si cand mi-am facut abunament, ca sa spuna ca biletele se vand de la 4. **** ba!!!! Sa va duceti care o-ti vrea la 4 sa va luati bilete ca mie mi s-a acrit. Ce **** mea ma mare smecherie. Vreau si eu 4 bilete. E chiar asa de mult. Vrem in Europa, in UCL si noi nu suntem in stare sa vindem niste amarate de bilete. Nu se poate asa ceva.

Si sa stiti mai administartorilor ca si voi sunteti de vina ca si pe site-ul asta am vazut anuntat programul de eliberare bilete: joi 23.08 intre 12.00-20.00. Ce **** mea va bateti si voi joc. Mai bine daca nu stiti care e programul adevarat, nu mai scrieti aberatii. V-as injura si pe voi dar deja mi s-a acrit de toata lumea.

Hai pa!!!

Dupa cate vad esti 100% avertizat, deci, la primul pas gresit vei primi 7 zile de sejur la mare. Postul prezent nu intra la socoteala, din punctul meu de vedere, pentru ca esti infierbantat de caldura.

vanfootball23.08.2007 10:36
Eu una cred ca cei 5 reprezinta vocea intregii echipe, numai ca ei au avut curajul de a merge si a pune lucrurilor pe nume.

Curaj inseamna sa-i spui antrenorului in fata problemele, nu sa fugi la "taticul" Becali.

Da-l naibi!

WTF?!!

dar as vrea sa fiti mai atenci la ceea ce zice nu al articolele pe care ziaritii nostri care nu sunt deloc stelisti incearca sa le scrie cum vor ei .

L-am ascultat cuvant cu cuvant, de vreo 3-4 ani. Stii la ce concluzie am ajuns? Una singura: omul e alienat mintal.

"sau va convine mai mult unul ca Borcea sau Copos care si-ar da echipa oricui....in spatele lui Becali sunt multi oameni care lucreaza pentru Steaua .. oameni care se implica .. habar nu aveti cand spuneti ca s-o cumpere altcineva ... pai cine mai aduce jucatori .. cine mai baga bani .. cine mai face "spectacollele" ale numai pentru ca Steaua sa castige?"

Tu crezi ca Becali nu vinde echipe, pentru ca tine la ea? :))) Ori esti naivitatea intruchipata, ori esti ruda cu personajul.

Mi-e rusine ca sustinem aceeasi echipa!

victor23.08.2007 10:37

pentru valentin2day:

sa stii ca raspunsul tau m-a surprins oarecum placut! recunosc ca poate te-am judecat prea aspru in general! referitor insa la postul in discutie am acelasi punct de vedere: este o mizerie si nu poate fi subiect de mandrie pentru nimeni! te intreb acum "la rece": atunci cand citesti "umila" mea selectie de termeni te simti comfortabil?!

eu inteleg ca ne adunam cu toti aici ca sa discutam despre Steaua, despre problemele ei, succesele, infrangerile, sa discutam despre una din cele mai frumoase intamplari din viata noastra. adesea sfarsim insa in mizerie si pestilential. e pacat ca uitam atat de usor de Steaua si ne gandim doar la cum putem face rau! si uite asa, in loc sa devenim mai buni, ne putem transforma usor in odiosi!

parerea mea! mai gandeste-te!

MoRRano23.08.2007 10:40

lucia esti praf ****-* in *** pe oier ** **** in ********** a facut Becali o **** pentru Steaua

Prietene, esti la un pas minuscul de ban. Nu-ti mai jigni partenerii de forum. Citeste regulamentul.

bob_t223.08.2007 10:42

sa stiti ca Radoi nu e singurul care se plange. Neaga si Dica cica sunt bulversati de "explicatiile" lu Hagi de la antrenamente. io unul cred ca omu e pe afara rau de tot... poate sa te antreneze orice mare antrenor, daca esti abtut in cap.. asta e.

sa vina Walter, mai bine decat Oli...

pacobarosanu23.08.2007 10:43

Program Joi 23 august 2007

- 17:30 prezentare Romeo Surdu - Sediul din Aleea Alexandru nr. 1-3

- 18:00 reunire jucatori la stadionul "Steaua"

- 19:00 antrenament deschis presei integral

asta conform site-ului oficial.as dori ca la antrenament sa vina cat mai multi suporteri care sa il sustina pe Gica.asta nu inseamna ca jucatorii trebuiesc injurati doar sa aratam devotamentul pentru un mare stelist.forza Steaua !!!

victor23.08.2007 10:44
lucia esti praf pupal in qr pe oier faaa marsh in gm a facut Becali o p l pentru Steaua

golaniile de acest tip nu mai sunt cenzurate?! suntem pe 'Steaua Bucuresti Forum" sau pe "Mizerabilii Forum"?

legat de sustinerea lui Gica, decat sa mergeti la stadion sa perturbati antrenamentul (caci acolo se va ajunge), mai bine ati trece pe la casierie. Regele e foarte sensibil la argumentele financiare. pe la casierie se pare ca trece insa numai "oaie". ca asa e el: vrea sa-si faca popularitate!

Respecta, te rog, regulamentul.

«123456»