Foarte bun articolul. Uite care e parerea mea:Gigi vrea sa-l faca pe Hagi sa plece ca sa-l aduca inapoi pe Oli. Am citit acum pe net ca cica s-ar fi impacat cu MM. Eu cred ca pana la urma Oli o sa vina din nou la Steaua(din pacate) si nu m-ar mira si o revenire a lui MM . Pacat de Hagi ca a ajuns sa fie tratat in halul asta de un cioban nebun care se crede mare stiutor de fotbal. Imi pare bine ca REGELE nu se lasa invins si lupta in continuare pentru Steaua. Sper din suflet sa ramana la Steaua
pentru ca sigur va face treaba buna.
Renunta la limbajul gen MiRC. Citeste regulamentul.
@Lucia
"Am fost bagati intr-un scandal care nu-si avea rostul si nu trebuia sa fim noi introdusi in asemenea scandal. Sper ca spectatorii sa nu creada in aceste speculatii pentru ca nu e nimic adevarat. Spectatorii trebuie sa fie alaturi de noi! Echipa are rezultate in momentul de fata si nu trebuia sa fie un scandal asa de mare acum". Mirel Radoi
Rand pe rand, Dica, Radoi si P.Marin au demontat spusele lui Gigi.
Ia spune-mi, ca tot vorbeai de necesitatea de a fi langa jucatori, acum alaturi de cine esti? Eu sunt de partea celor 3, care au declarat ca Becali debiteaza tampenii. Tu unde te situezi, mai esti alaturi de ei, sau ii consideri mincinosi, iar pe "domnul" Becali il vezi ca o victima? Chiar as vrea sa-mi raspunzi la intrebare, daca nu te superi.
Marfa titlul de pe online...marfa replica lui ...."Radoi il ataca pe ...." iar ...declara ca finul nu a zis nimic dar au vorbit ceilalti.... e rasul plansului!!!!!!
Ceva e putred la Steaua. Lipseste o veriga. Argumentele lui Jiji, antrenorul cu licenta PRO ST(eaua), sunt jumatati de pretexte. Ca nu-l baga fundas pe Radoi, ca nu inteleg aia schemele si traseele, ca Hagi ar putea rata calificarea in LC…Sigur e altceva la mijoc, ca prea inghite Gica tot, si prea e Jiji dezlantuit. Nu stiu ce e…Poate ca Gica nu mai vrea ca Jiji sa cumpere meciuri. Altceva…cu ce sa puna in pericol clubul? Oricum, e normal ca Radoi, Dica, Neaga, Goian si Rica si altii de la Steaua sa nu inteleaga nimic din fotbalul cerut de Hagi. E ca si cum ai vrea sa-i inveti integralele dintr-a 12-a pe elevii de clasa a cincea. Cam asta-i diferenta dintre Real Madrid sau Barcelona si Steaua. E si normal sa ceri un alt antrenor cand ai trait pe teren aproape tot timpul din talente, fite si balet. Amintiti-va ce capodopera pe poante a desenat Radoi la autogolul cu Rosenborg! Munca e grea si dauneaza grav (b)oierilor de la Steaua! Jiji Becali este singurul motiv pentru care imi pare rau ca a venit Revolutia in '89. Fara evenimentele de atunci, Jiji ar fi ramas in veci muncitor necalificat la IPRS Baneasa. Ca asa e cu revolutiile astea, pe langa aurul progresului, scot la suprafata tot felul de rahati! Du-te-n p..a mea, Jiji!
Eu nu vreau sã fiu nici fan Gigi dar nici nu vreau sã îl ridic în slãvi, așa cum fac foarte mulți. Dar am o întrebare pentru cei care îl contestã. Pe cine vedeți voi la Steaua în locul lui? ªi nu vreau rãspunsuri de genu: "la Feyenoord fiecare suporter cotizeazã. Dacã și la noi ar pune câte un milion pe an..." cã suntem în România.
Gica Popescu ar fi o solutie, un consortiu de 5-10 actionari (printre care Hagi si Ad.Ilie) sau unul dintre sutele de milionari din Romania. Afara cu Mercali!
Hagi și Adi Ilie, da, mi se par soluții viabile. Da' 5-10 acționari, nu. E ca copilu cu mai multe moașe. Vezi cazul Dinamo. Deocamdatã, când treaba merge (deși merge cam greu) este love and pace. Da' dacã vor fi eliminați de Lazio și vor mai pierde ceva jocuri, iar începe harababura și sã se mãnânce între ei.
da , ai dreptate.. lipseste rabdarea , dar ce e rau in toata chestia asta e ca oierul sef isi da in petec... se crede Dumnezeu.. in sa pe langa Hagi , Jiji este doar un produs refuzat la export.. dar ce sa-i faci.. asa sunt cei ca ei. poate daca il aduce inapoi pe slugaroiu o sa-i fie mai bine , macar o sa-l asculte si pe el cineva.. iar despre politica... Jiji tata , in 2 luni revii la maxim 1,5 % in sondaje... fularsteau2 fularsteau2 fularsteau2 fularsteau2 fularsteau2 fularsteau2
Am citit si eu articolul din online sport cu declaratia lui Radoi + cea a lui Dica si incep sa cred ca Cornel-Cluj are dreptate. Cred ca tot scandalul asta a fost menit sa atraga privirile departe de jocul echipei(care nu merge cum ar trebui) pentru ai da timp lui Hagi care a cam fost atacat si de asa-zisa presa sportiva(de parca lucrul asta mai mira pe cineva) cu o virulenta rar intalnita cat si de stelisti, din pacate. Multi nu vor sa ii dea timp sa demonstreze ceea ce stie sa faca. Sper ca Hagi sa reuseasca la Steaua pentru binele nostru, al stelistilor.
Stii ce nu pot sa inteleg la tine si la altii ca tine? - de ce judecati un antrenor dupa cateva meciuri, si in special ca a avut 4 victorii si 2 egaluri(ambele in deplasare)?Nu puteti intelege o data pentru. totdeauna ca un antrenor care este nou la o echipa are nevoie de timp pentru. a se acomoda cu juc.? - sai cunoasca. Ce vreti de la Gica? In echipa sunt o gramada de accidentati, au venit o gramada de juc. noi...etc. De ce nu ai acordati timp?
Si hai sa iti mai spun si altceva....stii de ce cei 5 TRADATORI au facut greseala cea mai mare de cand au venit in Ghencea? PENTRU CA Gica NU LE-A MAI PERMIS HARFELE SI IFOSELE DIN VESTIAR....!
Domnule Cioban!!! Eu va spun sincer, ca nu m-as comporta atata de impertinent nici macar cu oile Dv. , nicidecum cu o mare legenda a fotbalului romanesc. Sa stiti ca inainte de bani exista respect, bunatate, recunostinta, omenire, sa nu mai vorbim de credinta, cu care va laudati, si pe care nu o aveti.
Nu mai posta consecutiv.Ultimul avertisment.
Pacat,mare pacat,eu nu am fost niciodata vreun lingau al lui Hagi,dar mi-a placut ca fotbalist,ca antrenor am spus mereu ca are de invatzat,dar sincer imi pare rau de ce se intampla,de cum un om ca Becali isi ataca propria ruda,asta ma uimeste,adik pana aici ajunge,ata de meschin sa fie incat sa-l faca cu ou si cu otet pe Hagi,si e foarte ciudata de ce vrea sa-l inlature de la Steaua,multi spun explicatia ca din cauza lui Radoi,dar eu cred ca defapt,cu toti o stim,marea lui megalomanie in stil manelist,care nu face altceva decat sa ne faca echipa de rahat si implicit simbolurile ei,prin megalomanie ma refer in specoal la popularitate,el e mult prea mica lnga el si acest dictator vrea ca el s afie in centru atentiei ceea ce nu e deloc bine,dar revolutia cu suporteri a reinceput si de data asta nu va mai fi pace,dar eu zic sa nu spunem niciodata,niciodata
@Lucia
Rand pe rand, Dica, Radoi si P.Marin au demontat spusele lui Gigi.
Ia spune-mi, ca tot vorbeai de necesitatea de a fi langa jucatori, acum alaturi de cine esti? Eu sunt de partea celor 3, care au declarat ca Becali debiteaza tampenii. Tu unde te situezi, mai esti alaturi de ei, sau ii consideri mincinosi, iar pe "domnul" Becali il vezi ca o victima? Chiar as vrea sa-mi raspunzi la intrebare, daca nu te superi.
iar o faci mai pe naivul? sau poate chiar esti naiv - ca sa nu zic altceva....
logic mai ca Radoi, Dica si ceilalti declara acum ca nu s-au lamentat ei de Hagi fiindca e evident oricui ca marea majoritate a suporterilor il sprijina pe Hagi in conflictul cu Becali... si carui jucator i-ar place sa fie fluierat la fiecare meci? trebuie sa fii prost sa nu-ti dai seama ca ceea ce zice Becali ca ar fi plangerile jucatorilor sunt de fapt in acord cu realitatea: modul cum se comporta Hagi cu jucatorii si faptul ca n-are treaba cu tactica sunt ambele evidente pentru oricine vrea sa vada asta
Eu sincer nu am indoiesc de calitatile si cunostintele lui de mare jucator ci de calitatile sale de pedagog. toata lumea a vazut cat de greu se exprima si cat de brutal e....atunci de ce sa nu-i intelegem si pe jucatorii Stelei care nu inteleg ce vrea sa le impuna. Nu toti sunt Hagi si nu toti pot fi ceea ce el vrea. In alta ordine de idei ... vorba proverbului .."cand doi iti spun ca esti beat mergi si te culca". Noi nu vb aici de 5 dintre cei mai slabi jucatori ai Stelei care ar fi mers la Becali sa se plnaga ci vb de unii dintre cei pe care nu de putine ori i-am iubit si le-am aclamat numele si i-am sustinut si carora le multumeam pentru meciurile frumoase oferit.Eu una cred ca cei 5 reprezinta vocea intregii echipe, numai ca ei au avut curajul de a merge si a pune lucrurilor pe nume. Voi credeti ca Hagi de bun ce era ca om si ca antrenor a plecat pe usa din spate si de la galata si de la nationala si de la Timisoara?
Surprinderea mea a mare este ca toti sustineti acuma ca Hagi inseamna Steaua. Da-l naibi! Hagi a reprezentat Steaua atunci cand juca el .. noi traim in prezent .. iar in prezent Hagi nu e decat amintirea unei mari iubiri. Sau ce joaca el in echipa , el isi rupe picioarele acum pe stadion sau acei "ingrati"?...Il acuzam pe Becali ca spune adevarul si ca s-a luat de Hagi .. un mare stlist .. dar oare noi nu facem la fel cu jucatorii care acum lupta pentru Steaua?
Ne coboram la acelasi nivel .. aruncand cu noroi in acei carora le multumeam ca au reusit dupa atat amr de vreme sa se califice in UEFA cu valencia, In CL si sa joace meciuri ca cel de la Kiev....ce repede uitam ...ce usor le intoarcem spatele . Ganditi-ve bine .. un antrenor vine altul pleaca .. dar acesti baieti raman sa lupte mereu ...ei sunt cei care o fac mare acum pe Steaua , ei sunt cei care ne aduc bucurii... si noi tocmai in el lovim. Aruncam cuvinte urate in capitanul Stelei .. dar oare ma intreb .. daca nici Radoi nu e cel mai bun capitan de echipa din tara .... care e? spuneti-mi voi care e cel mai bun capitan .. de la echipele din tara ...daca nici el nu a iesit sa lupte pentru Steaua si pentru suporterii ei atunci ....e jale .. ca uitam!
sau va convine mai mult unul ca Borcea sau Copos care si-ar da echipa oricui....in spatele lui Becali sunt multi oameni care lucreaza pentru Steaua .. oameni care se implica .. habar nu aveti cand spuneti ca s-o cumpere altcineva ... pai cine mai aduce jucatori .. cine mai baga bani .. cine mai face "spectacollele" ale numai pentru ca Steaua sa castige?
excelent comentariul... ar trebui pus ca articol pe pagina principala a site-ului
Aveti, poate dreptate, cand spuneti, ca Hagi a fost bun doar ca jucator. Insa eu cred, ca nici asta nu e corect, pentru ca deocamdata Hagi nu a pierdut nici un meci, ca antrenor. Pe de alta parte, chiar daca nu ar fi un antrenor bun, nu ar trebui sa-si bata joc nimeni de el. Poate chiar si Becali sa-i spuna frumos intre patru ochi neplacerile, nu sa-l umileasca ca pe ultimul boschetar. Sa nu uitam, ca Becali tot cioban ramane, si ca si-a muls banii din oi, iar Hagi a luptat ca un erou. Deci ar fi bine sa fim oameni, si sa ne comportam ca oamenii.
salutare la toata lumea!! tin sa precizez ca nu am mai scris de foarte mult timp un comentariu, dar nu pot sa stau pe dinafara, la tot ce se intampla!!
Am doar 2 lucruri de spus:
1` Mi se face greata de atitudinea jucatorilor de la Steaua(cei 5), si precizez ceea ce au spus ei prin vocea dl. Beeeecalluu...
"Ne este frica sa nu pierdem primele de 150000 de euro!!"
Si vreau sa comentez acesta mentalitate!
Eu unul poate sunt nevoit sa nu ma duc cu prietena mea intr-un weekend la un film, ca sa-mi cumpar bilet la un meci cu Steaua, dar nu am spus nimanui niciodata (ca nu imi ajung banii sa merg sa vad un film cu ea, sau sa-mi fac alta prietena cu bani
) "sacrificiu", sar traduce. dar ei ce sacrificiu fac? Ca de cand a venit Hagi, nu l-am vazut niciodata mai schimbat la fata pe Dica, ca pana acum, sau pe Radoi.... s.a.m.d, deci cineva face legea in vestiar si acela va spun eu ca nu este un Jucator. Lucru care deranjeaza, pentru ca nu mai au libertatea de exp. de pana acum!!!
si 2`....
Tin sa precizez ca dl Becali. Nu face decat, psihologie de manipulare in masa!!
Asta ca sa nu mai cascati gura la ce spune!!
Sincer cei care stiu ce inseamna, automat stiu si ce vreau sa spun!!
?Va doresc numai bine si sa dea Dumnezeu sa se termine odata cu toata rusinea asta de la Steaua...
P.S. Cred ca locul lui Radoi nu mai este la Steaua(a inceput sa se creada antrenor, cand nici macar facultatea nu o are terminata), o fi vreun geniu si noi nu stim!!! fularsteau2
Hagi cate facultati avea cand juca fotbal ? mai copiii mai !!!!
iar o faci mai pe naivul? sau poate chiar esti naiv - ca sa nu zic altceva....
logic mai ca Radoi, Dica si ceilalti declara acum ca nu s-au lamentat ei de Hagi fiindca e evident oricui ca marea majoritate a suporterilor il sprijina pe Hagi in conflictul cu Becali... si carui jucator i-ar place sa fie fluierat la fiecare meci? trebuie sa fii prost sa nu-ti dai seama ca ceea ce zice Becali ca ar fi plangerile jucatorilor sunt de fapt in acord cu realitatea: modul cum se comporta Hagi cu jucatorii si faptul ca n-are treaba cu tactica sunt ambele evidente pentru oricine vrea sa vada asta
Adica voi il credeti pe Becali, iar pe Radoi il faceti mincinos? Interesant, bey "sustinatorii la bine si la greu". Acum am inteles ca nici daca s-ar jura Radoi si ceilalti, nu i-ati crede, pentru ca voi va sustineti teoria becaliana pana in panzele albe.
Si de ce sa nu recunoasca Radoi? Hagi a fost fluierat dupa ce l-a schimbat pe Piturca? Daca e un conflict intre jucatori si antrenor, atunci fiecare trebuie sa-si spuna puctul de vedere in aceasta problema. Altfel nu putem analiza problema, decat in mod subiectiv.
Becalizarea placuta, in continuare!
@vanfootball
Ca sa vin in sustinerea afirmatiilor tale (nu ca ai avea neaparata nevoie) adaug urmatoarea stire:
"Sunt total alaturi de Hagi. Nu e posibil sa te porti asa cu un tehnician care are rezultate. Chiar daca jocul poate nu e foarte stralucit, conteaza rezultatele. Si apoi e inadmisibil sa iti bati joc de omul Hagi, sa-l distrugi. Gica Hagi va mai pregati si alte echipe, nu se termina fotbalul pentru el la Steaua. Are o cariera in fata"
"Cei care au fost alaturi de Becali nu sunt oameni de fotbal. Cei care abia asteapta sa-si dea cu parerea cand pierde echipa si dau declaratii impotriva celor din interior nu sunt oameni de fotbal. Iar antrenorii care fac ce le dicteaza patronii sunt marionete. Toti se apara cu faptul ca baga bani in fotbal. Din partea mea, sa nu mai bage bani daca nu au respect fata de cei cu care lucreaza", a declarat Piturca, care Neaga orice implicare la Steaua.
Sursa: sport.ro
fularsteau2
NU TE VOTAM asta ar trebui sa faca stelisti ca sa il linisteasca pe cioban
pentru ca el asta urmareste voturile noastre steagro steag3 si asa vazandu-se fara voturi o sa inceapa sa bage iar bani si sa se linisteasca
Becali e un imbecil.....sincer eu nu cred faza ca jucatorii ca sau dus la Jiji sa se planga de antrenor.....e o minciuna frustrata a presei si alui Jiji ciobanul............................................... fooooooooorrzzzzzzaaaa Steaua ![]()
Mai usor cu steguletele si lasa limbajul de tip mirc
Becali e un imbecil.....sincer eu nu cred faza ca jucatorii ca sau dus la Jiji sa se planga de antrenor.....e o minciuna frustrata a presei si alui Jiji ciobanul............................................... fooooooooorrzzzzzzaaaa Steaua
Mai usor cu steguletele si lasa limbajul de tip mirc
da , chiar asa , lasa limbajul de mirc.. Jiji nu merita nici macar atat , vai de noi daca asta ar ajunge presedinte :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: fularsteau2 :tongue: :biggrin: dar acum nu mai ajunge nici la 2 procente ...
=)) apropo.. daca ar ajunge Jiji presedinte voi ce credeti ca e de facut???????????????????????????? cred ca ne-ar pune sa mergem in fiecare duminica la biserica , in caz contrar l-ar pune pe zmarandescu si pe MM sa ne bata
)))) in toate orasele statui cu Jiji si o oaie si in 10 ani se crede sfant ( unii zic ca deja se crede) si o sa ceara sa fie pictat in biserici ... Sfantul Jiji gura de aur... nici ca gluma nu e buna...vai de oile si mai ales de oierii nostri.....
(((