FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pentru Gica

«123456»
Steauaforever3321.08.2007 19:14

''Este adevarat ca am fost cu mai multi colegi la palat, dar noi am fost invitati de nea Gigi, nu ca ne-am fi dus noi special. Acolo am discutat despre rezultatele echipei. Nu s-a pus niciodata problema sa-l lucram pe Gica Hagi'', a spus Dica pentru TVR 1

fansteaua4621.08.2007 19:16

"Acum de la ora 22:00, la emisiunea lui Turcescu la Realitatea TV este Gigi Becali "

Irresistible23Steaua21.08.2007 19:20
Gigi Becali: "Eu aș vrea sã-l ascult pe Hagi, dar ce sã ascult la el dacã nu știe? Spune cã nu e bine cum am fost obișnuit în ultimii 2 ani? Am fost obișnuit de Oli cu Steaua campioanã, cu semifinala UEFA și cu Liga Campionilor. Am fost obișnuit de Olãroiu ca Steaua sã joace cu Real Madrid de la egal la egal"

Da Jiji se pare ca nu gandeste ... in ultimu an Steaua terminat pe locul 2, a fost eliminata de Sevilia, si am luat`o cu 4-1 de la Real Madrid ... hmm ....

PAKI21.08.2007 19:54
"Acum de la ora 22:00, la emisiunea lui Turcescu la Realitatea TV este Gigi Becali "

Tot rahat mananca Jiji.oare nu se satura acest om cat rahat a mancat.

Bundy21.08.2007 19:55
Gigi Becali: "Eu aș vrea sã-l ascult pe Hagi, dar ce sã ascult la el dacã nu știe? Spune cã nu e bine cum am fost obișnuit în ultimii 2 ani? Am fost obișnuit de Oli cu Steaua campioanã, cu semifinala UEFA și cu Liga Campionilor. Am fost obișnuit de Olãroiu ca Steaua sã joace cu Real Madrid de la egal la egal"

Da mah, daca tie iti placea cum era pe vremea lui Oli, mai ales in ultimele meciuri cand aveam un sut pe poarta si o bara la 2 etape...Oli te obisnuia cu locul 2 si cu nesfarsit "respect" pentru taranoi, era un antrenor fara orgoliu, ca sa nu fiu mai aspru si care era disperat sa ramana la Steaua pentru bani si/sau publicitate..

Bundy21.08.2007 20:09
Da mah, daca tie iti placea cum era pe vremea lui Oli, mai ales in ultimele meciuri cand aveam un sut pe poarta si o bara la 2 etape...Oli te obisnuia cu locul 2 si cu nesfarsit "respect" pentru taranoi, era un antrenor fara orgoliu, ca sa nu fiu mai aspru si care era disperat sa ramana la Steaua pentru bani si/sau publicitate..

Iti datorez scuze...am citit in graba postu tau si nu mi-am dat seama decat dupa ce am postat ca l-ai citat pe nebun...mea culpa..o sa fiu mai atent pe viitor.

asalt7321.08.2007 20:11
Daca ar fi sa aleg intre Hagi si Olaroiu ca antrenor l-as alege pe Olararoiu pentru ca are mai multa experienta.

Degeaba ai experienta daca esti fricos, sluga. sau nu ai valoare.G.Coman are mai multa experienta decat Bicfalvi asta nu inseamna ca si joaca mai bine.

yo_stelista nr121.08.2007 20:22
''Este adevarat ca am fost cu mai multi colegi la palat, dar noi am fost invitati de nea Gigi, nu ca ne-am fi dus noi special. Acolo am discutat despre rezultatele echipei. Nu s-a pus niciodata problema sa-l lucram pe Gica Hagi'', a spus Dica pentru TVR 1

E adevarat ca a spus Dica asta?nu am vazut cand a declarat! atunci inseamna ca Becali baga strambe.

forzateaua

papillon21.08.2007 21:03

"Primul sclav pe lista: Cosmin Olaroiu. Am vazut cu totii cum asteapta ca o hiena la cotitura, mai ales ca este si regretat de fostul sau stapan: "Oli venea si imi explica, de ce face aia, de ce joaca asa...". "

O singura nedumerire am: de cand am inceput sa dam crezare la ce spune Gigi? Pai daca ar fi sa-l credem, hai s-o credem si pe aia in care Gigi spune ca s-a inteles in particular cu Gica asupra echipei de start din meciul cu Clujul (Mirel in defensiva). Daca ar fi sa dam crezare acestei intamplari, atunci caracterul lui Gica ridica mari semne de intrebare: adica ii spui "Da" sefului in particular si pe urma faci ce vrei tu? De ce nu ai ripostat atunci? De ce nu te-ai impotrivit acestei idei atunci cand a fost ridicata?

Eu zic sa ne hotaram: ori credem (absolut tot) ce zice Gigi, ori nu...La momentul actual, nu stim ce gandeste Gigi cu adevarat, pe cine regreta si pe cine nu. La fel, nu stim ce planuri are si care a fost scopul numirii lui Gica, daca tot n-are incredere in el. Speculam, si atat. Sunt convins ca Gica se poate apara foarte bine si singur, numai sa vrea. Tacerea e o acceptare tacita a vinovatiei, si nici cea mai mare dragoste de pe lume nu m-ar face sa accept astfel de umilinte.

Cea mai buna varianta pentru Gica ar fi sa o ia frumusel de jos cu o echipa modesta (abia asteapta Farul), sa aiba rezultate si pe urma sa vina la Steaua in conditiile impuse de el! Nu sa vina tampitul de nea Gigi sa spuna ca Hagi nu-i antrenor mare, ca trebuie sa asculte si alte cretinisme de genul asta. Pai daca nu-i antrenor mare, de ce l-ai mai adus ma?

Pentru Steaua insa...nu stiu care varianta ar fi mai buna. Plecarea lui Olaroiu nu numai ca nu a imbunatatit lucrurile, mai mult le-a inrautatit. Steaua este intr-o stare de degringolada cum n-a fost de mult timp. Jocul ca jocul, dar mai mult ingrijoreaza zvonurile ca jucatorii sunt nemultumiti cu Gica. Fum fara foc nu iese...

cosmo_krmr21.08.2007 21:09

S-a vazut clar in cursul zilei de azi ca Becali nu-l doreste la echipa. pur si simplu nu-l suporta.

Bravo Hagi chiar reusesti sa-i dai o palma morala "lu' patron", asta e lucru care l-a enervat cel mai mult, nu se astepta ca tu sa ramai, a avut impresia ca te cunoaste dar i-ai dovedit contrariul.

In opinia mea nu trebuie sa i se ai permita lui Radoi sa mai manjeasca banderola de capitan a Stelei, sa nu uitam ca o astfel de banderola a fost purtata timp de 7 ani si Lacatus.

Merita Radoi aceasta onoare???

danimarcu21.08.2007 21:13
"Primul sclav pe lista: Cosmin Olaroiu. Am vazut cu totii cum asteapta ca o hiena la cotitura, mai ales ca este si regretat de fostul sau stapan: "Oli venea si imi explica, de ce face aia, de ce joaca asa...". "

O singura nedumerire am: de cand am inceput sa dam crezare la ce spune Gigi?

Pai chiar asa a fost,doar a spus-o si MM ca Jiji ii trimitea lui Oli biletele cu echipa care va intra pe teren...

Oli e un sclav,si asa va fi tratat toata viata!

fedora21.08.2007 21:18
E adevarat ca a spus Dica asta?nu am vazut cand a declarat! atunci inseamna ca Becali baga strambe.

forzateaua

Ba nu, ambii spun o parte din adevar!

E simplu: Radoi s-a plans lui Virgil Becali, asta i-a spus lui Gigi care i-a convocat pe cei mai importanti jucatori si s-a rezolvat.

Opio21.08.2007 21:25

Sincer sa fiu nu credeam ca o sa ajung vreodata la concluzia asta.... imi este rusine sa fiu stelist, atat timp cat un nenorocit de om, obsedat sa isi faca imaginea pe spinarea a celui mai galonat,respectat si de traditie club din Romania, daca nu din Europa de est.Sunt multi care zic ca Oli e mare antrenor, mare cunoscator al fotbalului, dar va zic de meciul cu Boro din Anglia... ce a facut el? l-a introdus pe Baciu( probabil ca are numele de familie exact ca profesia celui pe care il urasc, si nici nu vreau sa ii pronunt numele ca probabil ii fac publicitate).Cand l-a jignit pe Hagi de fapt ne-a jignit pe noi toti, de la cel mai vechi suporter stelist pana la cei care se vor naste stelisti, pe cei care au murit stelisti, pe cei care au adus onoare acestui club, acestei tari care se cheama Romania.Nu inteleg ce treaba au banii care i-a investit, (si fie vorba intre noi nu prea multi, avand in vedere ca anul trecut nu aveam jucatori de rezerva la aceeasi valoare ca cei titulari,) cu respectul pentru simboluri Stelei,pentru angajatii tai.Eu as vrea sa se faca o petitie chiar la UEFA sa ne retrogradeze in onoare, pentru a nu mai avea nici un beneficiu acest om fals, si poate asa vom scapa de el definitiv.Eu nu cred ca un club ca Steaua Bucuresti nu ar putea avea un om care sa bage bani in el si sa respecte tot ce inseamna el.Totusi un club de fotbal traieste prin simboluri,culori,suporteri... atat... performanta nu stiu daca conteaza atat de mult incat sa uiti ca totusi fotbalul e o placere, o iubire a acestui sport, nu banii care vin din Liga Campionilor.Becali TE URASC, daca as avea bani ti-as da si 1 mld de euro numai sa te vad ca nu omori spiritul stelist.

yo_stelista nr121.08.2007 21:34
Ba nu, ambii spun o parte din adevar!

E simplu: Radoi s-a plans lui Virgil Becali, asta i-a spus lui Gigi care i-a convocat pe cei mai importanti jucatori si s-a rezolvat.

eu cred ca Radoi si Becali sunt raspunzatori de scandal. nu cred ca Dica sau rica ar fi spus ceva lui Becali de Hagi. singurul care ar putea fi e Radoi ca e mai apropiat de Becali. dar cine stie pana la urma!

fedora21.08.2007 21:37

Pai chiar Becali a zis ca nu el a fost sunat, ci varul Virgil Becali. Si cine altcineva ar avea discutii cu Virgil decat Radoi?

yo_stelista nr121.08.2007 21:47

deci sigur Radoi s-a plans! el vrea ca sa aiba autoritae mai multa! dar ceilalti nu cred deloc! off Radoi asta e prea rasfatat! lui Hagi ii trebuie timp si mai ales sa fie respectat si va face treaba buna!

Ciofu T Dumitru21.08.2007 22:23

Ma tem ca Hagi este condamnat sa taca si sa inghita multe in urmatoarea perioada. Are nevoie de Steaua pentru a dovedi ca este un antrenor valoros si cu lotul actual chiar poate face performanta. Inca un esec l-ar compromite definitiv si tocmai asta speculeaza ciobanul cand se baga peste el. Daca ar fi numai atat, dar cand te mai "lucreaza" si jucatorii...

onyx21.08.2007 22:28

Toata lumea ii sare in cap lui Radoi. Ginditi-va ca Radoi, alaturi de echipa nu vor altceva decit sa aiba rezultate si sa-si incaseze primele, indiferent de numele antrenorului sau de trecutul lui. Nu i s-a sculat lui Radoi asa paste noapte ca nu-i place Hagi. E vorba de toata echipa. Echipa care a facut perfomante in ultimii ani, nu o echipa de incepatori. Pur si simplu jucatorii nu-l inteleg si nu pot sa lucreze cu el. Se intimpla peste tot in fotbal, si in sporturile de echipa. E absolut normal ca liderii echipei sa mearga sa discute aceste lucruri cu patronii sau conducatorii. Repet, au facut-o in numele echipei, nu doar al lor 5. Faceti abstractie de numele antrenorului si probabil ca o sa le dati dreptate. E cea mai mare greseala sa fie judecat Radoi pentru o chestie in care singura lui vina e accea de a fii capitanul echipei. Daca Radoi nu mai era la echipa, erau altii care se duceau la Gigi. Dar Radoi si toti ceilalti fac tot ce depinde de ei pentru a cistiga toate meciurile. Nu trebuie sa se faca paralele cu situatia de la Universitatea Craiova, unde un grup de jucatori au refuzat sa joace. E cu totul altceva.

Hagi da semne de paranoia prin felul cum se poarta cu jucatorii. Privirea lui Zaharia, dupa ce Hagi l-a impins in teren, spune multe despre cum se poarta cu ei. Si faptul ca nu-i convine ca Ad. Ilie vine la antrenamente e de domeniul psihiatriei. I-a spus lui Gigi ca il spioneaza. E clar ca are ceva probleme.

Noi toti ne dam cu parerea, dar trebuie sa luam in considerare faptul ca noi nu pricepem mai bine la fotbal decit fotbalistii. Eu cred ca fotbalistii din lotul Stelei sunt destul de maturi si de experimentati pentru a-si da deama de valoare unui antrenor, sau daca pot lucra cu antrenor sau altul. Ginditi-va ca sunt jucatori care au lucrat cu multi antrenori si pot sa faca anumite comparatii. Multi au lucrat cu Piturca, Iordanescu, Cirtu, Olaroiu, Zenga, Protasov, Rednic, R. Lucescu, Hizo, Sandoi, Petrescu, Grigoras, si altii. Deci au o e experienta si isi pot exprima o parere avizata. Chiar asa toti jucatorii, plus Ad. Ilie, sa fie niste timpiti, iar Hagi atotstiutor? Hagi traieste acum ce a trait si Piturca in '99 din cauza a DOAR TREI JUCATORI!!!- Hagi, Popescu, Petrescu. Diferenta esentiala este ca acum 99% din lot nu il vrea pe Hagi. In '99 Hagi a spus "eu cu acest antrenor nu mai lucrez, cit va fi la nationala nu ma mai prezint!" Hagi s-a pus pe el inaintea echipei. Popescu si Petrescu l-au sustinut, chiar daca majoritatea colegilor nu erau de aceeasi parere cu ei. Acum, cind toata echipa e contra lui Hagi, trebuie sa-i dam dreptate lui, doar pentru ca l-am iubit si il iubim in continuare? Radoi, Dica, Neaga, Goian, P. Marin, plus Ghionea si Iacob sunt liderii echipei. Ei s-au dus la Gigi sa vorbeasca in numele echipei, nu s-au dus si i-au spus "noi nu mai jucam cit e Hagi antrenor" Nu trebuie judecati pentru ca vor binele lor si al echipei.

fedora21.08.2007 22:40

Onyx are dreptate, eu nu stiu cum puteti sa acordati incredere nelimitata antrenorului Hagi, care nu a demonstrat nimic inca si nu unor oameni care au pus bazele echipei de azi; chiar nu va inteleg! Sunteti gata sa-i renegati pe Dica, Goian, Radoi cand poate oamenii chiar au dreptate. Faza cu Zaharia a valorat cat un milion de cuvinte.

cosmo_krmr21.08.2007 22:41
deci sigur Radoi s-a plans! el vrea ca sa aiba autoritae mai multa! dar ceilalti nu cred deloc! off Radoi asta e prea rasfatat! lui Hagi ii trebuie timp si mai ales sa fie respectat si va face treaba buna!

Nu stiu daca mai amintiti de Radoi la special, cand a declarat ca atat el cat si Hagi sunt ambitiosi, atunci a fost un semnal pe care presa nu l-a semnalat si iata ca ne-am trezit cu acest scandal.

E clar ca Radoi e vinovatul, dak va mai amintiti si cazul Zenga, tot el l-a debarcat. E clar Radoi a fost deranjat de autoritatea pe care Hagi a incercat sa si-o impuna de la inceput asupra vestiatului, fiind obisnuit timp de doi ani sa fie Maharajahul vestiarului, si a facut exact ceea ce l-a acuzat Cernea ca face si anume a inceput sa toarne, acum nu mai conteaza cui.

In opinia mea Dica nu are nici o vina, in primul rand el nu e genul de jucator. Daca va mai amintiti atunci cand a fost injurat de o parte a galeriei el a tacut si si-a vazut de treaba in teren. In al doilea rand, e singurul jucator care a dorit sa infirme declaratiile lui fecali, ceea ce arata ca il intereseaza(deranjeaza) ce se intampla la echipa.

Un astfel de om merita banderola de capitan si cred eu ca ar fi o dovada a faptul ca noi toti ii apreciem cu adevarat valoare.

In ceea cel priveste pe turnator trebuie tratat la fel ca si "patronu", pentru ca incurajandu-l si sprijinindul pe Hagi si mai contestandu-l pe febletea si marele caracter vom reusi sa-i dam doua palme, asa cum el doreste sa-i dea lui Hagi si nu in ultimul rand galeriei.

Va dati probabil acum seama de ce si pe cine a desemnat, nularoiu, in 2002 capitan al echipei Steaua?

OBSEDAT+CRIMINAL+ANALFABET=OLIGOFREN

Hitler + Stallin + Ceausescu= fecali

FireQ21.08.2007 22:48
Toata lumea ii sare in cap lui Radoi. Ginditi-va ca Radoi, alaturi de echipa nu vor altceva decit sa aiba rezultate si sa-si incaseze primele, indiferent de numele antrenorului sau de trecutul lui. Nu i s-a sculat lui Radoi asa paste noapte ca nu-i place Hagi. E vorba de toata echipa. Echipa care a facut perfomante in ultimii ani, nu o echipa de incepatori. Pur si simplu jucatorii nu-l inteleg si nu pot sa lucreze cu el. Se intimpla peste tot in fotbal, si in sporturile de echipa. E absolut normal ca liderii echipei sa mearga sa discute aceste lucruri cu patronii sau conducatorii. Repet, au facut-o in numele echipei, nu doar al lor 5. Faceti abstractie de numele antrenorului si probabil ca o sa le dati dreptate. Dar Radoi si toti ceilalti fac tot ce depinde de ei pentru a cistiga toate meciurile. Nu trebuie sa se faca paralele cu situatia de la Universitatea Craiova, unde un grup de jucatori au refuzat sa joace. E cu totul altceva. Hagi da semne de paranoia prin felul cum se poarta cu jucatorii. Privirea lui Zaharia, dupa ce Hagi l-a impins in teren, spune multe despre cum se poarta cu ei. Si faptul ca nu-i convine ca Ad. Ilie vine la antrenamente e de domeniul psihiatriei. I-a spus lui Gigi ca il spioneaza. E clar ca are ceva probleme.

onyx, macar, MACAR pentru Hagi, tot tamtamul asta trebuia facut pe la spatele presei! chiar nu era nevoie de asa ceva! din vorbele tale, parca ii tii partea lui Becali, si imi pare greu sa cred...

putea foarte bine sa discute asta in privat...dar unde mai e audienta pentru domnul Becali?

imi pare greu sa cred ca jucatorii chiar nu se inteleg cu Hagi...tot o limba vorbesc, tot romani sunt...tot fotbalisti au fost...tot mi se pare ce e ceva putred la mijloc...

am citit ieri un editorial in gsp, cum ca un jucator de fotbal cand simte ca nu da randament pe un post se duce intai la antrenor...dar Radoi se pare ca se duce intai la Becali...acum intrebare...de ce o sa ramana Radoi mereu la Steaua? pentru ca in afara nu o sa faca asta in veci (doar daca nu cumva o sa cumpere Becali clubul respectiv). imi pare rau, ca am ajuns la parerea asta despre Radoi, dar in ultimul timp e sluga lui Becali, iar in teren a scazut mult de tot!

m-a surprins totusi declaratia lui muresean:diferenta dintre Becali si Hagi: Becali are palat dar nu este rege, in timp ce Hagi desi nu are palat este rege!

si daca tot vrea Becali sa alcatuiasca el echipa, atunci sa-l puna pe Argaseala antrenor...si gata cu atata circ!

pacat :(

MIREL6RADOI21.08.2007 22:56
Onyx are dreptate, eu nu stiu cum puteti sa acordati incredere nelimitata antrenorului Hagi, care nu a demonstrat nimic inca si nu unor oameni care au pus bazele echipei de azi; chiar nu va inteleg! Sunteti gata sa-i renegati pe Dica, Goian, Radoi cand poate oamenii chiar au dreptate. Faza cu Zaharia a valorat cat un milion de cuvinte.

Eu te intreb,de ce dupa 7 meciuri din care 5 vic si 2 egaluri,ar trebui sa-l culpabilizez pe Hagi?!Daca la asa rezultate,este pus la zid...nu vreau sa-mi imaginez de ce ati fi in stare daca ar avea o serie de 3 infrangeri...

Hagi nu a demonstrat nimic!?Cate ocazii a avut Hagi sa arate ce stie in ale antrenoratului?!

Dupa parerea mea,sub conducerea lui Hagi,nationala a jucat cel mai frumos fotbal din 94 incoace.

A fost singurul care a "platit" pentru necalificarea cu Slovenia...in timp ce alde Sandu si mitica,continua sa fie in functii de conducere a fotbalului romanesc,continuand a ne explica,cat de corecti sunt ei si ce campionat tare avem....

Experienta Galatasaray,cu o echipa mult mai slaba decat fenerbahce ,ca si jucatori..a terminat pe 2 in campionat si a castigat Cupa Turciei=realizare.

Bursaspor- sa ai rezultate cu bursaspor,tre sa ai lampa lui aladin....e ca si cum ai cere lui hizo,sa ia campionatul cu Ceahlaul...ce zici,il ia?!:D

Poli Aek Timisoara - dupa un inceput bun,echipa a picat...momentan,banii lui Iancu,nu au avut efect sub nicio "domnie" ca a fost vorba de Olaroiu,Hagi.

Goian e cel mai fomist jucator de la Steaua,nu-l mai satura banii....e de notorietatea afirmatia acest "vreau sa merg in strainatate,sa fac lovele"(reproducere aproximativa) Cum sa dai randament daca te gandesti DOAR LA LOVELE....al naibii de manele...

Lasati-l pe Hagi sa-si faca treaba,in iarna tragem linie si vedem daca merita sau nu ,sa antreneze Steaua.

AmuntBoy21.08.2007 23:07

Imi este rusine ca am acelasi nume de familie ca Radoi

un caracter de kkt

glamour_girl21.08.2007 23:08

se pare ca Becali e mai prost decat credeam ....si eu care il admiram pana acum........ l-a criticat pe cel mai mare fotbalist al Romaniei si cel mai bun stelist.Din pacate Becali asculta de o marioneta ca Radoi....un rahat care ar trebui sa tina capul aplecat cand trece Hagi pe langa el.....nu pot sa cred cat tupeu are...el face legea sa se duca la spalat covoare ca acolo e locul lui........asta este Romania ...sa speram ca Hagi nu va pleca ...va ramane pentru noi ...pentru ca avem incredere in el.......zicea Becali ca Radoi si-a dat viat pe teren sa nu ia bataie cu CFR.......de parca toata echipa ar fi numai Radoi ......ce i-o fi facut sa-l iubeasca atat de mult si sa aiba incredere in el ?in fine....Hagi a suportat umilintele pentru suporteri ........iar noi ar trebui sa il aplaudam de fiecare data cand castiga si cand pierde..........din cauza lui Radoi si a lui Becali am ajuns sa-mi fie rusine ca sunt stelista

zamainmenu21.08.2007 23:10

Pe mine cel mai mult m-a intrigat afirmatia lui Fernandel cum ca Adi Ilie l-ar fi asigurat ca, si sa vrea, Hagi n-are cum sa nu califice echipa in grupele CL si ca n-are cum pierde campionatul pentru ca e un lot prea valoros...

Asta mi se pare cea mai periculoasa idee.

Adica, gata, inchidem robinetul nu mai aducem jucatori, ca si asa suntem tari ca macaroana fiarta, Europa tremura-n chiloti de frica soldatilor Razboinicului Luminii.

«123456»