NU! eu nu am spus ca suporterii sunt marii vinovati, ci ca de multe ori facem si noi multe greseli!
totusi, mie mi se pare ca discutia ia asa o nota exagerata, de apocalipsa?! pana la urma ce s-a intamplat? o contra dura a patronului fata de antrenor, dupa doua rezultate oarecum nereusite! de ce trebuie sa facem o drama istorica din asta? sigur ca fotbalul arde si nemultumirile, atunci cand exista, sunt la fel de mari si de violente ca si bucuriile! eu dezaprob tactica lui Gigi care nu se poate abtine de la comentariile publice si da apa la moara mediei si dusmanilor, dar pe de alta parte ma bucur ca pune atata pasiune! inseamna ca microbul Steaua l-a molipsit!
si cum am mai spus-o, cred ca conflictul cu Hagi pe tema "Mirel fundas central" este doar de paravan. daca urmariti atent discursul lui Becali, el face trimiteri la prezenta Constanta in teren a lui Rada. chiar si aseara a spus clar ca la revenirea lui Ghionea, cuplul de fundasi centrali va fi Goian - Ghionea, deci fara Mirel! atunci, ce nu e clar? Rada, transferat pe o suma mare (1 mln) pe filiera Gica Popescu si detinut in coproprietate de Steaua si acesta e "cuiul" problemei. tot mesajul lui Becali pare mai degraba un avertisment pentru Gica ca nu va tolera politica de "fortare a cotei" anumitor jucatori in interesul unor terti impresari!
spune-mi te rog si mie care sunt marile greseli facute de suporteri:ca merg sute de km prin tara pentru echipa in interval de cateva zile sau ca iau bani din casa pentru aceste deplasari sau pentru ca daruiesc totul si nu fac rabat de la nici un efort,etc......................nu zice nimeni ca nu au fost si episoade nefericite................dar fi atent ce fac suporterii pentru echipa.................si care e amploarea acelor episoade neg si uitate ce face ciobanu.............................tu nu vezi ca europa toata stie de declaratiile lui.........................si ca de cate ori vine cineva in Ghencea pleaca umilt.........................in conditiile astea vrem jucatori de 10-15 mil.............................?.................................apropo eu sunt unu din suporterii aia recalcitrati care am venit din bv 6 ore cu trenu si din cauza zapezii s-a amanat meciu.....................sti la ce meci ma refer.....................si neconditionat am venit si a doua oara..........................si am venit si la urmat meci................................etc...............desi pentru mine e f greu sa fac toate astea...........................................macvar intelegi ceva din ce zic..............................sau seamna doar cu imaginiile vazute la TV cu "magnificii suporteri ai Stelei"............................ar trebui sa iti fie rusine sa vb de suporterii Stelei................![]()
![]()