FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pentru Gica

«1456»
Opio22.08.2007 08:42

cand o sa aiba performantele lui Hagi abia atunci o sa aiba si dreptul sa-l judece pana atunci ciocul mic si treci la munca sluga jalnica ce esti.

si apropo azi am vazut un lucru bun dupa toate cele intamplate in ultimele zile,am vazut ca ne-a sosit autocarul mult dorit si care trebuia sa il avem de vreo 5 ani.voi stiti ceva de asta (poze etc.)?

uite aici poze cu autocarul http://www.mysport.ro/foto/read/32164

greenyes22.08.2007 08:45

CITAT(fedora @ Aug 21 2007, 10:40 PM) *

...nu stiu cum puteti sa acordati incredere nelimitata antrenorului Hagi, care nu a demonstrat nimic inca si nu unor oameni care au pus bazele echipei de azi; chiar nu va inteleg! Sunteti gata sa-i renegati pe Dica, Goian, Radoi cand poate oamenii chiar au dreptate.

Tu chiar crezi ca Dica s a dus sa se planga de Hagi la jijiot, jijiot care l a facut ou si cu otet pe Dica nu ceva timp in urma???? Dica care se lua la intrecere cu Gica la lovituri libere???? Inseamna ca tu crezi in vorbele marionetei, care ii pasa de Steaua cum le pasa celor din jurul sau de Romania.

Sa admitem prin absurd ca grupul acesta de jucatori chiar a fsot la jijiot sa se planga, inseamana ca sunt cei mai josnici jucatori posibili, puteau sa aiba o dsicutie cu Hagi dar nici nu pot sa cred asta mai ales ca era perioada de pregatiri, unde echipaa fost incercata in fiecare meci, e abureala marca marioneta principala.

Fratilor chiar mai credeti ce zice jijotul, eu cand ma gandesc ca acum cativa ani chiar credeam in el, imi este rusine de mine, numai cand te gandesti, Hagi jijot, nici nu ar trebui sa stam pe ganduri, mai ales cand vine vorba de Steaua!!!!!!!!!!!

Acum Hagi nu se mai intelege nici nu Adi Ilie dupa spusele marionetei, el spune ca Ilie a vrut sa plece din cauza lui Hagi nu din cauza lui, care a promis milioane de euro, transferuri de 1 karate!!!!!

Doamne!!!! Cu ce a gresit tara asta de avem parte numai de oameni de genul marionetei????? Si care mai vor sa si conduca tara!!!!! Dar ce sa i faci, tine i pe romani cu foamea in gat, saraceste i la maxim si o sa voteze pe cel care le promite cel mai mult!!!!!

Cum poti sa l crezi pe jijiot care a declarat dupa meciul de pomina cu polonezii ca echia a jucat perfect si ca nu l intereseaza rezultatul ci calificarea, ca echipa a fost facuta perfect pentru rezultat, el avea in minte vizita jucatorilor, tot ce a mancat zilele acestea, dar atunci totul era in regula si acum gata echipa joaca prost???? Cum poti sa l crezi pe idiotul asta care pe timpul lui olaraoiu cand echipa chiar nu juca nimic, fotbal ioc, ne aparam in 12 cu nationalul retrogradat, si becaliotul se declara multumit de joc, cum fratilor?????

Numai pentru ce a facut Hagi pentru Steaua si Romania ar trebui sa i dam crezare cand vine vorba de el si marioneta de becaliot, lui Hagi ii pasa de Steaua, becaliotului ii pasa de imaginea pe care si a creat o pe spatele Stelei si de banii pe care ii castiga pe spatele Stelei!!!! In rest, el calca tot in picioare tot tot tot, Elton, Thereau, Andrey, Protasov, Zenga, Boloni si acum Hagi!!! Si tot pe jijiot il crezi???????????

fedora22.08.2007 08:51

@greeneyes: Cred ca nu ai citit cum trebuie comentariile mele pentru ca exact asta faceam: ii luam apararea lui Dica.

In schimb, faza cu Adi Ilie tind sa o cred.

greenyes22.08.2007 08:59
@greeneyes: Cred ca nu ai citit cum trebuie comentariile mele pentru ca exact asta faceam: ii luam apararea lui Dica.

Da dar eu nu i iau apararea lui Dica, eu unul nu cred ce zice jijotul, iar daca jucatorii chiar sau dus sa se planga, desi imi este greu de crezut, au gresit grav, daca aveau ceva de spus trebuiau sa aiba curajul sa vorbeasca cu Hagi nu cu jijotul, lipsa mare de caracter din partea lor, dar eu unul nu cred ce zice jijiotul.

Si daca tu le ei apararea jucatorilor inseamana ca ii dai crezare jijotului, iar asta chiar nu am cum sa inteleg, asta am scris in postul anterior.

AmuntBoy22.08.2007 09:03

Eu zic sa se faca un banner anti-Oli la urmatorul meci sa stea acolo in arabia

sa-si dea seama ca majoritatea suporterilor nu vor sa se intoarca pe post de sclav

PS:Barem sa vina un sclav care joaca ofensiv si spectaculos

fedora22.08.2007 09:04

@greeneyes:

Cum Radoi nu a dezmintit nimic, e clar ce s-a intamplat. Repet pentru a treia oara: Radoi s-a plans lui Virgil Becali de Hagi. Virgil i-a spus lui Gigi si acesta i-a convocat pe cei mai importanti jucatori sa lamureasca situatia. De aceea Dica a si spus ca au fost chemati la palat. Pentru nemultumirea lui Radoi se pare ca au fost convocati toti. E foarte posibil ca ei sa nu fi stiut nimic de plangerea lui Radoi. E un scenariu perfect plauzibil.

Faptul ca Radoi s-a adresat rudelor sale si nu lui Hagi era de asteptat de la acest jucator. Dar nu-mi spune tu mie ca Dica s-ar fi dus la Becali sa se planga. Asta n-o cred si nici Becali nu a mai continuat sa minta dupa clarificarea facuta de Dica. Oricum, e foarte posibil ca Hagi sa aiba o problema grava de comunicare cu toata lumea, pentru care nu merita scuze.

onyx22.08.2007 09:15

@bodanelu

Tin partea jucatorilor pentru performantele pe care le-au facut, nu pentru ca nu au salutat suporterii. Pina la urma nu e stipulat in contract sa salute suporterii. Eu personal nu am pretentia sa ma salute. Eu vin pe stadion pentru fotbal, nu pentru saluturi. Ar fi culmea sa ma deranjeze faptul ca jucatorii vor sa incaseze primele de intrare in CL. Ce e asa ciudat ca vor ce li se cuvine? Tu nu muncesti pentru bani?

vagabOnd22.08.2007 09:19

PLEACA DIN Ghencea ciobane!!!

Mirel Radoi...o hahalera....un sclav. Pai normal ca Hagi nu e bun....ca nu se trage de **** de Hagi cum o facea cu Olaroiu; da' vb unui gazetar....singurele performante ale acestor "vedete" (Dica, rica, Mirel, Goian, etc.) sunt doar cateva betzii carncene sau scandaluri.

Cik echipa joaca din ce a invatat de la Olaroiu....ca acum nu mai e spectacol. Pai spectacol a fost doar cu Protasov. si nu olaroiua a luat campionatu'....atunci echipa juca din ce invatase de la Protasov. La fel si semifinala UEFA...e meritul lui Protasov. calificarea in Liga a fost cu noroc. Iar acum, ce se joaca, adik nimic e meritul lui Olaroiu.

Asa ca ciobane...ia-te frumos si pleaca de la Steaua, si fa o echipa de ciobani ca tine, sa va antreneze olaroiua si sa nu mai aud de voi. @@@@@@@@@

greenyes22.08.2007 09:23

@fedora

Cum Radoi nu a dezmintit nimic, e clar ce s-a intamplat. Repet pentru a treia oara: Radoi s-a plans lui Virgil Becali de Hagi. Virgil i-a spus lui Gigi si acesta i-a convocat pe cei mai importanti jucatori sa lamureasca situatia. De aceea Dica a si spus ca au fost chemati la palat. Pentru nemultumirea lui Radoi se pare ca au fost convocati toti. E foarte posibil ca ei sa nu fi stiut nimic de plangerea lui Radoi. E un scenariu perfect plauzibil.

Faptul ca Radoi s-a adresat rudelor sale si nu lui Hagi era de asteptat de la acest jucator. Dar nu-mi spune tu mie ca Dica s-ar fi dus la Becali sa se planga. Asta n-o cred si nici Becali nu a mai continuat sa minta dupa clarificarea facuta de Dica. Oricum, e foarte posibil ca Hagi sa aiba o problema grava de comunicare cu toata lumea, pentru care nu merita scuze.

OK, acum am inteles, tot respectul pentru Dica si nu e prima oara cand arata ca are caracter. Cred ca e singurul care a avut tupeul sa zica cate ceva impotriva jijiotului. De asta l a atacat marioneta in trecut cand l a facut ou si cu otet si tot il compara cu Radoi la pret.

dia_stelista22.08.2007 09:25

sunt de acord cu tine dar nu cu pretul asta ....nu trebuie jucatorii sa-l sape pe Hagi pentru asta....Hagi nu are nici o vina....el doar a picat la mijloc...sunt sigura ca e un antrenor mare dar trebuie lasat in pace sa-si faca meseria

vanfootball22.08.2007 09:28

Gigi ar trebui stuadiat la Harvard, e genial in manipularea oamenilor. "Ieri" era vorba despre ordinele lui legate de alcatuirea echipei, iar "azi" a deturnat discutia in alta parte: "Hagi nu e antrenor bun". Ce treaba are mutarea lui Radoi in centrul apararii, dupa ce a jucat 4 ani la mijlocul terenului, sub antrenori considerati extrem de competenti de catre Gigi (Piturca, Olaroiu, Protasov, Iordanescu), cu neputinta lui Hagi de a se face inteles in fata jucatorilor?! Niciuna! Daca Radoi va trece in centru, Hagi nu va deveni un antrenor mai bun.

Pacat ca unii nu vad manipularea grosolana!

fedora22.08.2007 09:30
Daca Radoi va trece in centru, Hagi nu va deveni un antrenor mai bun.

Ba da, va deveni mai bun dupa parerea lui Gigi.

Nu intelegi? Hagi invata tainele antrenoratului din greseli, iar Gigi se consulta cu unii, cu altii, pentru a-l ajuta.

Cam asta gandeste Becali.

vanfootball22.08.2007 09:41

@fedora

Nu are nici o logica. Ce sa inveti daca il pui pe Radoi in aparare? Hai sa fim seriosi...

fedora22.08.2007 09:53

De acord ca nu are logica... dar asa gandeste Becali.

sevilia8622.08.2007 09:59

Eu unu dupa ce am vazut conferinta de presa de ieri a lui Hagi am ramas cu gura cascata!Stiam ca Gica are caracter dar ieri a demonstrat ca este un om de un fffffffffffoarte mare caracter,demnitate, an momentul an care a spus ca "nu pot sa judec si nu pot sa fiu suparat pe cineva care este pe un scaun mai sus decat mine".Oare de ce berbecali a uitat de unde a plecat si ca Gica a fost printre putini oameni din anturajul oierului,care l au ajutat la greu si ca datorita lui a ajuns pe acel scaun.A uitat ca de la Gica a avut primi bani sa cumpere terenuri,ca ia facut o nunta de vis si mai presus de toate ai este si nas.

Dupa parerea mea Hagi este cel mai mare jucator pe care al are Romania,o legenda, si cu siguranta ajunge si un mare antrenor.Se pare ca am uitat cu toti ce a facut giaca si ca jucator si ca antrenoa la turci.Nu poti jigni un om, mai ales pe Hagi care a facut multe pentru fotbalul romanesc si pentru Romania,asa cum a facuto oieru asta care parca asi doreste sa desfinteze Steaua si simbolurile ei.Iar Radoi asa a fost anvatat sa asculte de oier dar este constient si el si toata echipa ca este foarte greu sa al sape pe Hagi iar ca el sa ajunga mai au enorm de mult de muncit.

Noi suporteri sambata ar trebui sa fim nu 30 de mii ci 300 demi care sa ancurajam echipa si mai ales pe Hagi iar la oier sa stam toti cu spatele sau mai bine zis sa ai aratam CURUUUU!!!!!Nu merita nici huiduit, dupa felul an care ne trateza. Apropo ati vazut ce a declarat ca acum Steaua pentru carnat este doar o afacere,parca o iubea?Sa ai spuna cineva ca la Steaua aducea lapte cu un papuc si ca aceasta echipa la dus unde este acum si ca tot aceasta echipa poate sa l darame,daca nu crede sa se uite an trecut si sa vada ca a mai fost unu ce se vedea a toate cunoscator si doctor an toate..........si ce sa vezi poporu(suporteri)au reusit sa al termine si nu avea avea contract cu smarandica si cu trei baietasi de la bgs ci cu milioane de securisti.

Hai STEAUAAA!Cu Steaua pana la moarte

MIREL6RADOI22.08.2007 10:30

"Nea Gigi, gândeste-te bine, ca daca nu vom lua titlul si vom rata Liga, el se duce la Iaki la Mamaia, iar noi pierdem primele de 200.000 de dolari, respectiv 150.000 de dolari", ar fi spus si Dorin Goian (foto).

prosport.ro

Cand am zis ca Goian e un fomist,n-am gresit deloc...se vede ca e *********....

yo_stelista nr122.08.2007 14:59

aceasta situatie se aseamana cu un exemplu pe care am SA VIL DAU

De exemplu eu sunt de 10 la invatatura(Hagi) si mama(Becali) ma pune sa o invat si pe sora mea cea mica(Steaua). eu ii spun si ii arat ce am invatat,ea nu intelege dar nu ma intreaba si ii spune mamei, iar mama vine la mn si imi spune ce sa o invat pe sora mea sau ce sa faca. dar intrebarea e: de unde stie mama carte dak ea a invatat intru-un alt mod si a trecut mult timp. eu ii spun surori cum vrea mama si la sc ia note mai mici. atunci cine e de vina eu sau mama?

asta e un exempu care se aseamana cu cel de la Steaua pentru a explica mai bn conflictul care ia forme anormale

fansteaua4622.08.2007 18:09

România-Turcia

Una dintre brigãzile de fani turci, Ultraslan, o facțiune a grupãrii cu același nume din galeria celor de la Galatasaray, și-au demostrat solidaritatea fata de Gica Hagi în conflictul care ține prima pagina a ziarelor în aceste zile dintre antrenor și Gigi Becali. Turcii nu numai cã au scandat celebrul "I love you, Hagi", dar l-au și înjurat în românește pe patronul Stelei.

liviu's22.08.2007 18:15

Braila sa stii ca te sustine!!!si va fi pe stadion!!!

Forzza Steaua si jos ciobanismul care in curand o sa fie un curent literar in Ghencea daca nu scapam de el!!!Forzza Hagi!!!

roby_spartacus22.08.2007 19:21

Daca e sa ne calificam in CL ... parerea mea ca dupa acel meci Hagi o sa plece de la echipa:( din pacate fortat de dl-Gigi-antrenorul din umbra ... dc mai aduci antrenor la Steaua treci in plm de cioban u pe banca ca si asa esti prea tupeist fmmm .... lasal pe Gigi bva sa isi faca treaba oi fi si u un mare antrenor ... nici nu sti sa dai ca piciorul in mingie si te bagi la echipa **** BA

PAKI22.08.2007 21:21

Jiji este bolnav mintal.

Nu ai voie sa citezi postul de deasupra

neli24.08.2007 05:27
Ii scriu lui Hagi. Poate aceste cuvinte vor ajunge sub privirea lui si isi va aduce aminte de copilaria din Constanta, acolo unde jucam fotbal impreuna, pe strada.Gica NU RENUNTA LA VISUL TAU ! Fi simplu, fi intelept si gandeste ca atunci cand inscriai goluri la miutele din cartier. SIMTE DIN NOU ACEA BUCURIE si nu apleca urechea la rautatile din jurul tau. Vei vedea ca inclusiv Mirel Radoi, marul discordiei, va intelege cat de mare esti. Arata-le ca le trebuie tuturor ani lumina sa ajunga la nivelul tau. Stiu ca iubesti Steaua si fi convins ca si cele cateva milioane de suporteri stelisti te iubesc cel putin la fel. NU RENUNTA !!! Dragostea pentru aceasta Stea trebuie sa te indrume. Al tau constantean, Marius.

chiar cu riscul de-a nu face nimic in Liga ? Steaua este scoala de ucenicie pentru. toate legendele ?

neli24.08.2007 05:33
Frate, abnuiesc ca ai o varsta foarte frageda, ti nici macar nu observi esenta problemei, iar la faza ca Hagi nu a demonstrat ca e mare antrenor as vrea sa vad si eu pe cine demonstreaza anumite calitati in nici mai putin de o luna (perioada de cand Hagi e implicat in meciuri oficiale), dupa judecata ta toti studentii care se angajeaza ar trebui dati fara dupa o luna ca nu au demonstrat nimic.

O fi avand Hagi lacunele lui dar nimeni nu poate spune in momentul acesta cat de antrenor este Hagi sau nu, o anliza a jocului echipei dupa doar o luna de meciuri oficiale este absurda, iar cand te gandesti si la ce jucatori are, cand Hagi spunea ca are nevoie de un atacant valoros si un mijlocas ofensiv jijiotul ce facea????? Si dac analizezi si declaratiile lui vezi ca se face singur de cacao, ca a fost de acord ca Hagi sa faca tot ce poate cu echipa actuala si apoi o sa i cumpere, EL o sa i cumpere, adica IOOOO, doi jucatori de milioane de euro ca sa l faca ;are antrenor, vai de noi, spurcatule!!!!!!!!!!

Nu mai vorbiti aiurea copilasi, voi nici nu stiti ce inseamna Steaua si Hagi pentru Roamania!!!!

Si din pacate nici nu intelegeti ce inseamna jijiotul, marioneta aflata in mainile altora la fel de tampiti si fara scrupule ca el!!!!

Putere Gica!!!!!

mai esti "dus cu pluta " ? stii cat ani am sa vb asa ? ce stii tu de Steaua ? a ajuns scoala de ucenici ? lasa legendele sa ramana legende si nu amesteca "zaharul cu sarea", nadia de ce nu a luat lotul de gimnastica ca antrenor ? ca-si stie masura de " aia ".

«1456»