CITAT(fedora @ Aug 21 2007, 10:40 PM) *
...nu stiu cum puteti sa acordati incredere nelimitata antrenorului Hagi, care nu a demonstrat nimic inca si nu unor oameni care au pus bazele echipei de azi; chiar nu va inteleg! Sunteti gata sa-i renegati pe Dica, Goian, Radoi cand poate oamenii chiar au dreptate.
Tu chiar crezi ca Dica s a dus sa se planga de Hagi la jijiot, jijiot care l a facut ou si cu otet pe Dica nu ceva timp in urma???? Dica care se lua la intrecere cu Gica la lovituri libere???? Inseamna ca tu crezi in vorbele marionetei, care ii pasa de Steaua cum le pasa celor din jurul sau de Romania.
Sa admitem prin absurd ca grupul acesta de jucatori chiar a fsot la jijiot sa se planga, inseamana ca sunt cei mai josnici jucatori posibili, puteau sa aiba o dsicutie cu Hagi dar nici nu pot sa cred asta mai ales ca era perioada de pregatiri, unde echipaa fost incercata in fiecare meci, e abureala marca marioneta principala.
Fratilor chiar mai credeti ce zice jijotul, eu cand ma gandesc ca acum cativa ani chiar credeam in el, imi este rusine de mine, numai cand te gandesti, Hagi jijot, nici nu ar trebui sa stam pe ganduri, mai ales cand vine vorba de Steaua!!!!!!!!!!!
Acum Hagi nu se mai intelege nici nu Adi Ilie dupa spusele marionetei, el spune ca Ilie a vrut sa plece din cauza lui Hagi nu din cauza lui, care a promis milioane de euro, transferuri de 1 karate!!!!!
Doamne!!!! Cu ce a gresit tara asta de avem parte numai de oameni de genul marionetei????? Si care mai vor sa si conduca tara!!!!! Dar ce sa i faci, tine i pe romani cu foamea in gat, saraceste i la maxim si o sa voteze pe cel care le promite cel mai mult!!!!!
Cum poti sa l crezi pe jijiot care a declarat dupa meciul de pomina cu polonezii ca echia a jucat perfect si ca nu l intereseaza rezultatul ci calificarea, ca echipa a fost facuta perfect pentru rezultat, el avea in minte vizita jucatorilor, tot ce a mancat zilele acestea, dar atunci totul era in regula si acum gata echipa joaca prost???? Cum poti sa l crezi pe idiotul asta care pe timpul lui olaraoiu cand echipa chiar nu juca nimic, fotbal ioc, ne aparam in 12 cu nationalul retrogradat, si becaliotul se declara multumit de joc, cum fratilor?????
Numai pentru ce a facut Hagi pentru Steaua si Romania ar trebui sa i dam crezare cand vine vorba de el si marioneta de becaliot, lui Hagi ii pasa de Steaua, becaliotului ii pasa de imaginea pe care si a creat o pe spatele Stelei si de banii pe care ii castiga pe spatele Stelei!!!! In rest, el calca tot in picioare tot tot tot, Elton, Thereau, Andrey, Protasov, Zenga, Boloni si acum Hagi!!! Si tot pe jijiot il crezi???????????