Eu te intreb,de ce dupa 7 meciuri din care 5 vic si 2 egaluri,ar trebui sa-l culpabilizez pe Hagi?!Daca la asa rezultate,este pus la zid...nu vreau sa-mi imaginez de ce ati fi in stare daca ar avea o serie de 3 infrangeri...
Hagi nu a demonstrat nimic!?Cate ocazii a avut Hagi sa arate ce stie in ale antrenoratului?!
Dupa parerea mea,sub conducerea lui Hagi,nationala a jucat cel mai frumos fotbal din 94 incoace.
A fost singurul care a "platit" pentru necalificarea cu Slovenia...in timp ce alde Sandu si mitica,continua sa fie in functii de conducere a fotbalului romanesc,continuand a ne explica,cat de corecti sunt ei si ce campionat tare avem....
Experienta Galatasaray,cu o echipa mult mai slaba decat fenerbahce ,ca si jucatori..a terminat pe 2 in campionat si a castigat Cupa Turciei=realizare.
Bursaspor- sa ai rezultate cu bursaspor,tre sa ai lampa lui aladin....e ca si cum ai cere lui hizo,sa ia campionatul cu Ceahlaul...ce zici,il ia?!
Poli Aek Timisoara - dupa un inceput bun,echipa a picat...momentan,banii lui Iancu,nu au avut efect sub nicio "domnie" ca a fost vorba de Olaroiu,Hagi.
Goian e cel mai fomist jucator de la Steaua,nu-l mai satura banii....e de notorietatea afirmatia acest "vreau sa merg in strainatate,sa fac lovele"(reproducere aproximativa) Cum sa dai randament daca te gandesti DOAR LA LOVELE....al naibii de manele...
Lasati-l pe Hagi sa-si faca treaba,in iarna tragem linie si vedem daca merita sau nu ,sa antreneze Steaua.
[/quot
Aceeasi echipa "slaba" a Galatei, fara fotbalistul nr 1-Riberry, si fara batrinii lui Hagi a luat titlul peste un an.
E absolut normal ca jucatorii sa-si doreasca sa joace afara, pe bani mai multi. Tu nu ti-ai dori sa cistigi de 5-10 ori mai mult pentru munca pe care o faci acum? De ce Tamas, Ogararu, Sergiu Radu si Vald Munteanu sa cistige 700-1 mil pe an si Goian 2 sute? Sau crezi ca Raul, Totti, Maldini, Zaneti si alti jucatori simbol stau la cluburile lor din dragoste? Imi vine in minte o declaratie a lui Puyol din urma cu doi ani, cind a spus ca pentru el nu conteaza numele echipei la care joaca, ci doar cine-i da mai mult. A spus ca daca Real ii ofera mai mult s-ar duce imediat, pentru ca asta inseamna ca este mai apreciat la Madrid decit la Barcelona.