am vb cu vecinul si da biletul cu 15 lei, plus o bere mie.Mi se pare super ok, nu e chiar asa zgarcit
, hai cine vrea biletul ca nu vreau sa fie niciun loc liber.
Biletul este la tribuna 2
am vb cu vecinul si da biletul cu 15 lei, plus o bere mie.Mi se pare super ok, nu e chiar asa zgarcit
, hai cine vrea biletul ca nu vreau sa fie niciun loc liber.
Nu pot sa dau un pronostic, pentru. ca oricum n-ar conta!
Tot ce pot spune e ca Steaua trebuie sa bata maine! In fond n-are asa mare importanta cre e scorul daca Steaua e invingatoare!
Si dak toata saptamana am avut dubii referitoare la calificare, acum sunt sigura ca vom castiga!
![]()
spre cl
Batem trebuie sa batem:P! 2-0 la pauza 4-1 final!! Ar fi rusios sa o luam de la Bate si la noi acasa!!! ![]()
LA MULTZI ANI pentru MAINE SAU AZI CAND E ![]()
LA MULTZI ANI pentru MAINE SAU AZI CAND E![]()
Maine... multumesc! ![]()
cel mai inportant ii sa castigam! si ar trebui sa incepem sa marcam si noi mai mult de 2 goluri, cine stie...poate chiar de maine!!!
si poate ca ar trebui sa nu jucam iar cu rica si Dica in atac. se poate si cu amndoi, dar neaparat un varf autentic.
parerea mea, respect stelistilor!!
FORZA Steaua
a,si LA MULTI ANI Bebe4ever!
lasa ca dupa ce intram in grupe surdu o sa poate juca si ala e atacant get beget si le are si cu mingea si cu poarta
salut,
cine ma poate ajuta si pe mine cu un bilet?
0722232035
cel mai inportant ii sa castigam! si ar trebui sa incepem sa marcam si noi mai mult de 2 goluri, cine stie...poate chiar de maine!!!
si poate ca ar trebui sa nu jucam iar cu rica si Dica in atac. se poate si cu amndoi, dar neaparat un varf autentic.
parerea mea, respect stelistilor!!
FORZA Steaua
a,si LA MULTI ANI Bebe4ever!
multumesc :wink:
Baieti,simt o bucurie asa in suflet dupa ce am vizionat programul celor de la Antena 1.Bucuria asta o fii de la luna plina?
am vb cu vecinul si da biletul cu 15 lei, plus o bere mie.Mi se pare super ok, nu e chiar asa zgarcit, hai cine vrea biletul ca nu vreau sa fie niciun loc liber.
Ai si doua bilete la tribuna 2 la acelasi pret?De preferat sa fie pe locuri apropiate.Ms anticipat
Dublu post
eu sper sa bata Steaua FoRtZzA Steaua
fularsteau2 ![]()
Maine... multumesc!![]()
1.Sunt sigur ca stelisti iti vor face o surpriza placuta...Ai un la multi ani si de la mine
:wink:
2.Joi e 30 Sf. Alexandru si ma vor face si pe mine sa dau de baut cu zambetul pe buze ..
3.Ne calificam si mergem spre optimi va promit eu
Ne calificam!
sigur...
cat despre spartaci....asta e blestemul lui "I love you Boro"....
si eu sper sa se califice Steaua, nu de alta, dar si ziua mea e duminica si cum schimb prefixu, n-as vrea sa fiu suparat....
steagro spre cl
acum ar avea ocazia mai usor ca intotdeauna.
Probabil ca stim cu totii tragedia ce a lovit fotbalul acest inceput de saptamana . Inca un jucator a mers la ceruri dandu-si sufletul pe teren . Din pacate nu s-a mai putut face nimic pentru Antonio Puerta ( Sevilla FC ) care a murit ieri la spital si a lasat in urma o familie indurerata , si o lume socata .
Poate ca ar fi frumos sa facem ceva in memoria lui diseara . sa-i strigam numele sau sa scrieti un mesaj pe un banner . Ar fi un gest frumos , mai ales ca a trecut si prin Ghencea
Scuze ca am postat aici da' nu stiu unde as fi putut sa pun mesaju ..
@ Bebe4ever - Un calduros "La Multi Ani!" de la toti Stelistii.
Eu unul am o intrebare. Kriușcenko, antrenorul lui Bate Borisov (BB) spune: "Sper sã cunoașteți mai bine echipa noastrã dupã acest joc."
Chiar Stelistii nu o cunosc pe BB sau e antrenorul lor putin frustrat? Sau doar vrea sa-i indarjeasca pe jucatorii lui BB inventand eventual o umilinta ieftina?
Daca nu o cunosc nici acum, atunci chiar o sa avem o problema in plus. Oricum o sa vedem deseara. Forza Steaua!!!
Eu unul imi doresc doar victorie, nu conteaza scorul, nu are sens sa pun presiune si sa cer un 5-0 asa cum Fecali mioriticul o face.
Altfel, infrangerea lui Dinamo nu m-a bucurat. Ca Stelist, n-am chef sa platesc pentru "I love you Lazio!". "I love you Boro" cred ca li s-a platit aseara. Chestii de-atea nu cred ca trebuie sa bucure pe orice roman, cat de cat sanatos.
in meciul acesta cred ca Steaua o sa castige cu 1-0,2-0,sau 3-1 !!!! fularsteau2 fularsteau2 ![]()
![]()
Forza Steaua !!!! o sa dea un gol Dica,,,Goian daca o sa joace si cu Badea sau Iacob daca o sa joace sau chiar si Neaga !!! fularsteau2 ![]()
![]()
![]()
FORZA Steaua !
Forza Steaua nu vreu sa zic de Steaua acelasi lucru pe care l-am zis si despre Dinamo : "Borcea is trying to connect to UEFA Champions League server...loading...fatal error...the connection was reset by LAZIO...please try again next year "
Sigur castigam Steaua BATE
:P:P ! Sunt sigur ca baietzi vor juca din secunda 1 pana in ultima secunda nu cum au facut in tur au inceput sa joace din min 45
Forza Steaua Forza Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Steaua - BATE 2 - 0
steagro
cine nu poate vedea meciul de azi la TV nefiind din Romania sau din alte motive il va putea viziona live pe internet la adresa http://www.sport.ro/
sprecl2
Azi va fi 3-0 pentru Steaua. Clar. Nu ne putem impiedica de bielorusi... In tur au avut doar mult noroc. Azi va fi altfel.
FORZA Steaua!
il avem pe cel mai bun jucator roman ca si antrenor...nu putem sa ratam calificarea...dak se intampla ceva cred ca o sa innebunesc...Jiji este un noob-oier...FORZA Steaua si FORZA Hagi !!!
Steaua - bate 2-0