FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - BATE 2 - 0 (1 - 0)

«1345678»
Jony_stelist28.08.2007 13:44

am vb cu vecinul si da biletul cu 15 lei, plus o bere mie.Mi se pare super ok, nu e chiar asa zgarcit :happy: , hai cine vrea biletul ca nu vreau sa fie niciun loc liber.

Biletul este la tribuna 2

alexandra_superSTELISTA28.08.2007 15:50

Nu pot sa dau un pronostic, pentru. ca oricum n-ar conta!

Tot ce pot spune e ca Steaua trebuie sa bata maine! In fond n-are asa mare importanta cre e scorul daca Steaua e invingatoare!

Si dak toata saptamana am avut dubii referitoare la calificare, acum sunt sigura ca vom castiga!

fular-campionii

spre cl

Danyyelo28.08.2007 17:08

Batem trebuie sa batem:P! 2-0 la pauza 4-1 final!! Ar fi rusios sa o luam de la Bate si la noi acasa!!! forzateaua

ciochi28.08.2007 18:10
fularsteaua2 nu cred ca ar trebui sa ne facem probleme in privinta jocului de maine...cu siguranta jucatorii vor da tot ce au mai bun ca sa castige si sa faca si atmosfera...vom vedea pe maine
Bebe4ever28.08.2007 19:39
Victorie Steaua ! E tot ce-mi doresc de ziua mea :tongue:
PavelAndrei28.08.2007 19:41

LA MULTZI ANI pentru MAINE SAU AZI CAND E :D

Bebe4ever28.08.2007 19:46
LA MULTZI ANI pentru MAINE SAU AZI CAND E :D

Maine... multumesc! :)

Flaviu8628.08.2007 20:00

cel mai inportant ii sa castigam! si ar trebui sa incepem sa marcam si noi mai mult de 2 goluri, cine stie...poate chiar de maine!!!

si poate ca ar trebui sa nu jucam iar cu rica si Dica in atac. se poate si cu amndoi, dar neaparat un varf autentic.

parerea mea, respect stelistilor!!

FORZA Steaua

a,si LA MULTI ANI Bebe4ever!

PavelAndrei28.08.2007 20:02

lasa ca dupa ce intram in grupe surdu o sa poate juca si ala e atacant get beget si le are si cu mingea si cu poarta

Extremist Stelist28.08.2007 20:12

salut,

cine ma poate ajuta si pe mine cu un bilet?

0722232035

Bebe4ever28.08.2007 20:59
cel mai inportant ii sa castigam! si ar trebui sa incepem sa marcam si noi mai mult de 2 goluri, cine stie...poate chiar de maine!!!

si poate ca ar trebui sa nu jucam iar cu rica si Dica in atac. se poate si cu amndoi, dar neaparat un varf autentic.

parerea mea, respect stelistilor!!

FORZA Steaua

a,si LA MULTI ANI Bebe4ever!

multumesc :wink:

shack3r28.08.2007 21:00

Baieti,simt o bucurie asa in suflet dupa ce am vizionat programul celor de la Antena 1.Bucuria asta o fii de la luna plina?

am vb cu vecinul si da biletul cu 15 lei, plus o bere mie.Mi se pare super ok, nu e chiar asa zgarcit :happy: , hai cine vrea biletul ca nu vreau sa fie niciun loc liber.

Biletul este la tribuna 2

Ai si doua bilete la tribuna 2 la acelasi pret?De preferat sa fie pe locuri apropiate.Ms anticipat

Dublu post

I_LUV_U_STEAUA28.08.2007 21:15

eu sper sa bata Steaua FoRtZzA Steaua

fularsteau2 fular-campionii

CoRsSo28.08.2007 21:59
Maine... multumesc! :)

1.Sunt sigur ca stelisti iti vor face o surpriza placuta...Ai un la multi ani si de la mine :D :wink:

2.Joi e 30 Sf. Alexandru si ma vor face si pe mine sa dau de baut cu zambetul pe buze ..

3.Ne calificam si mergem spre optimi va promit eu

BandiT29.08.2007 05:17

Ne calificam!

sigur...

cat despre spartaci....asta e blestemul lui "I love you Boro"....

razvan beica29.08.2007 07:36

si eu sper sa se califice Steaua, nu de alta, dar si ziua mea e duminica si cum schimb prefixu, n-as vrea sa fiu suparat....

forzateaua steagro spre cl

razvan beica29.08.2007 07:37

acum ar avea ocazia mai usor ca intotdeauna.

gaffer29.08.2007 08:06

Probabil ca stim cu totii tragedia ce a lovit fotbalul acest inceput de saptamana . Inca un jucator a mers la ceruri dandu-si sufletul pe teren . Din pacate nu s-a mai putut face nimic pentru Antonio Puerta ( Sevilla FC ) care a murit ieri la spital si a lasat in urma o familie indurerata , si o lume socata .

Poate ca ar fi frumos sa facem ceva in memoria lui diseara . sa-i strigam numele sau sa scrieti un mesaj pe un banner . Ar fi un gest frumos , mai ales ca a trecut si prin Ghencea

Scuze ca am postat aici da' nu stiu unde as fi putut sa pun mesaju ..

DorianS129.08.2007 08:20

@ Bebe4ever - Un calduros "La Multi Ani!" de la toti Stelistii.

Eu unul am o intrebare. Kriușcenko, antrenorul lui Bate Borisov (BB) spune: "Sper sã cunoașteți mai bine echipa noastrã dupã acest joc."

Chiar Stelistii nu o cunosc pe BB sau e antrenorul lor putin frustrat? Sau doar vrea sa-i indarjeasca pe jucatorii lui BB inventand eventual o umilinta ieftina?

Daca nu o cunosc nici acum, atunci chiar o sa avem o problema in plus. Oricum o sa vedem deseara. Forza Steaua!!!

Eu unul imi doresc doar victorie, nu conteaza scorul, nu are sens sa pun presiune si sa cer un 5-0 asa cum Fecali mioriticul o face.

Altfel, infrangerea lui Dinamo nu m-a bucurat. Ca Stelist, n-am chef sa platesc pentru "I love you Lazio!". "I love you Boro" cred ca li s-a platit aseara. Chestii de-atea nu cred ca trebuie sa bucure pe orice roman, cat de cat sanatos.

dicaninho29.08.2007 08:21

in meciul acesta cred ca Steaua o sa castige cu 1-0,2-0,sau 3-1 !!!! fularsteau2 fularsteau2 fularultrasfularsteaua2fular-campionii Forza Steaua !!!! o sa dea un gol Dica,,,Goian daca o sa joace si cu Badea sau Iacob daca o sa joace sau chiar si Neaga !!! fularsteau2 fular-campioniiforzateauafularsteaua2

Mihai_Radu29.08.2007 08:25

FORZA Steaua !

EgroEg4Steaua29.08.2007 10:30

Forza Steaua nu vreu sa zic de Steaua acelasi lucru pe care l-am zis si despre Dinamo : "Borcea is trying to connect to UEFA Champions League server...loading...fatal error...the connection was reset by LAZIO...please try again next year "

Sigur castigam Steaua BATE :P:P:P ! Sunt sigur ca baietzi vor juca din secunda 1 pana in ultima secunda nu cum au facut in tur au inceput sa joace din min 45 ;) Forza Steaua Forza Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Steaua - BATE 2 - 0

steagro

ann29.08.2007 10:33

cine nu poate vedea meciul de azi la TV nefiind din Romania sau din alte motive il va putea viziona live pe internet la adresa http://www.sport.ro/

devotee29.08.2007 10:45

sprecl2

Azi va fi 3-0 pentru Steaua. Clar. Nu ne putem impiedica de bielorusi... In tur au avut doar mult noroc. Azi va fi altfel.

FORZA Steaua!

Jack1st29.08.2007 11:44

il avem pe cel mai bun jucator roman ca si antrenor...nu putem sa ratam calificarea...dak se intampla ceva cred ca o sa innebunesc...Jiji este un noob-oier...FORZA Steaua si FORZA Hagi !!!

Steaua - bate 2-0

«1345678»