Am spus io mai demult ca Zaharia este cheia meciului, insa Hagi a refuzat de multe ori sa- l introduca. Iata ca azi Dorel Zaharia a intrat titular si a inscris.
sprecl2
Am spus io mai demult ca Zaharia este cheia meciului, insa Hagi a refuzat de multe ori sa- l introduca. Iata ca azi Dorel Zaharia a intrat titular si a inscris.
sprecl2
Dica imperial, cum ne-a obisnuit. fara discutie este CEL MAI BUN jucator roman la ora actuala. Avem portar: Bravo RUFAY!. Felicitari Rica pentru gol, "era si timpul"
![]()
fularsteau2
FORZA Steaua
In Champions League din nou!!
Scor bun,de calificare!Puteam insa sa aratam mai mult fotbal,dar este scuzabil,tinand cont de importanta meciului si de multitudinea de jucatori transferati la diverse spitale din tara sau strainatate!Oricum,am probat ca suntem MEREU SUPERIORI! ![]()
bine ca n-a jucat rad-oi...s-a si vazut ca el e dracu care trage echipa inapoi si poarta ghinion... felicitari Steaua
BRAVO Steaua EXACTU CUM AM SPUS 2-0 SI ATMOSFER INCENDIARA LA SIMIGERIE SI APOI I N MASINI PRIN ORASI spre cl spre cl steag3
ECHIPA Steaua E ECHIPA NU AMARATI AIA DE CATEI. STITI CUM ZIC EI ACUM CINE SUNTEM NOI??? MIAU MIAU MIAU!!!!!!!steag3 steag3 steag3
Ca de obicei suntem acolo unde ne este locu'. Catzeii mai au de latrat cativa ani buni pana sa ajunga unde noi deja ajungem destul de usor. Steaua ... o echipa care inca nu e la capacitate maxima .... sper sa facem o figura frumoasa in grupa si cu putin noroc poate trecem si noi de grupe.
fularsteau2
fularsteau2
Borcea is trying to connect to UEFA Champions League server
•••loading … •••fatal error ••• the connection was reset by LAZIO •••Please try again next year! •••
bine ca n-a jucat rad-oi...s-a si vazut ca el e dracu care trage echipa inapoi si poarta ghinion...
Problema lui Radoi e cam nasoala. Dar si cand revine nu-i usor pentru el. Ca fundas central e mai slab decat Goian, Ghionea si Rada. Dar tot e bine ca avem de unde alege.
Mi-a placut meciul de aseara. N-am mai vazut nici un stelist care a jucat in plus. Apararea excelenta, Rica a spart gheta. Poate ca mai avem ceva probleme la constructia atacurilor dar jocul a mers mai bine.
Eu zic ca trebuie sa-l incurajam mai mult pe Hagi. De fapt, sa-l iubim neconditionat. Stie ce vrea. Are destui bani si nu e disperat sa obtina banii pentru salariu de antrenor. Daca n-ar simti ca poate sa faca performante nu s-ar mai baga.
Bravo Steaua, bravo Hagi!!!
sprecl2 fularsteau2 spre cl SUPER MECI...Si eu cred ca vom trece de grupe chiar daca nu avem noi experienta de CL...Am zic ca va fi 1-0 dar a fost si mai bine.Am jucat bine,un joc ofensiv......asa trebuie sa joace o echipa de CL...ideea e sa nu distruga Becalii echipa.......vrea sa castige bani din vanzarea jucatorilor dar de ce nu se gandeste ca mai multi bani ar castiga din CL??? Daca vinde valorile Stelei cu ce vom juca??? Hagi a aratat ca are valoare asa ca Becali ar trebui sa invete sa lase un antrenor sa-si faca treaba nu sa se amestece unde nu trebuie......oricum un meci super a fost ......pentru. noi e ceva obisnuit sa ne calificam in CL........avem valoare......nu se pot pune dinamovistii cu noi.........HAI Steaua....
Steaua CAMPIONILOR......HAI Steaua
http://www.fcsteaua.ro/forum/style_emotico...teaua.gif"'>
HAI Steaua...
De ce nu pot lua de pe tracker atmosfera din tribune ...
?? pls help me
Steaua CASTIGA CU 2-0 BATEM SI PE Urziceni steag3
Exceptand fazele de poarta si unele neatentii in aparare de unde puteam iesi chiar foarte rau,Steaua a facut un meci bun,a marcat doua goluri si s-a calificat in grupele Champions League pentru a doua oara consecutiv.
In ciuda unei mize foarte mari,Steaua a avut un adversar foarte ambitios care deseori i-a pus probleme.
In privinta jucatorilor,Dica a fost cel mai bun jucator de pe teren.Chiar daca nu a marcat ,de la el au plecat pasele de gol.Mi-a placut foarte mult si evolutia lui Zapata care a scos cateva mingi foarte grele si a demonstrat ca e de Steaua si ca isi merita banii.
Vorba lui Hagi,Steaua incet incet creste la joc si la valoare.Sper sa facem o figura frumoasa in grupe,si ,de ce nu sa trecem de grupe.
Bravo Steaua !!!!
Un 2-0 meritat! SA vazut faptul ca stelisti dupa 1-0 au jucat oarecum relaxati pentru spectacol in timp ce aia se chinuiau sa egaleze...
)...aici sa vazut ca Bate nu se poate compara nici pe departe cu Steaua... si inca ceva Dica si ZAPATA sunt fenomenali ...Dica..tehnicitate si viziune asupra jocului impresionanta...iar ZAPATA la cele 2 parade a avut si noroc cei drept dar faptul ca a scos acele mingi grele ia demonstrat clasa...unui portar mare ii trebuie si un noroc mare...:X:X:X
Steaua E IN Liga \:D/ spre cl steag3
O Stea printre Stelele UEFA Champions League : Steaua Bucuresti
Felicitari Stelei si publicului extraordinar! Steaua a facut un joc bun si exact! Sunt fericit ca a inscris si Neaga si ca mergem din nou unde ne este locul ! Astept cu nerabdare meciurile di CL si sper ca pretul biletelor sa fie mai mic pentru a putea veni si provincia la stadion! Oricum Prahova e cu Steaua! tine-o tot asa! Grazie Lazio! Grazie Laio! Grazie Lazio! SA moara javrele!
Pentru cei care tin cu BATE Borisov:
[ROMANA]
In primul rand,vedeti-va de Liga nationala din Belarus!
Nu va ganditi la Cupa UEFA,veti intalni adversari puternici. ( Ajax Amsterdam,Kobenhavn)
UEFA Champions' League ramane un vis pentru Belarus!
[ENGLISH]
First,concentrate on Belarus national league!
Don't think at UEFA Cup,you will have strong opponents! (Ajax Amsterdam AFC,FC Kobenhavn )
UEFA Champions' League is still a dream for Belarus!
(So you can kiss Steaua's players in their ass*s!)
= ![]()
forever
steagro = fularsteau2
In drum sprecl2 si spre24 !
dica10 is our best player!
steag3 Go Steaua Bucharest!
Steaua Bucharest is in CL,and Dinamo Bucharest in UEFA Cup....We hope you can quallify in 2nd tour of UEFA Cup!
@ administratori
Nu inteleg de ce a disparut posibilitatea de a vota cu note jucatorii Stelei dupa fiecare meci si de unde iesea jucatorul meciului. Era pe prima pagina...Pacat.
Bravo Steaua !!!!
Un 2-0 meritat! SA vazut faptul ca stelisti dupa 1-0 au jucat oarecum relaxati pentru spectacol in timp ce aia se chinuiau sa egaleze...
)...aici sa vazut ca Bate nu se poate compara nici pe departe cu Steaua... si inca ceva Dica si ZAPATA sunt fenomenali ...Dica..tehnicitate si viziune asupra jocului impresionanta...iar ZAPATA la cele 2 parade a avut si noroc cei drept dar faptul ca a scos acele mingi grele ia demonstrat clasa...unui portar mare ii trebuie si un noroc mare...:X:X:X
Steaua E IN Liga \:D/ spre cl steag3
O Stea printre Stelele UEFA Champions League : Steaua Bucuresti
fularsteau2 Si cand il auzi pe Becali ca vrea sa-l vanda pe Dica si pe alti jucatori de valoare sa faca echipa lui de viteji iti vine sa-l bati........astept sa vad daca chiar vorbeste serios......... sprecl2 sprecl2 spre cl spre cl spre cl ![]()
bravo Steaua... , as dori sa mai mentionez ca ma bucur enorm pentru lazio ![]()
@claudio.. Becali spune ca-l vinde pe Dica..pentru a ramane in centrul atentiei..daca pleaca Dica..pleaca in strainatate...tot odata si Steaua va scadea
deci care e treaba...3 puncte cu arsenal, 4 cu sevilla, 6 puncte cu slavia ![]()
aaa si mai era sa uit...(deja devin din ce in ce mai neimportanti) ... 13 suturi in fund pisicilor :biggrin:
miau, miau miau!!!