Gol...dar il meritam?...de nervi nici nu am putut sa ma bucur...
Gol...dar il meritam?...de nervi nici nu am putut sa ma bucur...
Gol!Am dat gol!Dar...suntem penibili!Co jocul asta,facem -1 p in grupe!
traiasca fazele fixe...
de ce jucam in halul asta? ca nu ne mai incapem in piele de fitzoshi si vedete ce suntem...
In sfarsit. Tot Goian ne salveaza.
Singurul fotbalist de Steaua ..Goian .Mie mi-ar fi rusine sa fiu atacant sa aiba colegu fundas mai multe goluri ca mine ,m-as apuca de agricultura
@papillon
vezi ca ai in dreapta o chestie unde scrie "testeaza transmisia live"sau asa ceva....
Bravo Goian ... Vedeti ca Steaua isi revine ... Stati si urmariti meciu !!! Steaua va invinge !!
Cand isi revine Ghionea, il putem folosi in atac pe Goian ![]()
si GOOOOOL>..
ca deja rrapidistii croncaneau pe messul meu
Cand isi revine Ghionea, il putem folosi in atac pe Goiansi GOOOOOL>..
Rapid in ce Cupa e ?Cupa Sperantelor?Aia-s mai prosti ca noi(da.se poate!)
da-le ignore forever
Ba dar 2 pase legate nu dau asta.2 pase amarate. Gresesc ca niste incepatori. Banel Nicolita... parerea mea este ca joace bine dar nu are cu cine. Goian... este bun dar nu este de ajuns.In ritmul asta .... MAI E MULT PANA DEPARTE
Ba dar 2 pase legate nu dau asta.2 pase amarate. Gresesc ca niste incepatori. Banel Nicolita... parerea mea este ca joace bine dar nu are cu cine. Goian... este bun dar nu este de ajuns.In ritmul asta .... MAI E MULT PANA DEPARTE
daca tu crezi ca Banel e bun da nare cu cine ,te pricepi si tu la fotbal mai mult de o gramada , indianu ala e fotbalist de comunala
daca nici din 2 metri no baga in plasa
Platonovii aia cred ca ar avea loc titulari la Steaua.... Slab..slab
Zloty, tu nu vezi ca numa Banel face ceva in atacul nostru? Ia uite... BARA!
Banel ce sa ceri de la el ....creier cat o aluna
Sa`l bage pe Eric titular, daca "mosnegii" si`o iau in cap, apoi lasa un copil care vrea sa se afirme
Platonovii aia cred ca ar avea loc titulari la Steaua.... Slab..slabZloty, tu nu vezi ca numa Banel face ceva in atacul nostru? Ia uite... BARA!
ce face te intreb eu?? ceva o face nici el nush daca stie ce face
Neaga afara, zaharia in locu lui.
Bah, ai draq rusi.. maaare noroc.. a trosnit bara...
Banel e penibil!Poarta noastra o nimereste de la orice distanta,dar pe cea adversa,de la 3 metri,nu...
toti sunt penibili...in frunte cu Banel
Banel e penibil!Poarta noastra o nimereste de la orice distanta,dar pe cea adversa,de la 3 metri,nu...
asta o fost buna !! ![]()
Hai Baietiii!!!!!
![]()
Min. 70 Steaua trage de timp la scorul de 1-1, o performanta rarisima. Asa face orice echipa mare.
Min. 70 Steaua trage de timp la scorul de 1-1, o performanta rarisima. Asa face orice echipa mare.
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
nush cine draq le transmite mentalitatea asta, dar cum e posibil ma frate asa ceva?