Acum poate realizeaza cei care l-au laudat pe Hagi dupa meciurile cu Zaglebie care este realitatea. Jucam mai prost decat pe vremea lui Olaroiu. Nu doar ca nu putem domina pe nimeni, dar BATE este deja a doua echipa care o intalnim si ne domina, dupa Zaglebie. La Lubin a fost un meci bunicel, in sensul ca i-am cam blocat pe aia si am dat un gol. Dar in ultimele minute au fost pe noi cum n-a mai fost nimeni de la Boro incoace. Meciul de la Bucuresti a fost si mai penibil. Polonezii au fost din nou pe noi si putin a lipsit sa ne elimine. Noroc cu executia lui Banel. Toti au zis ca nu conteaza jocu, ca Hagi si-a indeplinit obiectivu...gargara. Am jucat prost si am avut noroc.
Cu Farul am castigat tot din noroc. Daca nu il lovea mingea pe Dica in genunchi faceam egal cu ciuca batailor din Liga I de pana acum. Cu Poli Iasi am avut noroc cu executia lui Bicfalvi (nu uitati ca Poli a avut si o bara).
Inteleg ca ne lipsesc jucatori, ca nu avem nici un atacant de valoare disponibil... Dar si cei de baza pe care ii avem joaca prost. Neaga nu joaca nimic, Croitoru se zbate degeaba, Banel se zbate si ii mai iese ceva din cand in cand, Dica in afara de faptul ca apare bine in careul advers nu joaca nimic. Am ajuns sa tremuram si la fazele fixe unde nu am avut probleme in ultimii ani. NU jucam pragmatic. Pragmatic jucam pe vremea lui Oli (pe care nu il suport si m-am bucurat enorm cand a plecat), atunci macar stiam ca avem aparare. Acum jucam bambilici. Nu avem nici aparare, nici mijloc si nici atac (aici nu avem nici macar jucatori).
Si daca trecem de astia, nu o sa dam un gol in grupe. Indiferent ce adversari vom avea. O sa terminam pe ultimul loc cu 0 puncte si 0 goluri marcate daca jucam tot asa. Si in campionat e tragic. cat joaca de prost ciorile si javrele, joaca mai bine decat noi. Iar CFR este cu cel putin o clasa peste noi. Rebuturile alea de la Timisoara (cum le numea cineva de aici) o sa ne bata din nou. Si mi-e teama ca o sa luam cateva si de la Otelul si Gloria.
Concluzia este ca nu jucam prost, jucam INCREDIBIL DE PROST!!!!