FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bate Borisov - Steaua 2 - 2

«1234521»
vanfootball15.08.2007 17:55
Asta e frate valoarea adevarata a campionatului unui militian ca Mitica care prin matrapazlacuri a ajuns imun - e senator. Cainii degajau in disperare cu 2 oameni in plus, noi ce sa mai vorbim, mai mult decat penibil. Daca ne calificam in grupe si jucam tot asa vom face de ras Romania.

Eu stiu ce se va intampla. Va pleca curand Hagi, va veni alt antrenor si vom constata ca aceasta e valoarea lotului. Jucatori umflati de presa. Auzi mah Herea ajunsese pe la 3 milioane de Euro. PENIBIL, JENANT.

Fratilor, asta este valoarea jucatorilor.

Mda, Mitica e de vina ca ne conduc bielorusii. :))) Hai sa fim seriosi!

dica_e_genial15.08.2007 17:55

Iarasi ne neglijam grosolan adversarii. Vad ca nu am invatat lectia cu Zaglebie. Cum se spune: Dumnezeu iti da dar nu iti baga in traista. Am avut noroc cu polonezii, am avut noroc imens la tragerea la sorti, acum trebuie sa facem si partea noastra. Am incredere totusi ca ne vom reveni in repriza a doua si vom marca macar 1-2 goluri. Hai baieti!!

Cu Steaua pana la moarte!!!!

fansteaua4615.08.2007 17:56

Iar nu jucam nimic fular-campioniifularsteaua2 steagsimplu

zloty15.08.2007 17:56

ce plm cauta Croitoru Banel si Petre Marin in teren joaca in ultimu hal , echipa joaca ca dreaq nici viteza n-avem

xDaJACKALx15.08.2007 17:56

Era buna acu grafica aia care arata cat a alergat fiecare cred ca n-are niciunu mai mult de 500 de metri

Za Best15.08.2007 17:56

@st 1947:userul mentionat de tine avea dreptate!De ce injuri?Tie ti-a placut cum am jucat astazi?Dar in primele partide ti-a placut?Jucam penibil,hai sa nu ne ascundem dupa plop,echipa nu are nici o idee de joc,iar pentru asta singurul vinovat e antrenorul!Respect pentru Hagi pentru ceea ce a fost ca fotbalist si pentru faptul ca e stelist,dar nu are stofa de antrenor!Ar fi bn pentru toata lumea ca el sa renunte cat mai grabnic la meseria asta...

Legionaru15.08.2007 17:57

O sa fie cel mai negru an al Stelei.....o sa fim rasul tuturor......halal jucatorii....sa ne lase...sa vina altii cu suflu nou ca astia sunt burdusiti de bani...ii doare pe ei fix in **** ca nu se califica

victorasdelaoras15.08.2007 17:57

varza e nimic pe langa ce joaca Steaua.Ala e antrenor?????.Hagi..........= 000000,000000

daca si astia ne bat trebuie sa ne apucam de altceva, e penibil sa fim condusi/// steagsahmic steaua_ro

excon15.08.2007 17:57

Da... poate ne calificam.. dar jocul echipei e foarte prost. Noi urlam ca vrem performanta si nu suntem in stare sa jucam fotbal. :( Nu se trage la poarta, toata lumea sta in Dica, sau poate sa Goian vreun gol.

Croitoru incepe sa ma exaspereze.. pare noul Lovin (parca Lovin era mai bun)

predatorpulse715.08.2007 17:57

Doamne ce nervi pot sa am,abia pot sa mai scriu de nervi. Prima repriza a Stelei a fost una penibila,chiar daca am avut acel gol valabil,am aratat ca o echipa mica,mica de tot. Daca asta este ideea lui Hagi despre fotbal eu ii urez drum bun. Cum se poate ca bate borisov sa aiba 6-7 lovituri libere si tot atatea cornere iar in ultimele 10 minute ale reprizei Steaua sa nu iasa din propriul careu. Ne-au facut de ras astia pana acum cu determinare lor,au ajuns mereu primii la minge,ai nostri zici ca sunt bauit,sunt cel putin 2 maini moarte pe teren(Nicolita si Croitoru). Sper la o repriza a 2-a mai buna cu zaharia in teren si unul dintre Nicolita si Croitoru scosi din angrenaj.

Daca vom juca tot asa si in a 2-a repriza,eu sper doar la o infrangere la un gol sau un egal. Din nou o spun jocul a fost penibil,as intra in pamant de rusine daca as juca astfel impotriva unor anonimi care nu par mai darzi decat Poli Iasi.

Da doamne sa jucam mai bine in a 2-a repriza.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

zamainmenu15.08.2007 17:57
Mda, Mitica e de vina ca ne conduc bielorusii. :))) Hai sa fim seriosi!

Bre, nu te pripi! Toate se leaga.

Roger15.08.2007 17:57

Hagi trebuia sa isi dea seama ca nu putem castiga la nesfarsit jucand prost. Tactic suntem zero.

hetvankarsa15.08.2007 17:58
suntem niste rahati ma, asa suntem, cum e posibil asa ceva?

suntem cei mai buni. Ne ajuta Hagi si cistigam campionatul !!!

DooMz15.08.2007 17:58

Jucam ca in epoca de piatra :( nu vad o idee de joc, ce dracu face Hagi cu ei la antrenamente frate, le povesteste de tinerete? :mellow:

Mor de draci deja. Daca nu schimbam ceva o sa luam bataie de la astia. Cat de mici si fara tehnica sunt ei macar sunt dedicati si ambitiosi.

andr3y_stelistu9015.08.2007 17:58

bai frate nu putem sa BATEm o echipa de desculti ???? doamneee ce portar au un gras si indesat care trebuie ''torpilat'' non-stop ca nu face un plonjon bun,trebuie sa tragem la poarta !!! sper sa isi revina baietii sa nu ne facem de rusine! fular-campioniifularsteaua2

valy_tey15.08.2007 17:58

suntem varza nu jucam nimic ...../.................

alexblaja15.08.2007 17:59

Mai e o repriza! Sa nu disperam! Daca regret vreun jucator acum, acela este Thereau!

dica 10015.08.2007 17:59
O sa jucam altceva in a doua repriza.Veti vedea.Ne intoarcem cel putin cu un egal

egal sa se intoarca cand joca cu rela madrid sau Barcelona,nu cu astai.dak nuc atoga la 2 goluri diferenta,po sa se arunce din avion cand se intorc.lol ce nervos is.grrrrrrrrrrr

cristian01415.08.2007 17:59

Zero fotbal, si un rezultat rusinos !

Croitoru - foarte slab;

Neaga - zero;

Golanski - urca bine in atac, dar in aparare a fost inexistent;

Dica - sters;

Plesan - sters;

Nicolita - in nota obisnuita, intre slab si foarte slab;

Radoi - neputincios;

..restul nici nu mai conteaza.

Din pacate practicam un fotbal urat, nu legam 4-5 pase, nu sutam la poarta. Cred ca bielorusii au avut cel putin 3-4 suturi pe spatiul portii, inclusiv din afara careului, in timp ce majoritatea actiunilor noastre se opresc la 25-30 de metri de poarta. Ba mai mult se pare ca adversarii nostri anonimi sunt animati de o determinare extraordinara.

Nici nu vreau sa aud dupa partida, de oboseala, meciuri jucate la 3 zile, accidentati si tot tacamul. Spre binele lui, Hagi ar trebui sa gaseasca mutarea castigatoare, si sa invingem, dar ma indoiesc.

PS : Pai ce sa cautam in Champions League ? Sa ne joace aia in picioare..

Irresistible23Steaua15.08.2007 18:00
@Irresistible23Steaua pai si daca ma uit la meci ii ajut io cu ceva?? mai mult ma enervez. La comentariile pe care le-au dat jucatorii asta era meci sa nu traga 1 sut pe poarta Bate astia, si ei au fost toata repriza pe noi.

Si eu ma asteptam mai mult de la ei, acum sa speram ca se trezesc la realitate, pentru ca in acest moment Steaua trebuie sa-si apere blazonu ... O eliminare in detrimentul lui bate ar fi un dezastru !!

rockerul66615.08.2007 18:00

asta i echipa de fotnbal mah:)) bagamias **** mah bagatii bani in jucatori de valoare....ca de exemplu dativa averile pentru un jucator ca quaresma sau cv...

zloty15.08.2007 18:01

vad ca totzi bulanii dau in Hagi ca nui antrenor bun, dar v-ati pus intrrebarea daca are si cu cine?? geniilor

metuzu15.08.2007 18:01

nu stiu ce credeti voi dar parerile mele sunt urmatoarele:

1. Neaga a venit cu o forma extraordinara dar trecerea de la mancarea chinezeasca la cluburile din Bucuresti s-a dovedit a fi fatala !!!! Parca alearga in reluare

2. Nicolita face ce stie el mai bine, alearga ca un innecat !! Sunt de parere ca s-a plafonat si ar trebui sa incercam altceva pentru ca nu-i mai e foame si nu mai are motivatie.

3. Croitoru - aveam o parere buna despre ele dar in ultimele mecirui imi demonstreaza ca da randament mai mare atunci cand intra pe finalul meciurilor.

4. Regele Hagi care nu poate umbla fara coroana pe strada e un antrnor mai mult decat mediocru !! Pai ma gandesc ca il injuram incontinuu pe Olaroiu si Hagi , acest salvator al fotbalului romanesc de la Slovenia incoace nu are nici un plan tactic. Pur si simplu ii aruncam mingile lui Neaga si lui Dica.

Avem 5 victorii din 5 meciuri oficiale (stiti si voi in ce conditii au fost obtinute). Asteptati sa vedeti cand o sa dispara norocul si micul ajutor al arbitrilor cum o sa curga egalurile...

Oricare ar fi deznodamanatul meciului cu BATE o sa-mi mentin aceste pareri pentru foarte mult timp..

Deliric115.08.2007 18:01

Min. 45 : pana acum un joc penibil ...in care Bate conduce meritat.....

FInalul meciului: nu meritam sa batem scorul de 2-2 e cea ce a jucat Steaua azi ...am fost egali cu Bate :sad2:
rockerul66615.08.2007 18:01

Dinamo e mkai buna ca Steaua...!!! is stelist pana la moarte da tre sa recunoastem... Steaua i slaba si fara valoare

«1234521»