FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bate Borisov - Steaua 2 - 2

«1161718192021»
armanovici16.08.2007 08:01

Sa vina amenzile. Sunt niste nesimtiti care se cred mari vedete crezand ca un meci e castigat facand doar act de prezenta.

Croitoru ar trebui ars la buzunar,e titular de cateva meciuri si are impresii! Are tupeu sa comenteze dupa ce a jucat execrabil in atac si dezastruos in aparare. Rusine si lui Neaga pentru. jocul sau.

seven716.08.2007 08:08

nu se poate asa ceva, am jucat infect in prima repriza am luat 2 goluri aiurea din faze fixe p ultimul in min 93 cand ne credeam deja castigatori in loc sa continuam sa atacam i-am invitat in jumatatea noastra sa ne egaleze.exista o problema mare d mentalitate la Steaua si d motivare.Gigi le da mult prea multi bani pentru ceea c joaca.mi-e teama ca ne va spulbera clujul dak vom juca asa.

si pentru aia care il preamaresc p Petre Marin pentru evolutia d ieri voi la c meci v-ati uitat ca el Croitoru si Nicolita au fost cei mai slabi d p teren,de aceea i-a schimbat.(in afara d Petre Marin ca a trebuit sa-l schimbe p rada nush de ce)

steado16.08.2007 08:11
... Ati vazut ce fizic impresionant avea portarul lor? Parca il luasera direct de la cratita...Eu ma gandesc cu groaza ce s-ar fi intamplat daca nu picam cu baietii astia?

Poate s-ar fi intamplat sa "picam" cu picioarele pe pamant...Desi semnale de alarma au fost destule si pana acum.Sper ca asta e problema (nu ne-am trezit inca - din ce ?) si nu ca doar atata putem.Repet, meciul ala de la Kiev a aratat altceva.Sa fi fost o intamplare ?

axl2316.08.2007 08:13

Domnul Rontaie-dulciuri din poarta lor a fost o mare surpriza pentru mine, nu ma asteptam sa fie atat de sprinten.

audiopixel16.08.2007 08:15
Daca dupa bataia de joc de aseara nu urmeaza niste amenzi zdravene (adica de la 10.000 de $$ in sus) inseamna ca razboinicul GG e de fapt o pisicuta fricoasa ce nu vrea sa supere vedetele noastre dragi. De fapt la amenzi trebuia sa se recurga dupa meciul cu Farul, dar deh, am castigat si toata lumea s-a culcat pe-o ureche. Auzi la ei, 150.000 de dolari prima pentru calificare in grupe. Pai pentru ce s-a jucat in returul cu polonezii si in turul asta cu Bate nu prima, ci amenda va trebuie, vedetele lu' peste prajit.

Nu mi se pare normal sa fie amendati jucatorii pentru ca n-au batut sau pentru ca au jucat slab.De obicei exista alte "pedepse":jucatorul in cauza nu prinde lotul,e trimis la echipa secunda sau pus pe lista de transferuri.Cat priveste prima pentru calificare iar nu vad nicio problema.Bulibasa Becali a facut dedicatiile,acompaniat de lautarii din presa.Nu tin minte ca jucatorii sau antrenorii sa se fi dat in stamba.

De-abia intre minutele 60-80 am jucat si noi ceva fotbal, adica perioada in care am crezut ca ne-au salvat eroii obisnuiti : Dica si Goian.

Eu il consider pe Goian unul dintre cei mai slabi de pe teren,cu tot cu golul marcat.E depasit constant in situatii de unu la unu si mai recurge la niste faulturi infantile.

Daca echipa are cat de cat orgoliu, la Bucuresti ar trebui sa-i inghesuim pe bielorusii astia de sa nu stie ce-i cu ei, macar in prima repriza.

Mi-aduc aminte de reprize pe gustul tau:Steaua-Rosenborg,Steaua-Dinamo,cu Protasov pe banca.Rezultatul il stim cu totii.

Ma uit pe mesajele acestui topic si sunt uimit:in majoritate se blameaza mentalitatea jucatorilor ,profesionismul,caracterul lor;pai noi ce mentalitate avem daca-i balacarim pe Hagi si Radoi in ultimul hal?

S-a convenit ca n-a fost cel mai bun meci al Stelei,dar putina moderatie parca n-ar strica.

vanfootball16.08.2007 08:23
Ma uit pe mesajele acestui topic si sunt uimit:in majoritate se blameaza mentalitatea jucatorilor ,profesionismul,caracterul lor;pai noi ce mentalitate avem daca-i balacarim pe Hagi si Radoi in ultimul hal?

Bine punctat! Felicitari!

greenyes16.08.2007 08:24

Eu unul nu am vazut meciul desi sopcastul m a amagit cu cateva secunde :), nu stiu cum se face ca numai la meciurile din campionatul nostru am probleme cu sopcastul. Sa revenim la meci.

Din tot ce s a comentat pana acum reiese ca echipa a jucat fotbal doar 10 15 minute, si toti au spus ca daca am fi jucat asa nu ar fi avut adversarii nici o sansa. Legat de declarati lui Hagi din presa data dupa meci ca i a felicitat pe jucatori in vestiar. Astia ne intoxica la greu, bine ca au dat astazi declaratia completa cand Hagi a spus ca s a simtit relaxarea echipei in prima repriza iar in a doua am fost mai aproape de ce trebuia sa fie. Fratilor v ati simti mai bine daca Hagi si ar ataca jcuatorii in presa???? Sa urle la intrviuri cat de prosti sunt unii, ca nu au treaba cu fotbalul???? Nu are cum sa faca asta chiar daca unii chiar o merita. Hagi, dupa golul doi a pus capul in pamant, era nemultumit dar nu are cum sa si atace echipa.

Tot vad pe aici mesaje legate de tactica lui Hagi, ca nu jucum nimic ca i a ametit pe saracii jcuatori. Unii vorbesc ca si cum au in spate zece de ani de antrenorat frate, au castigat campionate si cupe de nu le mai stiu numarul si pot ei sa si dea seama ca Hagi nu are treaba cu tactica.

Poate Hagi greseste ca le da credit unor jucatori care de la cat rahat mananca jijiotul ei chiar au ajuns sa se creada mari si tari, ca ei sunt Steaua si nimeni nu i invinge, ei nu mai trebuie sa alerge, sa puna osul, meciul se castiga cu numele. Sper ca unii dintre ei sa lustruiasca banca de rezerve sau sa reuseasca Hagi sa le schimbe Hagi modul de a privi fotbalul. Daca echipa a jucat doar 10 15 minute fotbal de calitate iar restul timpului s au asteptat ca mingea sa intre in poarte doar pentru ca ei joaca la Steaua ar trebui sa va ganditi de mai multe ori inainte sa atacati atat de virulent antrneorul.

Legat de Banel atletul. Johan Cruyff a spus ca un jucator de fotbal e tehnic atunci cand e in stare sa dea o pasa buna, sa faca un stop perfect, sa loveasca mingea corect, etc. Din pacate atletul nostru nu prea are nici una din calitatile acestea. Poate daca ar fi fundas lipsurile acestea nu ar sari in ochi dar asa pe postul d mijlocas nu prea are treaba, jocul lui de pana acum a dovedid asta. Si cand te mai gadnesti ca odata ajuns la Ajax Chivu a fost pus sa invete sa dea o pasa de calitate cu latul, nu cu calcaiul, exteriorul si alte fite de genul asta, va dati seama cu cate carente creste un junior chiar daca el este talantat si are toate calitatile pentru a fi un bun fotbalist.

Astept si eu meciul cu CFR ul dar daca iar se intra in teren cu figuri de fotbalisti care joaca la Steaua aia chiar ca or sa ne manance cu fulgi cu tot. Cand ma gandesc la jocurile noastre castigate cu echiple astea mai slab cotate decat noi imi vin in minte foarte multe meciuri cand echipe ca Milan, Juve, in special cele din Italia castigau intr o maniera foarte urata dar parca lasau impresia ca nu se sinchisesc prea mult si ca detin controlul. Poate si ai nostri si au dat seama ca pot castiga lejer dar inca nu au ajuns la asa maturitate incat prin jocul lor sa lase impresia ca nu se sinchisesc deloc dar ca ei controleaza jocul. Dar la noi e mai mullt o problema de mentalitate si atitudine in joc. E poveste lunga.

Forza Steaua!!!!! Sa fim unuiti!!!!

FOrza Steaua!!!!

Ryo16.08.2007 08:24

steagsimplu Le voi spune lucrurilor asa cum sunt:

Zapata a aratat o data in plus ca e un portar bun si este unicul cistig din ultimul timp al echipei.

Neaga nu a jucat absolut nimic si dupa parerea mea Rica nu este de Steaua, mai degraba este de Corea-Liga, Becali a aruncat bani aiurea pe el.

Golanski este un jucator de clasa dar parca nu joaca cu toata inima, probabil inca se acomodeaza.

Goian mai bine ar juca virf caci in aparare aseara a facut-o de citeva ori!

Croitoru nici nu vreau sa-l amintesc caci a jucat de divizia C din Malta probabil!

Radoi a demonstrat inca o data ca locul lui este in centrul apararii si nu la centrul terenului sau in alta parte unde vrea el!

Din toti ceilalti ii remarc pe Dica, care a fost cel mai bun om al Stelei cu ce ne-a si obisnuit, si pe Eric care parerea mea este unul din cei mai buni la echipa la moment, in rest per ansablu echipa e cam varza. Steaua practic nu are mijlocasi de clasa, mai ales un coordonator de joc, de aici si foarte multe baloane aruncate aiurea pe virfuri care fac fata cu greu acestei situatii.

Cel mai mult ma ingrijoreaza ca am vazut jocul "ungurilor" de la Craiova si cel cu Timisoara, si jocul lor a fost co zece clase peste ceea ce a aratat Steaua aseara. Mii tare frica ca o vom incasa!

fularsteaua2fular-campionii

steado16.08.2007 08:26

Pai ce mentalitate sa avem, doar suntem romani cu totii ! Ne place, nu ne place, asta-i realitatea ! Nu stiu cat ii deranjeaza pe jucatori ca sunt balacariti pe acest forum.Pe suporteri insa ii deranjeaza in mod sigur jocul echipei !

iluzoriu16.08.2007 08:28
mda.....

sorry, cred ca il puneti prea repede la zid pe Hagi.

subscriu alaturi de cei care ii pun la indoiala cunostintele gramaticale si potentialul intelectual, pe undeva va marturisesc sincer ca si eu am mari temeri privitoare la capacitatea lui de a deveni un mare antrenor, dar trebuie sa-i acordam o sansa.

Hagi inainte de a fi un mare fost jucator, este si va ramane un campion.

un campion niciodata nu o sa multumeasca cu locul doi, pentru ca are nevoia de victorie tiparita pe viata in codul lui genetic.

Steaua avea nevoie de Hagi ca sa-si reaminteasca un lucru foarte important, anume ca locul ei nu poate sa fie decat pe prima treapta a podiumului.

a construi o echipa este similar cu a compune un puzzle din piesele pe care le ai in dotare.

adica sa iei un Banel care e mai mult atlet decat fotbalist, sa-l combini cu un Neaga care inca nu s-a trezit din somnul asiatic, cu un Radoi nerecuperat, cu un pusti bun, dar fara experienta, cu un plesan venit de cateva zile si sa rapui cu ei monstrii sacri ai europei.

pai dragii mei, nici david copperfield nu poate sa faca magia asta.

trebuie ca mecanismul asta sa devina intai functional, sa inceapa si ei sa se simta, sa se mai faca cateva retusuri, apoi cand trupa asta se incheaga sa cerem sa inceapa show-ul.

nu spun ca Hagi e bun sau nu e bun, spun doar ca nu este corect sa-l judecam acum si ca avem obligatia morala de a-i acorda o sansa.

SteauaToronto16.08.2007 08:29

Sincer nu inteleg de ce atatea critici ?

Deocamdata Steaua a castigat 5 meciuri si a facut un egal sub comanda lui Hagi. Nu conteaza jocul, conteaza rezultatul. Peste vreo 2 saptamani cand ne vom califica o sa dati doi bani cum am jucat. RAMANE palmaresul, nu evolutia jucatorilor.

greenyes16.08.2007 08:30
Asa suflet cum e, l-as trimite la Steaua II intr-o scurta vacanta, ca si pe Nicolita, sa se imprieteneasca mai bine cu Andrey.

:)) Iar prinde bine sau poate nu :), daca el se crede mare fotbalist ce facem :)). Din pacate multi considera ca daca alergi mult esti un fotbalsit bun, vorba aia mult si prost, calitate ioc. As prefera sa am un mijloc format numai din jucaotir cu tehnica lui Dica, Dicanio stie sa ti puna mingea la paianjan, stie sa ti dea o pasa buna, stie fotbal. Daca ar alerga asa cum a facut o in meciul cu Valencia de pe Ghencea ar fi si mai si, dar cel putin compenseaza prin calitate de fotbalist.

Forza Steaua!!!!

Sincer nu inteleg de ce atatea critici ?

Deocamdata Steaua a castigat 5 meciuri si a facut un egal sub comanda lui Hagi. Nu conteaza jocul, conteaza rezultatul. Peste vreo 2 saptamani cand ne vom califica o sa dati doi bani cum am jucat. RAMANE palmaresul, nu evolutia jucatorilor.

Jocul echipei ramane in sufletul nostru, cel putin al stelistilor crescuti cu Steaua lui Lacatus, Ad. Ilie, etc. Eu sper ca pana la urma o sa crestem si in joc dar Gica are mult de lucru, foarte mult, mai ales la capitoul "mentalitate de Steaua". Pai pe vreme altora locul doi in Romania era o mare realizare, Hagi nu poate accepta asa ceva si cu siguranta nici jocul nu l multumeste dar la ce material fotbalsitic are pe maini, cu cateva exceptii, chiar are nevoie de o bagheta magica sa l faca pe Banel sa faca o prealuare de fotbalist, pe Lovin sa dae niste pase a la Elton, si nu numai.

Forza Steaua!!!!

Foloseste comanda "edit" sau, daca vrei sa citezi din mai multe posturi, comanda "quote".

Stelisimul16.08.2007 08:40

Hai sa nu ne ascundem dupa deget, Hagi NU ESTE ANTRENOR, cel putin pentru Steaua! GATA! Poate ma insel, insa nu prea cred. Au trecut 3 etape, 6 meciuri si noi nu jucam NIMIC!! Am tot sperat sa se lege jocul nostru, dar suntem varza!

AndyQ16.08.2007 08:50

Bate - Steaua 2-2

Ar fi multe de spus despre acest meci, o adevarata febra musculara provocata degetelor...

Am invatat un lucru, mai bine spus; l-am observat. Vorbim aici despre mentalitatea romanului pentru ca Steaua e o echipa romaneasca cu un antrenor roman si foarte putini jucatori de alta natie.

Daca stam sa ne uitam la alte ispravi de genul asta putem privi echipa nationala, care la randul ei s-a impiedecat in trecut de echipe precum Albania, in momentul in care toata lumea ii considera favoriti.

Steaua nu a fost departe de acel fenomen. s-au plafonat. Deja se vad calificati. Sa nu cumva ca trufia asta sa-i coste calificarea, in meciul RETUR.

E adevarat ca nici un meci nu seamana cu celalalt, dar in momentul in care bati Dinamo Kiev cu 4-1 la ei acasa, fanii lui Betis plang in tribune din cauza corectiei aplicate de catre Steaua, echipei lor favorite si exemplele pot continua, e inadmisibil sa te identifici cu RAPID. Sa iei gol in ultimul minut, dintr-o faza fixa, in momentul in care ai o aparare cu oameni foarte inalti si mai mult decat experimentati. doua goluri luate din vina apararii.

Eu zic ca aivi vorbim de o relaxare in grup a fotbalistilor care deja se vedeau cu banii lui Becali in portofel. sa nu cumva sa avem toti o surpriza in retur si sa ne facem de rasul lumii, acum cand am dat peste cel mai accesibil adversar din 1000. Mai mult de atat nu se putea. a 2-a oara nu ne intalnim cu sansa asta. E drept ca am dat doua goluri frumoase, dar am luat alte doua, poate la fel de "frumoase".

Cred ca in retur o sa vedem o alta Steaua, dar eu sunt dezamagit de Steaua din tur, care putea sa-si rezolve calificarea inca de acolo. Poate s-au gandit ca ar fi nasol sa nu aiba si ei o emotie, doua, pe ici pe colo in retur. N-ar mai avea farmec meciul de fotbal fara fiorii eliminarii pe spinare, nu?

adriSteaua16.08.2007 08:52

Of, ce dor, ce chin, ce jale...

Tristete mare, domnilor.

In primul rand, un aspect ce tine de stelism: nu o sa fac comparatii cu echipa din groapa, fiindca pe mine ma intereseaza Steaua. Aceasta ar trebui sa fie litera de lege pe acest forum si pe toate forumurile steliste. Sa-si vada ei de capra lor, ca ne vedem noi de varza (si la propriu si la figurat) noastra.

Jocul de aseara... am ajuns sa fac ture prin casa. Daca ma mai invarteam nitel cadeam la vecinii de la parter:p. Revenind... in repriza I am jucat, pardon, am parut ca jucam... Dar sa mergem progresiv:

1. Inteleg ca ne-am debarasat de unii jucatori. Iar altii au plecat fiindca au vrut sa schimbe felul (respect Para, ai fost sincer si iti multumesc si pentru acest lucru, nu doar pentru tot ce ai facut sau macar ai incercat sa faci pentru Steaua).

2. Inteleg ca sunt jucatori de baza accidentati. Ghionea - cat a mai fost injurat dupa meciul cu giulestenii pentru acea pasa... Insa se simte lipsa lui. Cristocea - ratari de ratari, ne innebunise, dar e mijlocas stanga de meserie. Ochirosii - imi place tupeul baiatului asta. Capul sus, se zbate, controleaza bine balonul. Badea - sa mai zic? Iacob - parca s-a taiat fata de anii precedenti (a jucat si putin) dar stie "joaca" in careu. Eme - la Cimisoara vazusem cat de cat ce poate, dar la noi nu ma lamurisem. Buun. Inteleg si acest aspect. Ceea ce face ca relatiile de joc sa nu fie complet sudate. OK.

3. Poate, spun poate, factorii de sus influenteaza (mai mult sau mai putin, s-o spuna meseriasii) jocul. Trebuie facute permutari, combinari, ecuatii, sisteme etc de "n" luate cate "ca" pentru a suplini aceste accidentari si pentru a gasi o formula de joc. Eee, acilisha pi shest ii problema, drajilor.:) Rezulta, abrambureala, haos, jucatori care joaca nspe posturi intr-un meci. Cum Hagi spune ca are un lot bun (a zis? a zis!), cu jucatori de soi, pai n-ar trebui sa fie o problema, corect. Si-asa unii erau obisnuiti din mandatul lui Oli (NB: nu fac comparatii intre actualul si fostii antrenori, nu se face - alta regula care ar trebui respectata. Parerea mea :P) cu "azi sunt la tarnacop, maine la roaba, iar poimaine la tencuit" :D.

4. Oboseala... hmm, e inceput de campionat, parca s-au incarcat niste baterii. Hagi - "suntem singura echipa care am jucat 6 meciuri in 16 zile"; Mirel a zis ca asta nu e o scuza... Ooopsie. Fault, obstructie, cotonogeala. Naspa, aiurea, cam nasol. Ce ne facem? Unde-i adevarul. Vrem sa fim ce-am fost si mai mult decat atat, nu? Pai, atunci ne conformam si nu ne vaitam. Pai, intrati in grupe (inca nu mai indoiesc de acest lucru) ar fi cam asa: meciuri in grupe, in campionat, incepe si cupa (dar parca dupa "unii" aia e competitie pentru fraieri... as zice una-alta de inima gri, dar nu vreau ban:p) + ceva jucatori pe la nationala... Atunci ce spunem: jos sclavia, ne exploateaza fanii?!? "Mami, mami, astia ISI bate joc de noi, ce noi suntem fotbalisti". Scuze pentru sarcasm, dar cei de la cluburile mari - alaturi de care vrem sa stam din nou cu fruntea sus, nu ca aseara cu faza fixa-n vine - de ce nu se vaita. Sau noi nu stim decat sa cautam motive. Macar s-a recunoscut ca am jucat prost in prima repriza. Hai ca pierd sirul ideilor... Oare am avut vreuna:p:p:p?

5. Si cel mai grav: e imposibil sa nu vezi ca Neaga nu poate sa joace acolo!!! Ca Banel doar ara (el a inspirat "Plugarii" - n-am nimic cu el, efortul e admirabil, insa rezultatul e deplorabil... Croitoru nu stie pe stanga. E grele. Nu intru in detalii ca ma lansez in polemici. Cel mai greu pentru un antrenor este sa miroasa care jucator e mai in forma. Daaaaaaaaaaar, face parte din fisa postului, nu?

Pe scurt: sa ne trezim!!! Pana la revenirea unora dintre accidentati, eu ca antrenor din tribuna si de la TV (na, ca dc toti romanii ne pricepem la fotbal si la politica, eu de ce n-as face-o? Ce, io-s mai prost:p:p:p), propun o d-asta, formula de echipa, mah, cica asa ii zice:D :

Zapata

Golanski - Goian - Rada (sau Mirel, in caz de incediu:p) - Marin/Nesu (asta micu' e bataios, dar uneori il uita Dumnezeu prin jumatatea adversa)

Radoi - Bicflavi (nene, asta sta cu capu sus, se uita unde de mingea, mai si dribleaza, are tupeu sa dea la poarta - si nu ma refer la bomba cu Iasiul; ca n-are experienta... atunci cum isi face??? de pe banca. nunca jamas jamais!)

Badoi - Dica - Plesan (Ochirosii, dc revine curand, dar am zis ca nu ma bag la accidentati... inconstanta, bat-o vina...)

Zaharia (avem nevoie de varf clasic. E masiv. Dupa ce a intrat Zaharia, Dica a stat mult mai sus, unde ne-a obisnuit. Plus aportul lui Eric, care parca a dat un suflu nou. In momentul in care ai un varf, acesta va fixa un fundas masiv, Dica va fi mai "volant" - deh, se poarta termenul - si va putea regiza cat de cat atacurile, se va putea patrunde si pe centru si, in ac timp, se va intra altfel si de pe benzi... Hai ca ma intind).

Mdeah, parerea mea.

Pe scurt, ne vdm pe stadion la meciurile de acasa. Cat despre meciul cu cheferishtii de la Cluj... FORZA Steaua!!!!! Asa cum e ea acum, cu un colt lipsa. VREM SA JUCATI si "de-o fi sa mor":P, macar sa fie cu fruntea sus, nu cu faza fixa-n vine, cum spuneam la inceput.

Si gata, ca m-am intins si poate v-am plictisit. Dar mi-am spus si eu oful, partial. Ca mai E multe de zis:p.

Lupta Steaua! (re-invata sa lupti, Steaua!!!, ca altfel le dam de lucru cardiologilor si unii dintre noi suntem tineri).

PS: "N-o sa murim daca nu ne calificam!"... Asta cam doare. Gica, cu tot respectul din lume, aici ne-ai cam faultat. Dar inca sper sa le imprimi baietilor acea mentalitate pe care o are jucatorul Hagi!!!

AndyQ16.08.2007 08:55
Jocul echipei ramane in sufletul nostru, cel putin al stelistilor crescuti cu Steaua lui Lacatus, Ad. Ilie, etc. Eu sper ca pana la urma o sa crestem si in joc dar Gica are mult de lucru, foarte mult, mai ales la capitoul "mentalitate de Steaua". Pai pe vreme altora locul doi in Romania era o mare realizare, Hagi nu poate accepta asa ceva si cu siguranta nici jocul nu l multumeste dar la ce material fotbalsitic are pe maini, cu cateva exceptii, chiar are nevoie de o bagheta magica sa l faca pe Banel sa faca o prealuare de fotbalist, pe Lovin sa dae niste pase a la Elton, si nu numai.

Forza Steaua!!!!

Poate si eu raman un romantic in amintirea vremurilor de mult apuse, cand Lacatus facea pe haiducul pe teren sau Adrian Ilie era o adevarata cobra.

Sa nu uitam ca intreg fotbalul mondial s-a schimbat de atunci, nu doar jocul Stelei. Nu putem emite pretentii in momentul in care in ziua de astazi pragmatismul a cuprins fotbalul. Steaua nu e singura echipa care castiga la 1-0 sau 2-1. Mai toate echipele europei fac acest lucru in momentul asta. Mai pica cate-o zi buna in care prinzi o adversara mai slaba si ii tragi 3-4 boabe.

vorbim despre un fotbal de mult apus: fotbalul spectacol, care paleste in fata noului mod de joc, cel pragmatic. Ultimul bastion al spectacolului ramane Barcelona, care o s-o dea pe pragmatism cat de repede, pentru ca au vazut ca nu tine mult cu spectacolul din teren.

Pe mine unu` nu ma deranjeaza voctoriile la 1 gol diferenta, atat timp cat sunt victorii. Pana la urma, la sfarsitul unui campionat, punctele se aduna prin victorii. Nu-ti da nimeni puncte pentru impresie artistica. Nu suntem la patinaj artistic.

adi_steaua16.08.2007 08:56

Cat s-a terminat meciul aeara???????????

:) iertati-mi ignoranta

Hagi a spus asa: prefer sa suferim la fiecare meci, dar sa castigam.

Eu intreb: nu e mai bine sa stam acasa si sa intrebam cat s-a terminat meciul? pentru ca sa fie clar, mie nu-mi place sa vad Steaua suferind cu Ceahlaul, Farul, zaglebie si bate.

Eu gandesc altfel: suporterul Stelist trebuie sa fie trup si suflet langa echipa, sa vina la stadion in numar cat mai mare, sa fie civilizat, sa-si impinga echipa spre victorie si, atentie, sa primeasca in schimb putin spectacol la meciurile cu Ceahlaul, Farul, zaglebie si bate.

Sa ma contrazica cineva!

SS Lazio16.08.2007 08:57

Suntem varza fiindca nu batem la scor? Asta inseamna o echipa buna? Faptul ca bati niste amarati din Romania cu 4 sau 5 la 0 il face pe antrenor cunoscator si il propulseaza pe viata?

Eu inteleg performanta si ,efectiv, Steaua ca pe o echipa care chiar si atunci cand pierde sau face egal isi multumeste fanii cu un joc sportiv,corect,spectaculos .Asa percep eu Steaua.Daca voi intelegeti altcumva acest fenomen,atunci discutam degeaba.Multumirea de a avea romani fericiti pe stadioane si in fata televizoarelor,asta trebuie ei sa aiba in cap

Si acum vine intrebarea obsesiva:Putem spera la asa ceva? Nu prea...doar din partea unor jucatori.Ne multumim cu devotamentul ,care e o palida amintire a fotbalului vechi, a unor valori demne de Steaua:Radoi,Nesu,Goian,Ghionea,mai nou Bicfalvi.Dar cand vine vorba de salutat galeria,se cam uita...

Fotbalul a devenit o industrie,jucatorii sunt la randu-le ahtiati dupa bani,asta s-a reflectat si in jocul de ieri a multora.Suntem o echipa de moral,cu totul ne-am schimbat dupa goluri...dar pe finalul primei reprize eram mai jalnici decat niste prunci batuti si cu pumnii, si cu mingea de baietii mai mari in curtea scolii...

Problema sunt unii care s-au vazut cu bani dupa lungi perioade de suferinta ,un mic exemplu e:nanel,Banel.Sa fim fericiti ca macar de bani nu duc lipsa si macar asa sunt impinsi sa alerge in tricoul ros-albastru,in care alte generatii defilau in fata lumii intregi fara a avea un ban al lor...

Eu astept meciul cu CFR ca sa ma edific asupra echipei,cred ca atunci vom putea trage primele concluzii.Acum e prematur si n-ar avea rost ,fiindca ,dupa parerea mea,am evoluat total contradictoriu.A doua repriza m-a multumit si chiar am vazut multe momente bune,insotite de actiune colective sau personale ,de goluri...e un dus rece de bun augur ,zic eu,pentru ca jocul e in crestere ,iar asta ii va ridica lui Hagi niste intrebari si va regandi multe aspecte.

Ca plusuri pentru ieri,nu cumva sa-l uit pe Dorel Zaharia:o minge n-a pierdut,a scos faultul din care Dica a dat acel formidabil sut,e bataios,are gabarit,e omul de care aveam nevoie si e o palma peste nas celor care zic ca nu mai exista romani de valoare si ar trebui sa ne orientam spre stranieri,vezi doamne CFR-ul...aia au facut asa din nevoie de afirmare ,din aventura si din prisma faptului ca nimeni ,acum vreo 2 ani, nu s-ar fi dus la ei ,singurul lucru tenatant fiind banii .

Inca o data:rabdare macar pana la sfarsitul acestei saptamani.Numai bine

Mihai Gruia16.08.2007 09:03
Pai ce mentalitate sa avem, doar suntem romani cu totii ! Ne place, nu ne place, asta-i realitatea ! Nu stiu cat ii deranjeaza pe jucatori ca sunt balacariti pe acest forum.Pe suporteri insa ii deranjeaza in mod sigur jocul echipei !

Intrebarea mea este: unde este spiritul ofensiv de care vorbea Hagi pe vremea lui Olaroiu? eu deocmadata vad ca 95% din goluri s-au marcat din faze fixe, iar ieri a fost scos plesan si introdus Lovin.

Khalid16.08.2007 09:09

@Mihai Gruia

Gresit. Ieri a fost scos Rada si introdus Lovin, iar Radoi a trecut in centrul apararii.

Sunt cativa useri pe forum care sunt total impotriva lui Hagi, aducand in prim plan jocul slab facut de Steaua in ultimele meciuri. Este cat se poate de normal, logic sau cum vreti sa ii spuneti ca o echipa nu joaca excelent cand se fac schimbari majore de lot, dar mai ales tactic. Hagi incearca sa schimbe acel 4-4-2 folosit de Oleg,Zenga si Oli intr-un 4-2-3-1 mai ofensiv si mai riscant. Cele doua extreme, in cazul de ieri Nicolita si Croitoru, au o risipa de energie foarte mare, Plesan e nevoit sa faca faza ofensiva si cea defensiva. Eu sunt foarte increzator in ceea ce poate Hagi si mai ales in ceea ce poate Steaua cu lotul actual.

steado16.08.2007 09:15
Eu astept meciul cu CFR ca sa ma edific asupra echipei,cred ca atunci vom putea trage primele concluzii..

Inca o data:rabdare macar pana la sfarsitul acestei saptamani.

Corect. Clujul se pare a fi echipa cea mai buna si in forma pe care o va intalni Steaua intr-un meci oficial in acest sezon, pana acum.Desi concluzii (deloc imbucuratoare privind jocul echipei) se pot trage si pana acum sa asteptam si aceasta confruntare.Nu va fi nici asta o partida decisiva si complet edificatoare (vorba lui Hagi, suntem inca, totusi, la inceput), dar poate spune foarte multe...Hai sa speram ca de bine.

vanfootball16.08.2007 09:38
Intrebarea mea este: unde este spiritul ofensiv de care vorbea Hagi pe vremea lui Olaroiu? eu deocmadata vad ca 95% din goluri s-au marcat din faze fixe, iar ieri a fost scos plesan si introdus Lovin.

Desi pare cam aiuristic (chiar si mie mi se pare greu de crezut) ce voi spune in continuare, e doar o observatie care trebuie tratata ca atare.

In acel an de pauza al lui Hagi se pare ca a ajuns la concluzia ca trebuie sa se schimbe total. Noi ne-am gandit ca va incerca doar sa fie mai putin coleric, insa el a decis sa faca totul pe dos, fata de antrenorul de la Nationala, Bursa, Poli. prin urmare:

- antrenorul dur si pretentios s-a transformat in antrenorul "nu moare nimeni daca ne elimina o echipa din Belarus";

- de la antrenorul care aprecia si se preocupa mai mult de jocul ofensiv, a ajuns la antrenorul obsedat de aparare;

- din antrenorul care tinea piept conducerii, din cel care ii ataca dur pe "baskanii" lui Galatasaray, s-a transformat intr-un antrenor care nu are nici un cuvant de spus despre cei care conduc Steaua, nici macar in spirit de gluma.

Probabil se joaca de-a "reverse psychology" sau poate totul e in capul meu. :)

In orice caz, situatia de la Steaua e absurda, din mai multe motive. Unul ar fi urmatorul: patronul clubului e nasul unui jucator.

In momentul de fata, Radoi nu merita sa fie titular. In centrul apararii, Goian si Rada se inteleg bine, iar Mirel nu poate lua locul unuia dintre ei (intr-o lume normala). La mijloc, Plesan-Bicfalvi ar trebui sa fie cuplul din centru, Radoi ar putea intra prin repriza a doua pentru "inchide" jocul si pentru ca pe finalul meciurilor importante e indicat sa bagi jucatori mai experimentati. Dar cine il poate lasa pe banca pe Radoi, cand e ruda patronului?! Nu numai atat, dar acel patron cere ca echipa sa fie facuta in jurul finului. Si nu e vorba numai de calitatea jocului, mai este si problema moralului jucatorilor. Cum credeti ca se simte Rada sa fie scos din teren, dupa ce a jucat bine, doar pentru ca Radoi joaca prost la mijloc. Asadar, face un meci slab, dar TREBUIE sa ramana in teren, chiar in poarta daca altundeva nu are loc, numai sa nu-l inlocuim, ca se supara "conducerea".

Il respect foarte tare pe Mirel Radoi, dar joaca prost in ultima vreme, nu are rost sa ne mintim. O sa-si revina, poate, dar pana atunci ar trebui sa bagam in teren pe cine merita, pentru ca altfel ne chinuim cu bielorusii, albanezii etc.

il_scorpio16.08.2007 09:42

Radoi la echipa a doua voi sunteti zdraveni????????Doamne auzi Radoi si cu Nicolita la echipa a doua ca sa se imprieteneasca cu Andrey.....LOl !

SS Lazio16.08.2007 10:00

vanfootball, Radoi a fost schimbat in vreo 2/3 meciuri...tin minte perfect cum ziceau comentatorii:"Probabil Hagi il menajeaza pe Radoi pentru urmatoarele meciuri"

Rada ieri nu a jucat prea bine, iar Radoi a oferit siguranta echipei.La faza golului vazandu-se singur impotriva la doi oameni,ce putea sa faca? Goian faultase aiurea,nu isi tinea nimeni omul.Golul nu e vina lui Radoi,ci a intregii echipe.

Eu am mai scris despre Radoi si nu are rost sa ii mai repet meritele.

Ce-i drept nu trece printr-o perioada prea buna,insa ,cel putin ieri,a fost cu mult peste nivelul echipei.

Cat despre sugestia ca trebuie trimis la echipa a doua...acel individ nu poate fi catalogat drept suporter stelist,chiar cred ca-i dinamovist,sau in cel mai bun caz ,frustrat de camera.De ce sa mearga la echipa a doua? Ca asa vrea el impreuna cu toata presa sportiva? Sunteti atat de creduli incat nu vedeti cum va injecteaza presa cu toate rautatile,falsitatile si inventiile?Pentru simplul fapt ca acestor animale de povara-jurnalistii- nu le-a prea placut intrarea de anul trecut al lui Radoi,nu trebuie sa ii purtati si voi pica.Nu i se sterg deloc meritele.Chiar trebuie sa amintesc ce-a facut si Lacatus? Si Lacatus ne e simbol,nu?

In fotbal se mai intra mai tare,mai frumos,mai elegant,uneori brutal ,dar cert e ca aceste lucruri sunt normale.Eu personal am considerat acel act ca o perfecta sintetizare,ca un fel de oglinda a starii de spirit ce plana asupra echipei ,iar neputiinta lui Mirel i-a resuscitat pe baieti intr-o oarecare masura.Din nou ,e drept ca acea brutalitate nu-si are locul pe stadion,si putea incerca sa-si mobilizeze colegii altcumva,dar uneori mai are si omul momente grele.Si eu la fotbal,ca orice om, mai imi pierd cumpatul,conteaza pe final sa stii sa joci cum trebuie.

In loc sa fim fericiti ca Mirel e mult mai linistit,noi ii dam in cap,fiindca a venit ex-rrapedistul Rada ,daca vine vorba...un macelar cum rar s-a vazut.

DARN STELISTU16.08.2007 10:12

DOAMNE

Nu mai bate Banele tu cornerele ca le bati degeaba. Total aiurea dai centrarile :(

«1161718192021»