Titlul articolului :"Bate Borisov -Steaua 2-2".Numai cand il citesti iti dai seama ca suntem praf,nici pe vremea lui Piti cred ca nu scoteam un asa rezultat da o sa spuneti ca jocul a avut o alta miza,calificare bla bla bla...Nici in amicale nu aveam voie sa scoatem scorul asta.
Nu stiu daca sa vorbesc la modul general despre jocul Stelei sau doar de cel de aseara.Ma opresc la cel de aseara.
Zapata-nu stiu, chiar nu s-a evidentiat cu nimic,e un portar mai mult decat normal,nici bun nici prost
Marin-muncitor, in nota obisnuita
Rada-n-a rupt gura targului,raman la concluzia ca a fost si va ramane un jucator mediocru
Goian-unul dintre cele mai slabe jocuri in ciuda golului marcat,a gresit aproape tot in aparare
Golanski-unul dintre cei mai buni aseara,cea mai buna investitie facuta anul asta si o sa vedeti ca o sa creasca si mai mult in joc
Nicolita-NU ARE CE CAUTA PE TERENUL DE FOTBAL...slab, slab, bezmetic, joaca cu capu in pamant si cand centreaza la fel o face de aia niciodata nu nimereste vreuna macar in preajma unui jucator de-al nostru.E intr-un regres evident si nu stiu de ce il forteaza atat ca nu isi mai revine,ar trebui sa mai pupe putin banca de rezerve si poate o sa intre mai determinat dupa aia
Plesan-hmm, nu imi place deloc ca nu baga osul la minge,nu recupereaza in rest dribling bunicel,un pic cam lent,aseara slabut.
Radoi-nu stiu,chiar nu v-ati dat seama ca el face echipa,el dicteaza schimbarile,in joc e nervos da cred ca are toate motivele cand vede cum joaca restu'.Fratilor, omu' pune suflet in teren nu suporta sa vada Steaua chinuindu-se,printre putinii...
Croitoru-0 aseara
Neaga-nu avea ce cauta acolo,pe dreapta ar da randament mai bun
Dica-inteligent in joc,lent,foarte tehnic un meci bun aseara
Toti astia la un loc nu leaga nimic!!!!!!!!!!!!!!!!
Scrie, te rog, romaneste.