asa am vazut eu meciul:
Zapata - nu a avut ce apara.fara vina la goluri.imi place viteza lui.iasa foarte bine si foarte repede din poarta.
Golanski - superb!!! fundasul dreapta perfect pentru a il inlocui pe Ogararu.tehnic,puternic,viteza buna,ofensiv
Goe - asa cum ne-a obijnuit.un golgeter
Rada - nu s-a vazut si asta e bine(pentru ca nu a prea gresit).a jucat simplu si sigur.se intelege bine cu Goe
Petrica Marin - daca am mai avea inca vreo 2 ca el am fi acum direct in grupele CL.nu se vede ca are 34 de ani!!!
dar: fundasii nostri centrali au pe constiinta amandoua golurile.nu au jucat rau per total dar au fost cam visatori la acele 2 lovituri libere
Nicolita- la fel ca de obicei.nu gandeste.joaca din instinct.parca e o pasare.pe teren se calauzeste dupa campurile magnetice.citeste campul magnetic al terenului si asa isi da seama unde se afla si ce trebuie sa faca.si urmeaza:centrare,sut,etc
altcumva eu nu pot explica ceea ce face el.e tot cu capul in pamant
iar cand fuge parca e tras de cienva.nu mai e acel Nicolita de pe vremea lui Protasov
Oli l-a stricat dandu-i sarcini defensive.sper ca Hagi sa il repare
Croitoru - inexistent.nu stie cu stangul.abuzeaza de driblinguri inutile.nu da pase.pierde mingi.in momentul de fata nu e de Steaua!
Plesan - o surpriza placuta.sper sa continue la fel
Radoi - omul care face legatura.e creierul echipei.cand el ataca echipa ataca.cand el se apara echipa se apara. trebuia sa il si plesneasca pe Nicolita la acea faza din prima repriza in care a fost obligat sa faulkteze un jucator care a trecut prea usor de Nicolita si ameninta poarta
Dica - tehnica foarte buna.instinct de gol.lent
Neaga- se calca cu Dica pe picioare.e clar ca nu e varf impins!
Zaharia - ar trebui sa fie titular.e masiv si a si incercat sut de la distanta.
Bicfalvi - mai bun oricand decat Croitoru.se uita inainte sa dea pasa.
Lovin- sigur.determinat.muncitor.
parerea mea e ca daca in locul lui Nicolita si Coritoru ar fi jucat altcineva am fi castigat la scor.au pierdut foarte multe mingi!!!
sper ca meciul retur sa fie tratat serios!