FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bate Borisov - Steaua 2 - 2

«1131415161721»
raven15.08.2007 20:47

inca o data va spun si sutin "Hagi a fost un mare jucator dar un antrenor mai praf ca el nu cred ca putea gasi Steaua". alooooooooooooooo beacali vezi ca Zenga este inca disponibil, nu uita cine ti-a facut echipa de Champions League. bate fierul cat este cald. uite-te la Dinamo aseara ce a jucat, cu toate ca nu-i sufar dar toata stima pentru meciul de aseara, pana si vasluiul juca mai bine. asta nu a fost meci a fost cersetorie pe fata. sa va fie rusine. prefer sa piarda Steaua dar sa arate ca stie fotbal decat sa se umileasca in fata unor amatori. inca o data rusine, Steaua nu merita nici macar egalul

Matteo15.08.2007 20:51

voi nu intelegeti ca problema nu e calificarea, ..important este CE VOM FACE IN GRUPE!!!!!????

DACA VOM JUCA IN STILUL ASTA O SA FIM CIUCA BATAILOR...RASII COMPETITIEI

Scrie cu font de marime normala, lumea intelege mai bine daca nu tipi.

dica_e_genial15.08.2007 20:52

Ce a jucat ma Dinamo aseara? Nimic, doar ca Lazio a fost mult sub asteptari. Niste ratangii si niste imbecili cei de la Lazio. Ai vazut ce cartonase rosii si-au luat??Si Dinamo se apara disperata cu doi oameni in plus.

manu7115.08.2007 20:54

VARZA,VARZA.......MAI MULTE VERZE IN TEREN.......Nicolita,fuge,fuge si iar fuge,dar de minge,el mai mult fuge sa recupereze ce greseste;Croitoru se crede vreun talent,numai fite de mare fotbalist si el o pasa buna nu da;Neaga sta foarte bine cu pregatirea fizica,dar cu aia fotbalistica,rau de tot;Radoi e la fel ca si Lovin de slab,sa stea in aparare ca la mijloc sta degeaba......Steaua in afara de aparare nu stie nimic(azi a facut-o de cacao si pe asta),mare noroc ca exista Goian si Dica......solutia e simpla,bicfalvi si Ochirosii,badoi si zaharia.......de calificat,ne calificam fularsteaua2

cristian01415.08.2007 20:54

Si Becali s-a grabit ca fata mare la maritat, cu promisiunea primelor de intrare in grupe imediat dupa meciul cu Zaglebie de la Bucuresti. Nu se face asa ceva. Jucatorii trebuie sa-si merite banii, si sa munceasca.

Ar fi bine sa le dea primele complete doar in cazul unei victorii la Cluj.

audiopixel15.08.2007 20:55

Retin cateva lucruri dupa acest meci:

1.Goian-desi il vad votat ca jucatorul meciului consider ca e vinovat de multe:a gresit la ambele goluri primite(faultul comis la golul doi n-are nicio logica pentru mine),plasament deficitar,reactii intarziate,extrem de lent in miscari.Golul incscris poate mai salveaza impresia,dar in niciun caz nu-i scuza prestatia defensiva extrem de slaba dupa parerea mea.

2.Se merge pe ideea ca suntem deja in grupe,jocul ar fi singura problema;pana una alta a fost doar 2-2 si as fi un pic mai circumspect pana la retur.Am vazut in seara asta ca lucrurile nu-s asa simple si in plus imi vin in minte echipe ce au evoluat recent prin UCL:Artmedia,Maribor Teatanic,etc.

3.Poate-s bolnav de scenarita dar observ o oarecare diferenta in declaratiile lui Radoi fata de sezonul trecut.Daca atunci aveam ceva de genul "Oli ne-a spus" sau "Oli a pregatit" acum avem "Ne-am pregatit","Stiam ce ne asteapta".Ceva ma face sa cred ca lucrurile nu-s chiar roz intre Hagi si anumiti "grei" ai echipei.Sper sa ma insel.

st_194715.08.2007 20:55

bate i a batut la borisov cu 3-0 pe apoel nicossia aia deci nu sunt chiar amatori [asta nu e scuza pentru jocu din prima repriza]..nu inteleg la golu` anulat a lu` Dica nu a fost nici o reluare calumea dica10

Retin cateva lucruri dupa acest meci:

1.Goian-desi il vad votat ca jucatorul meciului consider ca e vinovat de multe:a gresit la ambele goluri primite(faultul comis la golul doi n-are nicio logica pentru mine),plasament deficitar,reactii intarziate,extrem de lent in miscari.Golul incscris poate mai salveaza impresia,dar in niciun caz nu-i scuza prestatia defensiva extrem de slaba dupa parerea mea.

2.Se merge pe ideea ca suntem deja in grupe,jocul ar fi singura problema;pana una alta a fost doar 2-2 si as fi un pic mai circumspect pana la retur.Am vazut in seara asta ca lucrurile nu-s asa simple si in plus imi vin in minte echipe ce au evoluat recent prin UCL:Artmedia,Maribor Teatanic,etc.

3.Poate-s bolnav de scenarita dar observ o oarecare diferenta in declaratiile lui Radoi fata de sezonul trecut.Daca atunci aveam ceva de genul "Oli ne-a spus" sau "Oli a pregatit" acum avem "Ne-am pregatit","Stiam ce ne asteapta".Ceva ma face sa cred ca lucrurile nu-s chiar roz intre Hagi si anumiti "grei" ai echipei.Sper sa ma insel.

vezi ca la golu 2 Radoi a gresit;)

E interzisa postarea consecutiva. Ai grija! Cred ca e a patra greseala din seara asta.

potra15.08.2007 20:59

as putea spune...la cati draci am...JALNIC!!!! am vazut in meciul asta jucatori care stateau pe loc cu mingea la 2 metri de ei!!! este incredibil asa ceva!!! au alergat rusii aia de le sfaraiau picioarele si ai nostri o frecau pe teren! nu este permis ca o echipa care are aspiratii de genul CL sa nu lege 2 pase decat dupa ce au dat un gol si le-a ridicat putin moralul. alt lucru care ma deranjeaza este ca noi nu mai dam gol decat din faze fixe. ce inseamna asta? sa-mi spuna infocatii sustinatori ai lui Hagi care a fost tactica in seara asta, care a fost jocul. faceti-ma si pe mine sa inteleg! ca daca la Oli intelegeai faptul ca se punea cu curu in poarta si se ruga sa nu luam gol, la Hagi chiar nu pot sa-mi dau seama...e un haos total ce e la echipa aia!!!!

lucvald-190215.08.2007 21:01
Ce a jucat ma Dinamo aseara? Nimic, doar ca Lazio a fost mult sub asteptari. Niste ratangii si niste imbecili cei de la Lazio. Ai vazut ce cartonase rosii si-au luat??Si Dinamo se apara disperata cu doi oameni in plus.

desi sunt simpatizantu' lazialilor de vreo 15 ani...Sincer nu ma intereseaza ce si cum au jucat spurcatii aia aseara...

MA INTERESEAZA Steaua..SI NU PREA VAD MOTIVARE..SI NU PREA VAD JOC!!!!!!!!!

Hagi E CAM SUBTIREANU' !!!!!!!

OF........

audiopixel15.08.2007 21:05
vezi ca la golu 2 Radoi a gresit;)

Ma refeream la faultul facut de Goian din care a iesit lovitura aia libera.Prostesc dupa parerea mea si in stilul anilor '60.

fedora15.08.2007 21:06

@audiopixel: asa e, penibil faultul, mai ales ca Radoi venise de data aia bine la dublaj.

dica_e_genial15.08.2007 21:07
desi sunt simpatizantu' lazialilor de vreo 15 ani...Sincer nu ma intereseaza ce si cum au jucat spurcatii aia aseara...

MA INTERESEAZA Steaua..SI NU PREA VAD MOTIVARE..SI NU PREA VAD JOC!!!!!!!!!

Hagi E CAM SUBTIREANU' !!!!!!!

OF........

Ii raspunsesem unuia care ne dadea exemplu jocul lui Dinamo cu lazio doar ca nu a aparut quote-ul lui in mesajul meu (nu stiu de ce).

mirceaor15.08.2007 21:09

Un joc penibil ,dupa parerea mea .Nicolita asta e chiar degeaba,ca si Croitoru sau Neaga.

Dica ,precum il stim,nu joaca nimic atata ca mai da goluri din cand in cand.

Goian slabut intr-adevar,ca si Petre Marin.

Doar Golanski mi-a placut azi . ( Si Bicfalvi a jucat binisor ).

Fratilor,mi-e teama e partida de la Cluj.

steven_s15.08.2007 21:10

Bai, ce naiba au astia de joaca asa de penal??? Imi amintesc meciul cu Ceahlaul, am avut noroc chior cu penaty-yl acordat degeaba si transformat de Dica, poi golul noroc tot al lui Dica cu capul.

In meciul cu Farul NU AM JUCAT NIMIC. La fel, noroc chior. In meciul cu Poli Iasi, noroc cu eurogolul lui Eric. Nu mai vb despre meciul Zaglebie. Treaba atacului a rezolvat-o Goian, centrare din corner Dica. In concluzie, daca nu ar fi Dica s-ar duce naibii toata echipa.

PS: tot noroc si in meciurile cu polonezii. Banel si Zaharia. NOROC CHIOR. Nimic nu a mers.

In sfarsit, totul e bine cand se termina cu bine, dar cant o sa mai tina norocul asta? Ce facem in Grupe? O sa fim ciuma batailor? Nici nu vreau sa ma gandesc la meciul cu clujul.

Nu stiu ce, dar cred ca ceva trebuie schimbat. La inceput l-am admirat pe Hagi, dar acum demonstreaza ca se bazeaza pe mult pe noroc. Cat o sa mai tina norocul asta? Ne-au facut bielorusii praf.

FORZA Steaua!!!

potra15.08.2007 21:11
Fratilor,mi-e teama e partida de la Cluj.

cre ca o sa ne cam calareasca Andone asa putin.....dar de!...asta e!....l-am ales pe Hagi, antrenorul @#%#$^

Simionesei15.08.2007 21:12

Declaratia de dupa meci al lui Hagi = PENIBILA...asa cum este si el ca antrenor...am vazut ca Balint il sprijina prin declaratii de genul '' la Cluj o sa fie alt meci ''...'' Steaua la Bucuresti o sa le dea minim 3 goluri ''...Cine sa le dea Balint ?...Goian poate ca Neaga e aerian si Dica nu poate singur...

P.S : Un mesaj pentru Hagi...Joaca dracului cu Eric Bicfalvi din primul minut...esti asa de ***** incat sa nu-ti dai seama ca echipa joaca altceva cu el in teren ?

Mai usor cu jignirile. Sau macar cenzureaza-te.

mirceaor15.08.2007 21:18

Din prtea mea ,Dica isi poate face linistit bagajele. Pe banii de pe el luam doi atacanti adevarati.

dica_e_genial15.08.2007 21:28
Din prtea mea ,Dica isi poate face linistit bagajele. Pe banii de pe el luam doi atacanti adevarati.

Ce bine imi pare ca nu esti tu patron la Steaua sa il vinzi. Cu banii pe Dica ii iei pe Drogba si Eto'o la pachet nu-i asa? Nu uita ca Dica a avut un gol anulat (nedrept), un gol inscris, un sut foarte spectaculos scos din vinclu de portar plus centrarea perfecta pentru celalalt gol al lui Goian. Cred ca a fost cel mai slab jucator de pe teren (ca si in meciurile cu Dinamo Kiev si Olympique Lyon) nu-i asa?

fedora15.08.2007 21:28

Asa e. Ne vor ajuta sa promovam din Liga II, unde am ajunge fara Dica.

SSK15.08.2007 21:33

Intrucat meciul s-a incheiat deja de 2 ore si jumate, va sfatuiesc foarte amical sa va cenzurati limbajul! Vreti sa-l criticati pe Hagi, n-aveti decat. Dar daca mai vad injuraturi la adresa acestuia, incep sa dau banuri!

mirceaor15.08.2007 21:33

Fiecare are dreptul la o opinie . Eu cred ca Dica franeaza jocul ,nu face pressing si nu e asa tehnic pe cat zice lumea.

Nu e un atacant adevarat,nici macar un numar 10 adevarat ,pentru ca e prea incet .

Iar sa zici ca fara Dica am ajunge in B ,asta e groasa rau.

Si ca sa se mai supere pe mine ceva lume , mai spun si ca Thereau si Elton nu sunt asa mari valori.

Sa fim seriosi, jucator de 1,58 si 50 de Kile??

Iar Thereau ,spuneti-mi si mie..atat cat a jucat in Liga Campionilor, ce a facut? Va spun eu: nimic.

Lucas15.08.2007 21:35

Diferenta dintre Radoi si Lovin.

Daca ar fi sa-i compar pe cei doi jucatori as putea spune ca sindura diferenta dintre ei este ca Lovin nu ne-a pierdut niciun meci. Pumnalele infipte in spate de "finul" Radoi fiind deja de notorietate, nu este cazul sa ma mai intorc asupra episoadelor Rosenborg, Boro, rapid, etc...

Totusi, dupa meciul din seara asta mi-am dat seama ca Lovin este pur si simplu mai util echipei decat Radoi. In tandem cu Bicfalvi, Lovin a reusit sa dea consistenta liniei de mijloc si sa impinga jocul, asta in vreme ce finu', aflat pe postul lui preferat a reusit sa se trezeasca singur in careu in minutul 93 la o faza fixa a adversarilor, iar omul lui, un ins de circa 1,70 inaltime sa inscrie din spatele lui (!!!).

Ce ar mai fi de spus? Dupa meciul de pomina din primavara cu Dinamo, am scris un mesaj mult mai vitriolant la adresa celui mai umflat jucator din Ghencea. N-am de gand sa mai reiterez nemultumirile legate de acest jucator. Mare mea ingrijorare este aceea ca acest individ nu strica doar jocul Stelei pe gazon ci, foarte probabil, are aceeasi influenta si asupra atmosferei din vestiar. Cred ca baietasul asta chiar are puterea sa schimbe antrenori la Steaua!

Forza Lovin!

mirceaor15.08.2007 21:41

Prietene,cred ca ai uitat meciurile cand Radoi isi dadea sufletul pe teren si juca cu infiltratii,intinderi sau capu spart. Daca am ajuns sa-l luam la misto pe Radoi ,si sa-l laudam pe Lovin .nu stiu ce sa mai spun...

Lucas15.08.2007 21:46
Prietene,cred ca ai uitat meciurile cand Radoi isi dadea sufletul pe teren si juca cu infiltratii,intinderi sau capu spart. Daca am ajuns sa-l luam la misto pe Radoi ,si sa-l laudam pe Lovin .nu stiu ce sa mai spun...

E vina lui Lovin ca pur si simplu nu se accidenteaza? Si daca tot m-ai provocat, am sa-l tot iau la misto pe Radoi pana cand ma vor da astia afara de pe site. Crede-ma ca stiu eu ce stiu despre cum se comporta acest individ cu restul coechipierilor. Cat despre capul spart, intinderi su genunchi rupti,...Dumnezeu nu bate cu parul.

Matteo15.08.2007 21:52
Fiecare are dreptul la o opinie . Eu cred ca Dica franeaza jocul ,nu face pressing si nu e asa tehnic pe cat zice lumea.

Nu e un atacant adevarat,nici macar un numar 10 adevarat ,pentru ca e prea incet .

Iar sa zici ca fara Dica am ajunge in B ,asta e groasa rau.

Si ca sa se mai supere pe mine ceva lume , mai spun si ca Thereau si Elton nu sunt asa mari valori.

Sa fim seriosi, jucator de 1,58 si 50 de Kile??

Iar Thereau ,spuneti-mi si mie..atat cat a jucat in Liga Campionilor, ce a facut? Va spun eu: nimic.

n-am jucat "mancati-as" tot returu trecut fara Dica, si ce-am facut? nu vezi ca esti penibil ! fara executiile lui Dica chiar suntem morti iar in privinta lui Radoi tin sa-i dau dreptate lui Lucas

«1131415161721»