dr.adrian9
sper sa batem
nu stiu insa daca Hagi poate sa ii aduca cu picioarele pe pamant
p.s. eu sunt nascut pe 8 aprilie
anul asta mie mi-au facut o surpriza foarte "placuta"
nu cumva a fost meciu cu vagabonzii???
dr.adrian9
sper sa batem
nu stiu insa daca Hagi poate sa ii aduca cu picioarele pe pamant
p.s. eu sunt nascut pe 8 aprilie
anul asta mie mi-au facut o surpriza foarte "placuta"
nu cumva a fost meciu cu vagabonzii???
Radoi cu ce-a gresit? Cat veti mai fi injectati si manipulati de presa? Vad ca toata repulsia pentru capitanul nostru o aveti de cand a intrat tare la ala de la Iasi.S-au mai vazut d-astea in fotbal,dragilor.Nu a fost un gest intentionat. Radoi a facut un joc foarte bun,n-a pierdut un balon,n-a gresit la niciun gol,se vede ca e un jucator foarte bun.Poate doar acel galben murdareste impresia.
A dat siguranta apararii,golul din 93 s-a luat din alte motive.
Cred ca totusi argumentele mele nu se potrivesc,sunt intr-un total dezacord cu mentalitatea de curtea scolii a multora de aici. Adica: cine da gol e bun! PENIBILII SUNTETI CHIAR VOI! Goian daca da gol e un FUNDAS excelent[sesizati ?]Dica cand da gol e senzational,cand nu da ,e prost. Fenomenal ! Daca vom judeca in continuare dupa 4 momente din joc, ...e jale.
bv mod .....bine ai facut ca l`ai avertizat .....
@mikutu :
auzi tu crezi ca poti juca ofensiv ultimele 10 min si sa castigi ?? nu il mai lua in brate pe Hagi caci acum nu merita ridicat in slavi...
se pare ca la diferenta de un minut s-ar fi putut, doar daca te-ai uitat la meci!! daca n-ar fi fost atata indolenta in aparare, rusii ar fi atacat 60 de minute ca nebunii si la final ar fi fost 2-0 pentru noi.nu-i cauta vina lui Hagi si tu si altii ca nu inra el pe teren.
eu sper ca Badea sa fie varful care ne cam lipseste acum..
in mod cert ...este!!!
se pare ca la diferenta de un minut s-ar fi putut, doar daca te-ai uitat la meci!! daca n-ar fi fost atata indolenta in aparare, rusii ar fi atacat 60 de minute ca nebunii si la final ar fi fost 2-0 pentru noi.nu-i cauta vina lui Hagi si tu si altii ca nu inra el pe teren.
Man tu nu intelegi ceva daca Hagi trata de la inceput jocul agresiv cum a jucat in ultimele 20 de minute aia nu dadeau gol !!! pentru ca am fi fost calare pe ei si am fi inscris noi ....eu nu am nimic cu Hagi dar ....acum a gresit...
Bai taceti din gura, ca dace ar fi fost 2-1{2-2- gafa lui Radoi} , toata lumea ar fi spus ca Steaua a facut un meci bun.
pe scurt- repriza a I- un meci slab
reprixa a II - spectacol
Varza am fost la fazele fixe.
Oricat as incerca nu pot sa inteleg de ce jucam asa de prost. Sper ca echipa sa faca un meci mare duminica pentru moral.
steagsimplu ![]()
Radoi cu ce-a gresit? Cat veti mai fi injectati si manipulati de presa? Vad ca toata repulsia pentru capitanul nostru o aveti de cand a intrat tare la ala de la Iasi.S-au mai vazut d-astea in fotbal,dragilor.Nu a fost un gest intentionat. Radoi a facut un joc foarte bun,n-a pierdut un balon,n-a gresit la niciun gol,se vede ca e un jucator foarte bun.Poate doar acel galben murdareste impresia.
Inseamna ca golurile (al 2lea mai ales) au fost vointa lui Dumnezeu...
in mod cert ...este!!!
este..dar totusi e dupa o accidentare..
Man tu nu intelegi ceva daca Hagi trata de la inceput jocul agresiv cum a jucat ultimele 20 de minute aia nu dadeau gol !!! pentru ca am fi fost calare pe ei si am fi inscris noi ....eu nu am nimic cu Hagi dar ....acum a gresit...
sa nu ai impresia ca romanasii nostri o sa poata juca un sezon de peste 40 de meciuri si s-o tina in 3,4-0 cu fiecare echipa. nu se poate...la noi.. asta e adevarul...si daca vrei victorii..si multe, 1-0 , 2-1 , e scorul care trebuie sa te multumeasca.rusii au jucat cum am jucat noi in 2-2 cu Dinamo(Protasov) si in a 2-a repriza au cazut. de atunci au fost ai nostri. pe asta a mizat Hagi, nu pe degringolada din aparare....daca te uiti lka meci, cauta de-l intelege!
nu-l tin in brate dar nici nu-i pun in carca responsabilitatea din teren a jucatorilor. am primit goluri de marcaj. cat despre joc...mai sunt multe de retusat ca sa nu mai pomenesc de accidentati ...ca nu sunt decat jumatate de echipa
e drept ca avem destui accidentati dar s-au adus 14 jucatori in vara,are de unde alege...si nu cred ca asta ar putea fi o scuza intr-un meci cu Bate Borisov...mai rusinos decat scorul este maniera de joc a Stelei si este si vina antrenorului aici.Orice ai spune tu,Hagi trebuia sa ii motiveze si se vede clar ca nu a facut-o(sau si-a racit gura de pomana...)
Si pe zaglebie am zis ca ii omoram in Ghencea si uitati ce emotii am avut,plus ca in retur revine cel mai bun jucator al lor. Orice s-ar zice,a fost un meci penibil al nostru,spe r sa ne calificam si sa uitam cat mai repede aceste 2 duble,cu zaglebie si bate borisov.
Sper la un 2-0 in retur.
Cea mai buna formula la Steaua ar fi: Zapata-Petre Marin(Nesu)-Goian-Radoi-Golanski(poate chiar Rada)-Plesan-Badoi(bicfalvi)-Ov Petre(fara Lovin)-Dica-Neaga-Zaharia.
Nu-l inteleg pe Hagi,ce fel de antrenor este,de 5 meciuri nu vede ca Dica si Neaga nu sunt atacanti,nu poti sa-i lasi singuri in fata,trebuie introdus zaharia din start pentru ca e singurul atacant din lot,sper sa il vad duminica la Cluj.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
este..dar totusi e dupa o accidentare..
depinde doar de vointa lui...calitatea o are!
abia astept meciul cu CFR
sa vad atunci valoarea adevarata a Stelei. caci pana acum am jucat cu echipe ce se lupta la retrogradare.
e drept ca avem destui accidentati dar s-au adus 14 jucatori in vara,are de unde alege...si nu cred ca asta ar putea fi o scuza intr-un meci cu Bate Borisov...mai rusinos decat scorul este maniera de joc a Stelei si este si vina antrenorului aici.Orice ai spune tu,Hagi trebuia sa ii motiveze si se vede clar ca nu a facut-o(sau si-a racit gura de pomana...)
cati au confirmat pana acum? bicfalvi................ daca au fost adusi dupa ochiul ciobanului...........
Standard - Steaua 2-2
Bate - Steaua 2-2
Se va repeta istoria ?
Eu sper ![]()
Hagi zicea ca nu moare nimeni daca nu ne calificam.
Eu cred ca aia de la Zaglebie se sinucid in masa daca se intampla asta.
Radoi cu ce-a gresit? Cat veti mai fi injectati si manipulati de presa? Vad ca toata repulsia pentru capitanul nostru o aveti de cand a intrat tare la ala de la Iasi.S-au mai vazut d-astea in fotbal,dragilor.Nu a fost un gest intentionat. Radoi a facut un joc foarte bun,n-a pierdut un balon,n-a gresit la niciun gol,se vede ca e un jucator foarte bun.Poate doar acel galben murdareste impresia.A dat siguranta apararii,golul din 93 s-a luat din alte motive.
Cred ca totusi argumentele mele nu se potrivesc,sunt intr-un total dezacord cu mentalitatea de curtea scolii a multora de aici. Adica: cine da gol e bun! PENIBILII SUNTETI CHIAR VOI! Goian daca da gol e un FUNDAS excelent[sesizati ?]Dica cand da gol e senzational,cand nu da ,e prost. Fenomenal ! Daca vom judeca in continuare dupa 4 momente din joc, ...e jale.
Radoi a sarit pe sub minge la ambele goluri. La al doilea, chiar omul lui a dat gol. Nu trebuie sa-l injuram pentru asta, insa Hagi poate ar trebui sa nu-l menajeze in vestiar pentru ca e "finul". Oricum, repet, e foarte urat sa-l injuri pe Radoi dupa cate a facut pentru Steaua. Una e sa afirmi ca a gresit la o faza si alta e sa-l terfelesti in toate felurile, cum fac anumite persoane.
O concluzie:Steaua fara Dica si Goian ar retrograda!
FARA Dica se poate sigur si fara RICA.. fara Goian.. nu prea..
Hagi,lasa-ne!Ia-l si pe Radoi cu tine si duceti-va in lumea larga.Sunt atatea echipe de antrenat prin Cipru sau Faeroe...
Acum problema care se pune la Steaua e ce se va intampla daca vom intra in Liga Campionilor?Vom fi de rasul Europei...
Radoi ne-a ingropat cu Rosenborg,ne-a ingropat cu Dinamo,ne-a ingropat si in seara asta si avand in vedere miza cu care se va juca returul din Ghencea mare minune sa nu ne ingroape si atunci cu un autogol ,,specialitatea casei''...
Si daca pretul platit pentru a scapa de ,,antrenorul Hagi'' e ratarea unui sezon oricum ratat in Champions League,atunci mai bine in Cupa UEFA...
Radoi a sarit pe sub minge la ambele goluri. La al doilea, chiar omul lui a dat gol. Nu trebuie sa-l injuram pentru asta, insa Hagi poate ar trebui sa nu-l menajeze in vestiar pentru ca e "finul". Oricum, repet, e foarte urat sa-l injuri pe Radoi dupa cate a facut pentru Steaua. Una e sa afirmi ca a gresit la o faza si alta e sa-l terfelesti in toate felurile, cum fac anumite persoane.
Gresesti putin.. daca Lovin venea cu omul lui nu se mai lua golul doi.. iar.. la primul gol.. au fost prea multi stelisti pe coltul scurt cand pe lung doar Goian si Golanski..
FARA Dica se poate sigur si fara RICA.. fara Goian.. nu prea..
esti penibil
Mai usor cu jignirile. Esti deja avertizat.
sunt mandru ca sunt roman !!!!!!!!!!
)))
Ca ii regretam pe Zenga si Protasov , asta se stie...Dar sa ajungem sa ne Para rau dupa Oli vazand cum joaca echipa sub "bagheta"lui Hagi , e chiar tragedie...Anul trecut nu ii eliminam pe Standard daca jucam asa...Viitorul nu suna bine de loc...
Becali declara acum pe Realitatea ca pentru el 1 mil $ nu conteaza ca poate sa-l piarda pe Emegara. Daca este asa de ce dracu nu baga bani in echipa asta si sa cumpere 2 sau 3 jucatori de FOTBAL gen Golanski nu de bambilici ca Neaga si Plesan. Hagi declara ca Steaua castiga cu multa munca, usor usor am inceput sa facem egal cu multa munca si urmeaza sa fim invins dar echipa a muncit mult dar asta este nu jucam singuri pe teren.