FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bate Borisov - Steaua 2 - 2

«191011121321»
cristian8615.08.2007 19:22

De ce unii jucatori isi bat joc de munca echipei ?

De ce nu am tras la poarta mai des? Portarul lor nu stie sa plonjeze.

De ce luam goluri la faze fixe ca niste amatori ?

....

Ma tem ca urmeaza prabusirea, dupa cativa ani mai luminosi in Europa. Nu se poate merge la infinit cu peticeli, trebuie sa sacrifici un sezon-doua si sa faci o echipa puternica,o echipa dornica de performanta. Fotbalul devine din ce in ce mai mult un joc de sah , in care pionii alearga pana ce ii lasa benzina.

Ne vom califica, insa din pacate Steaua arata a echipa de Cupa UEFA.

dr.adrian915.08.2007 19:22

abia astept sa revina Badea si Iacob.

stie cineva de este cu Ochirosii si cu Cristocea.

in seara asta am fost cam descoperiti (adormiti) pe partea stanga.

am impresia ca stelisti au fost noaptea trecuta la ciocan in belarus. se stie de frumusetea rusoaicelor. nam vazut nici o agresivitate in joc nimic. noroc ca am dat 2 goluri din nimic.

totusi capu sus. mai rau nu se poate.

sa analizam jocul Stelei lui Hagi prin noiembrie

MALDINI_STEAUA15.08.2007 19:23

CUm am putut sa luam gol in min '93 nu stiu.Dar asta e... asta meritam cand i vedem pe unii de sus

AdrianUltras2515.08.2007 19:23

stiti ceva

EU AS VREA SA VAD Steaua JUCAND CU ACEEASI DETERMINARE CA CEI DE LA BORISOV

si cu asta am incheiat

dr.adrian9

sper ca la meciul cu CFR Ochirosii sa fie titular pe stanga iar Badoi pe dreapta

Croitoru si Nicolita trebuie sa mai invete

Nu mai fa postari consecutive. Nu e prima oara.

mikutu15.08.2007 19:25
@fanii lui Olaroiu

am mai luat un gol in ultimele minute, dupa ce aveam 3-0 la un moment dat, scor cumulat in ambele manse...a fost apoi 3-1, 3-2. 3-3 si, scor cumulat, 3-4. Va amintiti?

probabil ca nu isi mai aduc aminte...toata stima pentru schimbarile facute de Hagi, a vrut sa castige si a fost la un minut de 3 puncte. dar de ..nu joaca el..!!!!!!!

SS Lazio15.08.2007 19:25

Za Best si inca cativa: calm tata,calm. Ati uitat de Steaua-Poli din Cupa,de meciurile cu iasiul,Pandurii,UTA de anul trecut? Faceti o comparatie cu ce s-a jucat in a doua repriza cu bielorusii.

Zici ca a dat lepra in voi ,nu alta!

Deliric115.08.2007 19:26
gresit 5 victorii si 1 egal care ne face fff increzatori (partea plina a paharului)

Nu-o sa merga prea mult timp asa ...sa joci slab si castigi puncte, cum sa intamplat pana acum

-=Danny=-15.08.2007 19:26

Ar trebui sa observam ca am revenit de la 1-0 la 1-2 .......dar din pacate jucatorii s-au culcat pe o ureche in ultimul minut de prelungire si am luat gol . Sa le fie rusine . Si un joc la fel de rusinos .

mikutu15.08.2007 19:27
mie mi se pare ca ei joaca doar cand vor

deja mi se pare ca se cred vedete

nu toti dar o parte din jucatori sigur

unde e jocul ala de care zicea Hagi?

direct pe poarta,cu verticalizari,ofensiv,etc

inca vad acelasi joc de la Oli cu mingi carate pe benzi,centrari aiurea, 1 singur atacant,etc!!!

abia astept sa revina Badea si Iacob si Cristocea

sa nu ii mai vad in teren pe jucatori ca Croitoru sau Nicolita

care nu fac altceva decat strica jocul Stelei

repet

golurile luate au fost norocoase dar rusinea ramane!

p.s. aseara cateii au facut 1-1 cu Lazio in deplasare

e drept, nu au jucat nimic si i-au si ajutat arbitrii(parca era var cu corpodean chelul ala), dar acum ei sunt cu piepturile dezvelite si se mandresc si din aceasta cauza rusinea acestui rezultat e de 2 ori mai mare.

nu ma indoiesc de calificare(desi exista posibilitatea sa facem meci prost acasa) dar acest meci a fost rusinos!!!

pai l-ai vazut vreo 10 minute (75-85) , ca dupa aia s-au transformat in vedete!!!!1

Un rezultat rusinos!Un joc pe alocuir jenant!Noroc cu Dicanu...asta-i Steaua lui Hagi!Credeam ca mai prost ca-n perioada terminala a lui Olaroiu nu putem juca...dar m-am inselat!

cu Oli nu reveneam de la 0-1

alexzeu15.08.2007 19:30

Hagi TREZESTE-TE !!!! nu putem juca defensiv.....esti la Steaua NU Poli timisioara....:(( cand a venit Hagi la Steaua ma asteptam la un joc super spectaculos pentru ca Hagi a fost un jucator fffff spectaculos dar se pare ca din nu stiu ce ``probleme`` Steaua nu ATACA !!.....hai Steaua....resemnat dupa meciul de astazi ....poate ca nici nu meritam sa castigam....asta este...

Greseli repetate

leynad7215.08.2007 19:30

Citesc si ma enervez si mai rau...

Ce mama dracu trebuie sa analizam cand e atat de evident ca jucam un fel de tzurca combinata cu un soi de bambilici modern ?

Ma uit la un meci de-al Stelei sa vad daca-om prinde vreun corner sau vreo lovitura libera, pentru ca restul e plictiseala la greu !

90 de minute asteptam bulanul sa ne loveasca, altfel suntem haliti...

Si am mai spus-o, bulanul asta nu poate tine la nesfarsit.

Cred ca cu meciul de azi a cam inceput sa se sparga.

Urmeaza Clujul.

Ca de CL mi-e cam rusine sa vorbesc.

predatorpulse715.08.2007 19:31

Meciul a fost de o modestie incredibila,jocul patetic in prima repriza si in a 2-a a fost ceva mai bine,insa Hagi deja a inceput sa ma dezamageasca crunt. Odata cu intrarea lui zaharia s-a schimbat putin jocul in bine si daca nu mai insel chiar zaharia a obtinut lovitura libera din care Dica a marcat.

Jucatorii au jucat cam asa:

Zapata-7- dupa mine,ce era sa faca atunci cand fundasii nostri o balbaie in 5 metri,cand al 2-lea gol vine de langa finul Radoi care abia a sarit

Golanski-7-mi-a placut polonezul,a avut tupeu cand a urcat si a jucat binisor in defensiva

Rada-7-mi s-a parut sigur,nu a avut mari greseli.

Goian-7-a gresit la primul gol pentru ca a trecut mingea p langa el,dar a compensat cu golul dat.

Radoi-6-a jucat slab cand a fost la mijloc,si slabut si in aparare,golul 2 a venit de langa el

Petre Marin-6-ii dau aceasta nota pentru ca a jucat slabut si din pacate varsta incepe sa se vada.

Plesan-6-a pierdut multe mingi,dar s-a zbatut cu realizari putine.

Bicfalvi-a jucat putin dar mi-a placut pustiul,a avut tupeu.

Lovin-5-f slab a jucat,acelasi Lovin petarda pe care il stim,habar n-are sa dea o minge in adancime.

Croitoru-Nicolita-4-un tandem de incompetenti si impotenti,poate un plus la Banel ca a avut bara aia.

Dica-8-a jucat slab dar ii dau aceasta nota pentru ca a dat pasa de gol si gol.

Neaga-5-a avut un sut si o incursiune,in rest mana moarta

Zaharia-nu-i dau nota ca a jucat prea putin,dar are meritul de a fi obtinut acea lovitura libera(parca)

Sper sa ne calificam in retur dar am jucat penibil. Daca o as vb maine cu prietenii mei dinamovisti si mi-ar zice ca Steaua a fost penibila eu n-am ce sa le spun,asa a si fost. Hagi a avut o tactica falimentara tot meciul,cand isi repara greselile toti zic ca alea sunt mutari de geniu,de fapt isi vede prostia. Ce s-a intamplat azi a fost cel putin la fel de rusinos ca returul cu zaglebie,Becali trebuie sa le mai taie din salarii,multi dintre ei sunt prea fitosi.

Dati pe Telesport ca Becali se da iar in gat cum ca a dat 2 mil dolari ca sa termine pe 2,si a zis ca a dat un milion pentru un meci,eu ce dracu sa inteleg din asta? Si apropo,a zis ca lui ii place mai mult cu nesu pe stanga si Radoi fundas,deci asteptati-va sa vedeti aceste mutari in echipa in viitorul apropiat.

Sperand la un joc mai bun..

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

cristian01415.08.2007 19:32

Declaratie Mirel Radoi : "Nici nu-mi vine sa mai joc in campionatul intern, dupa ce joc in Champions League."

Cum comentati declaratia capitanului ? Asta reflecta tipul de gandire care s-a imprimat in capetele jucatorilor din Ghencea. Deja se cred megastaruri, se gandesc doar la meciuri de Liga, si nu-s in stare sa bata pe Poli Iasi decat cu golul unui copil.

alexzeu15.08.2007 19:33
probabil ca nu isi mai aduc aminte...toata stima pentru schimbarile facute de Hagi, a vrut sa castige si a fost la un minut de 3 puncte. dar de ..nu joaca el..!!!!!!!

man ....Steaua joaca asa datorita sau dincauza lui Hagi .... el face echipa defensiv....nu e vba sa intre Hagi pe teren ...

AdrianUltras2515.08.2007 19:34

predatorpulse

Lovin a jucat de 2 ori mai bine ca Nicolita si Croitoru la un loc

si Neaga a jucat pe dreapta mai bine in aceste 15 minute decat Nicolita in toate 6 partidele

Hagi ar fi bine sa se uite si sa invete din greseli

si sper sa ii puna la punct pe acei jucatori care se cred vedete

st_194715.08.2007 19:35
Hagi TREZESTE-TE !!!! nu putem juca defensiv.....esti la Steaua NU Poli timisioara....:(( cand a venit Hagi la Steaua ma asteptam la un joc super spectaculos pentru ca Hagi a fost un jucator fffff spectaculos dar se pare ca din nu stiu ce ``probleme`` Steaua nu ATACA !!.....hai Steaua....resemnat dupa meciul de astazi ....poate ca nici nu meritam sa castigam....asta este...

esti cam prost dica10

Este a doua oara cand jignesti colegii de forum. Avertizat 10%.

mikutu15.08.2007 19:36
man ....Steaua joaca asa datorita sau dincauza lui Hagi .... el face echipa defensiv....nu e vba sa intre Hagi pe teren ...

Hagi joaca defensiv? il scoate pe Banel si il baga pe zaharia , dupa care luam conducerea(dupa cele 10 minute bune de joc ) , si tu zici ca joaca defensiv?! mai uita-te la fotbal...e tot ce-ti pot spune!!!

dr.adrian915.08.2007 19:36
predatorpulse

Lovin a jucat de 2 ori mai bine ca Nicolita si Croitoru la un loc

si Neaga a jucat pe dreapta mai bine in aceste 15 minute decat Nicolita in toate 6 partidele

Hagi ar fi bine sa se uite si sa invete din greseli

si sper sa ii puna la punct pe acei jucatori care se cred vedete

le scoate el fitele din cap.pariu fac pe cat vreti voi.

o sa vedeti alta stea duminica. castiga sigur sami faca cadou victoria de ziua mea.

baby_stelista15.08.2007 19:36
Meciul a fost de o modestie incredibila,jocul patetic in prima repriza si in a 2-a a fost ceva mai bine,insa Hagi deja a inceput sa ma dezamageasca crunt. Odata cu intrarea lui zaharia s-a schimbat putin jocul in bine si daca nu mai insel chiar zaharia a obtinut lovitura libera din care Dica a marcat.

Jucatorii au jucat cam asa:

Zapata-7- dupa mine,ce era sa faca atunci cand fundasii nostri o balbaie in 5 metri,cand al 2-lea gol vine de langa finul Radoi care abia a sarit

Golanski-7-mi-a placut polonezul,a avut tupeu cand a urcat si a jucat binisor in defensiva

Rada-7-mi s-a parut sigur,nu a avut mari greseli.

Goian-7-a gresit la primul gol pentru ca a trecut mingea p langa el,dar a compensat cu golul dat.

Radoi-6-a jucat slab cand a fost la mijloc,si slabut si in aparare,golul 2 a venit de langa el

Petre Marin-6-ii dau aceasta nota pentru ca a jucat slabut si din pacate varsta incepe sa se vada.

Plesan-6-a pierdut multe mingi,dar s-a zbatut cu realizari putine.

Bicfalvi-a jucat putin dar mi-a placut pustiul,a avut tupeu.

Lovin-5-f slab a jucat,acelasi Lovin petarda pe care il stim,habar n-are sa dea o minge in adancime.

Croitoru-Nicolita-4-un tandem de incompetenti si impotenti,poate un plus la Banel ca a avut bara aia.

Dica-8-a jucat slab dar ii dau aceasta nota pentru ca a dat pasa de gol si gol.

Neaga-5-a avut un sut si o incursiune,in rest mana moarta

Zaharia-nu-i dau nota ca a jucat prea putin,dar are meritul de a fi obtinut acea lovitura libera(parca)

Sper sa ne calificam in retur dar am jucat penibil. Daca o as vb maine cu prietenii mei dinamovisti si mi-ar zice ca Steaua a fost penibila eu n-am ce sa le spun,asa a si fost. Hagi a avut o tactica falimentara tot meciul,cand isi repara greselile toti zic ca alea sunt mutari de geniu,de fapt isi vede prostia. Ce s-a intamplat azi a fost cel putin la fel de rusinos ca returul cu zaglebie,Becali trebuie sa le mai taie din salarii,multi dintre ei sunt prea fitosi.

Dati pe Telesport ca Becali se da iar in gat cum ca a dat 2 mil dolari ca sa termine pe 2,si a zis ca a dat un milion pentru un meci,eu ce dracu sa inteleg din asta? Si apropo,a zis ca lui ii place mai mult cu nesu pe stanga si Radoi fundas,deci asteptati-va sa vedeti aceste mutari in echipa in viitorul apropiat.

Sperand la un joc mai bun..

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

sunt de acord cu tine .. Neaga dezamageste din ce in ce mai mult .. la un moment dat nu s-a mai auzit de el o perioada buna de timp ..

dezamagitor..n`am ce zice..mi`e groaza sa ma gandesc la meciul cu CFR ... oricum

forzza Steaua!!!

alexzeu15.08.2007 19:37

eu totusi sper ca Steaua sa isi revina.....imi pare rau ca am ajuns sa facem egal cu niste desculti care au stadion de 5000 de locuri....si cand te gandesti ca anul trecut bateam pe Dinamo Kiev .......

fedora15.08.2007 19:37
"M-a multumit revenirea din repriza a doua. Eu imi aplaud echipa, i-am felicitat in vestiar. Avem valoare, am reactionat bine intr-un moment dificil si cred ca vom intra in Liga Campionilor. Daca nu ne calificam, nu moare nimeni. Trebuie sa jucam asa cum stim sa facem si nu cred ca vom avea probleme acasa", a punctat Hagi.

Despre jucatorii lui BATE Borisov, "regele" a vorbit numai de bine: "Sunt periculosi, iuti si stau bine in teren."

"N-o sa murim daca nu ne calificam! Dar cred ca nu avem cum sa ratam prezenta în grupele Ligii Campionilor. Avem nevoie doar de concentrare", a încheiat antrenorul Stelei.

Asta e atitudine oliana, nu cea de invingator pe care speram ca Hagi sa o aduca la Steaua.

@predatorpulse: mai scade cate 3 puncte de la fiecare si vei obtine notele meritate.

sandoqanu15.08.2007 19:37

o prima repriza foarte slaba,n-am miscat mai nimic,in a doua repriza s-au trezit baietii din reverie si au fost citeva faze frumoase, acum ca s-a luat gol in ultimul minut, asta e,se mai intimpla, oricum daca joaca, ca in a doua repriza, la Bucuresti nici nu se pune problema de calificare si pentru cei care au injurat ca la usa cortului uitind si ca este sarbatoare mare azi, fratilor cind o sa faceti si voi ce a facut Hagi pentru. Steaua, atunci sa il injurati, pina atunci cu Steaua pina la moarte.

stefanVl15.08.2007 19:37

lasati-ma cu Neaga cu Croitoru si cu cine mai vreti voi.. asta tine de gandire.. pai tu vrei CL si nu poti obtine o victorie.. contra unei echipe din belarus.. si apoi nu putem trage un sut la poarta??? ce se intampla fratilor ... nu stim sa legam 2 pase fara sa ne chinuim.. nu am avut ocazii de gol 1, poate 2 si alea din nimereli.. cum a zis cineva asteptam sa cada vreun corner, lovitura libera ceva nimereala.. SUNTEM PENIBILI..

mikutu15.08.2007 19:37
le scoate el fitele din cap.pariu fac pe cat vreti voi.

o sa vedeti alta stea duminica. castiga sigur sami faca cadou victoria de ziua mea.

la multi ani! cu multa sanatate si bucurii(si de la ai tai si de la Steaua)!

papillon15.08.2007 19:38

Pentru mine nu e cine stie ce surpriza. Ca mentalitate, suntem o natie de cretini. Nu trebuie sa se simta nimeni jignit sau sa aiba accese de mandrie proletara, e o generalizare perfect justificata de intreaga noastra istorie, cu precadere cea recenta. Sunt roman si-mi iubesc tara, dar asta e realitatea.

Si chestia cu mentalitatea nu are nicio legatura cu numarul de facultati terminate. Degeaba suntem olimpiati si vorbim frumos articulat, daca materialul genetic mostenit de la strabuni ne da peste bot de fiecare data cand vrem sa scoatem capul afara. Cu mentalitatea asta au avut de luptat si Zenga, Oleg, Olaroiu. Acum, Hagi vede si el din ce "aluat" e facut jucatorul roman. Poate ca antrenorul nu e singurul raspunzator de rezultate, asa-i? Cand spuneam ca pentru performanta e nevoie de jucatori straini, care sa vada in Steaua doar o trambulina spre campionate mai puternice, mi s-a spus ca aia nu joaca "cu inima". Pacat ca nu-mi permit emoticonurile sa afisez un zambet amar...

Pe langa toate astea, Hagi inca nu se regaseste - cine credea ca mai prost de cum jucam cu Olaroiu nu se poate, au acum raspunsul. Niciodata sa nu spui niciodata, right?

De Borisov trecem cu siguranta la Bucuresti. Problema e ca avem meci cu Clujul sambata, si pe aia nu-i mai batem. Pentru ca aia, pe langa ca au antrenor, au si jucatori straini. Jucatori care fac diferenta, care alearga, care nu se gandesc in timpul partidei la conturile din banca. Jucatori care nu sunt romani, dar care inteleg sa nu-si bata joc de meseria pe care au ales-o.

«191011121321»