Meciul a fost de o modestie incredibila,jocul patetic in prima repriza si in a 2-a a fost ceva mai bine,insa Hagi deja a inceput sa ma dezamageasca crunt. Odata cu intrarea lui zaharia s-a schimbat putin jocul in bine si daca nu mai insel chiar zaharia a obtinut lovitura libera din care Dica a marcat.
Jucatorii au jucat cam asa:
Zapata-7- dupa mine,ce era sa faca atunci cand fundasii nostri o balbaie in 5 metri,cand al 2-lea gol vine de langa finul Radoi care abia a sarit
Golanski-7-mi-a placut polonezul,a avut tupeu cand a urcat si a jucat binisor in defensiva
Rada-7-mi s-a parut sigur,nu a avut mari greseli.
Goian-7-a gresit la primul gol pentru ca a trecut mingea p langa el,dar a compensat cu golul dat.
Radoi-6-a jucat slab cand a fost la mijloc,si slabut si in aparare,golul 2 a venit de langa el
Petre Marin-6-ii dau aceasta nota pentru ca a jucat slabut si din pacate varsta incepe sa se vada.
Plesan-6-a pierdut multe mingi,dar s-a zbatut cu realizari putine.
Bicfalvi-a jucat putin dar mi-a placut pustiul,a avut tupeu.
Lovin-5-f slab a jucat,acelasi Lovin petarda pe care il stim,habar n-are sa dea o minge in adancime.
Croitoru-Nicolita-4-un tandem de incompetenti si impotenti,poate un plus la Banel ca a avut bara aia.
Dica-8-a jucat slab dar ii dau aceasta nota pentru ca a dat pasa de gol si gol.
Neaga-5-a avut un sut si o incursiune,in rest mana moarta
Zaharia-nu-i dau nota ca a jucat prea putin,dar are meritul de a fi obtinut acea lovitura libera(parca)
Sper sa ne calificam in retur dar am jucat penibil. Daca o as vb maine cu prietenii mei dinamovisti si mi-ar zice ca Steaua a fost penibila eu n-am ce sa le spun,asa a si fost. Hagi a avut o tactica falimentara tot meciul,cand isi repara greselile toti zic ca alea sunt mutari de geniu,de fapt isi vede prostia. Ce s-a intamplat azi a fost cel putin la fel de rusinos ca returul cu zaglebie,Becali trebuie sa le mai taie din salarii,multi dintre ei sunt prea fitosi.
Dati pe Telesport ca Becali se da iar in gat cum ca a dat 2 mil dolari ca sa termine pe 2,si a zis ca a dat un milion pentru un meci,eu ce dracu sa inteleg din asta? Si apropo,a zis ca lui ii place mai mult cu nesu pe stanga si Radoi fundas,deci asteptati-va sa vedeti aceste mutari in echipa in viitorul apropiat.
Sperand la un joc mai bun..
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.