FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bate Borisov - Steaua 2 - 2

«1101112131421»
cristian8615.08.2007 19:38
man ....Steaua joaca asa datorita sau dincauza lui Hagi .... el face echipa defensiv....nu e vba sa intre Hagi pe teren ...

Cu totii am vrea o echipa ofensiva, care sa sufoce adversarii prin pressing pana la limita careului lor, din pacate trebuie sa ai oamenii care sa reuseasca acest lucru.

Cunosc o echipa care reusea acest lucru, se intampla candva in 1986, si acea echipa dorea sa invinga orice adversar.

st_194715.08.2007 19:38
Meciul a fost de o modestie incredibila,jocul patetic in prima repriza si in a 2-a a fost ceva mai bine,insa Hagi deja a inceput sa ma dezamageasca crunt. Odata cu intrarea lui zaharia s-a schimbat putin jocul in bine si daca nu mai insel chiar zaharia a obtinut lovitura libera din care Dica a marcat.

Jucatorii au jucat cam asa:

Zapata-7- dupa mine,ce era sa faca atunci cand fundasii nostri o balbaie in 5 metri,cand al 2-lea gol vine de langa finul Radoi care abia a sarit

Golanski-7-mi-a placut polonezul,a avut tupeu cand a urcat si a jucat binisor in defensiva

Rada-7-mi s-a parut sigur,nu a avut mari greseli.

Goian-7-a gresit la primul gol pentru ca a trecut mingea p langa el,dar a compensat cu golul dat.

Radoi-6-a jucat slab cand a fost la mijloc,si slabut si in aparare,golul 2 a venit de langa el

Petre Marin-6-ii dau aceasta nota pentru ca a jucat slabut si din pacate varsta incepe sa se vada.

Plesan-6-a pierdut multe mingi,dar s-a zbatut cu realizari putine.

Bicfalvi-a jucat putin dar mi-a placut pustiul,a avut tupeu.

Lovin-5-f slab a jucat,acelasi Lovin petarda pe care il stim,habar n-are sa dea o minge in adancime.

Croitoru-Nicolita-4-un tandem de incompetenti si impotenti,poate un plus la Banel ca a avut bara aia.

Dica-8-a jucat slab dar ii dau aceasta nota pentru ca a dat pasa de gol si gol.

Neaga-5-a avut un sut si o incursiune,in rest mana moarta

Zaharia-nu-i dau nota ca a jucat prea putin,dar are meritul de a fi obtinut acea lovitura libera(parca)

Sper sa ne calificam in retur dar am jucat penibil. Daca o as vb maine cu prietenii mei dinamovisti si mi-ar zice ca Steaua a fost penibila eu n-am ce sa le spun,asa a si fost. Hagi a avut o tactica falimentara tot meciul,cand isi repara greselile toti zic ca alea sunt mutari de geniu,de fapt isi vede prostia. Ce s-a intamplat azi a fost cel putin la fel de rusinos ca returul cu zaglebie,Becali trebuie sa le mai taie din salarii,multi dintre ei sunt prea fitosi.

Dati pe Telesport ca Becali se da iar in gat cum ca a dat 2 mil dolari ca sa termine pe 2,si a zis ca a dat un milion pentru un meci,eu ce dracu sa inteleg din asta? Si apropo,a zis ca lui ii place mai mult cu nesu pe stanga si Radoi fundas,deci asteptati-va sa vedeti aceste mutari in echipa in viitorul apropiat.

Sperand la un joc mai bun..

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

vezi ca la fanatik si sport.ro toti au zis la emisiune ca plesan a jucat f bine;)Petre Marin a facut si el un meci slabutz si gata ii sari in cap,auzi la el Dica a jucat slabutz ..a intrat in combinatii mereu a avut si alte ocazii dica10 dica10

Nicul15.08.2007 19:39

Suntem RUPTI ! ma doare inima cand ii vad !

oop15.08.2007 19:39
cu Oli nu reveneam de la 0-1

de ce?Hai sa nu o dam de gard...jocul nu merge si cu asta basta!Nu trebuie sa il tinem in brate pe Hagi...cu tot respectul pentru el...

agu15.08.2007 19:39

Un meci slab al unei echipe slabe ...

Dam gol numai din faze fixe si numai cu fundasii...

Steaua juca candva altceva ... Steaua pasa , dribla , centra , marca cu... atacantii !

Dupa parerea mea am pierdut datorita infatuarii si prostiei conducatorilor nostri pe cel mai bun jucator pe care Steaua l-a avut dupa Hagi , pe Elton !

Brazilian , tehnic , fin dribleur , foarte bun pasator si asta numai inainte... adica pe poarta , vedea poarta si golul ...

Fraierilor , l-ati pierdut...

Lucas15.08.2007 19:39
baaai nu se poatee!!!..ce am facut sa meritam asta?

oricum se vedea venind un meci de genul asta dupa prestatiile anterioare!

nu jucam nimic..am jucat ceva intre minutul 75 si minutul 85 ataat!

VREAU FOTBAL!vreau sa vad pase , vreau faze , vreau 11 Bicfalvi in teren...VREAU FOTBAL!

Si eu il vreau pe Radoi transferat, daca se poate pe undeva in Kazakhstan!

st_194715.08.2007 19:41
Pentru mine nu e cine stie ce surpriza. Ca mentalitate, suntem o natie de cretini. Nu trebuie sa se simta nimeni jignit sau sa aiba accese de mandrie proletara, e o generalizare perfect justificata de intreaga noastra istorie, cu precadere cea recenta. Sunt roman si-mi iubesc tara, dar asta e realitatea...

perfecta dreptate

Renunta la posturile de genul asta. Citeste regulamentul.

AdrianUltras2515.08.2007 19:41

dr.adrian9

sper sa batem

nu stiu insa daca Hagi poate sa ii aduca cu picioarele pe pamant

p.s. eu sunt nascut pe 8 aprilie

anul asta mie mi-au facut o surpriza foarte "placuta"

:|

alexzeu15.08.2007 19:42
Asta e atitudine oliana, nu cea de invingator pe care speram ca Hagi sa o aduca la Steaua.

@predatorpulse: mai scade cate 3 puncte de la fiecare si vei obtine notele meritate.

wow....nu`mi vine sa cred ca a declarat Hagi asa ceva.......

Domnule Antrenor principal Gheorghe Hagi mor suporteri daca Steaua nu se califica....eu nu cred ca e posbil sa ratezi calificarea in Grupele CL impotriva unei echipe care nu exista cand Steaua castiga finala CL !!....ce se intampla cu declaratiile astea?eu nu am crezut niciodata ca Hagi poate da astfel de declaratii :| sunt Shocat !!....

mikutu15.08.2007 19:42
de ce?Hai sa nu o dam de gard...jocul nu merge si cu asta basta!Nu trebuie sa il tinem in brate pe Hagi...cu tot respectul pentru el...

nu-l tin in brate dar nici nu-i pun in carca responsabilitatea din teren a jucatorilor. am primit goluri de marcaj. cat despre joc...mai sunt multe de retusat ca sa nu mai pomenesc de accidentati ...ca nu sunt decat jumatate de echipa

stefanVl15.08.2007 19:43

Spune-mi si mie ce ar fi facut accidentatii?? Poate Ghionea sa fi facut putin diferentza in restu nu cred ca e cineva ...

roby_spartacus15.08.2007 19:44

Dupa cei au aratat cei de la Bate .... in retur nu ar trebuia sa avem probleme .. doar daca ne culcam pe o ureche si ii lasam liberi si nu mai facem jocul ... sa le fie gru ex min 92:( pacat !! asta e invatare de minte si pentru meciul cu CFR care trebuie sa il CASTIGAM 100% sa le aratam cine suntem

Steauaforever3315.08.2007 19:44
Declaratie Mirel Radoi : "Nici nu-mi vine sa mai joc in campionatul intern, dupa ce joc in Champions League."

Cum comentati declaratia capitanului ? Asta reflecta tipul de gandire care s-a imprimat in capetele jucatorilor din Ghencea. Deja se cred megastaruri, se gandesc doar la meciuri de Liga, si nu-s in stare sa bata pe Poli Iasi decat cu golul unui copil.

daca vor juca in acelasi ritm, o sa-l auzim in curand spunand: "imi e dor de jocurile din LC..."

fularsteaua2

andreich15.08.2007 19:44

Fratilor spuneti voi poate eu sunt tampit si nu stiu sa citesc un joc de fotbal. Steaua joaca fotbal sau ce joaca? Pai daca joaca asa la Cluj suntem oite. Ne bate Trica si Co. cum au zis, cu 2 goluri diferenta. Becali inca crede ca suntem cei mai buni din campionat si cred ca si jucatorii cred asta. Vai de noi. Neaga are nevoie de 1 an, asa a fost si data trecuta cind a venit de la Pitesti. Trebuie sa asteptam un an si inca cateva transferuri sa putem trece si de CFR Cluj care, cred eu, sunt cei mai buni anul asta.

mikutu15.08.2007 19:45
Spune-mi si mie ce ar fi facut accidentatii?? Poate Ghionea sa fi facut putin diferentza in restu nu cred ca e cineva ...

poate Badea?....poate Cristocea?....emeghara?

stefanino15.08.2007 19:46

e extra ordinar...!cu echipa asta nu avem ce cauta in grupe....ne facem vise degeaba....!asta este....!Gigi E CEL MAI INCULT SI CRETIN OM CARE EXISTA IN FOTBAL.......!

stefanVl15.08.2007 19:46

Cristocea nu juca nici cand a fost apt.. emeghara nu prea a lasat impresie buna nici in amicale.. joaca Golanski si Petre Marin peste el.. iar lui Badea i-a crescut si lui nasu.. cum la multi se intampla.. Aroganti, figuranti, ... nu ar fi fost nici o diferentza.. sigur!

hedes_florin15.08.2007 19:47

Rusine!!! Ce-a jucat Steaua a fost tzurca!!! daca si cu astia ne chinuim ar trebui sa ne fie rusine!!! Ba il mai aud si p-un tampit la televizor: "surpriza in turu' 3 preliminar..."; Ce p..a mea de surpriza cand prima repriza Steaua a jucat ca cizma. Ori joci fotbal fara vedetisme si bashini si pui osu', ori dak nu te culci si suportzi rusinea de a risca sa fi eliminat de Bate Borisov!!! Si cand il aud si pe Hagi la fiecare declaratie dupa un joc: "E greu...dar suntem mari". Ce rahat se plange si el?!?!?! Normal ca e ceva presiune, ca doar e Steaua...da' dak ajungi sa declari ca-i greu dupa ce joci cu Iasi, Constantza, Borisov, Piatra-Neamtz, ce sula declari dupa ce vine Barca si iti da un 4-0 sec???? Stai ca shtiu: "E greu!"

alexzeu15.08.2007 19:48
esti cam prost dica10

Este a doua oara cand jignesti colegii de forum. Avertizat 10%.

bv mod .....bine ai facut ca l`ai avertizat .....

@mikutu :

auzi tu crezi ca poti juca ofensiv ultimele 10 min si sa castigi ?? nu il mai lua in brate pe Hagi caci acum nu merita ridicat in slavi...

mikutu15.08.2007 19:48
Cristocea nu juca nici cand a fost apt.. emeghara nu prea a lasat impresie buna nici in amicale.. joaca Golanski si Petre Marin peste el.. iar lui Badea i-a crescut si lui nasu.. cum la multi se intampla.. Aroganti, figuranti, ... nu ar fi fost nici o diferentza.. sigur!

pai atunci ce sa zic....hai sa ne alegem alta echipa...

vanfootball15.08.2007 19:48

Badea ar fi fost un atacant (spre deosebire de Neaga), iar Ochirosii sau Cristocea erau mijlocasi stanga autentici, spre deosebire de Plesan sau Croitoru (doar niste improvizatii pe acel post).

Dar asta nu scuza cu nimic jocul penibil al echipei.

baby_stelista15.08.2007 19:48

eu sper ca Badea sa fie varful care ne cam lipseste acum..

bubylycy15.08.2007 19:49

Mult mai mult asteptam de la acest meci...dar.. in fine asta e.. egal acum sa nu avem surprize.. acasa.. poate jucam si mai prost decat in deplasare..la cat de sigur e Becali ca se califica cu atat mai sigur is eu ca nu ne calificam... dar sper sa faca un meci cum de mult n-am vazu la Steaua steagsimplu steagsimplu

Lipsa cratimei si greseli repetate

Za Best15.08.2007 19:49

O concluzie:Steaua fara Dica si Goian ar retrograda!

MALDINI_STEAUA15.08.2007 19:49

Tot ce conteaza in seara asta e ca ne-am chinuit !!!!Uite unde duc figurile...poate o sa ne duca ( Doamne FERESTE !!! ) in Cupa UEFA!!!!

«1101112131421»