FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bate Borisov - Steaua 2 - 2

«18910111221»
Irresistible23Steaua15.08.2007 19:09
@Irresistible23Steaua si inca ceva, nu o sa ma retrag, o sa raman AICI. O s ama bucur de cate ori vreau si de cate ori nu, pentru astia platesc nusth cati bani la fiecare meci din cl, abonament, si altele. Cu astia mergem in Cl,(Croitoru, Nicolita)

Poi de ce nu iti iei abonament in sectorul rezervat adversarilor !! Ti`ar sta mai bn !! ;)

-=Danny=-15.08.2007 19:09

Incredibil frate !!!! Un meci superb , cu un ghinion la fel de urat !!!! Nici nu as fii crezut ca Steaua o sa isi ia gol in ultimul minut de prelungiri , si de aceea nici nu mi-am facut cruce (trebuia sa fac) . Totusi , am observat ce schimbari bune a facut Hagi , a fost chiar uimitor , l-a bagat pe Lovin in locul lui Croitoru , si a facut un joc frumusel ( cel putin mai bun ca a lui Croitoru ) , l-a bagat pe bicfalfi in locl lui Banel (alta viata ) . Dica , din partea mea are nota ZECE !!!! Oameni meciului au fost ...... Dica si Bicflalvii !!!! Goian era daca nu gafa la cele doua goluri primite . Per total ?? r : RUSINE LA TOT LORU CA S-AU CULCAT PE O URECHE !!!!!!

DanStan15.08.2007 19:09

bun. Prima repriza : joc de nota 3. A doua repriza : joc de nota 7. Media 5. Problema e ca jucand de nota 5 n-avem ce cauta in grupe pentru ca acolo un joc de nota 7 e slab.

Nu are nici un rost sa injuram jucatorii sau pe Hagi. Nu se mai poate face nimic acum. Trecuie cum-necum sa ne taram pana in grupe si sa admitem ideea ca vom fi ciuca batailor acolo. De-abia la iarna se mai poate schimba ceva. E clar ca dupa calificarea in CL obiectivul nr. 1 e campionatul. Trebuie neaparat sa ne clasam in primele 3 locuri la sfarsitul turului pentru a avea o sansa in retur.

Nu inteleg cum e posibil ca niste jucatori atat de experimentati sa joace la misto ultimele 5 minute crezand ca nimic nu se mai poate intampla. Suntem departe rau de mentalitatea din fotbalul adevarat.

excon15.08.2007 19:10

E jenant sa astptam tot meciul poate poate o fi vreun corner sa dea Goian .. poate poate ofi vreo lovitura libera aproape de careu sa traga Dica. Vreau sa vad FOTBAL FOTBAL FOTBAL... puii mei :(

Ne vedem in Ghencea sa ne sustinem echipa ... dar imi e frica pana aunci de sambata .. daca nu e vreo minune o sa o luam ...urat.

Dragoshel15.08.2007 19:10

chiar ai fost tare, nu are rost sa continui discutia cu tine, nu stiu cat te duce capul, si stricam si topicul asta cu off.

AmuntBoy15.08.2007 19:10

6 meciuri slabe pana acum

daca avem acelasi joc cu CFR , nu cred ca avem vreo sansa :(

iftode15.08.2007 19:10

acum o sa urmeze niste injuraturi, din partea celor care chiar au impresia ca nimeni nu poate contesta valoarea cuiva...

spus mai demult (de fapt de cand am aflat la realitatea TV, unde scria cu litere de o schioapa, ``Hagi LA Steaua``)nu are valoare de Steaua, e degeaba la Steaua...

degeaba a fost mare fotbalist, exceptional, trebuie sa recunoastem, ca nu are nici o treaba cu antrenoratul...

nu are nici o idee in joc, nu are chiar nici o treaba..

imi pare rau ca tre sa spun, dar nu merita la Steaua..

nu e antrenor, nici macar de diviza b..

dar nu sunt bani mei, nu sunt deciziile mele, dar pacat ce se intampla acum la Steaua.. nu prea o sa mai tina norocu asta prea mult, asa ca o sa avem mari surprize...

I.N.Money15.08.2007 19:11

Ok,pai reactii : Am jucam mediocru,daca se termina 1-0 parerea mea este ca nu mai aveam cum sa ne calificam.In momentul de fata eu nu vad Steaua capabila sa intoarca scorul,daca luam bataie fara sa marcam.

Deja e prea de tot cu acest Banel Nicolita,tot respectul pentru caracterul lui si pentru faptul ca e muncitor,dar prefer un Badoi si fara un picior si iesit din forma in locul lui.Este o mana moarta de un an de zile si nu se mai poarte sa insistam in halul acesta cu el.

Oricum calificarea este jucata,dar daca continuam asa o sa facem figuratie in grupe.

dr.adrian915.08.2007 19:11
"frate" leynad72...long time no see...ciudat ca apari tocmai in aceste momente si tocmai cu asemenea mesaje..de ce e rau 2-2...poate Bate astia o sa ajunga super echipa in cativa ani, care e problema? Nu ma intereseaza daca avem sau nu "fata" de UCL, ma intereseaza sa ajungem acolo! Si vom ajunge!

eu unu nu vreau sa ma fac de rusine in CL. desi ne calificam sigur.

problema e alta mentalitatea jucatorilor care se cred prea mari vedete. sunt umflati de mass-media ca jucatori de super clasa si asta le da fite. pe roman sa nul lauzi ca i se urca la cap.

si daca continua tot asa in CL o iau in gorna rau de tot...

va urma :))

leynad7215.08.2007 19:14
"frate" leynad72...long time no see...ciudat ca apari tocmai in aceste momente si tocmai cu asemenea mesaje..de ce e rau 2-2...poate Bate astia o sa ajunga super echipa in cativa ani, care e problema? Nu ma intereseaza daca avem sau nu "fata" de UCL, ma intereseaza sa ajungem acolo! Si vom ajunge!

Nu e rau acest 2-2, ai dreptate...

E rusinos !

Cel mai rau e modul in care a fost obtinut, chinul unor jucatori de 2 lei care se cred mari vedete.

Pentru care motive, numai ei stiu !

Iar "Bate astia" au sansa sa ajunga mare echipa peste 2 saptamani, in Ghencea.

La cum a decurs meciul cu Zaglebie, n-ar fi o mare surpriza sa mergem in UEFA...

Irresistible23Steaua15.08.2007 19:15

Sa vedem cum va fi meciu retur ... Eu cred ca Steaua va ataca si va cauta victoria !! Desi nu vreau sa ma gandesc ce ar fi fost cu Oli ... am fi aparat un 0-0 ... Eu il prefer pe Hagi ... mai bn 2-2 decat 0-0

alexblaja15.08.2007 19:15

@fanii lui Olaroiu

am mai luat un gol in ultimele minute, dupa ce aveam 3-0 la un moment dat, scor cumulat in ambele manse...a fost apoi 3-1, 3-2. 3-3 si, scor cumulat, 3-4. Va amintiti?

Khalid15.08.2007 19:15

Hai ma terminati-o, de parca e prima data cand vedeti un joc slab al Stelei in era Hagi. Nu inteleg la ce va asteptati, la 0-4, la 0-5?! Pai credeti ca "BATE aia" au ajuns in turul III preliminar si ingenuncheaza in fata Stelei?! Eu unul m-am obisnuit cu genul asta de meciuri, joc slab dar rezultat bun.

P.S: Eu cred intr-o victorie a noastra in Gruia, care sa inchida gura presei care sigur va improsca cu noroi in Steaua dupa acest meci cu BATE.

AdrianUltras2515.08.2007 19:16

mie mi se pare ca ei joaca doar cand vor

deja mi se pare ca se cred vedete

nu toti dar o parte din jucatori sigur

unde e jocul ala de care zicea Hagi?

direct pe poarta,cu verticalizari,ofensiv,etc

inca vad acelasi joc de la Oli cu mingi carate pe benzi,centrari aiurea, 1 singur atacant,etc!!!

abia astept sa revina Badea si Iacob si Cristocea

sa nu ii mai vad in teren pe jucatori ca Croitoru sau Nicolita

care nu fac altceva decat strica jocul Stelei

repet

golurile luate au fost norocoase dar rusinea ramane!

p.s. aseara cateii au facut 1-1 cu Lazio in deplasare

e drept, nu au jucat nimic si i-au si ajutat arbitrii(parca era var cu corpodean chelul ala), dar acum ei sunt cu piepturile dezvelite si se mandresc si din aceasta cauza rusinea acestui rezultat e de 2 ori mai mare.

nu ma indoiesc de calificare(desi exista posibilitatea sa facem meci prost acasa) dar acest meci a fost rusinos!!!

alexblaja15.08.2007 19:17
Pentru care motive, numai ei stiu !

Pentru motivul ca joaca impreuna de 2 luni!

@ cei care spun ca groparii au facut 1-1 cu lazio si ar trebui sa ne fie rusine

Nu ma voi raporta niciodata la performantele clubului gropar, pentru ca nu pot sa ma uit atat de jos!Pur si simplu performantele lor sunt minuscule raportate la ale noastre! Nu suntem fani frustrati ai echipelor gropare sau feroviare, suntem STELISTI!

mihais15.08.2007 19:17
6 meciuri slabe pana acum

daca avem acelasi joc cu CFR , nu cred ca avem vreo sansa :(

gresit 5 victorii si 1 egal care ne face fff increzatori (partea plina a paharului)

DanStan15.08.2007 19:18
Oricum calificarea este jucata,dar daca continuam asa o sa facem figuratie in grupe.

De acord 100 %. Din pacate nu cred insa nu cred ca putem evita figuratia. Echipa e din ce in ce mai departe de potentialul ei maxim. Iar la potential maxim mai mult de 4-5 puncte nu aveam cum sa realizam.

Imi pare rau pentru Hagi. E adevarat, unii jucatori sunt la nivel de Liga 1, nu de CL. Dar putea face mult mai mult daca stia cum. Nu prea stie ...

SS Lazio15.08.2007 19:18

E drept: prima repriza a fost aproape de ...zero.[o singura ocazie,ratarea lui Neaga +golul lui Dica,despre care nu stiu daca a fost valabil sau nu].

Sa fim corecti: a doua repriza a mers foarte bine: 5 ocazii MARI,2 goluri,vreo alte 5 patrunderi,cum bine s-a punctat de comentatori[care s-au redresat mult mai mult fata de meciuriule cu polonezii].

Ne-am batut joc spre final de ocazii,ne-am lasat pe o ureche

Bilele negre sunt : faptul ca i-am lasatliberi la ambele goluri,si bila neagra a serii: Nicolita. OARE DE CATE AUTOGOLURI MAI AVEM NEVOIE PENTRU A NE EDIFICA ASUPRA ACESTUI BRAV ROMAN?

Sa stea Nesu ca fraierul pe tusa,!siel e cel mai muncitor si devotat jucator[mai muncitor si decat Banel]

asteaptam pe il soldatino sa ne linisteasca cu corectitudinea "reviewurilor" sale.

Totusi,parerea mea e ca scorul corect este 2-1. Am jucat bine in a doua repriza.O seara buna[va recomand un film,o "chatuiala" cu prietena,o plimbarica pe afara,pentru ca oricum ii facem praf pe CFR ,vedeti voi] :)

Fan Steaua anti jiji15.08.2007 19:19

iam luat foarte usor prima repriza iam cam subestimat pe bielorusi dar asta nu va mai fi in retur de asta sunt sigur mia placut mult de bicvaldi merita sa fie titular dar Croitoru na facut nimic decat sa dea pase la adversari trebuia schimbat din min 30 mia placut foate mult jocul Stelei din a doua repriza nu inteleg de ce unii fani sunt asa de dezamagiti eu am vazut o echipa mare a belorusilor un fel de Steaua de acu 2 ani cand alergau toti jucatori din min 1 pana la sfarsit

forza steua

Dragoshel15.08.2007 19:19

@I.N.Money da este jucata, dar la cate comentarii pe acest joc, si cat de sus i-am "privit" inainte de meci, incat credeam ca facem scor cu ei.

Roxana_2315.08.2007 19:20

Hai sa fim si noi sinceri, macar odata ! Nu jucatorii sunt problema, NU Zapata a gresit, Nu Radoi/ Banel sunt varza.. ci .. nu exista tactica ! Nu stiu cum a gandit Hagi meciul, dar poate ar trebui ca inainte de fiecare meci sa se gandeasca la titulari, la primele 3 schimbari pe care le'ar face si sa bage in teren primul 11 cu schimbarile deja facute. E mai simplu ..

Culmea.. Hagi se plange ca jucatorii sunt obositi, Radoi spune ca nu sunt obositi si ca ar fi penibili sa se planga de oboseala .. Mda ..

AdrianUltras2515.08.2007 19:20

haideti acum sa nu aparam echipa,jucatorii sau pe Hagi

il respect pe Hagi si il iubesc

pe jucatori la fel

dar aceasta echipa era de batut

macar 2-0 puteam sa le dam

va rog sa nu ii mai aparati pe jucatori si sa analizam cum trebuie meciul

daca nu isi vor reveni cu picioarele pe pamant o sa pierdem mult!

am incredere in ei si in Hagi si sper ca acest meci sa fie invatatura de minte

nu de alta

dar prea au luat in gluma

ba Bate Steau ba Steaua Bate

in CL nu iti bati joc de adversar

in CL joci serios!!!

sau nu joci deloc!!!

zetx15.08.2007 19:21

Tot aud ca trebuie sa sutinem echipa la greu , si mi se pare normal can ai vedea o echipa care joaca si isi da sufletul pentru echipa , dar cand vezi figuranti atea care nu fac nimic o echipa de imbuibati plini de bani pe care ii doare in cot de ce inseamna Steaua .Daca eram in locul lor macam iarba de pe stadionu ala asa ceva nu se poate nu potzi sa ai retenti de la suporteri sa te sutina la greu cand tu nu joci cu cea mai slaba echipa posibila . SUNTETI PLIMI DE BAI SI DE FIGURI SA VA FIE RUSINE

Za Best15.08.2007 19:21

Un rezultat rusinos!Un joc pe alocuir jenant!Noroc cu Dicanu...asta-i Steaua lui Hagi!Credeam ca mai prost ca-n perioada terminala a lui Olaroiu nu putem juca...dar m-am inselat!

AdrianUltras2515.08.2007 19:22

p.s. la cum a jucat, nr 5 al lor, platonov, ar face la Steaua treaba mai buna ca Nicolita sau Croitoru

«18910111221»