FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bate Borisov - Steaua 2 - 2

«1121314151621»
LITISH15.08.2007 20:07

Am imbatranit 2 ani la meciu asta...nu jucam nimic,luam gol din faza fixa in min 92 de la un jucator de 1.70m..nu se poate asa ceva..pana acum am tot cautat scuze,ba ca e inceput de sezon,ba ca nu sunt omogeni,ba ca lipsesc multi jucatori..nu se poate, jucam execrabil..daca cu o echipa ca bate ne chinuim asa nici nu vreau sa ma gandesc la meciu cu CFR sau la meciurile din Liga

dica_e_genial15.08.2007 20:08

Ce il tot injurati pe Radoi? Ati innebunit? De ce nu vorbiti despre cine a gresit la marginea careului cand s-a obtinut lovitura libera din pozitia aia extrem de periculoasa?

mikutu15.08.2007 20:09
esti penibil

Mai usor cu jignirile. Esti deja avertizat.

penalizeaza si jignirile aduse lui Hagi ( care este mult mai important decat mine) de catre baietasii astia care va ridica numarul user-ilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

vanfootball15.08.2007 20:10
Gresesti putin.. daca Lovin venea cu omul lui nu se mai lua golul doi.. iar.. la primul gol.. au fost prea multi stelisti pe coltul scurt cand pe lung doar Goian si Golanski..

Uita-te la reluare: jucatorul marcat de Radoi a dat gol. Si Lovin si-a pierdut omul, dar nu ala a lovit mingea.

cristian01415.08.2007 20:12

@dica_e_genial

Asta este, Radoi sa-si accepte greseala, sa lase capul plecat si sa revina la forma care l-a consacrat. Fiecare jucator in momentul cand a gresit a fost criticat de fani, presa, etc. iar capitanul nu este scutit. Parerile sunt impartite. Unii il apostrofeaza, altii il aplauda. Important e ca a gresit, si asta se cunoaste pe tabela de marcaj, dar ca in orice situatie eroarea isi pune amprenta asupra intregului colectiv. Unul pentru toti si toti pentru unul.

Pe multi ii deranjeaza atitudinea aroganta a lui, care din pacate se reflecta in teren.

zamainmenu15.08.2007 20:13
Radoi ne-a ingropat cu Rosenborg,ne-a ingropat cu Dinamo,ne-a ingropat si in seara asta

A facut ceva pentru Steaua dar nimeni nu-i de neinlocuit. Si in plus de ceea ce spui tu, da din maini ca un dirijor fara orchestra, tipa la coechipieri si atunci cand este el vinovat si n-a jucat mai nimic de o gramada timp. Dar de, el e sefu' in vestiar, el da cu ciocu' pe la Fernandel, el a facut bisericutele impotriva jucatorilor straini admirati mai mult decat el de catre galerie (Thereau, Elton) si nu in ultimul rand el este inegalabilul Radoi Ratoi Kung Fu Finu' Prazaru'. Sau, mai pe scurt, parvenitul venit din fundul tarii cu multa vointa dar fara putinta in fotbal.

Dragoshel15.08.2007 20:14

@Living_Dead_Stripper nu face din asta o catastrofa, am dat 2 goluri in deplasare, suntem ca si calificati.

agu15.08.2007 20:15

Cativa dintre noi nu inteleg fotbalul...se pare .

Pai cu cine sa ataci , cand Steaua si-a construit echipa cu jucatori care sa faca faza defensiva ?

De ce l-am dat pe talentul nr. 1 , pe Elton ?

De ce l-am dat pe Ogararu ? Si pe Thereau , si pe Bostina , si pe Oprita ?

De ce ?

tosteaua15.08.2007 20:16

Gica Hagi mai bine ar fi experimentat decat sa joace cu momaile "calificate deja"

Croitoru Neaga Radoi Petre Marin Nicolita trebuiau sa stea pe banca...

Trebuia sa joace ce-i ce au de demonstrat ceva

Badoi ,Bicfalvi, Nesu, Zaharia ... culmea intrarea lui Lovin la centru a dat Constanta liniei mediene

pana atunci sub obladuirea lu' Mirel iara am aruncat mingi peste. Cu anonimi astia orice jucator cu un pic de vointa si vlaga era bun... trebuiau spulberati sa nu mai auzi de ei.

Daca nu fac asta in retur ne datoreaza foarte mult .... vreau sa vad 7-0....

cristian01415.08.2007 20:17
A facut ceva pentru Steaua dar nimeni nu-i de neinlocuit.

Chiar el declara in urma zvonurilor aparute legate de un eventual transfer al lui Dica la Man. City, ca nimeni nu e de neinlocuit la Steaua. Nu vad el de ce n-ar fi, dar nici nu se pune problema.

Am senzatia ca si in cazul lui, ca in cazul lui Paraschiv, a aparut automultumirea, rutina, plictiseala si nu mai da randamentul scontat...asta pe langa fumurile de mare vedeta bineinteles.

vanfootball15.08.2007 20:20
Cativa dintre noi nu inteleg fotbalul...se pare .

Pai cu cine sa ataci , cand Steaua si-a construit echipa cu jucatori care sa faca faza defensiva ?

De ce l-am dat pe talentul nr. 1 , pe Elton ?

De ce l-am dat pe Ogararu ? Si pe Thereau , si pe Bostina , si pe Oprita ?

De ce ?

De ce i-am dat pe Bostina si pe Oprita? Hmm...Ma abtin. :)

fedora15.08.2007 20:20
Capitanul Stelei, Mirel Radoi, a fost de parere ca golul primit de "ros-albastri" in ultimul minut de joc, a picat intr-un moment nepermis de relaxare al coechipierilor sai. "Este nepermis sa primim un asemenea gol. O echipa mare, cu pretentiile pe care Steaua le are, nu are voie sa comita astfel de greseli. Din nefericire, in loc sa transam calificarea aici, le-am dat sperante bielorusilor care acum vor juca altfel la Bucuresti. Ne asteapta un meci greu" a declarat Radoi.

Mutumim, Mirel!

Cum tipa la altii cand gresesc, ar putea sa aiba [.........] si sa-si asume vina, nu sa foloseasca pluralul.

Editat de moderatori

zamainmenu15.08.2007 20:23
Chiar el declara in urma zvonurilor aparute legate de un eventual transfer al lui Dica la Man. City, ca nimeni nu e de neinlocuit la Steaua. Nu vad el de ce n-ar fi, dar nici nu se pune problema.

Am senzatia ca si in cazul lui, ca in cazul lui Paraschiv, a aparut automultumirea, rutina, plictiseala si nu mai da randamentul scontat...asta pe langa fumurile de mare vedeta bineinteles.

Nu pot sa-l uit cum ridica mana in sus spre tusier in meciul cu Dinamo dupa ce i-a dat mingea pe tava dinamovistului, la scorul de 1-3, cand eram pe val si aveam sanse chiar sa terminam cu un onorabil 3-3. Ne-a ingropat original atunci. A distrus moralul celorlalti 10 jucatori si era si recidivist.

Spune-mi mie, ce jucator a avut din partea tuturor mai multa clementa si intelegere decat Ratoi Bruce Lee?

EuroSTELIST15.08.2007 20:23

Meciul din aceasta seara mi-a provocat o singura dezamagire: apararea centrala.

Faptul ca jucatori precum Zaharia sau Neaga nu pot (cel putin inca) pune probleme reale in atac, am vazut-o si in meciurile anterioare. Dar compartimentul median al apararii, care imi daduse mari sperante ca functioneaza, a clacat iremediabil in meciul cu bielorusii. Si din pacate, imi calc peste orgoliu si indraznesc sa afirm ca Rada e o piesa de baza in acea zona! Pe Goian incep sa nu-l mai vad realizand prea multe in aparare, ar fi cu mult mai nimerit in gura portii adverse, iar Radoi, nu stiu cum face marcajele alea in ultima vreme...

Intamplator sau nu, aceiasi jucatori aratau propriilor suporteri degetul din mijloc din autocar.

Si cand ma gandesc ca s-a renuntat la Bostina pentru "fite" si "viata nesportiva"...m-am intrebat multa vreme, dar nu cred c-as vrea totusi sa stiu ce a avut conducerea impotriva lui Thereau (cel de care am fi avut nevoie ca de aer).

quiT15.08.2007 20:23

degeaba esti calificat daca joci in stilul asta ca te faci de rusine in grupe

alexandra_superSTELISTA15.08.2007 20:24

C a fost a fost! Steaua trebuie sa se concentreze la retur! Sa speram ca astazi a fost o exeptie si nu vom mai vedea un astfel de joc! Nu mai conteaza a cui e vina! Sper ca cine a trebiut sa vada a vazut si data viitoare nu vor mai fi asemenea greseli!

Asa ca HAI Steaua!!!

spre cl

axl2315.08.2007 20:24

@Cristocea

Daca ti-e asa rusine ca esti roman taie-o, frate, la turci!

Astristul15.08.2007 20:25
@Living_Dead_Stripper nu face din asta o catastrofa, am dat 2 goluri in deplasare, suntem ca si calificati.

S-ar putea aplica si restul suporterilor! De ce nu incercati sa vedeti partea buna a lucrurilor? Pai daca continuati sa va faceti nervi ca Steaua nu a jucat ca Valencia in seara asta, va consumati degeaba. Vorba lui Dragoshel, am dat 2 goluri in deplasare si avem prima sansa la calificare in Ghencea. Ma indoiesc ca rezista bielorusii in infernul creat de noi, mai ales daca o sa fie plin stadionul! spre cl

FORZA Steaua !!! steag2

dica_e_genial15.08.2007 20:26
Chiar nu vede nimeni ca Jucatori nostri sunt praf? NE TREBUIE BRAZILIENI IN ECHIPA SLAVA DOMNULUI. Suntem o natie de ratati cu jucatori de doi lei!!!!!! Cica romanul este la fel de talantat ca portughezul, hahah ce gluma proasta. MIE RUSINE CA SUNT ROMAN. Nu avem ba frate jucatori talentati in tara asta de doi lei. NU EXISTA!!!!!!!

NE TREBUIE BA FRATILOR JUCATORI GEN Elton SAU ALTI SUDAMERICANI. CHIAR SI SARBI SUNT CU 10 CLASE PESTE NOI LA FOTBAL.

INCA O DATA. SUNTEM O NATIE DE RATATI!!!!!!!!!!!!

Uitativa la Cluj? Paiiiiiiiiii destepti ba. Asa trebuie sa facem si noi, dam afara pe toti romanashi sa luam numai straini!!!!! Dreaaacu!!!

Eu zic sa pleci naibii din tara asta. Uita-te la campionatul brazilian sau la care vrei tu. Fa-te suporter CFR dar te rog nu ne mai stresa pe noi. MANDRU CA SUNT ROMAN SI STELIST.

mihais15.08.2007 20:31
daca tu crezi ca Banel e bun da nare cu cine ,te pricepi si tu la fotbal mai mult de o gramada , indianu ala e fotbalist de comunala

daca nici din 2 metri no baga in plasa

daca tu sti fotbal eu ma impusc mai bn te baga pe tine in locul lui Banel nu? ca esti bun

cristian01415.08.2007 20:32
Nu pot sa-l uit cum ridica mana in sus spre tusier in meciul cu Dinamo dupa ce i-a dat mingea pe tava dinamovistului, la scorul de 1-3, cand eram pe val si aveam sanse chiar sa terminam cu un onorabil 3-3. Ne-a ingropat original atunci. A distrus moralul celorlalti 10 jucatori si era si recidivist.

Spune-mi mie, ce jucator a avut mai multa clementa si intelegere decat Ratoi Bruce Lee?

Tin minte perfect faza. Am revazut-o de cateva ori si ii citeam pe chip neputinta si uimirea. Probabil ca s-a legat de ***** coechipierilor (cum a procedat fata de suporteri) din defensiva ca nu erau acolo sa-i repare greseala.

Si evident ca a avut parte de intelegere neconditionata si va avea mereu, atat timp cat este finul lui Becali. Sper sa nu intervina oieru' sa-l bage in defensiva unde considera ca-i e locul.

Prefer sa-i vad pe Ghionea, Goian, chiar si pe Rada titulari in locul lui in aparare.

mihais15.08.2007 20:33
De ce i-am dat pe Bostina si pe Oprita? Hmm...Ma abtin. :)

nu stiu dar cu Bostina se cam facea treaba dar cu Oprita dadeam faliment steagcruce2 steagsimplu

Mici greseli

sunchaser15.08.2007 20:38

Radoi de vreo 2 ani nu mai joaca fotbal , s-a specializat in arte martiale si sarituri pe sub minge

Nicolita nu a jucat niciodata fotbal a fost mai mereu omul in plus care alearga , alearga alearga in 90% din cazuri fara nici un rezultat iar in restul de 10% ca sa centreze mingea in peluza

Neaga are clar nevoie de o pauza sau de o alta pozitionare in teren

Goian nu mai stie sa fie fundas a devenit atacant mai nou - lucru care nu este chiar rau

In fine , cu 4 maini moarte in teren in seara asta ( Radoi , Nicolita Neaga , Croitoru) nu am putut sa obtinem decat un egal cu o echipa care din punctul meu de vedere nu ar avea loc in Liga I

Simionesei15.08.2007 20:40
Hai ma terminati-o, de parca e prima data cand vedeti un joc slab al Stelei in era Hagi. Nu inteleg la ce va asteptati, la 0-4, la 0-5?! Pai credeti ca "BATE aia" au ajuns in turul III preliminar si ingenuncheaza in fata Stelei?! Eu unul m-am obisnuit cu genul asta de meciuri, joc slab dar rezultat bun.

P.S: Eu cred intr-o victorie a noastra in Gruia, care sa inchida gura presei care sigur va improsca cu noroi in Steaua dupa acest meci cu BATE.

Ti-e rau omule ? Cum adica la ce sa ne asteptam ? Ce kkt de intrebare mai e si asta ?...Pai diferenta dintre cele 2 echipe e FFFFFFFFFFF mare...numai ca nulitatile de la Steaua nu au fost in stare sa lege 2 pase...si nici nu o sa fie daca e sa ma intrebati...mai ales in ERA Hagi...e clar...SUNTEM NISTE NULITATI, IN FRUNTE CU Hagi

P.S : Abia ast sa vad ce o sa zica Hagi dupa umilinta ce o sa o traim duminica....parca aud deja declaratia lui Hagi...la primul gol am gresit nepermis...dupa al 2 gol primit am incercat sa echilibram dar nu am reusit...dupa al 3 gol am cazut total si am primit si al 4-lea gol...dar...suntem la inceput...nu-i asa Hagi ?...ai timp sa traiesti multe umilinte de acum inainte...Cheers !

cristian01415.08.2007 20:42
nu stiu dar cu Bostina se c-am facea treaba dar cu Oprita dadeam faliment steagcruce2 steagsimplu steaua_ro steag2

Pai dupa cum am jucat in seara asta, si Oprita aseara pe Olimpico, se vede clar ca vine de la Steaua. :biggrin:

S-ar incadra perfect in peisajul din Ghencea in momentul de fata. Asta ar mai lipsi..

«1121314151621»