FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bate Borisov - Steaua 2 - 2

«1141516171821»
danimarcu15.08.2007 21:58

Astazi,principalul nostru adversar a fost mentalitatea noastra!

Pana nu scapam de aceasta mentalitate tipic romaneasca, nu vom trece de o anumita limita.

Jocul a fost haotic, o echipa cu multe vedete,dar care nu se exprima asa cum trebuie!A doua repriza am jucat cum ar fi trebuit sa jucam tot meciul, exceptand delasarea din final,cand am fost egalati...

Mi-au placut: Golanski, Bicfalvi, Dica(in a doua repriza).

Nu mi-au placut:Nicolita-bezmetic,ca de obicei,nu stiu ce cauta in primul 11;

Croitoru -e un antitalent innascut, strica toate fazele la care participa;

Neaga -o deceptie pentru mine,nu ma asteptam;ar sta mai bine pe banca;din cauza lui a luat Golanski cartonas galben...

Petre Marin- toata stima pentru el,dar e terminat.Bun pentru Liga 1.

Restul au fost asa si asa,cu bune si rele(cazul Goian).

Sunt sigur de calificare, ar fi o lipsa de respect fata de suporteri daca ar rata-o...

Meciul de la Cluj e crucial,eu nu cred ca CFR-istii ne pot bate...

Acela e primul meci tare pentru Hagi,cred cu tarie ca in fata unui adversar mai puternic ne exprimam altfel!

Lucas15.08.2007 21:58

Priviti declaratie de-a lui Radoi:"O echipa mare nu lua asa un gol."

Ce mai vreti oameni buni? Asadar echipa e de vina! Tin totusi sa-i dau dreptate, in sensul ca o echipa mare are capitan un mare jucator. Nu este cazul Stelei!

mirceaor15.08.2007 22:04

@Matteo

Prieten usurel cu "penibil" si alde astea..

Acuma dupa inteligenta ta cum ar trebui sa fie ? Sa ne rugam la fiecare lovitura libera sa dea Dicanu gol ,sa prinda vreun sut la vinclu si sa "" ne scoata?? Sa nu jucam mai nimic,ci doar sa asteptam izbavirea de la "Mesia" Dica??

Lasa-ma tata, echipa tre sa joace in viteza ,si sa nu depinda de un jucator,ca de aia e echipa.

Si cum spuneam ,fiecare are dreptu la opinia proprie,nu te trezi tu sa faci catalogari si sa jignesti,clar?

dica_e_genial15.08.2007 22:04

Pentru cei care il contesta pe Radoi le aduc aminte ca acesta nu joaca la Steaua de cateva luni. Sunt de acord ca nu a mai jucat la fel de bine dupa accidentare, insa sa spui ca realizarile lui la Steaua sunt sub Lovin...Radoi a gresit in unele meciuri decisiv pentru ca isi asuma niste responsabilitati in teren. Decat sa joci cu frica precum Lovin care nu poate pasa decat la jucatori care se afla la 2 metri de el (in spate). Radoi a facut multe meciuri exceptionala la Steaua. Lovin nu a avut decat cateva partide bune.

SS Lazio15.08.2007 22:08

Lucas ,tu ai o problema cu Radoi. Lovin ne-a pierdut multe meciuri,de exemplu cu Timisoara in cupa el nu si-a tinut omul,daca nu ma insel, la golul lor.

Are vreun rost sa zic ca nu a facut un meci ,ci doar era campion la pase in latera? are rost sa zic ca este frana echipei? ca nu fuge? ca nu stie da cu capul? ca nu da pase precise? Pana maine nu mi-ar ajunge sa il cataloghez pe Lovin,petarda de jucator

Radoi ne-a castigat multe meciuri.De unul singur.Da putere echipei,valoare,o impinge spre victorie .Are atitudinea aceea de luptator pe care orice capitan o are. A fost desemnat cel mai bun jucator din Liga 1.Si-a revenit dupa o accidentare foarte grea.

Singura ta problema este ca e finul lui Gigi.Nici eu nu-l suport ,dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma iau de un om de valoare,care azi a facut un meci foarte bun.

Iar meciurile acelea au fost pierdute mai mult pe mana echipei. Singurul meci in care a "clacat" ,sa zicem decisiv,a fost cu javrele...dar atunci toata echipa a fost praf domnule...

dica_e_genial15.08.2007 22:09
@Matteo

Prieten usurel cu "penibil" si alde astea..

Acuma dupa inteligenta ta cum ar trebui sa fie ? Sa ne rugam la fiecare lovitura libera sa dea Dicanu gol ,sa prinda vreun sut la vinclu si sa "" ne scoata?? Sa nu jucam mai nimic,ci doar sa asteptam izbavirea de la "Mesia" Dica??

Lasa-ma tata, echipa tre sa joace in viteza ,si sa nu depinda de un jucator,ca de aia e echipa.

Si cum spuneam ,fiecare are dreptu la opinia proprie,nu te trezi tu sa faci catalogari si sa jignesti,clar?

Ai dreptul la parerea ta desigur. Acum trebuie sa o citesti si pe a noastra: esti *******.

Nu-ti mai jigni partenerii de discutii, indiferent de atitudinea lor.

cristian01415.08.2007 22:10

Alte declaratii ale capitanului :

"Se pare ca si noi am crezut ca s-a terminat la 2-1, dar in fotbal nu se termina pana cand fluiera arbitru. O echipa mare nu poate sa ia un gol care a iesit dintr-un aut. La pretentiile noastre nu putem sa tratam asa fazele fixe, pentru ca e punctul nostru forte si am luat doua goluri pe faze fixe."

"Calificarea se termina la 2-1, pentru ca nu batea BATE la Bucuresti cu 2-0, dar acum le-am dat sperante. Aceasta relaxare cu care am venit aici nu a fost buna", a opinat Radoi.

In sfarsit m-am linistit ca dragul de Mirel va dormi linistit, ca un prunc, in noaptea asta si nu va avea remuscari de la faza golului 2.

dica_e_genial15.08.2007 22:13

@cristian014

Bine ca mori tu de grija capitanului. Daca nu era minutul 93 Steaua din seara asta ar fi fost o echipa macar de nivelul lui Chelsea.

jcd15.08.2007 22:15

Haideti sa trecem peste rezultat. Este un rezultat bun, obtinut in deplasare, avem prima sansa la calificare. Jocul nu merge, dar nu-i nimic "Suntem puternici" ; "Avem calitate" ; "Jocul va creste" ; "Nu moare nimeni daca nu ne calficam"

ALOOOOOOOOOO!!!!! DOMNU Hagi???

NU avem calitate! NU suntem puternici! Jocul NU creste, SCADE! Gata cu declaratiile astea de 2 lei. 2-2 era un rezultat bun cu Standard, Rosenborg, Dinamo Kiev, Lazio si alte echipe renumite. Este un rezultat RUSINOS cu BATE Borisov.Cum sa zici ca "nu moare nimeni daca nu ne calificam" cand tu ti-ai propus sa treci de grupele CL si joci in preliminarii cu BATE Borisov????? Asta e mentalitate de invingator?????? Mentalitate de Steaua?????? Mai ziceau comntatorii ca Adi Ilie era calm la pauza si zicea ca Steaua va castiga fara probleme in repriza a doua. Cum sa zici asa ceva dupa cuma decurs prima repriza??? Ne-au dominat aia, n-am jucat absolut nimic. Zicem de jucatori ca ii iau pe astia de sus, dar uitati-va la Adi Ilie!!! Asta ii ia de sus si dupa ce vede cum se urca pe noi!

Steaua nu mai joaca nimic de la venirea lui Hagi. Dam goluri numai din faze fixe si ne chinuim cu echipe gen Poli Iasi, Farul sau Ceahlaul. Pai ce facem sambata la Cluj? Ce facem la Timisoara? Dar la Galati? Sau la Bistrita? O sa aparam un 0-0, ca doar e rezultat bun in deplasare. Noroc ca la Buzau avem aranjat, ca altfel aparam rezultate si pe acolo.

Singura mea speranta e Steaua, nu jucatorii, nu antrenorul, ci Steaua!

mirceaor15.08.2007 22:15
Ai dreptul la parerea ta desigur. Acum trebuie sa o citesti si pe a noastra: esti penibil.

Hehe..acuma ai dreptul si tu sa o citesti tu pe a mea : cred ca ai stat prea mult la soare in vara asta . Si sa-ti spun ce mai e pe spate,in afara de tine: jocul lui Dica.

Lucas15.08.2007 22:17
Lucas ,tu ai o problema cu Radoi. Lovin ne-a pierdut multe meciuri,de exemplu cu Timisoara in cupa el nu si-a tinut omul,daca nu ma insel, la golul lor.

Are vreun rost sa zic ca nu a facut un meci ,ci doar era campion la pase in latera? are rost sa zic ca este frana echipei? ca nu fuge? ca nu stie da cu capul? ca nu da pase precise? Pana maine nu mi-ar ajunge sa il cataloghez pe Lovin,petarda de jucator

Radoi ne-a castigat multe meciuri.De unul singur.Da putere echipei,valoare,o impinge spre victorie .Are atitudinea aceea de luptator pe care orice capitan o are. A fost desemnat cel mai bun jucator din Liga 1.Si-a revenit dupa o accidentare foarte grea.

Singura ta problema este ca e finul lui Gigi.Nici eu nu-l suport ,dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma iau de un om de valoare,care azi a facut un meci foarte bun.

Iar meciurile acelea au fost pierdute mai mult pe mana echipei. Singurul meci in care a "clacat" ,sa zicem decisiv,a fost cu javrele...dar atunci toata echipa a fost praf domnule...

Mda...asa e cum zici tu, iar Lazoi este o echipa de talie mondiala asa cum zicea Borcea.

Eu n-am mai injurat pana acum niciun jucator de la Steaua, nici macar pe Coman, dar cu Radoi am intr-adevar o problema. astept sa-mi dai exemplu un meci memorabil facut de Radoi, precum si sa-mi explici cum da Radoi pase lungi si precise.

In meciul din primavara Olanda - Romania, finu' a fost cel mai slab om de pe teren. Chiar mai slab decat Banel care nu-i nici el fotbalist. Dar vezi, pe Banel nu-l atac. Asta macar n-are atatae fite in cap.

mirceaor15.08.2007 22:21

Eu cred ca Mirel ar trebui sa fie readus in centrul apararii. E clar ca la mijloc nu se descurca stralucit. Poate ca Ovidiu Petre ar merita inca o sansa sa joace titular,in locul lui la mijloc.

cristian01415.08.2007 22:24
Bine ca mori tu de grija capitanului. Daca nu era minutul 93 Steaua din seara asta ar fi fost o echipa macar de nivelul lui Chelsea.

Nu mor de grija capitanului, problema e ca nu moare el de grija echipei si rezultatelor..

Si ma bucur ca esti generos in declaratii vis-a-vis de echipa lui Jose, cand spui ca Steaua era macar de nivelul lui Chelsea..

dica_e_genial15.08.2007 22:25
Eu cred ca Mirel ar trebui sa fie readus in centrul apararii. E clar ca la mijloc nu se descurca stralucit. Poate ca Ovidiu Petre ar merita inca o sansa sa joace titular,in locul lui la mijloc.

Tocmai cand era in centrul apararii a gresit astazi in minutul 93 sau ai uitat?

SS Lazio15.08.2007 22:29

Ok.Hai sa luam meciurile memorabile.Cu valencia(2-0 in Ghencea).Ambele pase de goluri au fost ale lui,lungi si precise.Cand am facut egal cu sampdoria a fost de neintrecut in aparare.Cu lens ,magistral.Intr-un meci cu argesul a dat un gol senzational,mai frumos decat al lui Bicfalvi

In majoritatea meciurilor din stralucita era Protasov el era inima echipei.E singurul cu initiativa de lider.Spre exemplu lider gandeste fazele,suteaza ,dar nu isi impinge echipa de la spate.Nu e asa muncitor.

Iar despre Nicolita,imi ia cam 2 saptamani ca sa scriu cat de ***** e.Nu ma ostenesc,fiindca topicul este despre meciul recent incheiat Borisov-Steaua

M-am lamurit care e parerea ta despre Nicolita mai demult. Asta nu inseamna ca poti jigni jucatorii, critica trebuie facuta folosind un limbaj decent.

Corectare : Dica nu e lider...despre el era vorba.Am obosit si eu.m-a obosit meciul:)

Foloseste comanda "edit", altfel se numeste "spamming" si se pedepseste. Strike 1.

olfgob15.08.2007 22:34

N-am avut timp sa citesc decit "ultimele 10 comentarii",se pare ca e o disputa aici in privinta finului.asa dupa cum am mai spus si al'dat',in momentul in care tu,ca si capitan te gindesti mai mult la ce salarii iau coechipierii,ce transferuri se fac,nu care-cumva sa vina unul mai "vedeta" ca tine(Elton,Thereau),inseamna ca nu te intereseaza decit sa fii Seful Stinei,nu te mai doare capul ca ai fi putut fi unul din Marii fotbalisti ai lumii,dar ai ales sa ramii aici,unde e cald si bine,orice ar fi nu ti se poate imputa nimic!!!!!!!

Cristocea_15.08.2007 22:35

Nu neaparat este vina lui Hagi. Avem si o echipa de doi lei!!...

Cred ca ne bate CFR cu cel putin patru goluri!

Killer198915.08.2007 22:35

Va certati degeaba .. zilele trecute a aparut un citat despre Lovin , zapata si Dica care in ultima vreme au fost contestati de multe ori . Voi inca nu va dati seama care sunt rolurile jucatorilor in teren , ca de exemplu cum spunea citatul Lovin este un distrugator de joc este responsabilitatea lui de a da pase inapoi si de a calma jocul , voi sunteti prea orbi sa vedeti aceste lucruri . Cat despre Dica nu aveti ce comenta , el este cel care creaza si este prezent la mai toate fazele de atac ale Stelei , Zapata isi va arata valoarea la vremea potrivita acum insa el trebuie sa se acomodeze si sa invete sa comunice cu jucatorii . Neaga ... hmm nu prea stiu ce sa zic despre el da pe durata meciurilor nu prea il vad sa participe la toate fazele de atac .. mi-e dor parca de un Vali Badea sau de Victoras Iacob . Cel care a comentat de Petre Marin ar fi bine sa nu o mai faca .. nu vezi ma si tu ca la 30 si cativa de ani ai lui tot e in forma ? joci tu mai bine ?!

alpopa15.08.2007 22:41

Nu Mirel a fost de vina la golul doi si nici Goian la al doilea. Dispozitivul defensiv la fazele fixe a fost total deficitar. La coltzul scurt trebuie plasat Goian, capabil sa "curetze" centrarile pe poarta (procedeu din care s-a marcat golul doi al bielorushilor) si nu Radoi sau alt jucator de talie mai mica. Hagi trebuie sa intre in detalii la astfel de faze. Poate sa ia un hint de la Oli, care ii dispunea foarte bine la astfel de faze.

stroe15.08.2007 22:45

pe parcurs o sa vine si rezultate mai edificatoare si spectacol mai mult.Cat despre jocul din seara asta ca de fiecare data e nevoie de un Dica ..cat va mai fi si el nu stiu pentru ca ar cam trebui sa se vada si Neaga ca altfel nu-l mai vad mult la Steaua

alexyta15.08.2007 22:53

nu pot sa uit cand Hagi venea si comenta jocul Stelei de pe "vremea" lu`Oli , si cum mai critica el jocul , si cum ne povestea cum ca Steaua ar trebui sa fie mereu pe 1loc ,ca locul 2 e rusinos.Pai nu inteleg cum avea tupeul sa vb , cand Oli e un mare antrenor p langa el .Sper sa vina Zenga la Steaua ca isi doreste f mult, ca dak mai ramane Hagi ajungem p locul 6, ca e antrenor de locurile 6-10 Da, Oli a lasat echipa pe 2 ca sa se chinuie el, acuma sa ajunga in CL....Sa`i fie rusine lu Oli ca nu i`a lasat echipa direct calificata in grupe

st_194715.08.2007 23:03

@alexyta

Steaua e pe 1 ! :))

danimarcu15.08.2007 23:07
Nu Mirel a fost de vina la golul doi si nici Goian la al doilea.

Mirel era langa cel care a marcat,daca nu ma-nsel...

Goian a gresit prin faptul ca a faultat jucatorul respectiv,desi Radoi venea la dublaj si nu avea cum sa rateze acea interventie...

alexyta15.08.2007 23:21

Da ,e pe 1 pana duminica , cand ne bate cluju ca la cum jucam tare mi`e frica ca mancam bataie cu 4-0 ca aia joaca fotbal si au si antrenor

Lucas16.08.2007 04:26
Mirel era langa cel care a marcat,daca nu ma-nsel...

Goian a gresit prin faptul ca a faultat jucatorul respectiv,desi Radoi venea la dublaj si nu avea cum sa rateze acea interventie...

Crezi tu ca nu avea cum?

«1141516171821»