Excelente aprecierile lui Georgecristian si vanfootball.
Radoi contribuie din plin la toanele patronului dar si la configuratia listei negre a acestuia. Practic candidatii pentru catastiful boierului sunt propusi de Radoi.
Excelente aprecierile lui Georgecristian si vanfootball.
Radoi contribuie din plin la toanele patronului dar si la configuratia listei negre a acestuia. Practic candidatii pentru catastiful boierului sunt propusi de Radoi.
Stai ca inca n-ai vazut nimic. Sa-l vezi peste cativa ani pe Mirelus Ratoi Prazaru' antrenor principal la Steaua. Ca asa si-l imagineaza Fernandel. Si cica Sen Sei Ratoi a castigat anul asta in jur de 1 meleon de euroi. Iti dai seama, ca antrenor va rivaliza cu alde Murinho si el de fapt e pamant de flori - cum bine remarca Lacatus.
Si ne mai intrebam care-i prima zdreanta si prima hahalera de la FC Steaua? Nasu' si cu finu', of course!
slab in prima repriza insa in repriza a doua am jucat destul de bine pacat de golul primit in ultima faza
ne califica sigur insa ramane jocul slab din prima repriza
FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!!!!! steagcruce2 fularsteau2
Am jucat ca o Cizma si in repriza a doua. Zic am jucat bine in ultime 5 minute. Faza aia cu Neaga si cu Plesan afost cea mai inspirat joc din tot pardiul. Insa Steaua parca afost cea mai proasta echipa din Liga 1.
parerea mea : plesan e varza de tooott
Parerea mea: esti in afara fenomenului fotbalistic. Omul ala chiar calitati, care te asigur ca o sa ajunga in foarte scurt timp sa si le puna in valoare. Si i-a uite-l si pe ala Radoi hahalera cum iti permiti mha?
.....cate jokuri ai vazut tu cu Radoi in teren ?Cred ca esti p la cifra 5 dak iti permiti sa-l faci hahalera...
De ce i-am dat pe Bostina si pe Oprita? Hmm...Ma abtin.![]()
Abtine-te...
parerea mea : plesan e varza de tooott
hmmm...pe ce te bazezi tu cand spui asta?
mie chiar imi place de el...sa-i dam putin timp sa se acomodeze si apoi mai vb daca e sau nu "o varza"!
Jucatorii nostri au tratat meciul asta cu indiferenta, asta a fost marea problema...toata lumea a zis ca bate e o echipa nu stiu cum, nu a fost deloc asa...au reusit sa puna probleme serioase...
Fiecare meci trebuie tratat serios...s-au crezut superiori inainte de a-si cunoste adversarul...totusi, eu cred ca meciul de aseara si mai ales prima repriza a fost doar o intamplare...sa speram ca esecul de aseara(pentru ca a fost un esec, un rezultat de egalitate nu e un rezultat bun!)a fost doar o intamplare si ca in meciul retur Stelisti vor fi cu "picioarele in ghete"...cat despre meciul cu CFR nu ma pot gandi decat la victorie...
Astazi,principalul nostru adversar a fost mentalitatea noastra!Pana nu scapam de aceasta mentalitate tipic romaneasca, nu vom trece de o anumita limita.
Jocul a fost haotic, o echipa cu multe vedete,dar care nu se exprima asa cum trebuie!A doua repriza am jucat cum ar fi trebuit sa jucam tot meciul, exceptand delasarea din final,cand am fost egalati...
Mi-au placut: Golanski, Bicfalvi, Dica(in a doua repriza).
Nu mi-au placut:Nicolita-bezmetic,ca de obicei,nu stiu ce cauta in primul 11;
Croitoru -e un antitalent innascut, strica toate fazele la care participa;
Neaga -o deceptie pentru mine,nu ma asteptam;ar sta mai bine pe banca;din cauza lui a luat Golanski cartonas galben...
Petre Marin- toata stima pentru el,dar e terminat.Bun pentru Liga 1.
Restul au fost asa si asa,cu bune si rele(cazul Goian).
Sunt sigur de calificare, ar fi o lipsa de respect fata de suporteri daca ar rata-o...
Meciul de la Cluj e crucial,eu nu cred ca CFR-istii ne pot bate...
Acela e primul meci tare pentru Hagi,cred cu tarie ca in fata unui adversar mai puternic ne exprimam altfel!
Destul de obiectiv...
In plus de asta as mai adauga : Ogararu , Paraschiv , Oprita , Bostina , Thereau , Elton !
Renunta la mesajele bi sau tri-silabice.
Luasem o decizie sa nu mai post'ez..in primul rand, nu am "experienta" criticii fotbalistice unora dintre voi, in al 2-lea rand, erau foarte multi care post'eza parca numai de dragul de a mai post'a ceva. Nu zic ca toate parerile mele au fost intotdeauna in concordanta cu majoritatea sau chiar realitatea, dar asa se vedea prin ochii mei.
Umpic off-topic, dar nici nu am apucat sa citesc toate post'urile, si ma apuca fie rasul, fie plansul..cred ca 1/8 din cei care post'eaza aici se duc la meciuri si 1/4 au treaba cu fotbalul (fenomenul ultras sa nu mai vorbim). Poate chiar mai putini.
Apreciez faptul ca Steaua are multi suporteri, astfel ca sunt multe pareri. Dar unele sunt de-a dreptul penibile. Pur si simplu ma dureau ochii si capul cand vedeam "geniile" la lucru. V-as ruga pe unii dintre voi sa va abtineti de la comentarii sau critice asupra unor jucatori al carui rol nu il intelegi, ai caror mentalitate este afectata de antrenor, de patron, si asa mai departe. Nu e cum credeti voi: merg pe teren, dau 1 gol, poate 2, nu primesc nici unul, si gata ! s-a rezolvat totul. Sunt unii care atunci cand post'eaza ai ce invata de la ei. Dar din ce in ce mai putini sunt acesti user'i. Imi pare rau sa vad asta.
Scuzati off-topic'ul.
Anul asta presimt ceva frumos pentru stelisti.
si pe ce te bazezi cand zici asta?? :Sincer a driblat de cateva ori chiar frumos si a jucat frumos cateva faze pe stanga cu Dica si cu P Marin (la fazele dintre cele doua goluri ale noastre) . Mai are intr-adevar multe de aratat dar sincer eu il prefer oricand lui O Petre.
Eu spun asa : lasati orgoliile pentru meciul cu dinamu... Pana atunci chit ca jucam sau nu bine in CL ar fi cazul sa adoptam o atitudine mai apropiata de echipa (vezi meciul cu Zaglebie de pe Ghencea) ... O sa vina si timpul contestarilor anumitor jucatori/patronului dar nu cred ca acel moment este acum.
PS: celor care striga M*** Dinamo la meciurile Stelei in meciurile europene le urez vindecare rapida la cap!
Gandesti frumos si-n mod normal,corect!Dar ei,spartanii fundului,de ce striga mereu impotriva noastra?Ne denigreaza mereu,ne fac in toate felurile!In plus,Dinamo are in conducere oameni precum Borcea Uratu',Turcu s.a.Singurii care merita respect sunt Danciu si Badea!
no coment....in acest meci Steaua a jucat de parca ar fi cea mai proasta echipa din Liga !!!Gafata tai facut treaba steag3
Speram ca macar cei care spun ca sunt stelisti sa nu preia porecla asta de doi bani care nu are baza in nimic... M-am inselat.
Si i-a uite-l si pe ala Radoi hahalera cum iti permiti mha?.....cate jokuri ai vazut tu cu Radoi in teren ?Cred ca esti p la cifra 5 dak iti permiti sa-l faci hahalera...
Mai veninosule, uite ca-mi permit, e interzis? Te pripesti, uitandu-ma cum te scremi sa scrii pe pasareasca asta cu "ca" si "p", imi dau seama ca eu am vazut mai multi ani fotbal decat dublul anilor tai de studii pe bancile scolii, unde nu cred ca te-ai ostenit teribil.
Adevarul e mai mereu neplacut si doare. Nu mai sunt la varsta la care sa inghit tot ce zboara, extaziindu-ma ca a facut nu stiu care Bruce Lee un meci bun si sa-l iert ca ne-a ingropat de n ori tocmai cand ne ardea buza mai tare si, colac peste pupaza, taie si spanzura pe la Steaua in loc sa-si vada de treaba lui. Dar timpul le aseaza pe toate la locul lor. Eu am rabdare.
ai dreptate. aici pe forum sunt unii care nu au nici un pic de respect pentru oamenii mai in varsta si mai experimentati. sunt chiar nerusinati.
dupa parerea mea Radoi e intr-o ascensiune de forma. de exemplu la meciul cu bate nu a facut nici o schema de k1. Becali declara ca va ramane pe veci la Steaua. cred ca isi pregateste cariera de bodyguard si de antrenor la wuschu. dupa ce zmarandescu se retrage stiti deci cine ii ia locul.
Citarea in intregima a postului anterior este interzisa. Citeste regulamentul. Esti recidivist. Ultimul avertisment.
Pentru cunoscatorii care ridicau in slavi Clujul aseara spunand ca ne vor omori duminica, sper ca ati urmarit meciul lor din aceasta seara cu supererchipa cipriota Famagusta si nu mai stiu cum....
Spiritul nostru latin plus influentele balcanice de rigoare isi spun repede cuvantul, ne cuprinde extazul atunci cand nu este cazul si ne aprindem la fel de repede atunci cand lucrurile nu merg asa cum ne-am dori, putina cumpatare nu ar strica, dar pentru statistica cred ca ar fi destul de interesanta media de varsta a celor ce posteaza, sunt multi useri la care se vad din plin efectele pubertatii asa ca... no comment
Nu sunt un mare fan a lui Hagi, dar cred ca trebuie sa ii mai acordam credit o perioada ( oricum nu prea avem alta varianta ), personal m-ar bucura dar nu cred ca mai devreme de 5-6 etape de acum incolo sa vedem un joc inchegat la echipa, ca remarca Neaga se prefigureaza a fi o dezamagire, din pacate, m-as bucura mult sa ma insel.
Rezultatul Clujului din seara asta este din doua motive suparator. Pe de o parte pentru ca au risipit punctajul strans de Steaua in ultimii trei ani, iar pe de alta, datorita faptului ca ceferistii vor fi foarte montati duminica la meciul cu noi. Cred ca o sa ne cam urce pe garduri. Nu-i nimic, cu Mirel in mijlocul defensivei, nu-mi fac probleme.
Atentie! Radoi Wu-shu are o presimitre funesta! Zicea aseara ca golul luat pe final nu inseamna mare lucru, dar daca o sa luam un gol in minutul 92 la Bucuresti, n-o sa se mai poata face nimic. Oare ne pregateste vreo surpriza? As fi curios, daca-i mai scoate si a doua oara 10 milioane din buzunar nasului, daca asta tot o sa-l mai tina-n palme.
P.S. Deunazi Fecaliotul declara ca Finu' a luat in ultimul an 1 milion de euro din salariu si prime de joc! Viata e chiar nedreapta!
Se pare ca tot noi trebuie sa caram in spate fotbalul romanesc si sa aducem puncte.Cea mai ofensiva si frumoasa echipa a fost calcata in picioare de o echipa din Cipru care venea ca victima sigura.
Cat despre ce zici tu Lucas,ma intreb cum a luat Radoi o asemenea suma cand practic jumatate de sezon a stat pe tusa din cauza accidentarii pe care avut-o.
Se pare ca tot noi trebuie sa caram in spate fotbalul romanesc si sa aducem puncte.Cea mai ofensiva si frumoasa echipa a fost calcata in picioare de o echipa din Cipru care venea ca victima sigura.
Mi-e si frica sa ma gandesc ce scria presa romana de kkt daca Steaua pierdea acasa un meci cu o astfel de echipa...
Lucas, devii excesiv.
ma..
daca bate borisov a batut cu 3-0 campioana ciprului si s-a calificat in turu 2 din cl. iar CFR a pierdut cu 3-1 akasa cu locu` 3 din cipru cre ca bate le dadea 4-5 [=))] dica10
ai dreptate. aici pe forum sunt unii care nu au nici un pic de respect pentru oamenii mai in varsta si mai experimentati. sunt chiar nerusinati.
dupa parerea mea Radoi e intr-o ascensiune de forma. de exemplu la meciul cu bate nu a facut nici o schema de k1. Becali declara ca va ramane pe veci la Steaua. cred ca isi pregateste cariera de bodyguard si de antrenor la wuschu. dupa ce zmarandescu se retrage stiti deci cine ii ia locul.
Citarea in intregima a postului anterior este interzisa. Citeste regulamentul. Esti recidivist. Ultimul avertisment.
n`ai haz in tine prietene la treaba cu Radoi
Posturi consecutive
Cred ca merita sa ne concentram atentia asupra urmatorului meci, cel mai important si mai greu din acest sezon cred, pentru ca va marca un reper indiscutabil in evolutia prezenta a Stelei ! Poate fi in sfarsit o rampa de lansare a proiectului lui Hagi in legatura cu Steaua.
Problema este ca CFR seamana acum cu un animal ranit, dupa compromiterea brusca a sanselor in UEFA, si isi va concentra toate frustrarile in meciul cu Steaua, o tinta de orgoliu in primul rand pentru ei! Dupa meciul de asta seara Paszcany si Muresan mai degraba faceau referiri la meciul cu Steaua, vazut ca o sansa de reabilitare. Este un semn ca portughezii deghizati in ardeleni vor trata meciul foarte serios.
P.S. Deunazi Fecaliotul declara ca Finu' a luat in ultimul an 1 milion de euro din salariu si prime de joc!
Din partea mea poate sa-i dea o prima cat sa cumpere intregul Belarus.Important e ca Steaua sa-si faca treaba corect,sa intre in UCL,sa ia titlul si Cupa Romaniei.Restul sunt stiri cu Beckham.
Lucas, devii excesiv.
Stiu Ovidiu si am sa incetez. Iata si de ce:
"Cãpitanul cu mintea întunecatã. Ai fost prea nervos, Mirel Rãdoi, la Borisov! Te-ai înfuriat cînd ai luat "galben", dar nu pe tine, deși, la acea fazã, plasamentul și intuiția nu te-au ajutat, obligîndu-te sã-l lovești pe bielorus. Te-ai rãstit la colegi, i-ai înjurat, în loc sã-i încurajezi, dacã într-adevãr au greșit. Așa reacționeazã un cãpitan? ªi tot tu te-ai repezit la final sã critici: "O trupã mare, cum se vrea Steaua, nu are voie sã primeascã un gol în ultimul minut. Nu putem trata momente din meci cu o asemenea ușurințã".
Dar unde erai tu, Mirel Rãdoi? Visai în fața porții! Nu marcai pe nimeni în clipa centrãrii, iar Blizniuk înscria exact din spatele tãu! Nu cumva, în ultimul timp, ai prea multã putere la Steaua, ca fin al patronului? Iar puterea ți-a întunecat mintea? În fundînd, vei crede cã tu ești însãși echipa și vei dori sã joci singur, pentru cã nimeni nu te mai mulțumește."
Articol din GSP semnat de Theodor Jumatate (de om).
Pai asta a dat "copy - paste" de pe site-ul nostru! Eu cand am zis ce-am zis am exagerat in mod vadit si am facut-o dintr-un singur motiv: dezamagirea enorma fata de criza de forma prelungita a unui jucator care odata era printre favoritii mei. Este acel sentiment de incredere inselata. De aici si accentele de visceralitate. Numai ca eu il cert pe Radoi ca un parinte care-si mustruluieste copilul. Care or fi motivele lui Theodor Jumatate care preia apoape "ad literam" exagerarile noastre?
Sa ne gandim...
de ce oare Steaua se trezeste numai dupa ce primeste gol?
Vreau sa incep prin a spune ca acest paragraf nu este impotriva "regelui".Nici cei mai mari antrenori aici ma refer la cei ce au castigat Liga Campionilor nu isi asuma responsabilitatea nu au curajul sa antreneze echipa nationala.De ce?pentru ca in joc este reputatia fotbalistica a unei tari iar esecul cantareste greu si ani la rand...Si daca ne aducem bine aminte Hagi ca antrenor nu a avut rezultate.DELOC.La bursa,la Poli,la galatasaray(aici parca a miscat a adus echipa de pe 6 pe 2),la trazun....Nimic.Iar la Steaua ce sa mai zic.....Uni zic sa avem rabdare si incredere.Eu zic ca timp a avut destul o luna jumatate de pregatire si 6 meciuri oficiale(3 in campionat si 3 in Liga).Sa nu uitati e singuru antrenor al Stelei care nu are scoala de antrenori.Nu asa se face performanta cu "unul" care nu stie nimic de antrenorat.Daca ai fost mare jucator nu inseamna ca esti facut si sa fi antrenor(poate nu imediat)SI acum sa fim seriosi si realisti Steaua nu joaca nimic nu leaga jocu jucam ala-n dala.Privesc cu groaza spre Liga o sa fim ciuca batailor in felul in care jucam.Cat despre meciul de la Cluj......o sa ne manance de vi daca jucam in halul in care am facut-o pana acum.Sincer va spun cred ca o sa fim umiliti la Cluj.Si declaratiile lui Gigi Becali "sunt multumit de joc" si ale lui Hagi "nu o sa murim daca nu ne calificam" sunt niste...judecati singuri asta...Toate ca toate dar trebui facut ceva cu echipa trebui o schimbare......speram in bine
P.S. Deunazi Fecaliotul declara ca Finu' a luat in ultimul an 1 milion de euro din salariu si prime de joc! Viata e chiar nedreapta!
Te înșeli. Jiji a declarat cã Mirel va lua 1 milion anul acesta dacã Steaua se calificã în primãvara UCL.
Hai sã nu interpretãm lucrurile doar pentru a ne exprima nemulțumirea (!?) fațã de un jucãtor al Stelei.