Era sa va zic eu vreo doua.
Era sa va zic eu vreo doua.
Cat fight giiiirls!
am senzatia ca mi-a scapat ceva , cand s-a pus problema sa ne batem pentru amuzamentul vostru?
E mai simplu sa va bat pe voi ... la cap, efortul e minim.
@novac- clona lui Fane? ![]()
m-am trezit de dimineatza,cu zapada pana la acoperis si m-am uitat sa vad ce a facut echipa mea in jocul numit onlinefoootbalmanager.....sunt uimit!!!!!
1. Gloria Buzau 15
2. Universitatea Craiova 14
3. CFR Cluj 13
4. FC Vaslui 13
5. Dinamo 13
6. Poli Timisoara 13
7. Gloria Bistrita 10
8. Politehnica Iasi 10
9. Unirea 9
10. Otelul 8
11. Dacia Mioveni 8
12. Rapid 7
13. Steaua 7
14. Ceahlaul 5
15. UTA 3
16. Universitatea Cluj 3
17. Farul 3
18. Pandurii 0
da...echipa mea e gloria buzau!!!! si romica bunica e goalgetter!!
MARIUSSSS !!!!!!!!!!!!!! De unde ai ma ZAPADA , ca la mine poti sa te bronzezi pe bloc .... nci macar nu e frig
((((...... la mine cand ninge ??![]()
Bv Marius ... esti al mai tare manager ![]()
@Dee , pai cica imi da un eseu din mara .... ![]()
@norvac , Stanci e idolu tau ??? Ca Stanci e omu care m-a atacat de cele mai multe ori pe forum .... ![]()
MARIUSSSS !!!!!!!!!!!!!! De unde ai ma ZAPADA , ca la mine poti sa te bronzezi pe bloc .... nci macar nu e frig((((...... la mine cand ninge ??
Bv Marius ... esti al mai tare manager
@Dee , pai cica imi da un eseu din mara ....
@norvac , Stanci e idolu tau ??? Ca Stanci e omu care m-a atacat de cele mai multe ori pe forum ....
Danny - noi nu stam in Dubai ca tine,la noi mai si ninge cateodata....iar Stanici este un porc de betiv.
@Dee , pai cica imi da un eseu din mara ....![]()
si te-a speriat cuvantul eseu? ![]()
dar tu tot ai studiat Mara de 2 luni, las' ca o sa te descurci.
am senzatia ca mi-a scapat ceva , cand s-a pus problema sa ne batem pentru amuzamentul vostru?@novac- clona lui Fane?
@dee, aseara era de la beri+ora inaintata+ preahappy de la meci=cat fight-uri aveam eu atunci in cap ... mi se parea amuzant. mi se pare si acum ) dar acum nu as mai scrie o ![]()
nu prea sunt clona nimanui ... cred.
elvis??WTF - yo_marius m-am pierdut pe youtube cautand Spitfire si am adormit:). Am ramas cu un MH434 -e bun dceva? Elvis de la freza ... poate parul nu-l lasa sa se desfasoare.
@ novac
ala de pe youtube nu mai e Spit tata!!! avioanele de epoca "recondionate" nu sunt nici pe departe asemanatoare cu originalele!!!in primul rand ce ai vazut tu pe youtube nu are motorul original (daca nu ma insel era un Rolls-Royce Merlin...oricum o sa verific..) si nici elicea originala!!!
daca vrei neaparat o sa caut cauza exacta,cu explicatii tehnice pentru imposibilitatea Spitului de a executa un picaj abrupt....
P.S. offfffffffffffff ce frig e!!!!
P.P.S. korynna.....nimic nimic?? :tongue:
ªtie careva unde gãsesc faza în care Cristiano Ronaldo și-a dat ureche în meciul ãla de binefacere?
azi la Grozavesti la metrou am observat ceva "suspect" pentru mine....un cuplu de indragostiti,dar ce m-a uimit a fost faptul ca ea era prastie (adica urata....foarte urata!!) iar el era destul de dragut (cu siguranta putea gasi ceva "mai bun")...apoi mi-am amintit de o vorba auzita pe undeva (nu retin unde..) :"look-ul fara personalitate e ca mobilul fara credit"....
sunt "magazine" unde pot sa gasesc "mobile cu credit"??
@1on
incearca cu incredere youtube!!
Ai auzit de "bani"??Aia fac totul,daca ma intelegi!!
m-am uitat la haine......si crede-ma...nu era vorba de bani......daca ma intelegi....
Poate erau haine cumparate de ea
!!Am vazut "n" cazuri,si am si unii prieteni,care fac asta,mai inchid ochii la unele chestii dar cand e vb de bani ii deschid mari,ca si cand ar vedea lumina zilei pentru prima data!!
off topic:
@Marius: Am cãutat și n-am gãsit. A gãsit-o cineva?
"ea era prastie (adica urata....foarte urata!!) iar el era desutll de dragut" - AAAAAHHHHHAAAAAAAHAHHAHA. QED.
Cum, ba, sa consideri pe o fata urata si pe un baiat frumos?!!!
hai ma stanici ca m-ai lasat "paff"....adica stii latina???
P.S. daca ai fi fost acolo mi-ai fi impartasit parerea....
P.P.S.
@ ionutz
eu la hainele fetei ma refeream....nu prea aratau a "fata de bani gata"..........
un cuplu de indragostiti,dar ce m-a uimit a fost faptul ca ea era prastie (adica urata....foarte urata!!) iar el era destul de dragut (cu siguranta putea gasi ceva "mai bun
uneori esti de-a dreptul fascinat de uratenia unei persoane.
fascinatia uratului atrage si seduce.
Marius, ce am avut de demonstrat, ai demonstrat tu. Multumesc pentru ajutor.
Gaudeamus igitur/ Juvenes dum sumus... ![]()
@Dee - o fi neam cu Arghezi, cine stie..
el era destul de dragut
Suspect.
Are careva un link la filmuletul in care Ronaldo e lovit de trei ori consecutiv cu mingea in oua? Vreau sa rad, ma doare capul.
apoi mi-am amintit de o vorba auzita pe undeva (nu retin unde..) :"look-ul fara personalitate e ca mobilul fara credit"
Iti dau un indiciu sa`ti amintesti: hi5.com ![]()
ce e ma asa suspect??? ca nu prea reusesc sa inteleg.....
apropo stanici....ce ai avut tu de demonstrat?? ca nici asta nu prea inteleg....
@ ronnie
asa e...bravo!!
eu neam cu Arghezi? ![]()
Stiu ca e un paradox insa eu am intalnit persoane atat de urate si in acelasi timp atat de placute. Proabil de aici vine si atractia fata de o asemenea persoana, atractie pe care Marius o vede ca suspecta. Fii sigur ca asa zisa uratenie fizica e dublata de alta calitate care primeaza in ochii celuilalt.
@danny: bv, stiam ca ai sa te descurci.
si mie imi place Bacovia ![]()
Marius , cine stie .... poate e fata buna la pat ..... glumeam si io ![]()
La teza ... am ramas tot in prima banca ( unde m-a mutat diriga ) , si m-azm bazat pe dobitocenia profei (e cam nebuna ) , si boala de profa s-a dus in ultima banca , si eu copiam fara probleme ... bine , s-a mai ridicat de cateva ori , da nu a aruncat nici o privire la mine ....
Morala : Traiasca fituica , si collegu din stanga care mi-a dictat o pagina
..... a da , si traiasca ca am invatzat ceva ceva din Moina ![]()
Data viitoare cand mancati pizza incercati sa cantati "Big in Japan" cat mai tare si cu gura plina. E foarte nostim, tastatura mea proaspat curatata s-a distrat nespus.
uneori esti de-a dreptul fascinat de uratenia unei persoane.fascinatia uratului atrage si seduce.
si tu de unde stii??
imi place mai mult Bacovia....