@Ronaldo: Io bãuturã am. (uitã-te de unde sunt eu
)
Cum cânți tu "Toți drogații strigã/Sã-ți dãm la m**e miticã de la ligã"?
@Ronaldo: Io bãuturã am. (uitã-te de unde sunt eu
)
Cum cânți tu "Toți drogații strigã/Sã-ți dãm la m**e miticã de la ligã"?
Odobesti - miiaammmm. Lchioarea bahica alba seaca sau demiseaca de prin partilea alea este DIVINA. Ca in bancul ala cu moldoveanca "DI VINA suntem amandoi". Ion, nu te supara, suntem la capitolul caterinca.
Eu cred ca Alina se destinde citindu-ne noua aberatiile; cred ca se rade mai mult pe forumul asta decat la o comedie, sa mor daca nu.
constat cu surprindere ca betia e la moda pe aici, inclusiv betia de cuvinte.
Marius , sorry ca te-am suparat ,si Dee sorry .... da eram nervos atunci .....
@Axl , nu o sa mai fac ... promit ![]()
Care imi da si mie o idee cu ce sa pun la titlu acolo ??:-/
Cum cânți tu ?
"Cate`un pic pic pic, cate`un pic pic pic..
pana n`o mai ramane nimic"
Si din bass se aude cu o voce groasa: "M**e Mitica". E un fel de tic de`al meu.
Care imi da si mie o idee cu ce sa pun la titlu acolo ??:-/
mah Danny, eu pe tine nu ma pot supara, esti SINGURUL care are privilegiul asta
( de fapt sunteti doi, tu si Virgil, doar ca el nu bantuie pe topicul asta) Nu mai ai mesajul ala al meu cu mottourile pentru tine? ca parca erau bune ....sigur gasesti ceva.
le: Danny, acuma ai ocazia sa pui si tu : VREAU SA FIU MODERATOR!
@Stanici: Nu mã supãr. De ce sã mã supãr?!
Da' vezi cã mai e și Panciu.
constat cu surprindere ca betia e la moda pe aici, inclusiv betia de cuvinte.
Dee, vorba unui cunoscut de-al nostru : cand iti citesc posturile formate din expresii care denota o superioritate intelectuala evidenta, mai ca imi vine sa ma ridic pe varfuri pentru a putea ajunge la inaltimea lor. Ma bate gandul sa imi iau o scara cand o sa mai intru pe topicul asta.
@ denii
(si cred ca asta va fi ultimul meu post legat de romica)
daca ai o asa mare curiozitate,te rog sa incerci sa te inscrii la un club de fotbal...in principiu nu prea conteaza Liga(ar fi perfect sa fie a 3-a),la o grupa de juniori...cu un minim de cunostinte si talent ai avea mari sanse sa fii acceptat.
si te-as mai ruga ca,dupa 2-3 luni de antrenamente,sa imi spui noua ta parere despre romica..
iti spun din experienta propie ca si la juniorii unei echipe de Liga a 3-a antrenorii te invata sa preiei o minge (macar aproximativ...) sa alergi cu mingea la picior si multe alte procedee tehnice total straine lui romica.
daca nu poti sa te inscrii,te rog atunci sa urmaresti 3-4 antrenamente ale echipei de fotbal din Valcea.....o sa iti schimbi parerea crede-ma...
si in incheiere iti spun ca eu nu am nimic cu OMUL romica (nu prea imi plac barbatii,sa fiu sincer)...eu am ceva cu "JUCATORUL" romica,unul lipsit de marea majoritate a atributelor tehnice ale unui fotbalist mediocru de Liga 1.
imi cer scuze pentru "plictiseala" asta dar aici era singurul loc unde imi puteam permite un asemenea off-topic.
Marius. (pauza de efect) . Nu prea iti plac barbatii? Sau nu iti plac punct?!! Intrasem la banuieli cand ma botezasei "blue eyes" dar acum... muahahaaaaa. Astept infirmare urgenta.
Le - Dee, credeam ca vrei sa iti pui in valoare linia picioarelor sau cum dracu' s-o zice.
Eu cred ca Alina se destinde citindu-ne noua aberatiile; cred ca se rade mai mult pe forumul asta decat la o comedie, sa mor daca nu.
mai sunt si altii care ne privesc din umbra si se amuza dupa o zi obositoare de lucru.
Unul o face de mai bine de un an ....
le: ahh iarasi am pus o virgula aiurea. Cum il vad pe c.Ronaldo prin preajma, cum imi recitesc mesajele postate.
Ma simt folosit...
messege for stanici:
INFIRM..........INFIRM..... REPET:INFIRM!!
multumit blue eyes??
Adica daca m-ai vazut mai schilod, acum ma faci infirm?!! Maaa- vezi ca stricam prietenia ![]()
multumit blue eyes??
blue eyes? mai degraba Pianistul ![]()
@stanici
lasa amigo, o stricam la o terasa :wink:
Canta-v-as serenade la 3 noaptea si mort de beat. La pian.
Marius, pacat ca numai se joaca meciul duminica- era o ocazie buna sa lichidam niste sticle.
Tampitilor.
Scuze. Tampiteilor.
Tampitilor.
inca n-am vandut ceasul cu cuc, an de fabricatie 1980 ![]()
Tocmai l-am reparat.... si vad ca a inceput sa functioneze.
Axle, nu esti constructiv deloc. Sau vrei sa ne "gratulezi" in mod repetat - "pentru ca poti?".
LE- RETROproiector nu e acelasi lucru cu proiector. Retroproiectorul este un fel de TV mai mare pe al carui ecran se proiecteaza lumina venind de la 3 lampi RGB aflate in incinta aparatului, vizibilitatea fiind slaba daca utilizatorul nu se afla in linie dreapta perpendiculara cu ecranul . Proiectorul proiecteaza imaginea pe un corp strain plat si are dimensiuni reduse. De-asta am si tacut
- ar fi fost tare sa o vad pe Dee cu ditamai TVu' in spate in drum spre George.
BAAAAAAAAAAAA, cand e Romania - Franta la handbal feminin, pe ce canal si de ce?
@Stanici
Cred ca ai dreptate, am confundat videoproiectorul cu retroproiectorul, care nu e totuna cu proiectorul cu vibratii.
De ce nu?
Intreab-o pe Andreea, Axl.
@Dee , nu mai am Pm ala al tau ..... trmitemi alt , sau sugereazami direct ![]()
@Marius , ai dreptare , Romica e un B.O.U. , sorry ca te-am suparat , si ca te-am jignit .... :sad2:
Gata, am aflat.
21:25
Handbal feminin: România - Franța
Campionatul Mondial din Franța-2007.
Meci din sferturi de finalã.
Comentatori: Radu Naum și Cristina Vãrzaru
Transmisiune directã de la Paris.
TVR1
Apropo de Paris, azi s-au intors niste cetateni de-acolo ca le-au dat autoritatile franceze 300 de euro sa faca sarbatorile acasa. Declaratii la aeroport: "Multumim lu' poporu' francez" si "Ci frumos ii Sampilizeu'!".
Shiki shiki bamba, shiki shiki bamba.
Daca eram o societate normala, priveam revenirea "cetatenilor" ca pe o posibilitate de a creste productia interna de sapun.