FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«193949596971251»
dee13.12.2007 02:30
daca joaca romica meciul e compromis!! de ce ?? imagineaza-ti ca in locul lui romica ar juca Bicfalvi(ca tot e preferatul nostru:wink:) sau Cristocea si unul din ei ar lua rosu direct in secunda 30!! cam asa joaca Steaua cu romica titular!!!!

bv Romica, asa te vreau! cum n-a mai fost injurat, cum s-a desfasurat si asta e doar inceputul.

Marius, eu zic sa-ti canalizezi injuraturile pe Neaga, poate-l trezesti si pe el din letargie. Daca e vreun jucator la Steaua care ma enerveaza, ala-i Neaga, care nu a aratat ABSOLUT NIMIC de cand s-a reintors in Ghencea si parca nici nu vrea sa arate, nu se implica deloc. Ce sa mai spun de preferatul tau, Cristocea?!

axl13.12.2007 03:30

Iar tu, Brutus?

yo_marius13.12.2007 05:14

@ dee

don't u even go there!!! omul a reusit O PASA si gata?? si apropo O PASA INAPOI!!!!!

raman la parerea mea!!

dee13.12.2007 05:31
raman la parerea mea!!

eu doar am citit comentariile voastre si multi erau relativ multumiti de jocul lui Surdu.

Din pacate nu l-am vazut, am adormit pe la inceputul reprizei a 2-a,eram rupta ieri :P... si evident singurii pe care i-am remarcat au fost Zapata, Ov Petre si Emeghara.

Am vazut prima jumatate si ... vorba lui maica mea "astia trec prin noi ca prin branza". Aseara am surprins-o uitandu-se la meci si eu care credeam ca urmareste in liniste vreo telenovela :)) Cateodata scoate niste perle ... si se mai si consuma la meciuri, se agita,comenteaza, parca e un mic Stanici, de pierde Steaua sau echipa nationala parca ar fi sfarsitul lumii :) Aseara insa a fost f calma, dupa prima jumatate a concluzionat: "Astia-s niste tantari, nu armasari!" ( aluzie la declaratia lui Becali- armasarii mei vor invinge)

fane_casieru'13.12.2007 08:04

@korynna....ms pentru cadou..esti mare.

-=Danny=-13.12.2007 09:19

@Marius&Dee , ma enervatzi !!! Marius tu esti prost ?? Ce ai ma cu Surdu , ca a jucat foarte bine , si nu e cel mai slab de la echipa !!! De ce dreacu nu te iei de Dica , care se crede mare vedeta , si a fost LA PROPRIU cel mai slab de pe teren !!! Va luati de handicapatu de Surdu .

Si tu Dee , ce ai cu Neaga , ca de bine de rau , si-a mai revenit in ultimu timp ... alearga se straduie , da ce vrei sa faci daca nu are cu cine juca !!! Jocu Stelei e prabusit din cauza atacantzilor , Dica e un bou , nu mai stie nimiec , si bunicasa e mai rapida ca el !!! Si Badea , nu valoreaza 5 mil de euro !! Dee , in loc sa te iei de Neaga , iate de Dica !!! Caq e bou boilor , cand il vad cu fitzele alea , si nu stie nimic pe teren ... a dat si el 2-3 pase bune , in respt in a doua repriza inexistent . Caned echipa joaca bine Dica e la pamant !!!!

Ps : Dee si Marius sper sa nu va suparati pe mine .... :unsure:

Stanici13.12.2007 10:53

" Marius tu esti prost ?? " - AHAHAAAAAAAAAA.

yo_marius13.12.2007 16:31

@ denii

de data asta prefer sa ma abtin...

@stanici

GROH....

dee13.12.2007 16:39
Ps : Dee si Marius sper sa nu va suparati pe mine .... :unsure:

bine Danny, am inteles, n-am sa mai spun nimic de Neaga. De Steaua nu pot sa spun nimic ca sare Stanici, cica n-am voie, imi ramane sa dezvolt doar subiectul Becali, care insa pentru mine e prea saturat.

axl13.12.2007 16:41

Deni, iti promit solemn ca e ultima data cand vei folosi astfel de expresii.

Azi n-am facut mai nimic. Si a fost super.

yo_marius13.12.2007 16:52

azi am fost chior de somn..........sa-i dea D-zeu sanatate celui care a inventat energizantele.....

dee13.12.2007 17:02
azi am fost chior de somn...

te inteleg perfect ... abia la 12.30 am ajuns azi la birou :) Arsenal n-a epuizat pe toti, nu doar pe Dica &co

c.ronaldo1713.12.2007 17:05

Cred ca se transmite de la forum.. oficial, am cascat muuuult azi.

LE: Ia sa vad daca ne recomanda andreea ceva..

yo_marius13.12.2007 17:11

apropo...se poate schimba chestia aia de-i zice rank??mi se pare destul de aiurea ca un user sa fie catalogat "stelist" "si mai stelist" "extraordinar de stelist" etc... doar dupa numarul de postari.....daca se poate eu prefer "am vrajeala,pentru orice domnisoara" sau "extremly low rank".....sau lasati imginatia sa zburde...sunt sigur ca o sa gasiti ceva....

P.S. multa sanatate taurasului rosu!!!nu-ti da chiar aripi,dar macar te pune pe picioare cat de cat....

c.ronaldo1713.12.2007 17:14

@mariusik

Panoul Meu/ Editare Profil/ Titlul Membrului/ am vrajeala,pentru orice domnisoara

Si voila.. :)

yo_marius13.12.2007 17:17

it work's!!!ce chestie!!:biggrin:

dee13.12.2007 17:19
@mariusik

Panoul Meu/ Editare Profil/ Titlul Membrului/ am vrajeala,pentru orice domnisoara

acuma-mi spui??? si eu care am facut o petitie oficiala domnului George, explicandu-i motivele pentru care nu doresc sa-mi apara in dreptul numelui rankurile acelea impuse, ci mai degraba altul, original... pe care insa mi l-a ales el :))

1on13.12.2007 17:28

Cum e corect: "alcolist" sau "alcoolist"?

c.ronaldo1713.12.2007 17:30

@ De baut sa fie, ce mai conteaza daca e cu un o sau cu 2.

Stanici13.12.2007 17:31

Betiv, baaaaa!!! Alcoolicii se duc la intalniri si isi plang unul altuia de mila.

"Dar sunt betiv/ Betia ma omoaaaraaaa!!"

yo_marius13.12.2007 17:31
Cum e corect: "alcolist" sau "alcoolist"?

alcoolic?? poate..... :wink:

1on13.12.2007 17:33

Reformulez: "Toți alcoliștii și drogații strigã..." sau "Toți alcooliștii și drogații strigã..."

c.ronaldo1713.12.2007 17:34

@Ion

Fa asa: "Toti drogatii striga.."

Stanici13.12.2007 17:35

Ar putea exista si "alcoolist". Adica fan al alcoolului - asa cum eu sunt stel(ist), as putea sa fiu considerat si alcool(ist). Dar asta ar insemna sa am mai multe pasiuni si as incepe sa seman cu cineva dup'aici :D. Asa ca raman stelist betiv.

yo_marius13.12.2007 17:36

@ 1on

eu zic :" toti....striga!!"

«193949596971251»