@Marius
Astept sa vina Craciunul :tongue:
Iui,vai,ioi...cum e asta... :laugh: http://relansat.wordpress.com/2007/12/11/t...up-iui-vai-ioi/
Tu,nimic?
@Marius
Astept sa vina Craciunul :tongue:
Iui,vai,ioi...cum e asta... :laugh: http://relansat.wordpress.com/2007/12/11/t...up-iui-vai-ioi/
Tu,nimic?
Tu,nimic?
eu astept meciul(am vaga presimtire ca romica e rezerva...si asa o sa ramana ...)
in rest ma mai conversez pe Y!M.....mi-a zis o fata ca ma iubeste si ca sunt sexi!! tare nu??:wink:
Bucuria ta Mariusika.. nu joca domn Romica. ![]()
@ronnie
atat de putin si totusi atat de mult :biggrin:
Ba Mariuse ma , nu are cine sa joace in locu lu Romica , din cauza ca Nicolita e accidentat , si Neaga joaca pe Stanga , Cristoacea pe Stanga , si Bicfalvi e mujlocas CENTRAL !!!!
Marius , de craciun nu vrei un opel Calibra ( a se citi Tnat si negru
) , nu cred ca iti place Calibra pe stock . Dee , esti femeie , si cand te urci la volanu unei masini 4x4 , te simti mai puternica , mai stapana pe orice
. Marius , si mie imi place Cali !!!
Asta vreau de Craciun:
Probabil asta o sa primesc:
@axl
Deci nu se poate asa ceva...mi-ai intors-o de la aia cu elfyourself...merci :laugh: :laugh: :laugh:
yo_marius
Multumim pentru Surdu. L-ai motivat!
Cel mai tare trio : Surdu, Ovidelu si Zaharia!
@novac
am inteles ca reprezentantii celui mai galonat club din a 4-a Liga din ungaria au ramas profund impresionati de noul(si tot odata vechiul)oKAKA-chuka din Ghencea!!!oferta este iminenta!!!
P.S. nu e culmea ca in meciul vietii pentru el,a iesit in evidenta DOAR printr-o recuperare??
@novac
P.S. nu e culmea ca in meciul vietii pentru el,a iesit in evidenta DOAR printr-o recuperare??
Nu esti drept....S-a mai si impiedicat artistic, o data.+ca zambetul lui cand a intrat aducea a Ronaldinho.
LE. Esti de vina! Ai trezit uriasul atacant care dormea in sosoni! L-ai facut zeul de pe Emirates!
zambetul lui cand a intrat aducea a Ronaldinho.
mie in continuare mi se pare ca seamana cu Ilie Moromete.....a la Ronaldinho (si n-am sa-l uit toata viatza mea) e rasul(sau ce-o fi fost) lui Croitoru din meciul de la Praga!!! omu' a intrat zambind,a luat galbend cu acelasi zambet tampit,l-au faultat aia si el tot zambea ca dobitocu!!!mare jucator oricum,in fotbal atitudinea fiind totul!!!
P.S. korynna.....nimic,nimic??:tongue:
si acum....cu acest post ajung la rangul de "stelist infocat" :biggrin:
nu e off topic, nu?
Nimic,nimic...
Asta vreau de Craciun:Probabil asta o sa primesc:
Axl continua sa ma uimeasca cu postarile sale...
Asta a fost buna, ca de altfel majoritatea :laugh:
nimic...
si totusi e ceva.........:tongue:
@john_86
inca 7.622.536 de posturi si o sa ajungi "super-mega-giga-cel mai-incredibil de stelist"...keep up the good work!!
Mama ce degete barbatesti are tanti aia!
Si ce doliu poarta sub unghii...
exista vreun remediu pentru lipsa dorintei de a dormi?? ca e 2 noaptea si maine la 6 jumate tre' sa fiu fresh....
maine la 6 jumate tre' sa fiu fresh....
Esti mic copil. 5 jumate iti spune ceva?
@axl
5 jumate imi spune doar atat:obscen de devreme......
P.S. e unu' artagos pe aici....vede numai Muti,brazilieni etc......prefer sa ma abtin....
Marius, copilu ie atos ca da pe afara din el nationalismul. A scris mai in fata ca s-a nascut in Sweden. Bine ca nu stie ca Surdu este roman ca o festeleaiP.S. e unu' artagos pe aici....vede numai Muti,brazilieni etc......prefer sa ma abtin....
Daca urmariti cu atentie forumul veti observa ca Stelist_ e ultra-nationalist, adora jucatorii romani. La polul opus se afla Cristocea_, pentru care doar strainii ar merita sa joace fotbal, romanii sunt de rahat. Ei bine, amandoi s-au procopsit cu un mare ban. Ghiciti motivul.
dr.jenkyl and mr. hyde???
@yo_marius
oricum nu ma intereseaza chestiile astea gen rang, dar daca am vazut ca pe aici "se abereaza in voie" m-am gandit sa bag aici postul care imi aduce "titlul" :tongue: